-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πως το'κανες ετσι ρε Μαέστρο?!To χρονικό :
*εσπασε διαφορικο
και οπως ειμουν στο πλαι με τερμα γκαζι διπλωσε και δεν ειχα γκαζι να το μαζεψω
ωχ λεω παει ο προφυλακτηρα γιατι πηγαινα προς την πλαγιαερωτ: σε χαντάκι?
οχι χαντακι, ραχουλα
σκαω πανω στην πλαγια και καπου γαντζωσε και ................. τ' ανάσκελα
ερχεται ο γιωτης και λεει : μπραβο ρε!!!!!!! καλωσηρθες στο κλαμπ, 2-1 σου ριχνω.Ναι ασκηση άμεσης εγκατάλειψης οχηματος έκανα!!! Ειχα επιγνωση οτι μπορει να συμβει*
Τέτοιο χαμόγελο και ευχαρίστηση σε πρόσωπο οδηγού-ιδιοκτήτη αυτοκινήτου που μόλις τούμπαρε, δεν έχω ξαναδεί.
Χρήστο είσαι φοβερός. -
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Δυστηχως η Σιτροεν, παρόλο που συμμετεχει σε αγώνες, ποτε δεν εχει δωσει στο κοινό της ένα sport αυτοκίνητο....Πες τα ρε seargeant.....
Τοσα πρωταθλήματα έχει κερδίσει η xsara..και ακόμα η citroen δεν θελει (δεν θελω να πιστευω οτι δεν έχει τα αρ....δια) να βγάλει ένα 'replica car' του wrc...
Γιατί δηλαδή??
Η Subaru, και η Ford είναι καλύτερες???Αντε....
Άσε που θα ανέβαζε και το image της εταιρίας....Δηλ. τα πρωταθλήματα είναι μόνο για να τα βάζουμε στις προσφορές πρίν από τη έκπτωση των 2000 euro που μας έχει συνηθήσει???
-
Πιστεύω ότι έχει τα @@ να κάνει κάτι τέτοιο...
Αλλά ποίος πραγματικά ο λόγος;Να κάνει ότι κάνουν και οι άλλοι; Μα οι άλλοι απλά εκεί στηρίζονται, διαφημίζονται και πουλάνε μοντέλα μέσου του WRC... Η Citroen κατά την γνώμη μου, δεν έχει τέτοια ανάγκη.
Τόσα χρόνια έχει κτίσει την δικιά της φήμη, την φήμη του άνετου αυτοκινήτου.
Του άνετου και παράλληλα σπορτιφ.
Το να βγάλει ένα υπέρ-αυτοκίνητο ή ρεπλίκα του wrc, το αφήνει στην Peugeot.Να πω την αλήθεια δεν θα με χάλαγε, αλλά το βρίσκω μη αναγκαίο αυτή την στιγμή.
Αλλά μην ξεχνάς και το άλλο, η Citroen βασίζετε πάνω στην Peugeot, δεν είναι μόνη της, δεν είναι 100% ελεύθερη.
Ίσως από εκεί να υπάρχει κάποιο τέτοιο μπλοκάρισμα.Υπομονή στο τετρακίνητο suv...
-
Ο χρήστης acro έγραψε:
Τέτοιο χαμόγελο και ευχαρίστηση σε πρόσωπο οδηγού-ιδιοκτήτη αυτοκινήτου που μόλις τούμπαρε, δεν έχω ξαναδεί.
Χρήστο είσαι φοβερός.+1!
Ευτυχώς είσαι καλά και το αυτοκίνητο φτιάχνεται!
Ενδιαφέρουσα εμπειρία, πάντως!
-
Δυστηχως η Σιτροεν, παρόλο που συμμετεχει σε αγώνες, ποτε δεν εχει δωσει στο κοινό της ένα sport αυτοκίνητο....Για ρίξτε μια ματιά εδώ:
http://koti.mbnet.fi/css/ -
Χρησο δεν φενετε η φωτο...
Ποσταρε κανα link... -
Χρήστο μόλις είδα την Αμελί ... ανάποδα.
Κρίμα, φαίνετε θέλει λίγο δουλίτσα για να ... έρθει (εκείνος ο ουρανός με ψιλοπροβληματίζει)
Κατά τα αλλά να σαι καλά που λένε να το ξανακάνεις (δεν το εύχομαι να ξαναγίνει βεβαίως) αλλά αφού δεν έχεις ούτε γρατζουνιά, χαλάλι.Πάντως με αυτό φαίνετε ότι χρειάζετε ένα fun car σε όλους μας, αφού έτσι τουλάχιστον δεν ανησυχείς μην και δεν έχεις αυτοκίνητο να κινηθείς την επόμενη ημέρα.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Οχι ρε Χρήστο...
Πόσταρε φωτό να δούμε ζημιά...
Απο κινητό στον τόπο του εγκλήματος:
Oxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
μπαινω κ βλέπω το 'τέρας' ανάσκελα κ μάτωσε η καρδιά μου... λέω δεν είναι δυνατόν!
Βέβαια η δική σου έκφραση δείχνει ότι τα πράγματα είναι λιγότερο άσχημα από ότι δείχνουν.... διάβασα κ για το 'κλουβί' (τελικά το αργούσες κ το ζήτησε μόνη της....) κ σκέφτηκα ότι τουλάχιστον θα την ξαναδούμε εν δράσηΧρήστο λυπάμε πραγματικά φίλε μου!
Ελπίζω να ήταν η πρώτη κ τελευταία σας στιγμή με την Αμελί κ να μην ξανασημβεί το παραμικρό κ πολύ σύντομα να σας δούμε παρέα -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Πιστεύω ότι έχει τα @@ να κάνει κάτι τέτοιο...
Αλλά ποίος πραγματικά ο λόγος;Να κάνει ότι κάνουν και οι άλλοι; Μα οι άλλοι απλά εκεί στηρίζονται, διαφημίζονται και πουλάνε μοντέλα μέσου του WRC... Η Citroen κατά την γνώμη μου, δεν έχει τέτοια ανάγκη.
Τόσα χρόνια έχει κτίσει την δικιά της φήμη, την φήμη του άνετου αυτοκινήτου.
Του άνετου και παράλληλα σπορτιφ.
Το να βγάλει ένα υπέρ-αυτοκίνητο ή ρεπλίκα του wrc, το αφήνει στην Peugeot.Να πω την αλήθεια δεν θα με χάλαγε, αλλά το βρίσκω μη αναγκαίο αυτή την στιγμή.
Αλλά μην ξεχνάς και το άλλο, η Citroen βασίζετε πάνω στην Peugeot, δεν είναι μόνη της, δεν είναι 100% ελεύθερη.
Ίσως από εκεί να υπάρχει κάποιο τέτοιο μπλοκάρισμα.Υπομονή στο τετρακίνητο suv...
Ανεξάρτητα από τι λέμε εμείς ή τα θα θελαμε να γίνει, προφανώς - φανταζομαι - θα έχουν 'μετρήσει' (οικονομοτεχνικά εννοώ) ότι δεν τους παίρνει (για να μην βγάζουν....)
Το ότι κατάφερε η Subaru (Μπλιαχ) να πουλάει μέσω του WRC αυτό είναι επιχείρημα και για τη Citroen να αρχίζει να πουλαει ..
Αλλωστε, όλοι ξέρουμε τι έγινε με το VTS Saxo και πόσο πούλησε και στη χώρα μας αλλά και έξω...- το αναφέρω σας ένα μικρόοοο παράδειγμα...
Θα μπορούσε πιστεύω να βγάλει και μία extreme έκδοση της C4 - πλέον - με 220 ίππους και με το 'βάρος' του WRC... Και στην εικόνα της θα βοηθούσε, αλλά και στις πωλήσεις της..Είμαι σίγουρος!Το ότι την εξαγόρασε δεν σημαίνει ότι εξαρτάται και από την Peugeot. Είναι ανεξάρτητη. Τετοιου είδους συμμαχίες σκοπό έχουν τη μείωση του κόστους όχι την αλληλεξάρτηση.
-
Το ότι την εξαγόρασε δεν σημαίνει ότι εξαρτάται και από την Peugeot. Είναι ανεξάρτητη. Τετοιου είδους συμμαχίες σκοπό έχουν τη μείωση του κόστους όχι την αλληλεξάρτηση.Το δείχνουν άλλωστε και οι δύο συμμετοχές των εργοστασίων στο WRC. Φαντάσου και την πίκρα της μαμάς εταιρείας όταν έχασε 2 πρωταθλήματα από την «εξαγορασμένη»...Citroen.
-
Θα μπορούσε πιστεύω να βγάλει και μία extreme έκδοση της C4 - πλέον - με 220 ίππους και με το 'βάρος' του WRC... Και στην εικόνα της θα βοηθούσε, αλλά και στις πωλήσεις της..Είμαι σίγουρος!Την αγοράζω κατευθείαν, δεν το συζητάμε.
Χρήστο, εσύ να είσαι καλά αγόρι μου! Αυτά ισιώνουν!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Χρήστο, εσύ να είσαι καλά αγόρι μου! Αυτά ισιώνουν!
Πάλι τα ίδια βρε?
Πάμε παρκάτω! -
Χμμμ, ναι, τα είπαμε...
Τελικά μια που θα την κρατήσω ακόμη ένα χρόνο την Xsara, μήπως να τη βοηθήσω κιόλας με κανένα ΦΠΕ?
-
Το ότι την εξαγόρασε δεν σημαίνει ότι εξαρτάται και από την Peugeot. Είναι ανεξάρτητη. Τετοιου είδους συμμαχίες σκοπό έχουν τη μείωση του κόστους όχι την αλληλεξάρτηση.
Δεν μιλάμε για συμμαχία με την έννοια ότι αντάλλαξαν οι 2 εταιρείες μετοχές και απλά συνεργάζονται.
Η Peugeot το 1976 αγόρασε σχεδόν εξ'ολοκλήρου την Citroen με σκοπό βέβαια να έχει μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά και ταυτόχρονα μικρότερο κόστος σχεδίασης για τα νέα μοντέλα αφού οι 2 εταιρείες χρησιμοποιούν κοινά πατώματα, κινητήρες και τεχνολογία.
Άξιο απορίας είναι ότι η Citroen εξακολουθεί να παράγει μοντέλα με υδροπνευματική ανάρτηση αφού η Peugeot δεν είχε σκοπό (και δεν έχει βέβαια) να χάσει χρήματα. Ενα αυτοκίνητο με υδροπνευματικές συνεπάγετε με αυξημένο κόστος παραγωγής αρκετά με αποτέλεσμα την μείωση του κέρδους. Δηλαδή η Peugeot είναι βέβαιο ότι έβγαζε περισσότερα πουλώντας ένα 405, 406 ή 407 απο αντίστοιχα μια BX, Xantia ή C5.Το ότι επίσης είναι η μαμά εταιρεία φαίνετε απο κάποιες μικρές κινήσεις της όπως ότι εγκρίθηκε η παραγωγή 406 Coupe και όχι Xantia Coupe παρολο που κυκλοφορούν φήμες ότι οι μηχανικοί της Citroen το είχαν έτοιμο πριν την παρουσίαση του 406 ως 4-πορτου (το Coupe άργησε).
Επίσης το 206 κυκλοφορεί ως CC και το 307 επίσης ενώ για την Citroen κράτησε το Pluriel που ήταν πείραμα και τελικά μάλλον αποτυχημένο. Όσον αφορά το C4 δεν βλέπω φώς για CC (μακάρι να μην ισχύει γιατί θα είναι κούκλα).Τώρα ακόμα και για το SUV ήδη κυκλοφορούν φωτογραφίες ενός μοντέλου με όνομα 4007 που θα είναι βασισμένο μάλλον στο καινούργιο Grand Vitara και καμία για κάποιο αντίστοιχο Citroen.
Γενικώς κρατάει τα ... σίγουρα για την 'μαμά' φίρμα και αφήνει την Citroen να πειραματίζεται (πάλι καλά της πάει αυτό). Το SUV μάλλον θα το παρουσιάσει και ως Citroen αφού είναι μια κατηγορία που πουλάει πολύ στην Ευρώπη, αλλά βέβαια αρκετά μετά το αντίστοιχο Peugeot.Για να μην νομίζετε όμως ότι η 'μαμά' μας συμπεριφέρετε άσκημα πρέπει να πω ότι συνήθως η Citroen παράγει πρώτη μοντέλα με τα καινούργια πατώματα (βλέπε, Xantia & 406, C5 & 407, C3 & 207) ενώ επίσης η σειρά κορυφαίων diesel κινητήρων HDi φορέθηκαν πρώτα σε μοντέλα της Citroen και μετά σε αντίστοιχα Peugeot και οι diesel στην υπόλοιπη ευρώπη μετράνε πολύ.
Επίσης της αφήνει αυτονομία σε αρκετά θέματα όπως πχ την εμφάνιση των μοντέλων της και εδώ μπορούμε να πούμε για το C4 που βάζοντας το δίπλα σε ένα 307 δεν βρίσκεις τίποτα κοινό, το C6 που καμία σχέση δεν έχει με το αδερφό 607 (ευτυχώς μάλλον γιατί αλλιώς δεν θα ήταν Citroen) και διάφορα άλλα παρόμοια όπως εξοπλισμό πχ τα διπλά κρύσταλλα στον εξτρά εξοπλισμό C4, C5 την παρέκκλιση απο την γραμμή του αυτοκινήτου και άλλα τέτοια μικρά που διαφοροποιούν όσο χρειάζετε τα μοντέλα μεταξύ τους.
Αλήθεια είδατε ότι το C6 έχει πόρτες χωρίς πλαίσιο, όπως και η DS, οι οποίες μάλιστα κατά κάποιον τρόπο την θυμίζουν.
-
Το κακο σε αυτην την εταιρια ειναι οτι δεν τολμα... Και εξηγουμαι...
Καποτε ειχα δει κατι προτοτυπα που ελεγα 'νταξι δεν παιζει να βγουνε'...
Τις προαλες κατεβαζω φωτογραφιες του C6, και μα κατι μου θημιζανε... Και ερχεται ο κ. Στεφανης και μου λυνει την απορια στην προηγουμενη εκπομπη... Το μοντελο ειχε σχεδιαστει πριν 7!!!!! χρονια. Αλλα δεν το εβγαλε στην παραγωγη... Η διαδοχος της XM περιμενε... Τωρα μας φενετε τελευταια λεξη της τεχνολογιας, φανταστητε να ευγενε πριν 7 χρονια...
Μπορει και να μην ειχε την αποδοχη που θελανε λογο προτοτυπιας (βλ. VEL SATIS), δεν ξερω... Η Xsara τους πηρε τα σοβρακα τρεια χρονια τωρα (ο πρωτος ηταν με την ημισημετοχη της...), αλλα μια ρεπλικα αλλα Subary P1 πουθενα... Κρυμα. αν τολμουσανε ακομα οπως καποτε (DS) τοτε θα ηταν μακραν η πιο γκατζετιστικη εταιρια... (φανταστειτε λενε το C4 γκατζετιαρικο και δεν εχει τπτ παρα ενα τρελα ντιζαινατο σχεδιο . Τα αλλα υπαρχουν και αλλου...)
Αν μπορειτε δωστε κυρ Χρηστο ενα link γιατι δεν μου βγαζει την φωτο -
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Επίσης της αφήνει αυτονομία σε αρκετά θέματα όπως πχ την εμφάνιση των μοντέλων της και εδώ μπορούμε να πούμε για το C4 που βάζοντας το δίπλα σε ένα 307 δεν βρίσκεις τίποτα κοινόΒρίσκεις, τα σταθερά τρίγωνα στις πόρτες και το ύψος. Ας με συγχωρήσουν τα ξαδέλφια από το 307 club, αλλά η C4 ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ 'ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΙΖΟΥΣΕΣ' ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Επίσης της αφήνει αυτονομία σε αρκετά θέματα όπως πχ την εμφάνιση των μοντέλων της και εδώ μπορούμε να πούμε για το C4 που βάζοντας το δίπλα σε ένα 307 δεν βρίσκεις τίποτα κοινό
Βρίσκεις, τα σταθερά τρίγωνα στις πόρτες και το ύψος. Ας με συγχωρήσουν τα ξαδέλφια από το 307 club, αλλά η C4 ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ 'ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΙΖΟΥΣΕΣ' ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ!
Για τα τρίγωνα δεν το έγραψα γιατί μετά το 307 έχουν αρχίσει και τα βάζουν πολλοί
-
Τα τριγωνικά παράθυρα πάντως βολεύουν λόγω θεόχοντρων για λόγους παθητικής ασφάλειας A pillars.
Τώρα το SUV θα παρουσιαστεί το 2007 με την ονομασία C7 και 707 αντίστοιχα και θα εξελιχθεί από κοινού με την Mitsubishi και όχι την Suzuki.
Διπλά παράθυρα έχει και το 407 σαν extra και υποθέτω και το 307 fl. -
Ο χρήστης crazywolf έγραψε:
Αν μπορειτε δωστε κυρ Χρηστο ενα link γιατι δεν μου βγαζει την φωτο
Δεν χανεις και τιποτα
http://putfile.com/pic.php?pic=1/2111492918.jpg&s=x4
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Αν μπορειτε δωστε κυρ Χρηστο ενα link γιατι δεν μου βγαζει την φωτο
Δεν χανεις και τιποτα
http://putfile.com/pic.php?pic=1/2111492918.jpg&s=x4
Χάνει το χαμόγελο σου ρε Χρήστο.
CITROËN FORUM