-
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
http://www.m-developments.co.uk/video/johnsaxo.mpegEλαααααααα ρε Saxoura πάρτους τα σώβρ@κ@..!!!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ο φίλος μου τελικά σήμερα θα το ετοιμάσει το κείμενο. Εγώ στέλνω φωτό τη Δευτέρα με courier.Οκ, αλλά τελικά να ετοιμάσει το κείμενο για ποιούς?
Μήπως για 2 άτομα από το forum τελικά δεν χρειάζεται κείμενο?
Ή με κάποιες αλλαγές?Δευτέρα θα την στείλεις???
Την έχεις και στον υπολογιστή σου?
-
Όχι, δεν την έχω στον Η/Υ, αλλά μπορώ να τη σκαννάρω. Αλλά... Μόνον δυο άτομα θα στείλουμε φωτό τελικά;
-
Σαν καλος μαθητης ξερω οτι μετα το Α είναι το Β μετα το ΑΧ πηγα στο ΒΧ!
Σημερα πηρα ενα ΒΧ 1,9 16ν.
Περισσοτερα στο μελλον. -
How much..?
Aναβαθμίστηκες βλέπω...από μικρό σε μεγάλο και άνετο!
**Καλορίζικο **Χρήστο..
Σάββας
-
Όχι, δεν την έχω στον Η/Υ, αλλά μπορώ να τη σκαννάρω. Αλλά... Μόνον δυο άτομα θα στείλουμε φωτό τελικά;Απ'ότι φαίνεται ...ναι....
Θα την έχω την δικιά σου μέχρι παρασκεύη??
Σαν καλος μαθητης ξερω οτι μετα το Α είναι το Β μετα το ΑΧ πηγα στο ΒΧ!
Σημερα πηρα ενα ΒΧ 1,9 16ν.
Περισσοτερα στο μελλον.Ωραία!
άντε, καλοτάξιδο...Μετά και ένα CX (μαζί με το BX)!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
How much..?Aναβαθμίστηκες βλέπω...από μικρό σε μεγάλο και άνετο!
**Καλορίζικο **Χρήστο..
Σάββας
Ευχαριστω Σαββα
Ήταν καιρός που ήθελα κατι τετοιο απλως εγινε απροοπτα λογω του ατυχηματος.
Ελπιζω καπoια στιγμη να φτιαξω και το ΑΧ για κανα ραλλακι και track days.
Το ΒΧ το πηρα 2700€ θελει δουλιτσα αλλα ειναι ατρακαριστο. -
Καλορίζικο, Χρήστο! Τι μου θύμησες τώρα με τη 19... ωραίες εποχές...
Κώστα! Μη στείλεις το δέμα χωρίς τη δική μου! Το πολύ μέχρι Δευτέρα-Τρίτη θα έχω την ψηφιακή, οπότε πλένω, φωτογραφίζω, εκτυπώνω, έρχομαι από Κυψέλη να την αφήσω (να γνωριστούμε από κοντά κιόλας ).
Πού είστε ρε οι υπόλοιποι? Σάββα, Χρήστο, Μικέ, Θανάσηδες! Τις φωτό σας!
Update από το service των 60.000 χλμ.
Αλλάχτηκαν τα αμορτισέρ εντός εγγύησης (ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε)
Αλλάχτηκαν επίσης κάποια λάστιχα για προληπτικούς λόγους (εγώ τους είπα, δεν είχαν τίποτα), πάλι εντός εγγύησης.Στις παρατηρήσεις μου είχα βάλει ένα ελαφρύ 'ψάρεμα' του αυτοκινήτου κατά τη γρήγορη επιτάχυνση, νόμιζα ότι θέλει απλά ευθυγράμμιση. Τελικά προέκυψε ότι το δεξί ημιαξόνιο είχε πάθει ελαφριά ζημιά από λακκούβα (είχε πέσει ο τροχός μέσα, είχε τερματίσει το αμορτισέρ, κι όταν ξανανέβηκε προς τα πάνω ο τροχός έκανε ζημιά σε ένα ελατήριο που είναι στον εξωτερικό μπιλιοφόρο, τουλάχιστον έτσι μου το εξήγησαν στο συνεργείο).
Γι'αυτό το λόγο μου το κράτησαν άλλη μία μέρα μέσα, ώστε να δουν τι θα κάνουν. Τελικά όταν πήγα να το πάρω (την Παρασκευή το μεσημέρι) μου είπαν ότι είχαν αλλάξει και τα δύο ημιαξόνια, το πλήρες σετ (μαζί με μπιλιοφόρους), επίσης εντός εγγύησης! Το κόστος αυτών 335 € μόνο τα ανταλλακτικά!Το service δεν ήταν φτηνό, γιατί στις 60.000 χλμ αλλάζουν όλοι οι ιμάντες και γενικά γίνονται πολλές εργασίες στο αυτοκίνητο. Αλλά κάναμε έναν υπολογισμό και αυτά που θα έπρεπε να πληρώσω κανονικά ήταν γύρω στα 1200€ επιπλέον!!! Αρα μπορώ να πω πως είμαι αρκετά ευχαριστημένος!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Καλορίζικο, Χρήστο! Τι μου θύμησες τώρα με τη 19... ωραίες εποχές...Κώστα! Μη στείλεις το δέμα χωρίς τη δική μου! Το πολύ μέχρι Δευτέρα-Τρίτη θα έχω την ψηφιακή, οπότε πλένω, φωτογραφίζω, εκτυπώνω, έρχομαι από Κυψέλη να την αφήσω (να γνωριστούμε από κοντά κιόλας ).
Πού είστε ρε οι υπόλοιποι? Σάββα, Χρήστο, Μικέ, Θανάσηδες! Τις φωτό σας!
Οκ!
Απλά το έχω πει τόσες φορές που μετά θα φανεί ότι πιέζω κιόλας!Δεν μου αρέσει που το λέω έτσι απότομα, αλλά Παρασκευή (το ΠΟΛΥ Δευτέρα 17/5) το γράμμα έφυγε για usa.
Αν έχεις ψηφιακή στείλτη στο e-mail μου γιατί θα πάω να τυπώσω και την δική μου οπότε κερδίζουμε χρόνο.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αν έχεις ψηφιακή στείλτη στο e-mail μου γιατί θα πάω να τυπώσω και την δική μου οπότε κερδίζουμε χρόνο.Ακόμα καλύτερα, ό,τι προτιμάς!!! Σου χρωστάω μια εκτύπωση!
-
Η πρώτη φωτογραφία έφτασε στο e-mail μου!!
Μεγειά το ΒΧ!!!
**Βιαστείτε **και στείλτε μου και τις δικές σας γιατί πάλι στην τελευταία στιγμή τρέχουμε!!!
Στείλτε φώτο,
τι **διάσταση **θέλετε (10χ15) ή (13χ18 ), και
κάποιο **όνομα **που θα θέλετε να βάλουμε για να γράψει ίσως ο Opron αν γράψει κανένα μεγάλο αυτόγραφο (εκτός αν βάλει καμιά απλή υπογραφή!!!)Το κείμενο τελικά το ετοιμάσαμε???
-
Με γεια τη BX, καλορίζικη, καλοτάξιδη!
Κώστα, τελικά με μπέρδεψες. Τη θες με email να στη στείλω ή όπως είναι;
-
Με γεια τη BX, καλορίζικη, καλοτάξιδη!Κώστα, τελικά με μπέρδεψες. Τη θες με email να στη στείλω ή όπως είναι;
Με e-mail απλά να μου πείτε και σε τι διάσταση θέλετε να την τυπώσω!
Τελικά πόσοι είστε ρε παιδιά?
Chrmes, skullone, olympios.
Άλλος??
Το κείμενο πως πάει??
-
Θα το θυμίσω στον τεμπέλαρο να το φτιάξει επιτέλους.
-
Θα το θυμίσω στον τεμπέλαρο να το φτιάξει επιτέλους.Να το δώσω σε μία καθηγήτρια Γαλλικών που μου ήρθε μόλις τώρα στο μυαλό??
-
Καλή ιδέα, γιατί άμα περιμένω το Στέφανο... ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ!
Εδώ έχει στο σπίτι του ΕΝΑ ΜΗΝΑ το - καταργηθέν πλέον - DVD player ενός φίλου μου (το πολύ καλό Philips 963), μαζί με το δικό του, που είναι και τα δυο ΙΔΙΟΥ τύπου, και κάνει συγκριτικές ακροάσεις Α/Β (αν είναι δυνατόν, με μηχανήματα του ΙΔΙΟΥ τύπου!!! ΡΕ ΗΜΑΡΤΟΝ!!!) και λέει ότι θα πάει να τα 'σπάσει' για να παίζουν δισκάκια όλων των περιοχών, αλλά είναι τόσο τραγικά τεμπέλαρος, ώστε ακόμα δεν έχει σηκώσει τον απαυτό του να τα πάει για τη δουλειά αυτή.
-
Εδώ έχει στο σπίτι του ΕΝΑ ΜΗΝΑ το - καταργηθέν πλέον - DVD player ενός φίλου μου (το πολύ καλό Philips 963), μαζί με το δικό του, που είναι και τα δυο ΙΔΙΟΥ τύπου, και κάνει συγκριτικές ακροάσεις Α/Β (αν είναι δυνατόν, με μηχανήματα του ΙΔΙΟΥ τύπου!!! ΡΕ ΗΜΑΡΤΟΝ!!!) και λέει ότι θα πάει να τα 'σπάσει' για να παίζουν δισκάκια όλων των περιοχών, αλλά είναι τόσο τραγικά τεμπέλαρος, ώστε ακόμα δεν έχει σηκώσει τον απαυτό του να τα πάει για τη δουλειά αυτή.Για στείλε το Στέφανο μια βόλτα από ΕΔΩ!
-
Μπα... Τα ηχοσυστήματα που θέλει είναι από Magnepan και πάνω! Με τι λεφτά όμως;
-
Που είστε ρε Citroen-άκιδες.
Καιρό έχουμε να τα πούμε. Έχω μπλέξει άσκημα με δουλειά και κάτι διαβάσματα για αυτό και έχω χαθεί.Χαιρετισμούς σε όλους και ... καλά γκάζια στα πόδια μας !
-
Kώστα σου έστειλα κι εγώ...τσέκαρε το mail σου!
Σάββας
CITROËN FORUM