-
Ποιες είναι οι διαφορές της xsara facelift με την πρώτη?εχω ακούσει οτι η facelift έχει πιο βαρύ τιμόνι και κάποιες ρυθμίσεις στην ανάρτηση ωστε να είναι λιγότερο υπερστροφικη.
-
Λοιπόν καταρχήν χαίρομαι που οι φωτογραφίες μας έφτασαν στον προορισμό τους.
Τώρα για την C5 και την C4 το μπροστά μέρος σίγουρα έχει πιο έντονη πρωσοπικότητα απ' το προηγούμενο αλλά εκεί που κατά την γνώμη μου 'πονάει' περισσότερο η C5 είναι πίσω οπότε θέλω να δω και την πίσω όψη της. Πάντως εγώ την προτιμώ σε στέισον βάγκον, τουλάχιστον στην μορφή που κυκλοφορεί τώρα.
Η C4 πίσω μου θυμίζει και DS και Ami!!! Πάντως σήμερα που πήγα στον Πουλάκη για ανταλλακτικά της ΒΧ μου και είχε ένα ΧΜ για πούλημα. Αυτή είναι Σιτροέν με τα όλα της!!!
Πρόεδρε ο λεβιές στο Πικάσο έχει συμβατική διάταξη!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Λοιπόν καταρχήν χαίρομαι που οι φωτογραφίες μας έφτασαν στον προορισμό τους.Τώρα για την C5 και την C4 το μπροστά μέρος σίγουρα έχει πιο έντονη πρωσοπικότητα απ' το προηγούμενο **αλλά εκεί που κατά την γνώμη μου 'πονάει' περισσότερο η C5 είναι πίσω οπότε θέλω να δω και την πίσω όψη της. **Πάντως εγώ την προτιμώ σε στέισον βάγκον, τουλάχιστον στην μορφή που κυκλοφορεί τώρα.
Η C4 πίσω μου θυμίζει και DS και Ami!!! Πάντως σήμερα που πήγα στον Πουλάκη για ανταλλακτικά της ΒΧ μου και είχε ένα ΧΜ για πούλημα. Αυτή είναι Σιτροέν με τα όλα της!!!
Θα ακολουθήσει την γνωστή τακτική η Citroen..όπως με τα Χsara, Saxo..ανανέωση ΜΟΝΟ μπροστά!
Πίσω τα ίδια..δηλαδή..Πόσο το ΧΜ..?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λοιπόν καταρχήν χαίρομαι που οι φωτογραφίες μας έφτασαν στον προορισμό τους.
Τώρα για την C5 και την C4 το μπροστά μέρος σίγουρα έχει πιο έντονη πρωσοπικότητα απ' το προηγούμενο **αλλά εκεί που κατά την γνώμη μου 'πονάει' περισσότερο η C5 είναι πίσω οπότε θέλω να δω και την πίσω όψη της. **Πάντως εγώ την προτιμώ σε στέισον βάγκον, τουλάχιστον στην μορφή που κυκλοφορεί τώρα.
Θα ακολουθήσει την γνωστή τακτική η Citroen..όπως με τα Χsara, Saxo..ανανέωση ΜΟΝΟ μπροστά!
Πίσω τα ίδια..δηλαδή..Πόσο το ΧΜ..?
Οπότε C5 station Wagon και ξερό ψωμί!!!
Όσο για την τιμή του ΧΜ κάποια πράγματα είναι ανεκτίμητα
-
Χι χι 955 δημοσιεύσεις με αυτή
Άντε να τις χιλιάσει το Φόρουμ μας -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ποιες είναι οι διαφορές της xsara facelift με την πρώτη?εχω ακούσει οτι η facelift έχει πιο βαρύ τιμόνι και κάποιες ρυθμίσεις στην ανάρτηση ωστε να είναι λιγότερο υπερστροφικη.Έλα μου ντέ... αυτό θα το απαντήσει ή ο Νικόλας ή ο Θανάσης...
βλέπεις αυτή έχουν την τιμή να έχουν Xsara. -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Πάντως σήμερα που πήγα στον Πουλάκη για ανταλλακτικά της ΒΧ μου και είχε ένα ΧΜ για πούλημα.Είδες κανένα Ami στην έκθεση που μου είπανε ότι υπάρχει?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Πάντως σήμερα που πήγα στον Πουλάκη για ανταλλακτικά της ΒΧ μου και είχε ένα ΧΜ για πούλημα.
Είδες κανένα Ami στην έκθεση που μου είπανε ότι υπάρχει?
Γιατί ενδιαφέρεσαι..πρόεδρε..?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πάντως σήμερα που πήγα στον Πουλάκη για ανταλλακτικά της ΒΧ μου και είχε ένα ΧΜ για πούλημα.
Γιατί ενδιαφέρεσαι..πρόεδρε..?
Όχι και 2ο Ami!
Απλά ήθελα να το δω γιατί λένε ότι είναι σε άψογη κατάσταση.
Το πούλαγε ο ιδιοκτήτης του πριν 2 χρόνια 500.000 δρχ.
Ήθελα να ξέρα αν το πουλάει ο Πουλάκης, πόσο το πουλάει!Απλά έχω ακούσει ότι έχει διάφορα παλιά Citroen ο Πουλάκης (DS νομίζω)
-
Υπερστροφική η Xsara ποτέ εκτός και αν χμ... αφήσεις κάπως απότομα το γκάζι και πατήσεις κάπως απότομα το φρένο και βέβαια τα χιλιόμετρα είναι πολλά και έχεις και μια 5η στο κιβώτιο...Το έσωσα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στην facelift γιατί δεν την έχω οδηγήσει και δεν μπορώ να ξέρω. Απλά εγώ έχω την αίσθηση οτι στην στροφή το πίσω μέρος με βοηθά να τοποθετήσω το αμάξι πιο καλά έχει θα έλεγα μεγαλύτερη ευελιξία. Από την άλλη οι κλίσεις ήταν ένα πρόβλημα με αποτέλεσμα το αμάξι να φοβίζει σε στροφές λόγω κλίσεων και να αντιδρά κάπως νευρικά σε απότομες μεταφορές βάρους και σε απότομες αλλαγές κατεύθυνσης αλλά τίποτα το ανησυχητικό περισσότερο αίσθηση είναι παρά ουσιαστικό πρόβλημα. Πάντως με τα DeCarbon performance που έβαλα όλα αυτά τα παραπάνω έχουν μειωθεί στο ελάχιστο σε σημείο να λέω οτι οδηγώ άλλο αυτοκίνητο. -
Πρόεδρε δες κι ένα τεστ για το αγαπημένο σου Citroen C3 X-TR
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Δεν πήγα στην έκθεση πήγα λίγο πιο κάτω στα ανταλλακτικά, όταν ξαναπάω θα δώ.
-
Απ' ότι κατάλβα το C3 X-TR δεν είναι πιο ψηλό απ' το απλό. Οπότε τα πλαστικά το κάνουν κατάλληλο για γυναίκες όχι για χώμα
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Απ' ότι κατάλβα το C3 X-TR δεν είναι πιο ψηλό απ' το απλό. Οπότε τα πλαστικά το κάνουν κατάλληλο για γυναίκες όχι για χώμαΧα χα χα μέσα είσαι Χρήστο..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Απ' ότι κατάλβα το C3 X-TR δεν είναι πιο ψηλό απ' το απλό. Οπότε τα πλαστικά το κάνουν κατάλληλο για γυναίκες όχι για χώμα
Χα χα χα μέσα είσαι Χρήστο..
Ναι στο κελιί 3289 έχω καταδικαστεί για φαλλοκρατισμο!
-
Φτου ζωή να έχουμε... 3 μέρες έλειψα και κάνατε πάρτυ χωρίς εμένα!!!
Λοιπόν, το C3 XTR από κοντά φαίνεται πιο όμορφο απ'ό,τι στς φωτό, και μπαίνοντας μέσα δείχνει και λίγο πιο ψηλό από το κανονικό...
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Έχει οδηγήσει κανείς Picasso?
Αυτές οι ταχύτητες πως αλλάζουν?Εχω οδηγήσει, και μου άρεσε πάρα πολύ. Ο λεβιές είναι πολύ βολικός (σκέψου Civic Type R )
Ποιες είναι οι διαφορές της xsara facelift με την πρώτη?εχω ακούσει οτι η facelift έχει πιο βαρύ τιμόνι και κάποιες ρυθμίσεις στην ανάρτηση ωστε να είναι λιγότερο υπερστροφικη.
&
Υπερστροφική η Xsara ποτέ εκτός και αν χμ... αφήσεις κάπως απότομα το γκάζι και πατήσεις κάπως απότομα το φρένο και βέβαια τα χιλιόμετρα είναι πολλά και έχεις και μια 5η στο κιβώτιο...Το έσωσα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...
Το έσωσες? ΤΟ ΕΣΩΣΕΣ? Εγώ επίτηδες το διώχνω! Lots of fun!
Πέραν της πλάκας
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στην facelift γιατί δεν την έχω οδηγήσει και δεν μπορώ να ξέρω. Απλά εγώ έχω την αίσθηση οτι στην στροφή το πίσω μέρος με βοηθά να τοποθετήσω το αμάξι πιο καλά έχει θα έλεγα μεγαλύτερη ευελιξία. Από την άλλη οι κλίσεις ήταν ένα πρόβλημα με αποτέλεσμα το αμάξι να φοβίζει σε στροφές λόγω κλίσεων και να αντιδρά κάπως νευρικά σε απότομες μεταφορές βάρους και σε απότομες αλλαγές κατεύθυνσης αλλά τίποτα το ανησυχητικό περισσότερο αίσθηση είναι παρά ουσιαστικό πρόβλημα.
Υπάρχουν αλλαγές μεταξύ των δύο, και μάλιστα περισσότερες από αυτές που θα περιμέναμε από ένα απλό facelift. Δε θυμάμαι όλα τα στοιχεία, αλλά νομίζω πως στο αρχείο των 4Τ υπάρχουν πολλές πληροφορίες επί του θέματος. From the top of my head, το πλαίσιο δέχτηκε πολλές επεμβάσεις για να γίνει πιο άκαμπτο, ο πίσω άξονας επανασχεδιάστηκε στα σημεία για πιο προοδευτική συμπεριφορά, διατηρώντας όμως τα στοιχεία της παθητικής τετραδιεύθυνσης ακέραια, ενώ και το μπροστινό σύστημα έγινε πιο ακριβές.
Από εκεί και πέρα, έχει διττό χαρακτήρα.
-
Μπορείς είτε να φρενάρεις πριν τη στροφή γυρνώντας το τιμόνι περισσότερο για να μπεις με ελάχιστο ανάποδο στη στροφή και, ανάλογα με την περίσταση:
α)να το αφήσεις να διορθώσει μόνο του
β)να πατήσεις γκάζι και να διορθώσεις με το τιμόνι
γ) να πατήσεις κι άλλο φρένο και να φέρεις σβούρα (δεν ενδείκνυται) -
Μπορείς να μπεις με ιδανική γραμμή και να βγεις μια χαρά από τη στροφή διατηρώντας συνεχώς την πρόσφυση του αυτοκινήτου μέσα στα όρια.
Το θέμα είναι, ποιο είναι πιο διασκεδαστικό?
-
-
Το έσωσα το έσωσα και πίστεψε με με 5η και 2000 περίπου στροφές δεν είναι καθόλου ευχάριστο...
Από τις προτάσεις ψηφίζω 2 και 1β κατά σειρά προτίμησης. Αυτό για το πλαίσιο το ήξερα αλλά δεν γνώριζα τα περι της πίσω ανάρτησης. -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Έχει οδηγήσει κανείς Picasso?
Αυτές οι ταχύτητες πως αλλάζουν?Εχω οδηγήσει, και μου άρεσε πάρα πολύ. Ο λεβιές είναι πολύ βολικός (σκέψου Civic Type R )
Δηλαδή πως αλλάζουν???
-
Mε τον κλασσικό τρόπο..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mε τον κλασσικό τρόπο..Νόμιζα ότι έσπρωχνες ή τράβαγες το μοχλό όπως στα παλιά
CITROËN FORUM