-
tsilis
xexe είναι από το λευκό του εταιρικού C4...έπαθε αχρωματοψία!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Γιατί, τι γίνεται την Κυριακή?Μάλλον είναι απλά η γνωστή έκφραση.
Μια κι ο 'koyk' προσπαθεί να μας πείσει για το χρώμα της 3??.
![](http://img99.exs.cx/img99/7631/sorpresa8zl.gif)
-
Καλά... Μόνο υπό συνθήκες έκλειψης ηλίου φαίνεται σαν σκούρο μπλε. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι μωβ.
Νίκο, μην αρνείσαι τη φύση σου, δεν είναι τόσο κακό που επέλεξες το μωβ (λέω εγώ τώρα)...
-
Καλά... Μόνο υπό συνθήκες έκλειψης ηλίου φαίνεται σαν σκούρο μπλε. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι μωβ.Νίκο, μην αρνείσαι τη φύση σου, δεν είναι τόσο κακό που επέλεξες το μωβ (λέω εγώ τώρα)...
Και στον βυθό της θάλασσας μπλε φαίνεται..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Citroen carspotting:
Ami Super μπεζ δεξιοτίμονο σε καλή κατάσταση πριν καμιά ώρα κοντά στο Ειρήνης και Φιλίας.Μήπως αντί για μπεζ ήταν καφέ μεταλικό ανοιχτό?
Εκεί μένει ο Κώστας.... Ο τρελός #2 που αγόρασε το RHD Ami -
Νικόλα χαλάρωσε...εδώ με ένα τρακάρισμα και δεν μιλιόμαστε για 1 μήνα.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Citroen carspotting:
Ami Super μπεζ δεξιοτίμονο σε καλή κατάσταση πριν καμιά ώρα κοντά στο Ειρήνης και Φιλίας.Μήπως αντί για μπεζ ήταν καφέ μεταλικό ανοιχτό?
Εκεί μένει ο Κώστας.... Ο τρελός #2 που αγόρασε το RHD AmiΑς είχα τώρα τα λεφτά και θα έπαιρνα κι εγώ RHD ΒΧ 16V, στην Αγγλία πωλούνται άριστες με 500 - 600 λίρες και συνήθως τις παίρνουν πεζάκηδες για το μοτέρ και το υπόλοιπο το πετάνε
-
Tι λες τώρα Χρήστο! ΑΜΑΝ
Για τα Ami που λέγατε το δεξιοτίμονο το είχα δει κ εγώ πριν κανά χρόνο στον Μαρινόπουλο δίπλα στο factory outlet κ σήμερα στην Καποδηστρίου, στο ύψος του Νοσοκομείου Αγ. Όλγας είδα ένα station σε μπλε
-
Γαλάζιο μήπως?
-
κάτι ενδιάμεσο... γαλάζιο δεν ήταν ούτε σκούρο μπλε... κάτι προς μπλε ανοιχτό
Πέρασα κ γρήγορα βλέπεις με την 'Τζέσικα' κ δεν είχα την ευκαιρία να θαυμάσω για πολύ
-
Καλημέρα σε όλους!
Η αναζήτηση για νέο προσωπικό αυτοκίνητο πιθανότατα φτάνει στο τέλος της προς την άλλη εβδομάδα. We may have a winner.
-
And the winner is.....????
-
Εκπληξη!
-
C4 VTS;
-
Δε σας λέω.
Πάντως θα σας δώσω ένα στοιχείο. Θα είναι μεταχειρισμένο (αναγκαστικά) και, χωρίς να πέσω σε κατηγορία, θα με κρατήσει σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο μέχρι να μαζέψω χρήματα για το επόμενο (ευελπιστώ σε 1 χρόνο, άντε το πολύ 2).
Το επόμενο όμως...
-
Εκπληξη!...λέγε γιατί...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εκπληξη!
...λέγε γιατί...
Κι εγω μαζί με τον Σάββα....
-
Κάνω προβλέψεις....
206 1.4 ή 1.6
ΖΧ 2.0
Χantia 1.6 ή 1.8 -
άααααντε !!!!
Λέγεεεεεεεεεεεε
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κάνω προβλέψεις....206 1.4 ή 1.6
ΖΧ 2.0
Χantia 1.6 ή 1.8Αφου λεει δε θα πεσει κατηγορια ρε τι 206 λες; φανταζομαι επισης οτι ουτε θα ανεβει αρα ουτε xantia παιζει...
CITROËN FORUM