-
Πήρε η αδελφή μου ένα C4 1,6 αυτόματο για να αντικαταστήσει το 207cc. Ο λόγος που το πήρε ήταν οτι δέν υπήρχε άλλο αυτόματο σε αυτή την κατηγορία. Όλα τα άλλα ήταν ή αυτοκίνητα πόλης πχ Picanto, ή μεγάλα δίλιτρα σεντάν που ξέφευγαν σε τιμή.
Το παραλαμβάνει σε καμια βδομάδα. Το 207cc το πουλάει, όποιος ενδιαφέρεται
-
308 αυτόματο με τον 1,6Τ.
-
Πάντως προκαλεί απορια γιατί η τόσο μεγάλη καθυστέρηση για την ανανεωμένη C4 με τους νέους 1.6 κινητηρες. Συνήθως η Σιτροέν δεν έχει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα-3 μήνες αναμονής.
-
Γαλλία πωλείται ήδη από ότι μας είπαν, εδώ θα ξεστοκάρουν.
-
Αν ισχύει αυτό έχουν κάνει μεγάλη 'πατάτα'. Το αγοραστικό κοινό που ενημερώνεται για τα νέα του αυτοκινητού δεν θα κάνει τιποτα άλλο παρά να περιμένει το ανανεωμένο μοντέλο. Δυστηχώς η 'Σιτροέν Ελλάς' έχει εντελώς λάθος τακτική.Νομίζει ότι μόνο με τις προσφορές και τα πακέτα εξοπλησμού θα προσελκύσει πελάτες χωρίς να αντιλαμβάνεται, ότι οι Έλληνες αγοραστές έχουν αλλάξει εδώ και πολλά χρόνια, και δεν μένουν μόνο στον εξοπλησμό η στην τιμή ενός μοτέλου αλλά ενημερώνονται και για τις δυνατότητες του, και έτσι μόνο με τέτοιου είδους αναβαθμίσεις όπως του C4 θα αυξήσουν το μεριδιό της στην ελληνική αγορά-και το οποίο έχει μειωθεί αισθητά τα τελευταία χρόνια.
-
Ο χρήστης ΔΝΤΖ έγραψε:
Αν ισχύει αυτό έχουν κάνει μεγάλη 'πατάτα'. Το αγοραστικό κοινό που ενημερώνεται για τα νέα του αυτοκινητού δεν θα κάνει τιποτα άλλο παρά να περιμένει το ανανεωμένο μοντέλο. Δυστηχώς η 'Σιτροέν Ελλάς' έχει εντελώς λάθος τακτική.Νομίζει ότι μόνο με τις προσφορές και τα πακέτα εξοπλησμού θα προσελκύσει πελάτες χωρίς να αντιλαμβάνεται, ότι οι Έλληνες αγοραστές έχουν αλλάξει εδώ και πολλά χρόνια, και δεν μένουν μόνο στον εξοπλησμό η στην τιμή ενός μοτέλου αλλά ενημερώνονται και για τις δυνατότητες του, και έτσι μόνο με τέτοιου είδους αναβαθμίσεις όπως του C4 θα αυξήσουν το μεριδιό της στην ελληνική αγορά-και το οποίο έχει μειωθεί αισθητά τα τελευταία χρόνια.
...και πας στις 'αντιπροσωπείες' να ρωτήσεις και στο παίζουν αδιάφοροι ή έκπληκτοι (ρε μπας και είναι αλήθεια; ). Ο καιρός εγγύc ( ) πάντως... Βγήκε διαφήμιση για χρηματοδοτικό στη C4 (1.500 προκαταβολή και 48 μήνες άτοκα, με πληρωμή από το νέον έτος) ...
-
Και εδώ στις μέρες Citroen κόβουν 4χιλιάρικα από το 'νέο' C4
-
Πήγε ο πατέρας μου για το σέρβις του C4 1.4 που έχουμε και ρώτησε και για την μεταπώληση C5-ανανεωμένο- 1.8, του 2005, που έχει. Όταν του είπανε την τιμή τρελάθηκε. Μόνο 10000€ απο 22800€ που το είχε πάρει το 2005. Μάλιστα για το 'μικρό' C4 1.4(του 2006 μεταχειρισμένο με περισσότερα χλμ απο το C5) η τίμη ήταν ίδια- 9500€. Πλέον η γαλικές : Σιτροέν, Ρενό-και εδώ πρόβλημα μου είπαν με την μεταπώληση της Λαγκούνα-, δεν αξίζουν στις μεγάλες κατηγορίες. Μετά απο 3-4 χρόνια απαξιώνονται μεταπωλητικά. Πάντως ο πατέρας έμαθε ότι τα C4 , εμπορικά, πάνε ακόμα πολύ κάλα ιδιαίτερα το κουπέ στα 1.6/110 άλογα. Και φυσικά ότι περιμένουν το ανανεωμενο μοντέλο. Για την νεα C5 ήταν κάπως επιφυλακτοί για την εμπορική πορεία του μοντέλου.
-
Λογικό με τα μοτέρ που έχει αυτή την στιγμή...
-
Σήμερα παρέλαβε η αδελφή το C4 1.6 Auto, βασική έκδοση.
Πρώτες εντυπώσεις: Σαφώς πιό άνετο στις ανωμαλίες απο το δικό μου, αλλά αρκετός θόρυβος κύλισης απο τα 205/55/16 Michelin Energy.
Το αυτόματο καλό, γρήγορες και ομαλές αλλαγές στο sequential mode.
Στην εθνική μέχρι 130 πάει καλά, απο κεί και πέρα ξεψυχάει και θέλει πολύ πίεση. Έχει βέβαια και μόλις 50 χιλιόμετρα στο κοντέρ.
Απο εξοπλισμό έχει την καλή οθόνη, Ραδιοcd με mp3 (κάποια μέρα που δέν θα βλέπει η αδελφή μου θα της το καβατζώσω και θα κάνω τράμπα με το δικό μου που δεν παίζει μπ3 ), μεσαίο καθρέφτη που σκουραίνει, αυτόματους καθαριστήρες και φώτα, Cruise control και speed limiter, clima, ηλεκτρικά παράθυρα μπρός πίσω και πλαινούς καθρέφτες.
ΔΕΝ έχει: φώτα xenon, αισθητήρες παρκαρίσματος, καθρέφτες με ηλεκτρική αναδίπλωση, ESP.
-
Το ραdιοσιντι θα πρέπει να το πας στην αντιπροσωπεία πρώτα πάντως.
-
Γιατί? Είναι κλειδωμένο? Τώρα είμαι πραγματικά περίεργος οπότε αύριο θα δοκιμάσω να κάνω την τράμπα.
-
Nαι, από όσο ξέρω είναι κλειδωμένο σε συγκεκριμένο VIN.
-
Και στην Ισπανία πωλούνται ήδη οι νέοι κινητήρες.
Καμαρώστε τιμές:
http://www.km77.com/eli/motor/Directa03 ... modelo=369' target='_blank' target='_blank -
Με μια τεράστια αγορά ( ειδικά για την Citroen είναι η Νο2 μετά την Γαλλία ) να είναι -30% τι περιμένεις?
Και εδώ την πουλάνε με 4000 ευρώ εκπτωση μείον τα όποια κέρδη από τον οικολογικό φόρο. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nαι, από όσο ξέρω είναι κλειδωμένο σε συγκεκριμένο VIN.κι εγώ πως έκανα τράμπα χωρίς να το πάω;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
...και πας στις 'αντιπροσωπείες' να ρωτήσεις και στο παίζουν αδιάφοροι ή έκπληκτοι (ρε μπας και είναι αλήθεια; ). Ο καιρός εγγύc ( ) πάντως... Βγήκε διαφήμιση για χρηματοδοτικό στη C4 (1.500 προκαταβολή και 48 μήνες άτοκα, με πληρωμή από το νέον έτος) ...Χθες με φίλη που βρεθήκαμε σε αντιπροσωπία Citroen σε ερώτηση πότε θα έρθει το νέο C4, ο πωλητής μας είπε ... 'απο το νέο έτος αλλά ... γιατί δεν βλέπεται το τωρινό μοντέλο που και δοκιμασμένο είναι και καλοπουλημένο είναι και έχει και έκπτωση και άτοκο πρόγραμμα!!! Εξάλλου το καινούριο δεν θα διαφέρει πολύ ... (μας εξήγησε την διαφορά facelift με αντικατάσταση)'
Κάποιος κοροιδευει κάποιον στο όνομα των πωλήσεων αλλά δεν εκφέρω γνώμη ... -
Eν μέρει έχει ένα δίκιο. Το f/l είναι διακριτικότατο. Το μεγάλο ατού της νέας C4 είναι τα μοτέρ (1.6 120hp & 1.6 THP 150hp). Aυτός είδε γυναίκα σου λέει τι να την κάνει την δύναμη.
-
Χθες με φίλη που βρεθήκαμε σε αντιπροσωπία Citroen σε ερώτηση πότε θα έρθει το νέο C4, ο πωλητής μας είπε ... 'απο το νέο έτος αλλά ... γιατί δεν βλέπεται το τωρινό μοντέλο που και δοκιμασμένο είναι και καλοπουλημένο είναι και έχει και έκπτωση και άτοκο πρόγραμμα!!! Εξάλλου το καινούριο δεν θα διαφέρει πολύ ... (μας εξήγησε την διαφορά facelift με αντικατάσταση)'
Κάποιος κοροιδευει κάποιον στο όνομα των πωλήσεων αλλά δεν εκφέρω γνώμη ...Είπαμε ότι: η Σιτροέν νομίζει ότι οι πελάτες είναι στην εποχή όπου βλέπουν αν το μοντέλο έχει έκτπωση, άτοκα, αν έχει κλιμαρισμό η αερόσακους η ηλεκτρικά καλούδια κλπ. Δεν αντιλαμβάνονται ότι η βελτίωση των πωλήσεων έρχεται πλέον μόνο με την βελτίωση τον μοντέλων σε σχέση τον ανταγωνισμό πχ ήδη τα νέα Γκόλφ και Μεγκάν είναι πραγματικότητα ενώ προετοιμάζεται τόσο το νέο άστρα όσο και το νέο μάζντα 3, και ότι ακόμα αν ενα μοντέλο είναι καλοπουλημένο η βελτιωσή του σε ουσιαστικά σημεία μπορεί να το κάνει άκομα πιο καλοπουλημένο. Γι'αυτό και η Σιτροέν τα 10 τελευταία χρόνια έχει πέσει αρκετα στις θέσεις των πωλήσεων των εταιριών.
-
υπερβολικος εισαι...μιλωντας για ελλαδα η σιτροεν με το που εριξε τις τιμες στη c4 αρχισε να πουλαει το μοντελο..και νομιζω οτι δε πουλησε και λιγο...
φυσικα τα μοτορια καθυστερησαν (οπως κανουν παντα οι γαλλοι) και τωρα θα δωσουν μια μερικη πνοη στις πωλησεις οσο και αν κανουν...φυσικα το μοντελο εχει καποια μειονεκτηματα σε συγκριση με αλλες προτασεις αλλα στο κατω κατω της γραφης ποτε δεν επαιξε ως νο1 επιλογη σε σχεση με γκολφ κτλ...
οποτε με το υπαρχον μοντελο το κακο που βλεπω ειναι η κλασικη γαλλικη καθυστερηση...
CITROËN FORUM