-
Ο χρήστης crazywolf έγραψε:
Τελικά θα μου πει κανείς πόσοι άλλοι έχουν 2cvοειδή?
Ο πατερας μου εχει ενα Diane παρατιμενο, και λεμε να του κανουμε ανακατασκευη...
Αλλα σχεδον ποτε δεν εχουμε χρονοΑρχίστε από κάπου και ας πάρει χρόνια!
-
Ο χρήστης crazywolf έγραψε:
Ο πατερας μου εχει ενα Diane παρατιμενο, και λεμε να του κανουμε ανακατασκευη...
Αλλα σχεδον ποτε δεν εχουμε χρονοΥπάρχει ένα Dyane ακινητοποιημένο με άψογη φανοποιϊα το οποίο χαρίζεται σε επίδοξους ιδιοκτήτες dyane. Δεν του λείπει σχεδόν τίποτα.
Αν ενδιαφέρεσαι στείλε pm
-
πότε μετράμε σωστά την πίεση στα ελαστικά?
- όταν είναι κρύα
- όταν τα έχουμε ζεστάνει και τα έχουμε αφήσει 10' να κρυώσουν?
αγόρασα ένα κομφλέρ αέρα με παροχή 12βολτη και θα ήθελα να ξέρω για να το κάνω σωστά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πότε μετράμε σωστά την πίεση στα ελαστικά?- όταν είναι κρύα
αγόρασα ένα κομφλέρ αέρα με παροχή 12βολτη και θα ήθελα να ξέρω για να το κάνω σωστά.
Το πρώτο Σάββα. Έτσι μετράμε με κοινή 'βάση' όλα τα ελαστικά του αυτοκινήτου μας. Όταν κινηθούμε το κάθε ένα θα μας δείχνει διαφορετικές ενδείξεις.
-
thnx Φράγκι
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
πότε μετράμε σωστά την πίεση στα ελαστικά?
- όταν είναι κρύα
Το πρώτο Σάββα. Έτσι μετράμε με κοινή 'βάση' όλα τα ελαστικά του αυτοκινήτου μας. Όταν κινηθούμε το κάθε ένα θα μας δείχνει διαφορετικές ενδείξεις.
αλήθεια τι διαφορές μπορεί να δούμε στις μετρήσεις με κρύα και ζεστά ελαστικά?
-
Μπορεί και 10 psi, κάποιες φορές και παραπάνω (αν τα ζεστάνουμε πολύ, πχ σε πίστα).
-
τελικα τι προσφορα εχει η citroen απο σημερα 13 ιανουαριου; ξερει κανεις;δεν μπορω να παω στην αντιπροσωπεια .....
-
Aν πας citroen.gr θα δεις τις νεες τιμες μετα την εκπτωση.
Εδω θελω παιδια να σας κανω μια ερωτηση μιας και δεν σκαμπαζω πολλα απο αμαξια γενικοτερα.1)Σε εφημεριδα του Σαββατου, ειδα προσφορα απο την citroen το c4 coupe 1.4 XT με 11.800ε.Μου αρεσει πολυ και το αμαξι και η τιμη.Στον εξοπλισμο εγραφε οτι υπαρχουν 6αεροσακοι,abs,a/c και RADIOCD.Στον κανονικο εξοπλισμο ομως, η ΧΤ ΔΕΝ εχει RCd και γραφει μονο 'ραδιοφωνικη προεγκατασταση'.
Τι σημαινει αυτο?Εχει 2 ηχεια?4?6?
2)Το μπατζετ μου δεν ειναι τρελλο και δυστυχως μαλλνο δεν μπορω να παω σε 1.6 .Ελεγα να παω σε αμαξι τυπου 206/207/punto/yaris αλλα επειδη ειμαι ψηλος και εχω κατι παραπανισια κιλα, η ανεση του c4 του δινει τρελλο προβαδισμα.Θα εχω σοβαρ προβλημα με το 1.4?Δεν εχω τρελλες απαιτησεις,εντος πολης και 3-4 αποδρασεις ετησιως στις εθνικες οδους.
3)Τα c4 coupe/hatchback εχουν γενικοτερα καποια προβληματα που να εμφανιζονται συχνα και να πρεπει να με ανησυχουν?
Sorry για το μεγαλο ποστ και ευχαριστω εκ των προτερων. -
Φιλε ριξε μια ματια εδω http://www.greekcitroenclub.gr και θα σου απαντιθουν ολες οι απορειες.
Τωρα για το αν σου κανει το 1.4, νομιζω με την περιγραφη που δινεις, οτι θα σου ειναι κουτι... -
Για το 1) δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά, μάλλον δε θα γλυτώσεις τη βόλτα από μια αντιπροσωπεία. Πάντως είναι αρκετά πιθανό να δίνουν aftermarket ραδιοcd, με 1 ή 2 ζευγάρια μεγαφώνων (εμπρός και πίσω).
-
H C4 1.4 με τους 90 ίππους είναι μια χαρά αυτοκίνητο για τις ανάγκες σου. Θα μας πει και ο koyk που τη χρησιμοποιεί καθημερινά.
-
Σοβαρά προβλήματα όχι, δεν έχουν παρουσιαστεί μέχρι τώρα, όμως γενικότερα κάποια θεματάκια νεότητας υπήρξαν (σε μεμονωμένες περιπτώσεις).
Για περισσότερες πληροφορίες, όπως είπε κι ο Αλέξανδρος (γεια σου φιλαράκι), επισκέψου το site.
-
-
τι νομιζετε για το xsara picasso;;;ψαχνω πολυμορφικο και μου αρεσει η προσφορα και το αυτοκινητο.
το 1,6 τρεντ εχει 13500 ευρω απο τα 17150;;; πολυ εκπτωση δεν κανουν;;
-
13.500?
Αν και μετράει χρόνια στην αγορά, είναι πολύ καλή (βέβαια υπάρχουν ανταγωνιστικές προτάσεις). Αν μπορείς πήγαινε για την 1.8, χρειάζεται την παραπάνω δύναμη (ειδικά αν το φορτώνεις).
Ισως η προσφορά είναι τόσο μεγάλη επειδή πλησιάζει το τέλος της καριέρας του ως μοντέλο (εν όψει του 'μικρού' C4 Picasso).
-
Γιατί 1.8 ρε Νικόλα? Σιγά το ψόφιο το μοτέρ ποτέ δεν με έπεισε ακόμα και στην υπάρχουσα βελτιωμένη του εκδοχή με 125 άλογα....Μια χαρά είναι ο 1.6 με τα 110. Αν δεν σε πειράζει που σύντομα αλλάζει το μοντέλο χτύπα το μεγάλη ευκαιρία για ένα πολύ καλό πολυμορφικό.
-
Μόνο που, Θανάση, η Xsara Picasso δεν έχει τον 16v με τα 110 αλλά τον 8ν με τα 95.
-
Νικόλα, είμαι 90% σίγουρος ότι βγαίνει και με τον 16βου...
-
ΩΠ! Μόλις είδα ότι τώρα το έχουν με τον 16ν, και κατάργησαν τον 1.8.
Το παίρνω πίσω λοιπόν.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Το παίρνω πίσω λοιπόν.
Παράδειγμα quote που πρσφέρεται για παραποίηση.
-
Τι καιρό κάνει στην Αλεξ/πολη? Α, βαρετό ε?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το παίρνω πίσω λοιπόν.
Παράδειγμα quote που πρσφέρεται για παραποίηση.
Μόλις διάβασα το ποστ του είμουν έτοιμος να πατήσω το κουμπί quote, και βλέπω απο κάτω να το έχεις κάνει εσύ! και όχι μόνο το έκανες.....αλλα΄δεν το έκανες και σωστά!
CITROËN FORUM