-
-
Το κάθισμα του οδηγου έχει φάει πακετο στα δερματα?
Στην πλάτη αυτη η πατούρα του δερματος μηπως είναι αβολη για πολυ ψηλα ατομα?
-
Μια χαρά μου φαίνονται εμένα όλα !
Πολυθρονάρες... Μακάρι να είχα και στο σαλόνι μου τέτοιες !
-
Το ζήτημα με της ραγισμένες πανοραμικές οροφές στις C4 έχει λυθεί στα αυτοκίνητα παραγωγής μετά τις 13/12/2006 με αλλαγή του τύπου γυαλιού που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους. Αν έχετε/είχατε πρόβλημα και το αυτοκίνητο σας έχει ημερομηνία κατασκευής πρίν τη συγκεκριμένη μέρα το πρόβλημα καλύπτεται σε κάθε περίπτωση από την Citroen με την προϋπόθεση να μην υπάρχουν ίχνη πρόσκρουσης πάνω στην οροφή
-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Ακριβώς! Στο σαλόνι είναι τέλειες! Στο αυτοκίνητο όμως;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ακόμα περισσότερο χρησιμότερες...εφόσον κινείται ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ακόμα περισσότερο χρησιμότερες...εφόσον κινείται ...
Έχεις δοκιμάσει να πας βόλτα με πολυθρόνα του ΙΚΕΑ;
Θέλω να καταλήξω στο: πλευρική στήριξη έχουν; Γιατί δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.
-
Δεν έχω διαβάσει κανένα review που να υποστηρίζει οτι δεν έχουν. Επίσης κανένας κάτοχος δεν έχει παραπονεθεί για κάτι τέτοιο. Δεν έχω οδηγήσει ( και δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα ) οπότε αρκούμαι σε αυτά που διαβάζω.
-
To σιγουρο ειναι οτι δεν βολευει η πολυθρονα σε στροφες. Μηλαω εκ πειρας ΒΧ...
-
Μετά την εξάτμιση πρόβλημα με το A/C. Γαμώ τα γαλλικά μου
Τις τελευταίες μέρες δέν λειτουργούσε καλά. Το μέτρησα σήμερα και είχε 360 γραμμάρια ψυκτικού αντί για ~650 που είναι το κανονικό. Το γέμισα ξανά και βλέπουμε πώς θα συμπεριφερθεί. Με βλέπω να γίνομαι τακτικός πελάτης στην αντιπροσωπεία
-
Σε τιμωρεί για τα λάστιχα που του έβαλες.
-
Ο χρήστης crazywolf έγραψε:
To σιγουρο ειναι οτι δεν βολευει η πολυθρονα σε στροφες. Μηλαω εκ πειρας ΒΧ...Ουδεμία σχέση η σχεδίαση του ενός με του άλλου.
-
Απλα εχουν και τα 2 πολ8ρονες...
-
Ειδα ενα ονειρο προχθες. Σε ενα-δυο μηνες το πολυ θα υπαρχουν καμμια 50αρια C3 1.1, ολα κοκκινα, μεταχειρα στην αντιπροσωπεια της Σιτροεν, ολα μοντελα 2004.
Οποιος ψηνεται...... -
E αν ενδιαφερεται κανεις μαρκαρε μερικα καλα κομματια (αριθμο κυκλοφοριας)...
Πληροφορίες εκ των έσω!! ευγε!
-
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ειδα ενα ονειρο προχθες. Σε ενα-δυο μηνες το πολυ θα υπαρχουν καμμια 50αρια C3 1.1, ολα κοκκινα, μεταχειρα στην αντιπροσωπεια της Σιτροεν, ολα μοντελα 2004.
Οποιος ψηνεται......Για πες για πες... από τη δουλειά;
Κομμάτια ή είναι και κανένα ολόκληρο; -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Οποιος ψηνεται......όπως τα Saxo 1.1 & 1.4 που είχαν κατακλύσει την Αθήνα πριν κανα 3άρι χρόνια εάν θυμάμαι καλά...μέχρι και διαφημίσεις στο ράδιο άκουγα για δαύτα.
-
Τουλάχιστον τα saxo είναι μια χαρά αμαξάκια και πουλούσανε
Να δω τους κουβάδες τα c3 ποιος θα τα πάρει
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Τουλάχιστον τα saxo είναι μια χαρά αμαξάκια και πουλούσανεΝα δω τους κουβάδες τα c3 ποιος θα τα πάρει
σε δελεαστική τιμή όλα πωλούνται...
τα Saxo εάν θυμάμαι καλά τα πουλούσαν τότε 4 χιλιάρικα.
CITROËN FORUM