-
Είναι ρομποτικό με συμπλέκτη. Το 6τάχυτο που πρόσφατα βγήκε είναι σαφώς βελτιωμένο σε ποιότητα και ταχύτητα αλλαγών αλλά και το sensodrive δεν είναι κακό αρκεί να ξέρεις να κάνεις τις αλλαγές δλδ να αφήνεις λίγο γκάζι. Νομίζω οτι έχεις αρκετή εμπειρία απο το Smart. Από προβλήματα δεν έχω ακούσει κάτι σε γαλλικά forum.
-
Πήγα στην έκθεση αυτοκινήτου ψες. Είχαν ανοιχτή την C6 και την περιεργάστηκα κάμποση ώρα
Μου άρεσε και το C4 by Loeb. Αυτό το κόκκινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα Και τιμή πρόκληση
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Μου άρεσε και το C4 by Loeb. Αυτό το κόκκινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα Και τιμή πρόκληση
Πόσο δίκιο έχεις
-
Σχετικά με το 1.1
Οδηγούσα ένα χιλιάρι κορσάκι με 60 άλογα για περίπου 40.000κμ σε ενάμιση χρόνο. Εκανα και μερικά ταξίδια. Αν δεν συνηδειτοποιείς τι οδηγείς, τότε ναι μπορεί να γίνει επικίνδυνο.
Αυτα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Απο C4 μόνο το δίλιτρο αξίζει.-
τα άλλα γιατί όχι?
γιατί μάθαμε στα πολλά άλογα...
παιδιά έλεος...
Εγώ εδώ θα συμφωνήσω με τον dog.
Έχω το C4 1600. Το αμάξι δεν είναι αργό. Είναι, ας πούμε, σβέλτο. Δηλαδή, όσο θέλεις να πηγαίνεις χαλαρά έως 'συμπαθητικά', είναι μια χαρά, ανταποκρίνεται.
Όταν όμως ζητήσεις το 'κάτι παραπάνω', το αμάξι δεν μπορεί, και εξηγούμαι:
Ο 1600άρης είναι πράγματι πολύ καλός, γραμμικός, ροπάτος από σχετικά χαμηλά και με σχετικά καλή δύναμη ψηλά. Με ξεκάθαρη όμως προτεραιότητα τις μεσαίες στροφές.
ΟΜΩΣ το αυτοκίνητο είναι βαρύ και γι' αυτό του έχουν βάλει (θεο)κοντό κιβώτιο, το οποίο - όταν θέλεις να πας γρήγορα - σε αναγκάζει να ανεβάσεις τις στροφές ψηλά, δηλαδή ακριβώς εκεί που ο κινητήρας υστερεί! Και με το 'υστερεί' εννοώ ότι με μια μεγάλη σχέση (πχ 4η) ανεβάζεις στροφές, αρχίζει να βουίζει, πέφτει ο ρυθμός ανόδου των στροφών και μένει μόνο το.. βουητό! Και μένεις με το παράπονο, γιατί στις μεσαίες το αμάξι τραβάει αρκετά καλά!
Και θα με ρωτήσετε 'δεν σ' αρέσει που μέσα στην πόλη μπορείς να φεύγεις άνετα χωρίς να το μαστιγώνεις;' θα σας απαντήσω Ναι.
Θα με ξαναρωτήσετε 'δεν σ' αρέσει που στο ταξίδι μπορείς να διατηρείς μια καλή ταχύτητα με σχετική ευκολία;' πάλι Ναι θα σας απαντήσω.
Θα προτιμούσα όμως (μακράν μάλιστα) να χάσω κάποια από την ελαστικότητα στις μεσαίες και ν' αποκτήσω δύναμη ψηλά, εκεί που πρέπει να καταφύγω όταν θέλω να πάω γρήγορα! Ούτως ή άλλως 1600 ατμόσφαιρα είναι, αν θέλεις πχ να προσπεράσεις δεν θα το κάνεις με 4η και 3000 στροφές σε ανηφόρα, θα κατεβάσεις σε 3η με 4000, μη πω σε 2α και 5000! Και εκεί, που τη χρειάζεσαι τη δύναμη, απλά δεν την έχεις...
Είναι και αυτό το ηλ. γκάζι...
-
Δίκιο έχεις, αλλά από την άλλη έχοντας μεγαλώσει σε αυτοκίνητο αργό (ξαντια 1600) και έχωντας προσωπικο αυτοκίνητο 60 αλόγων μετά, έχω μάθει να οδηγάω και αργά. Σίγουρα τα περισσότερα άλογα είναι ασφάλεια. Απλά όταν έχεις λίγα, δεν θα κάνεις την οριακή προσπέραση θα πας κυρία και θα προσπεράσεις όταν θα μπορέσεις, χωρίς νεύρα και άγχος.
Μου αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα μην παρεξηγηθούμε. πρόσφατα νοίκιασα ένα Volvo S40 2.4 και δυστυχώς διαπίστωσα ότι όταν έχω άλογα από κάτω μου μπαίνω στον πειρασμό να τα ξυπνάω.
-
D-Jet
Ρώτησα τον φίλο μου που η αδερφή του έχει το -φτου φτου μακρυά από μας- c3 1100. Σε 25.000 χλμ, δεν τους έχει βγάλει το παραμικρό. Μέσα στην πόλη κινείται μια χαρά μου είπε και ταξιδάκια του στυλ που θες θα τα βγάλει άνετα. Με τα diy δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου, δεν ήξερε να μου πει.
Αυτααααα.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Αν δεν συνειδητοποιείς τι οδηγείς, τότε ναι μπορείς να γίνεις επικίνδυνος.Αυτα
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αν δεν συνειδητοποιείς τι οδηγείς, τότε ναι μπορείς να γίνεις επικίνδυνος.
Αυτα
???? ????
-
Ο οδηγός, όχι το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ο οδηγός, όχι το αυτοκίνητο.Φυσικά. Πάντα.. Σόρυ δεν το επιασα.
-
έχουν γράψει στο greekcitroenclub
οταν κλήσεις το αυτοκινητο μπορεις να δεις τα παντα στο Pc ποτε κατασκευαστηκε ποτε ηρθε ελλαδα κτλ .
δεν περνεις γουρουνι στο σακι ουτε τραβας λαχειο .
σε συνδυασμό με τα λεγόμενα του >Ο χρήστης citastak έγραψε:
Αν η τιμή είναι ποοολύ χαμηλη, ζήτα κωδικό ORGa για να δεις ημερομηνία παρασκευής. Καπου ακούσαμε για C4 απο το 2004-2005 που τα πουλάνε για καινούργια...
είμαι ολίγον σκεφτικός
οπότε πως μπορούμε να το μάθουμε αυτό? -
Ζητάς να το Μάθεις !
και μετά πας εδώ:
http://www.citroenet.org.uk/resources/organr.html
να δεις τα 'χάλια' σου ! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
D-JetΡώτησα τον φίλο μου που η αδερφή του έχει το -φτου φτου μακρυά από μας- c3 1100. Σε 25.000 χλμ, δεν τους έχει βγάλει το παραμικρό. Μέσα στην πόλη κινείται μια χαρά μου είπε και ταξιδάκια του στυλ που θες θα τα βγάλει άνετα. Με τα diy δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου, δεν ήξερε να μου πει.
Αυτααααα.
Ευχαριστώ!!!
δυστυχώς διαπίστωσα ότι όταν έχω άλογα από κάτω μου μπαίνω στον πειρασμό να τα ξυπνάω
Ακριβώς αυτό...και εγώ το ίδιο.
-
Ο χρήστης 34 άλογα έγραψε:
με το σκαραβαίο ε?
-
Ο χρήστης 34+1 άλογα έγραψε:
με το σκαραβαίο ε?
Ναι, γιαυτό του έχω ρυθμίσει το γκάζι να ανοίγει μέχρι τη μέση!
χαρακτηριστικότερο παράδειγμα με ένα 928GTS.... κοιτάω το κοντέρ και δεν το πιστεύω! Στα φρένα όμως είναι το ίδιο με άλλα αυτοκίνητα, όπως και στο χρόνος που απαιτείται για αντιληφθείς κάτι...
-
μόλις ρώτησα ένα φίλο με C4, 1.4.
Μου είπε ότι δεν θα το αγόραζε πάλι, γιατί του φαίνεται πολύ φτηνιάρικο μέσα (διάφορα σημεία λέει ξεκολλάνε ξαφνικά .
Βέβαια το πήρε μεταχειρισμένο
Τέλος πάντων, δεν μας αφορά ο κύριος Πάρτο παιδί μου. καλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
μόλις ρώτησα ένα φίλο με C4, 1.4.Μου είπε ότι δεν θα το αγόραζε πάλι, γιατί του φαίνεται πολύ φτηνιάρικο μέσα (διάφορα σημεία λέει ξεκολλάνε ξαφνικά .
Περίεργο! Δεν είναι το καλύτερα κατασκευασμένο εσωτερικό σίγουρα, αλλά να ξεκολλάνε ξαφνικά!;!;;;
Μήπως ο προηγούμενος είχε κανένα τράκο ή είχαν λύσει το ταμπλό; -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
μόλις ρώτησα ένα φίλο με C4, 1.4.
Μου είπε ότι δεν θα το αγόραζε πάλι, γιατί του φαίνεται πολύ φτηνιάρικο μέσα (διάφορα σημεία λέει ξεκολλάνε ξαφνικά .
Περίεργο! Δεν είναι το καλύτερα κατασκευασμένο εσωτερικό σίγουρα, αλλά να ξεκολλάνε ξαφνικά!;!;;;
Μήπως ο προηγούμενος είχε κανένα τράκο ή είχαν λύσει το ταμπλό;τι να σου πω...τον βρήκα λίγο υπερβολικό.
Εδώ μου έλεγε ότι βασικό μειονέκτημα είναι ότι βρίσκει συχνά από κάτω -
Για σιδεροφάγο τον κόβω τον φίλο σου...
CITROËN FORUM