-
οκ
κρίμακαλά να περάσεις.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Dηλαδή το σιτροεν φόρουμ κανονίζει μονο υποσυναντήσεις;;;;
?
Απλά έχουμε να κανονίσουμε να βρεθούμε (χωρίς να μεσολαβεί κάτι άλλο σχετικό) από τόόόόόόόότε.. Για αυτό το είπα .
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
adis εσείς δηλ πόσοι είστε;
Σάββα μην τα βάζεις με το δημόσιο... Δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
δημοσιο for ever....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δημοσιο for ever....
k δημόσιο κ μη... Γαλλικό να είναι
Θα ήθελα κ την βοήθεια σας σε κάτι, το έχω ρωτήσει κ στο gcc αλλά φως ακόμα δεν είδα!
Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω κάποιο βιβλίο (τυπωμένο ή σε pdf ή οτιδήποτε) με πληροφορίες για την συντήρηση κ τα part numbers των Citroen GS/GSA?
Σκοπεύω άμεσα μαζί με 2-3 φίλους να βάλουμε 'κάτω' την Τζέσικα κ να την 'αποκαταστήσουμε' πλήρως!
Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη κ... πολύτιμη
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
BTW: φίλος φίλου έχει βρει ΒΧ που μάλλον πάει για πέταμα! ταιριάζει τίποτα από την BX στα GS/GSA ώστε αν πεταχτεί να το κρατήσω???
Φιλικά
Νικόλας -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
BTW: φίλος φίλου έχει βρει ΒΧ που μάλλον πάει για πέταμα! ταιριάζει τίποτα από την BX στα GS/GSA ώστε αν πεταχτεί να το κρατήσω???
Φιλικά
ΝικόλαςΠου είναι ??? Πότε να έρθω με τα εργαλεία να ξηλώνω?
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Φιλικά
ΝικόλαςΠου είναι ??? Πότε να έρθω με τα εργαλεία να ξηλώνω?
Χρήστο του έστειλα ήδη e-mail κ περιμένω απάντηση
-
- για την συντήρηση προφανώς ένα Haynes (για τον Χρήστο είχαμε βρει του ΒΧ σχεδόν τζάμπα από ebay αλλιώς καινούργιο ίσως έχει και ένα 20αρι ευρώ)
Ακόμα καλύτερα να βρεις γαλλικό της Revue Technique. Με τα γαλλικά πως τα πας?
2.Για τα part number κάποια στιγμή ψάχνοντας στο ebay θα βρεις το original βιβλίο της Citroen που θα πουλάει κάποιος (συνήθως ένα 20άρι και αυτά)
- για την συντήρηση προφανώς ένα Haynes (για τον Χρήστο είχαμε βρει του ΒΧ σχεδόν τζάμπα από ebay αλλιώς καινούργιο ίσως έχει και ένα 20αρι ευρώ)
-
OK Kώστα σε ευχαριστώ πολύ!
Με τα Γαλλικά? χμμμ δυστυχώς μόνο με τα Γαλλικά αυτοκίνητα τα πάω καλά! με τα Γαλλικά ως γλώσσα.... ... κατάλαβες!
Αν τύχει κ πάρει το μάτι σου κάτι pls έχε με υπόψην σου
Χρήστο χθες μου είπε ο φίλος ότι προχθες την ΒΧ την πήρε κάποιος άλλος για ανταλλακτικά
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
OK Kώστα σε ευχαριστώ πολύ!Με τα Γαλλικά? χμμμ δυστυχώς μόνο με τα Γαλλικά αυτοκίνητα τα πάω καλά! με τα Γαλλικά ως γλώσσα.... ... κατάλαβες!
Αν τύχει κ πάρει το μάτι σου κάτι pls έχε με υπόψην σου
Χρήστο χθες μου είπε ο φίλος ότι προχθες την ΒΧ την πήρε κάποιος άλλος για ανταλλακτικά
πάντα έχει κάτι το ebay.
ακόμα και τώρα.
το θες καινούργιο? -
-
Παιδιά καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.'Εχω ένα xsara vts 2002.Θέλω να κάνω μια χαζή ερώτηση Πόσα lt χωρητικότητα είναι ο χώρος αποσκευών;Θέλω να έχω ένα μέτρο σύγκρισης τώρα που ψάχνω για νέο αμάξι και επειδή δεν έχω παλιά τεύχη περιοδικών που να το αναφέρουν σκέφτηκα να ρωτήσω μήπως κανένας σας γνωρίζει!!
-
επειδή είπες ότι ψάχνεις για νέο αμάξι δεν νομίζω να σου απαντήσει κανείς (πλάκα κάνω)
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Παιδιά καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.'Εχω ένα xsara vts 2002. Θέλω να κάνω μια
χαζή ερώτηση Πόσα lt χωρητικότητα είναι ο χώρος αποσκευών; Θέλω να έχω ένα
μέτρο σύγκρισης τώρα που ψάχνω για νέο αμάξι και επειδή δεν έχω παλιά τεύχη περιοδικών
που να το αναφέρουν σκέφτηκα να ρωτήσω μήπως κανένας σας γνωρίζει!!Τα καλά νεά
Έχεις 408 λίτρα, περισσότερο από focus, astra, c4 κλπ κλπΤα κακά νέα
Λόγω της περίεργης διαρύθμισης του (ειδικά στα πλάγια και πίσω με την κλήση των
καθισμάτων) φαίνεται άθλιο. Αν δείς τώρα που καταφέρνουν πλήρως τετραγωνισμένα
πορτ-μπαγκάζ θα σου φανούν μεγαλύτερα (ακόμη και του... C3 που απλά είναι ψηλότερο). -
Kαλημέρα κ καλή εβδομάδα!
(ξανα)ανακάλυψα τον τροχό, ή σωστότερα τα... Citroen
Το λόγο πολλοί τον γνωρίζουν (ένα ατύχημα όχι από δική μου υπαιτιότητα) καθώς κ μία μηχανική ζημιά (από καθαρά δική μου υπαιτιότητα) μετά από 312.000 άκρως σκισμένα χλμ μου επέβαλαν να μετακινούμαι εδώ κ κοντά ένα μήνα με την Τζέσικα (το παλιό κλασσικό GSA για τους νεότερους) που πλέον λεω ότι όχι απλά καλά έκανα που την κράτησα, αλλά ΑΡΙΣΤΑ! (δυστυχώς που δεν τα κατάφερα με το GS )
Έχω κάνει ήδη αρκετά ταξίδια κ στις δύο Εθνικές Οδούς (ο Θεός να τις κάνει Ε.Ο. ειδικά την Κορίνθου Πατρών...) συμπληρώνοντας 2.000 κ πλέον χλμ με την Τζέσικα!
Ε! μετά από αυτό κοντεύω να ξεχάσω τα 'κρατικά' Γαλλικά (ένταξη ο Έρωτας με τα Clio I δύσκολα 'γιατρεύεται' ) κ γλυκοκοιτάζω πλέον μία C5 ειδικά αν ο ... 'γάμος' έρθει νωρίτερα από ότι υπολογίζω...Αχ... τι αίσθηση σταθερότητας, ασφάλειας, άνεσης, κρατήματος κ χίλια δυο άλλα είναι αυτή, από ένα αυτοκίνητο σχεδιασμένο 40 κ πλέον χρόνια πίσω???
Χμμμ λέτε στα γεράματα να ερωτεύτηκα ξανά την 'γριά' Γαλλίδα μας κ κυρίως την υδροπνευματική (ίσως καλύτερα ακόμα με την υδροενεργητική στα νεότερα) ανάρτηση της?
Αχχχ... πρέπει άμεσα να βρω τα repair & service book της (Kώστα όχι απαραίτητα καινούργια ) κ να ξεκινήσω την 'αποκατάσταση' της!
Συγγνώμη αν σας κούρασα
Ρίξτε Pls κ μία ματιά για την 'αντίκα' που μας έκλεψαν μπας κ δείτε κάτι να κυκλοφορεί (δυστυχώς αυτό δεν προφτάσαμε να το ανακατασκευάσουμε κ ήταν κ ενθύμιο από ιδιαίτερα αγαπητό μας κ συγγενικό πρόσωπο που έφυγε από κοντά μας 10 μήνες πριν... ) ενημερώστε
Φιλικά
Νικόλας
(ένας αθεράπευτα ρομαντικός λάτρης των ιδιωτικών κ ... κρατικών Γαλλικών αυτοκινήτων ) -
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Παιδιά καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.'Εχω ένα xsara vts 2002. Θέλω να κάνω μια
μέτρο σύγκρισης τώρα που ψάχνω για νέο αμάξι και επειδή δεν έχω παλιά τεύχη περιοδικών
πορτ-μπαγκάζ θα σου φανούν μεγαλύτερα (ακόμη και του... C3 που απλά είναι ψηλότερο).Φίλε zardoz σε ευχαριστώ πολύ!! Η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται πολύ καλό για την κατηγορία και το χαρακτήρα του αυτοκινήτου το καπώ και δεν με έχει πολυπροβληματίσει αυτό που λες για τα κεκλιμμένα καθίσματα.
Σκέφτηκα να ρίξω μια ματιά στο νέο Golfάκι TSI (καλά ρε παιδιά μην όλοι μαζί!!) και είδα ότι λέει για 350 λίτρα μόνο χώρο αποσκευών και με προβλημάτισε κάπως...Τώρα με την οικογένεια το θέλω το καπώ και δε λέει να πάω σε μικρότερο...Από την άλλη αν έχει καλύτερη διαρρύθμιση...ποιος ξέρει.Μπορεί να έρθει και στα ίδια επίπεδα τελικά. Όπως και νάχει θα πάω να το δω σήμερα και βλέπουμε!! Ευχαριστώ πολύ πάντως!! -
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
πορτ-μπαγκάζ θα σου φανούν μεγαλύτερα (ακόμη και του... C3 που απλά είναι ψηλότερο).Φίλε zardoz σε ευχαριστώ πολύ!! Η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται πολύ καλό για την κατηγορία και το χαρακτήρα του αυτοκινήτου το καπώ και δεν με έχει πολυπροβληματίσει αυτό που λες για τα κεκλιμμένα καθίσματα.
Σκέφτηκα να ρίξω μια ματιά στο νέο Golfάκι TSI (καλά ρε παιδιά μην όλοι μαζί!!) και είδα ότι λέει για 350 λίτρα μόνο χώρο αποσκευών και με προβλημάτισε κάπως...Τώρα με την οικογένεια το θέλω το καπώ και δε λέει να πάω σε μικρότερο...Από την άλλη αν έχει καλύτερη διαρρύθμιση...ποιος ξέρει.Μπορεί να έρθει και στα ίδια επίπεδα τελικά. Όπως και νάχει θα πάω να το δω σήμερα και βλέπουμε!! Ευχαριστώ πολύ πάντως!! -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Αχχχ... πρέπει άμεσα να βρω τα repair & service book της (Kώστα όχι απαραίτητα καινούργια ) κ να ξεκινήσω την 'αποκατάσταση' της!
πάντα υπάρχουν!
Στείλε μου ένα pm για να πάρουμε ένα από το ebay!
ποια αντίκα σας κλέψανε? Έχασα επεισόδια?
-
-
δεν το είχα δει
λυπάμαι
Μακάρι να πάνε όλα καλά
CITROËN FORUM