-
Άσχημα νέα ...
Δυστυχώς ο κος Opron δεν καταδέχθηκε να υπογράψει τα νεότερα Citroen.
Ο φάκελος γύρισε πίσω με υπογεγραμμένα τα Ami που του έστειλα από διάφορους φίλους αλλά ούτε που άγγιξε τα 2 BX, το 1 saxo και τα 2 Xsara...Λυπήθηκα πολύ γιατί το συζητάγαμε καιρό και το προετοιμάσαμε ωραία πιστεύω μαζί με το γράμμα που βάλαμε...
Τι να πω...Ίσως υπάρχει μια λογική αλλά ίσως θα μπορούσε να κάνει αυτή την χάρη.
Sorry παιδιά...
-
Μάιστα. Σεβαστό και, ίσως, αναμενόμενο.
-
Οπως είπε ο skullone, σεβαστό. Κρίμα μεν, σεβαστό δε. Πάραυτα, Κώστα, σε ευχαριστούμε για τον κόπο και την όργανωση του όλου εγχειρήματος.
Αλήθεια, μήπως πρέπει να ψάξουμε να βρούμε ποιοι είναι πίσω από το σχεδιασμό του κάθε μοντέλου ξεχωριστά? Αυτό θα ήταν καλή άσκηση...
-
Αν θυμάμαι καλά, η BX και η Xantia είχαν σχεδιαστεί σε συνεργασία με τον Bertone. Θα το ξαναψάξω όμως.
Κώστα, ευχαριστούμε για τον κόπο σου!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά, η BX και η Xantia είχαν σχεδιαστεί σε συνεργασία με τον Bertone. Θα το ξαναψάξω όμως.Ναι η BX σίγουρα...
Μην με ευχαριστείτε ... δεν έκανα τίποτα ρε παιδιά...
Εγώ πραγματικά στεναχωρέθηκα γιατί το είχαμε ετοιμάσει πολύ ωραία...
Θα μπορούσε να βάλει μια υπογραφούλα και να είμαστε όλοι χαρούμενοι τώρα...
Πραγματικά κρίμα...Αλλά τελικά πρέπει να είναι θέμα ας το πω 'αφέλειας'...
Διαβάστε τι γράφει ο Kim όταν του είπα ότι έφτασε :
*I'm glad that it arrived safely. Robert Opron is a very shy person. He does not understand why we admire him so much. When I gave him the package and asked him to sign the photos, he flipped one of them over and said, 'Should I sign here?' I told him to sign them on the front. He pointed to the sky and said, 'Here?' No! I shouted. Sign right on the car. 'Really,' he said? I assured him that that was the best place to sign them!! He was surprised to see all the cars and where each person was from. He is so sweet. It was great getting to know him. By the end of the week he was joking with me and making faces at me from across the room to make me laugh!
It was an amazing experience meeting him and his family.*
-
Σεβαστό αλλά δεν μου άρεσε καθόλου!
Κρίμα Κώστα και τον κόπο σου...
Συγνώμη παιδιά αλλά αυτό εμένα με έκανε να μην θέλω ούτε να ακούω για αυτόν τον κύριο...εμένα έτσι..?
Ακούς εκεί...λες κι εμείς έχουμε VW...είτε τα σχεδίασε είτε όχι ανήκουν στην Σιτροέν που έφαγε αρκετό ψωμάκι και του έδωσε την δυνατότητα να γίνει αυτό που είναι...
Αντε βαρέθηκα..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σεβαστό αλλά δεν μου άρεσε καθόλου!Κρίμα Κώστα και τον κόπο σου...
Συγνώμη παιδιά αλλά αυτό εμένα με έκανε να μην θέλω ούτε να ακούω για αυτόν τον κύριο...εμένα έτσι..?
Ακούς εκεί...λες κι εμείς έχουμε VW...είτε τα σχεδίασε είτε όχι ανήκουν στην Σιτροέν που έφαγε αρκετό ψωμάκι και του έδωσε την δυνατότητα να γίνει αυτό που είναι...
Αντε βαρέθηκα..
Έτσι είναι...
είναι και λίγο αγένεια...αυτές οι φωτογραφίες έχουν ταξιδέψει χιλιάδες χιλιόμετρα μέχρι στιγμής.
-
Κι έγιναν θέμα συζήτησης πολλών ημερών στο πιο δημοφιλές υποφόρουμ της Citroen στο πιο δημοφιλές φόρουμ των 4τροχών και κάποιος έτρεξε (Κώστας) για αυτές για να εκτυπωθούν και να σταλούν αφού 'υποχρεώθηκε' σε φίλο του...
Το λιγότερο ΑΓΕΝΗΣ!
-
Από την άλλη, θα μπορούσαμε να το περιμένουμε νομίζω. Βλέπετε, τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα δεν σχεδιάστηκαν από τον ίδιο. Από την άλλη, θα μπορούσε να κατανοήσει ότι μόνον λόγω συγκυρίας δεν έχουμε μοντέλα που σχεδίασε εκείνος κι απλά να βάλει τη τζίφρα του να τελειώνει η ιστορία.
-
Ποιά ήταν η 'επίσημη' δικαιολογία..?
Είμαι περίεργος να δω πώς δικαιολογήθηκε..Οταν αυτός τα σχεδίαζε εγώ ήμουν απλά μία ιδέα για τους γονείς μου..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ποιά ήταν η 'επίσημη' δικαιολογία..?
Είμαι περίεργος να δω πώς δικαιολογήθηκε..Οταν αυτός τα σχεδίαζε εγώ ήμουν απλά μία ιδέα για τους γονείς μου..
Yes, he looked at them but since they were not cars he designed, he did not sign them.
Κρίμα...
-
Δεν πειράζει, παιδιά! Πάμε παρακάτω!
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
BX & Xantia ----> Bertone (το θυμάμαι κι εγώ αυτό)
Saxo?
Xsara?
C5?Κώστα, κράτα τις φωτογραφίες μας και θα τις στείλουμε χωριστά αυτή τη φορά! Οι κάτοχοι BX & Xantia στον Bertone και οι υπόλοιποι σε όποιον είναι υπεύθυνος. Θα στείλω mail στο σχεδιαστικό τμήμα της Citroen.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Βρε scientist βαλε καμια φωτο απο τη xantia με τις μεμβρανες να παρουμε καμια ιδεα!!!!
Ναι ναι γιατι ψηνομαστε(και μεταφορικα και κυριολεκτικα)
Για xantia για μεμβρανες ή και γαι τα δύο?
Παιδιά συγνώμη που αργώ χαρακτηριστικά να απαντήσω, αλλά δυστηχώς περνάω δύσκολες ημέρες. Στην δουλειά τρέχω και στο σπίτι έχω το διάβασμα της αρκούδας γιατί σε 2 εβδομάδες δίνω εξετάσεις.
Φωτογραφίες με τις μεμβράνες θα ανεβάσω σύντομα ίσως και εντός του ΣΚ (μην φωνάζετε αυτό είναι πολύ σύντομα για εμένα τέτοιες ημέρε).
Πληροφοριακά πάντως όποιος το είδε το αυτοκίνητο με τις μεμβράνες εξέφρασε θετικά σχόλια, περισσότερα δηλαδή και από όσα είπα εγώ όταν το είδα. -
Βρε scientist βαλε καμια φωτο απο τη xantia με τις μεμβρανες να παρουμε καμια ιδεα!!!!
Ψήνομαι απ' την ζέστη γι' αυτό 'ψήνομαι' να βάλω μεμβράνες στο ΒΧ
-
Ψήνομαι απ' την ζέστη γι' αυτό 'ψήνομαι' να βάλω μεμβράνες στο ΒΧ
-
Κρίμα που δεν υπόγραψε ο κ. Όπρον τις φώτο μας
Δεν το περίμενα αυτό. Τέλος πάντων δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι' αυτό. -
Δεν ασχολούμαι άλλο με τον 'κύριο' σχεδιαστή...πάμε παρακάτω παιδιά..
Kατα πόσο είναι νόμιμες αυτές οι μεμβράνες..?
Ξέρετε κλήσεις,τροχαία κ μπινελίκια.. -
Eξαρτάται από το βαθμό διαπερατότητας, Σάββα. Εχει συζητηθεί αρκετές φορές στο φόρουμ, ο νόμος λέει ότι αν το όργανο (sic) μπορεί να δει τους επιβάτες του αυτοκινήτου τότε είναι νόμιμες.
Μόλις χθες ήμουν σε ένα κατάστημα που κάνει τέτοιες εγκαταστάσεις και ήταν μέσα ένα Saxo VTS στο οποίο έβαζε πολύ σκούρες μεμβράνες.
Ρωτάω το παληκάρι που τις έβαζε:- Μα καλά, αυτές δεν είναι παράνομες?
- Κάργα, ήταν η απάντηση...
- Και τις βάζεις?
- Αφού μου τις ζήτησε γνωρίζοντας ότι είναι παράνομες, εγώ τι να κάνω?
Αν φάει κλήση μετά όμως θα λέει άλλα ο πιτσιρικάς... Η ακόμα χειρότερα αν δεν δει τον πεζό που πάει να περάσει το βράδυ από σκοτεινό σημείο...
-
Νίκο οι πολύ σκούρες πραγματικά είναι πολύ επικίνδυνες!
Είναι σαν να φοράς γυαλιά ηλίου και να περνάς μέσα από τα τούνελ της Υμμητού..
Οσες φορές το έκανα πήγαινα σιγά μην φύγω σε κάνα κράσπεδο..σκέψου τώρα αυτές τις μεμβράνες την νύχτα..Καλά κάνει η Τροχαία κατ εμέ...απλά δεν το κάνει με τον σωστό τρόπο!
Δηλ σε φίλο μου που σταμάτησαν με ένα Xantia η πρώτη κουβέντα που του είπαν ήταν..ποιός είσαι ρε φίλε και έχεις μαύρα τζάμια...Μέγιστο λάθος..πρώτον διότι δεν του εξηγεί τον κίνδυνο που διατρέχει και δεύτερον γιατί με το σχόλιο του υποννοεί ότι οι 'λεφτάδες' με τις Μerc-Bmw κτλ έχουν το ελεύθερο να τα φορούν!
Μία χώρα ΜΠ@ΥΡΔΕΛΟ είμαστε...λυπάμαι που κατοικώ σε αυτή την χώρα που όποιος έχει ευραίους κάνει ότι θέλει.
-
Παιδία έχω δουλέψει αρκετό καιρό σε τέτοιο κατάστημα (παρμπριζάδικο).
Έχουνε δει τα μάτια μου, ότι μπορείτε να φανταστείτε!Από Saxo με ¨πίσσα¨ μεμβράνες.
Μέχρι LADA με μεμβράνες καθρέπτη!Η Ελληνική αστυνομία δεν υπολογίζει τίποτα.
Μπορεί να έχεις βάλει την πιο ανοιχτή μεμβράνη, που απλά να κόβει τις υπεριώδες ακτίνες του ήλιου και να μπορούν να σε δουν κανονικά από έξω, αλλά να σε γράψουν κανονικότατα.
Μπορεί να έχεις βάλει την πιο σκούρα μεμβράνη, όπου δεν βλέπεις την μύτη σου και να μην σε γράψουν.Το όλο θέμα με τις μεμβράνες και το κατά πόσο είναι παράνομες, είναι υποκειμενικό. Εξαρτάτε από την ¨καύλα¨ του κάθε μπάτσου στην ανάλογη στιγμή που θα σε δει.
Αν είναι στις καύλες του, μπορεί να σε γράψει, αν όχι δεν θα το κάνει.Παρεμπίπτοντος ποτέ δεν είχαν έρθει σε εμάς πελάτες να μας πουν ότι τους έγραψε η αστυνομία για αυτόν τον λόγο.
Τώρα από προσωπική μου πείρα, όσοι ξέλενε να βάλετε μεμβράνες, μην βάλετε κάτι που κάνει μπάμ.
Και ακόμα μακριά από κάποιες εταιρίες που το παίζουν
Δηλαδή μακριά από Foliatec, 3M κτλ.Αυτές οι εταιρίες, μάλλον οι μεμβράνες κακό θα σας κάνουν, παρά καλό.
Γιατί;
Γιατί απλά το αυτοκίνητο σας θα καταντήσει ένα κινητό θερμοκήπιο!
CITROËN FORUM