-
Κουκλι ο προγονος!
Να το χαιρεσαι Κωστα!
Μηπως λεω μηπως θες και λαστιχα? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κουκλι ο προγονος!
Να το χαιρεσαι Κωστα!
Μηπως λεω μηπως θες και λαστιχα?Άσε μην το συζητάς...
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕΕίναι πολλών ετών και είναι σαν πέτρα
Με σώζει ότι δεν τρέχω (και να ήθελα...!) αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό!Πάντως οι ζάντες κάποια στιγμή θα γίνουν!
Ευχαριστώ !!!!
-
Η Michelin βγάζει ακόμα λάστιχα για τα μοντέλα αυτά, αλλά πιο καλά είναι να απευθυνθείς στην αντιπροσωπεία και να τα παραγγείλεις αν δεν τα έχουν.
Γενικά, όλες σχεδόν οι βιομηχανίες ελαστικών εξακολουθούν να βγάζουν τα λάστιχα με τα οποία εφοδίαζαν παλιά αυτοκίνητα, ακόμα και αυτοκίνητα ενός αιώνος. Να αποφύγεις όμως φτηνιάρικες απωανατολίτικες κατασκευές.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Η Michelin βγάζει ακόμα λάστιχα για τα μοντέλα αυτά, αλλά πιο καλά είναι να απευθυνθείς στην αντιπροσωπεία και να τα παραγγείλεις αν δεν τα έχουν.Γενικά, όλες σχεδόν οι βιομηχανίες ελαστικών εξακολουθούν να βγάζουν τα λάστιχα με τα οποία εφοδίαζαν παλιά αυτοκίνητα, ακόμα και αυτοκίνητα ενός αιώνος. Να αποφύγεις όμως φτηνιάρικες απωανατολίτικες κατασκευές.
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει πρόβλημα...
Να'ναι καλά το 2cv...!
-
Βαλε τα γιατι αμεσως το ματι μου εκει επεσε!
Πρεπει να ειναι σε αθλια κατασταση!
Ειναι επικινδυνο και για σενα...αλλα εισαι και τυχερος εχουμε Light χειμωνα μεχρι στιγμης! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Βαλε τα γιατι αμεσως το ματι μου εκει επεσε!
Πρεπει να ειναι σε αθλια κατασταση!
Ειναι επικινδυνο και για σενα...αλλα εισαι και τυχερος εχουμε Light χειμωνα μεχρι στιγμης!Τουλάχιστον άθλια...
Τα αυλάκια υπάρχουν κανονικά απλά είναι λεία και σκληρή η επιφάνεια...
Θα κάνω έναν έρανο!
-
Συγχαρητηρια, καταπληκτικη δουλειά.
Εγινε πανέμορφο.
Στείλε φωτογραφιες με τις επόμενες βελτιώσεις
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Συγχαρητηρια, καταπληκτικη δουλειά.Εγινε πανέμορφο.
Στείλε φωτογραφιες με τις επόμενες βελτιώσεις
Ευχαριστώ!
Επειδή θα αργήσουν κάπως...ας συνεχίσουμε την κουβέντα περί Citroen!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ευχαριστώ!
Έχεις δίκιο...
Λοιπόν παιδιά, μήπως είδε κανείς εκείνο το πανέμορφο Ami8 που κάποιος θεοπάλαβος φτιάχνει στην Κυψέλη? Τρομερό εργαλείο!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ευχαριστώ!
Έχεις δίκιο...
Λοιπόν παιδιά, μήπως είδε κανείς εκείνο το πανέμορφο Ami8 που κάποιος θεοπάλαβος φτιάχνει στην Κυψέλη? Τρομερό εργαλείο!
Αmi8 τι ειναι αυτο???
Γεια σου ρε Κωστα μερακλη!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ευχαριστώ!
Έχεις δίκιο...
Αmi8 τι ειναι αυτο???
Γεια σου ρε Κωστα μερακλη!
Ρε σεις εγώ σκεφτόμουνα να το βάλω σε άλλο topic αλλά το μετάνιωσα για να μην μονοπωλήσω το forum με κάτι προσωπικό (όχι τόσο βέβαια) !!!
Αλλάζω εγώ θέμα αφού σας ευχαριστήσω πολύ!
Λοιπόν όσο βλέπω το Pluriel, τόσο μου αρέσει!
Ειδικά σε κάτι φιστικί και γαλάζια... -
Δυστυχως μονο σχεδιαση ειναι!
Γιατι σε τριγμους,ακαμψια και βεβαια δυσχρηστια ( να το εχεις spider και να πιασει βροχη..ωχ ωχ! ) ειναι αστα να πανε! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δυστυχως **μονο σχεδιαση ειναι!**Γιατι σε τριγμους,ακαμψια και βεβαια δυσχρηστια ( να το εχεις spider και να πιασει βροχη..ωχ ωχ! ) ειναι αστα να πανε!Δεν είναι και λίγο όμως.
Για τα υπόλοιπα που λες...τόσο πολύ?? -
Oxi toso polu alla gia autokinito se auti tin timi nomizo oti ki esu tha eixes kapoies apaitiseis...
Otan to exeis spider den exeis tis kolones (den apothikeuontai sto amaxi..pou simainei oti ean se piasei broxi sto dromo tin arazeis opos ta mixanakia kai perimeneis na stamatisei!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Oxi toso polu alla gia autokinito se auti tin timi nomizo oti ki esu tha eixes kapoies apaitiseis...Otan to exeis spider den exeis tis kolones (den apothikeuontai sto amaxi..pou simainei oti ean se piasei broxi sto dromo tin arazeis opos ta mixanakia kai perimeneis na stamatisei!
Απαιτήσεις σαφώς και έχω αλλά πόσα αυτοκίνητα είναι σε αυτή την τιμή στην κατηγορία cabrio?
Όσο για τις κολώνες, έχεις δίκιο αλλά απλά το ξέρεις και δεν τις βγάζεις ποτέ.
Που δεν μπαίνουν και βγαίνουν και τόσο εύκολα όπως διάβασα...
-
http://www.autotitre.com/forum/Quelqu_u ... 6033p1.htm
http://www.autotitre.com/forum/BMW_Seri ... 7416p1.htm
Τα σχόλια δικά σας. Σημειωτέον οτι ένα μέλος του forum ισχυρίζεται (και μάλλον ισχύει αυτό που ισχυρίζεται ) οτι εργάζεται στο εργοστάσιο της Mullhouse και έχει δεί το coupe προπαραγωγής. Α και θα υπάρξει έκδοση 2000cc με πάνω από 200 hp .... -
Πανεμορφο!
Ποτε θα βγει να αναβαθμιστουμε αγοραζοντας το!
Παρατηρω μια επιστροφη της Citroen στο προχωρημενο design που την καθιερωσε τοσες δεκαετιες!
Μπραβο! -
Προσωπικά και πείτε με απαιτητικό πείτε με ότι θέλετε με τις φωτογραφίες που είδα δεν το θέλω.
Περίμενα κάτι πολύ πιο πρωτοπωριακό, κάτι πολύ πιο citroen προ-peugeot εποχή.
Το μόνο εντυπωσιακό της κατασκευής ίσως είναι το εσωτερικό της αν χρησιμπποιεί όπως ακούγετε και το i-drive που φέρει η νέα 7άρα και 5άρα νομίζω.
Ας πρωτοπωρήσει τουλάχιστον στο ότι ένα μικρομεσαίο φορά άμεσα ότι τα μεγάλα και πολυτελή γιατί απο design δεν το παλέυουν οι γάλλοι μου φαίνετε το θέμα. -
Eχεις δει πολλα σημερινα αυτοκινητα με τοσο ομορφο και πρωτοτυπο σχεδιασμο?
-
Το μπροστά μου θυμίζει Focus. Το πίσω όμως είναι πολύ καλό, ιδιώς στην εκδοχή με τα φώτα στο πλάι του παραθύρου.
CITROËN FORUM