-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Κώστα πηγε 2400 με μια σχετικά καλή εκπτωση από τον Καρυαδη.
θεωρείται καλή τιμή?
δεν ξερω. αλλα τουλαχιστον μου εκανε καλη δουλεια. Τα ανταλλακτικα ειναι σιτροεν και οχι ημιτασιον. Μερικα ειναι μεταχειρισμενα, αλλα ειναι καινουργια. Προς το παρον κυλαει καλυτερα απο πριν λογο καινουργιας πισω γεφυρας και λοιπων.
Πλεον το μονο που δεν ειναι καινοθργιο ειναι το μοτερ και το σαλονι.
ωραία...απλά δεν ξέρω, γιαυτό ρωτάω.
σε θυμήθηκε ε? ή χρειάστηκε να του πεις για Κώστα - ami κλπ κλπ...?
Δεν μου το είπες να έρθω και εγώ να τα πούμε..
το 2cv το έχεις ακόμα ?
Ρε συ ο Κ μας ξερει, αφου εκει παμε απο τοοοοτε.. Ξερει και τον πατερα μου, με ρώτησε πως περναω στη Σουηδία και αλλα τετοια. τα τελευταια 2 χρονια εκει γινεται οτιδηποτε στο αυτοκινητο.
Το 2cv το εχω ακόμα, θα το δωσω τρίτη απογευμα γιατι τεταρτη φευγω.
Θα παω στο Γαλατσι για καφε σε λιγο, θελεις να βρεθουμε μετα να κανουμε βολτα με τα σιτροενακια;;;Αν ναι παρε τηλ. σου το στελνω με πμ ανδε το εχεις
-
Καλές βόλτες με την Ξανθούλα Ηλία και άλλο κακό να μην την ( σας ) βρεί.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Κώστα πηγε 2400 με μια σχετικά καλή εκπτωση από τον Καρυαδη.
θεωρείται καλή τιμή?
δεν ξερω. αλλα τουλαχιστον μου εκανε καλη δουλεια. Τα ανταλλακτικα ειναι σιτροεν και οχι ημιτασιον. Μερικα ειναι μεταχειρισμενα, αλλα ειναι καινουργια. Προς το παρον κυλαει καλυτερα απο πριν λογο καινουργιας πισω γεφυρας και λοιπων.
Πλεον το μονο που δεν ειναι καινοθργιο ειναι το μοτερ και το σαλονι.
ωραία...απλά δεν ξέρω, γιαυτό ρωτάω.
σε θυμήθηκε ε? ή χρειάστηκε να του πεις για Κώστα - ami κλπ κλπ...?
Δεν μου το είπες να έρθω και εγώ να τα πούμε..
το 2cv το έχεις ακόμα ?
Ρε συ ο Κ μας ξερει, αφου εκει παμε απο τοοοοτε.. Ξερει και τον πατερα μου, με ρώτησε πως περναω στη Σουηδία και αλλα τετοια. τα τελευταια 2 χρονια εκει γινεται οτιδηποτε στο αυτοκινητο.
Το 2cv το εχω ακόμα, θα το δωσω τρίτη απογευμα γιατι τεταρτη φευγω.
Θα παω στο Γαλατσι για καφε σε λιγο, θελεις να βρεθουμε μετα να κανουμε βολτα με τα σιτροενακια;;;Αν ναι παρε τηλ. σου το στελνω με πμ ανδε το εχεις
pm ελήφθη! To ami είναι σε καλή θέση και δεν το κουνάω!!!χεχεχε.
αν θες να βρεθούμε να κάνω διάγνωση για το 2cv
-
Να ΜΗΝ το βάλεις στο καπώ το σήμα. Καλύτερα να μην έχει καθόλου, παρά να κάνεις τρύπες στο καπώ*. Στο κάτω κάτω αν θέλεις βρίσκεις μια κανονική μάσκα αργότερα και το βάζεις στη θέση του.
*θα μου πεις, γιατί να κάνω τρύπες και να μην το κολλήσω? Επειδή στη μέση του καπώ έχει το νεύρο και αλλάζει η γωνία, οπότε το σήμα δε θα κολλήσει σωστά και θα το ψάχνεις.
-
βάλτο με μια πολύ καλή ταινία διπλή όψης
-
Είναι πολύ λεπτός ο λχίας βρε Κώστα, δε θα κρατήσει. Το έχω δοκιμάσει παλιότερα.
-
Καλησπέρα αγαπητέ κύριε SirGus...
-
Ο χρήστης Γιώργος Πολυχρονίδης έγραψε:
Καλησπέρα αγαπητέ κύριε SirGus...Ωωω!! τον αγαπητό!
Καλη χρονιά Γιώργο!μας ανακάλυψες?
Λοιπόν το Citroen forum έγινε πιο πλούσιο τώρα και φυσικά εμείς των παλιών Citroen έχουμε να μάθουμε πολλά τώρα!
Συστήσου μόνος σου!
-
Εδώ Ηλίας, φίλος του Ντένον...
Γιώργο καλωσήρθες. Δώσε μας τα φώτα σου
-
Καλή χρονιά Κώστα,
Δεν μου αρέσει να αυτοανακοινώνομαι γι'αυτό θα αφήσω τον χρόνο να μιλήσει. Πάντως είναι αλήθεια ότι ασχολούμαι με τα Citroen και κυρίως με τα ρημάδια τα 2CV 15 χρόνια..Πως βάζω avatar?
-
Ο χρήστης Γιώργος Πολυχρονίδης έγραψε:
Καλή χρονιά Κώστα,
Δεν μου αρέσει να αυτοανακοινώνομαι γι'αυτό θα αφήσω τον χρόνο να μιλήσει. Πάντως είναι αλήθεια ότι ασχολούμαι με τα Citroen και κυρίως με τα ρημάδια τα 2CV 15 χρόνια..:metalo:Πως βάζω avatar?
οκ αυτό μας φτάνει...
-
ok thanks!
-
Ηλία, συγχαρητήρια για την ξανθούλα ! Μακρυά από μαλάκες εύχομαι!!!
-
Ηλία μην βάλεις το σήμα...πιο ωραίο είναι έτσι!
-
Καλη Χρονιά
να ρωτήσω κάτι...
στα Xsara (2001) πως γίνεται να σταματήσεις το σφύριγμα στα φρένα; (τα τακάκια είναι σχετικά καινούργια..)
είναι η βρωμιά που πιάνει; -
Είναι η πάστα τέτοια στο τακάκι που σφυρίζει.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Είναι η πάστα τέτοια στο τακάκι που σφυρίζει.σωστά....
ή κάτι ειδικό για αυτή τη χρήση ή ακόμα και γράσσο χαλκού -
To xantia χανει αισθητη ποσοτητα λαδιών, απο την τσιμούχα του κάρτερ... Αυριο πάω πάλι συνεργείο... Και την τεταρτη φευγω.. Γαμώτο!!!!!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Είναι η πάστα τέτοια στο τακάκι που σφυρίζει.
σωστά....
ή κάτι ειδικό για αυτή τη χρήση ή ακόμα και γράσσο χαλκούλάθος.
απλά εννοούσα ότι υπάρχει 'κάτι ειδικό για αυτή τη χρήση ή ακόμα και γράσσο χαλκού (προφανώς στην μεριά που δεν ακουμπάει στον δίσκο το βάζεις)' για να μην κάνουν θόρυβο -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
To xantia χανει αισθητη ποσοτητα λαδιών, απο την τσιμούχα του κάρτερ... Αυριο πάω πάλι συνεργείο... Και την τεταρτη φευγω.. Γαμώτο!!!!!
CITROËN FORUM