-
What is this..?
Aυτό συναγωνίζεται την δικιά μου σαύρα..!
-
Είναι στην κατεβασμένη θέση η ανάρτηση, γι'αυτό.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Είναι στην κατεβασμένη θέση η ανάρτηση, γι'αυτό.Όπως φαίνεται από τη μάσκα και το σήμα που είναι στο καπώ, πρόκειται για Xantia πρώτης γενιάς. Αυτά είχαν ανάρτηση όπως οι προγενέστερες ΒΧ, GSA κλπ, οι οποίες έχαναν την πίεση στις σφαίρες κι έτσι το αμάξωμα χαμήλωνε μέχρι που να φτάσει στο τέρμα, αν το άφηνες παραπάνω από κάποιες ώρες.
Στα μεταγενέστερα μοντέλα (στο facelifted με το σήμα στη μάσκα ανάμεσα στα φανάρια) αυτό άλλαξε, μέσω ενός ειδικού συστήματος οι σφαίρες δεν έχαναν την πίεση κι έτσι το αμάξωμα διατηρούσε σταθερό ύψος από το έδαφος όταν ήταν σταματημένο (και εκτός λειτουργίας, εννοείται).
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
n_olympios ευχαριστω για το ενδιαφερων μια χαρα ειμαι. Η καρδια του θα δουλεψει πολλα χρονια ακομα στο καινουριο μου ΑΧ
Οπα έχασα επεισόδια..!
Φίλε μου τράκαρες το AX σου..?
Ναι αλλά σύντομα θα έχω το νέο μου ΑΧ
-
**Ήρθε το οκ από τον Αμερικάνο!
Ετοιμάστε τις photos σας και στείλτε μου pm για να σας δώσω στοιχεία για το που να μου τις στείλετε!!!
**
*
Αν θέλετε κανονίζουμε και συνάντηση με όποιον βολεύει.*Κινούμαι μεταξύ κέντρου –Ζωγράφου -Κυψέλη ενώ τα βράδια εξυπηρετώ και προάστια ενώ σπάνια μπορώ να βρεθώ και Ν. Μάκρη
Skullone σου στέλνω
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
**Ήρθε το οκ από τον Αμερικάνο!Ετοιμάστε τις photos σας και στείλτε μου pm για να σας δώσω στοιχεία για το που να μου τις στείλετε!!!
**
*
Αν θέλετε κανονίζουμε και συνάντηση με όποιον βολεύει.*Κινούμαι μεταξύ κέντρου –Ζωγράφου -Κυψέλη ενώ τα βράδια εξυπηρετώ και προάστια ενώ σπάνια μπορώ να βρεθώ και Ν. Μάκρη
Skullone σου στέλνω
Sirgus θα σου στείλω mail μάλλον θα κατέβω εγώ Κυψέλη με βολεύει.
-
Ωραία. Αυτές τις μέρες στέλνω φωτό κάποιας από τις δύο Citroen που είχαμε ως τώρα στην οικογένεια. Πείτε μου όμως, συμφωνούμε στο κείμενο της επιστολής προς τον Opron, για να αναθέσω στον Στέφανο να το γράψει;
Αξιότιμε κύριε Οπρόν,
Είμαστε μια ομάδα φίλων της Citroen μελών του φόρουμ του περιοδικού '4 Τροχοί' από την Ελλάδα και είμαστε θαυμαστές τόσο της εταιρείας αυτής, όσο και της εξαιρετικής δουλειάς που κάνατε σε μοντέλα όπως η GS, η SM, η CX και τα Ami. Θα σήμαινε πάρα πολλά για μας να έχουμε το αυτόγραφό σας στις φωτογραφίες των αυτοκινήτων μας. Δυστυχώς, το γεγονός ότι πολλοί από εμάς είμαστε νεώτεροι και η έλλειψη σεβασμού στη χώρα μας για τα κλασσικά και ιστορικά αυτοκίνητα κατέστησε αδύνατη για πολλούς εξ ημών την αγορά αυτοκινήτων που σχεδιάσατε εσείς, γι'αυτό και είμαστε αναγκασμένοι να σας στείλουμε και φωτογραφίες νεώτερων μοντέλων της μάρκας. Αυτό, βεβαίως, σε καμία περίπτωση δεν μειώνει τον θαυμασμό και τον σεβασμό μας για το άτομό σας και τη δουλειά σας.
Διατελούμε υμέτεροι.
-
Ωραία. Αυτές τις μέρες στέλνω φωτό κάποιας από τις δύο Citroen που είχαμε ως τώρα στην οικογένεια. Πείτε μου όμως, συμφωνούμε στο κείμενο της επιστολής προς τον Opron, για να αναθέσω στον Στέφανο να το γράψει;Αξιότιμε κύριε Οπρόν,
Είμαστε μια ομάδα φίλων της Citroen μελών του φόρουμ του περιοδικού '4 Τροχοί' από την Ελλάδα και είμαστε θαυμαστές τόσο της εταιρείας αυτής, όσο και της εξαιρετικής δουλειάς που κάνατε σε μοντέλα όπως η GS, η SM, η CX και τα Ami. Θα σήμαινε πάρα πολλά για μας να έχουμε το αυτόγραφό σας στις φωτογραφίες των αυτοκινήτων μας. Δυστυχώς, το γεγονός ότι πολλοί από εμάς είμαστε νεώτεροι και η έλλειψη σεβασμού στη χώρα μας για τα κλασσικά και ιστορικά αυτοκίνητα κατέστησε αδύνατη για πολλούς εξ ημών την αγορά αυτοκινήτων που σχεδιάσατε εσείς, γι'αυτό και είμαστε αναγκασμένοι να σας στείλουμε και φωτογραφίες νεώτερων μοντέλων της μάρκας. Αυτό, βεβαίως, σε καμία περίπτωση δεν μειώνει τον θαυμασμό και τον σεβασμό μας για το άτομό σας και τη δουλειά σας.
Διατελούμε υμέτεροι.
Εγώ συμφωνώ (Ίσως η τελευταία πρόταση μπορεί να απλοποιηθεί)
Θυμίζω ότι έχουμε 27 Απριλίου.....
15 Μαίου το γράμμα έφυγε παιδιά... -
Έννοια σου και στα Γαλλικά θα φαίνεται και θα ακούγεται υπέροχα. Και είμαι σίγουρος πως ο Opron, ως γνήσιος μορφωμένος Γάλλος, θα εκτιμήσει μια καλογραμμένη επιστολή.
-
Έννοια σου και στα Γαλλικά θα φαίνεται και θα ακούγεται υπέροχα. Και είμαι σίγουρος πως ο Opron, ως γνήσιος μορφωμένος Γάλλος, θα εκτιμήσει μια καλογραμμένη επιστολή.ok!!!!
-
Και εγώ συμφωνώ με το γράμμα.
Αχ να δούμε πότε θα με βγάλω φωτογραφία… -
paidia agorasa ena C2 8a to exw sta xeria mou se 8 meres. pisteuw 8a einai kalo. me xalaei bebaia ligo o kinitiras tou sta 1.4 exei mono 75 aloga. mantws to eswteriko tou einai korufi
-
Ο χρήστης stamatas έγραψε:
paidia agorasa ena C2 8a to exw sta xeria mou se 8 meres. pisteuw 8a einai kalo. me xalaei bebaia ligo o kinitiras tou sta 1.4 exei mono 75 aloga. mantws to eswteriko tou einai korufiΦίλε μου καλορίζικο!
Πολύ καλό αμαξάκι αλλά ναι ο κινητήρας είναι λίγο μικρός.
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις στα Ελληνικά γιατί δεν είναι κρίμα να βγάζουν τα μάτια τους όσοι το διαβάζουν;Και πάλι με το καλό να σου έρθει!
-
Ο χρήστης stamatas έγραψε:
paidia agorasa ena C2 8a to exw sta xeria mou se 8 meres. pisteuw 8a einai kalo. me xalaei bebaia ligo o kinitiras tou sta 1.4 exei mono 75 aloga. mantws to eswteriko tou einai korufiΚαλορίζικο και κυρίως καλοτάξιδο. Αν ο κινητήρας του είναι τόσο ελαστικός όσο στα τελευταία Σάξο 1,4 και δεν είναι πολύ μακρυές οι σχέσεις του κιβωτίου θα νομίζεις οτί έχει παραπάνω άλογα! Αλλά είναι και βαρύτερο οπότε αναμένουμε τις εντυπώσεις σου
-
Γεια χαρα παιδια ξερει κανεις να μου πει τι γινονται οι εκδοσεις του C2 1400 με 90 Hp και η εκδοση κυριως VTS με 125 Hp?Θελω να αγορασω και εγω το C2 αλλα περιμενω καποιες απο τις 2 εκδοσεις που σας εγραψα παραπανω αν ξερει κανεις ας μου απαντησει...Θα εχουν ερθει αυτες οι εκδοσεις μεχρι το καλοκαιρι?!!!Ευχαριστω!!!
-
Για την έκδοση με τα 125 άλογα,όπως κατάλαβες και από τα άλλα θέματα που άνοιξες κανείς δεν είναι σε θέση να σου απαντήσει αξιόπιστα!Για την έκδοση με τα 90 άλογα είναι σίγουρο ότι θα βγει και μάλιστα άκουσα πριν το Σεπτέμβριο,επομένως υπομονή!
Καίγεσαι πραγματικά για ένα σβέλτο C2,έ? -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Καίγεσαι πραγματικά για ένα σβέλτο C2,έ?
Nαι ρε φιλε το περιμενω πως και πως....αργει παντος πολλη η Citroen για τα αυτες τις 2 εκδοσεις..δεν θυμαμαι να εκανε ετσι και με το Saxo..!Αντε να δουμε...και οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι να αγορασω αυτοκινητο.....και με εχει φαει ι αγωνια να περιμενω καποια ειδηση για το ποτε θα βγει...!!!!
-
Κλάψτε μαζί μου...
Κάποιος με τράκαρε από πίσω (ευτυχώς εν κινήσει) και ο προφυλακτήρας έγινε σαν ακορντεόν...Αναρωτιέμαι πως θα γίνει με τα πολλά χτυπήματα από τα σφυριά..
Να βρω άλλον?
Καλό!....
-
Κρίμα βρε γαμώτο…
Πάλι καλά που δεν ήταν με πιο μεγάλη δύναμη το χτύπημα και δεν έπαθες κάτι εσύ!
Η λαμαρίνα μπορεί να ξαναγίνει…Είναι μόνο ο προφυλακτήρας ;
-
Ο χρήστης C2_WRC έγραψε:
Καίγεσαι πραγματικά για ένα σβέλτο C2,έ?
Nαι ρε φιλε το περιμενω πως και πως....αργει παντος πολλη η Citroen για τα αυτες τις 2 εκδοσεις..δεν θυμαμαι να εκανε ετσι και με το Saxo..!Αντε να δουμε...και οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι να αγορασω αυτοκινητο.....και με εχει φαει ι αγωνια να περιμενω καποια ειδηση για το ποτε θα βγει...!!!!
Oι 4τροχοί στο τελεταίο τεύχος έγραψαν ότι το C2 με τα 125 άλογα έρχεται τον Ιούνιο!
Βάστα γερά,τελειώνει το μαρτύριο!
CITROËN FORUM