-
Πόσο κοστίζει μια ευθυγράμμιση; Κανα 30άρι;
-
Γνωρίζει κανείς τι λάδι βάζουν στα C4 1.6; Τύπος και μάρκα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γνωρίζει κανείς τι λάδι βάζουν στα C4 1.6; Τύπος και μάρκα...ΤOTAL 10w40
-
Total 9000 10-40 full συνθετικό.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν φτάνει που είναι ιταλόφιλος είναι και γάβρος...
Όλα τα κακά του κόσμου αυτός ο άνθρωπος.
Αλλά τι περιμένεις από την παράγκα της ΑθήναςΠου κολλαει αυτο ρε mirage??
-
Ο χρήστης panc4 έγραψε:
Σημερα , μετα από 3 μερες ,παρελαβα το c4 μου από το συνεργειο της Citroen Ελλας.Ειχε μπει μεσα για κατεβασμα σαζμαν να δουνε το δισκο του επειδη σκορτσαριζε.φαντάζομαι ταλαιπωρία και αγανακτηση, κουράγιο φίλε αυτό μόνο έχω να πω
-
Ο χρήστης panc4 έγραψε:
Δεν φτάνει που είναι ιταλόφιλος είναι και γάβρος...
Όλα τα κακά του κόσμου αυτός ο άνθρωπος.
Αλλά τι περιμένεις από την παράγκα της Αθήνας
edited by mirage to: Total 9000 10-40 full συνθετικό.Που κολλαει αυτο ρε mirage??
Έκανα edit. Τα πολλαπλά tabs του firefox με μπέρδεψαν
-
Ευχαριστω φιλε
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πόσο κοστίζει μια ευθυγράμμιση; Κανα 30άρι;40 ευρώ δίνω εγώ για μπρός πίσω.
-
Ο χρήστης panc4 έγραψε:
.Μεχρι να φτασω σπιτι(Αγ.Παρασευη) από Κηφισο στη διαδρομη ακουγα ένα θορυβο στο πεταλ συμπλεκτη στο τερμα πανω και τερμα κατω!!!Αν έμοιαζε με τρίξιμο λύνεται με ένα απλό γρασάρισμα της ντίζας του συμπλέκτη.
-
Θανάση οfftopic αλλά πώς τα πάει η P200 σου;
Πόσο σου πιάνουν εσένα οι φωτό σου; (mbs)
-
Φιλοι των Citroen και ειδικα βορειοελλαδιτες εχω την εξης πληροφορια να παραθεσω.. την ειχα στηλει στον sirgus μεσο pm επειδη με ειχε βοηθησει σε ενα θεμα με αντισκουριακα και ειπα να ανταποδωσω. Την εκφραζω δημοσια πλεον και ο λογος ειναι οτι οι καθε ειδους ανακυκλωτικες εχουν αρχισει για τα καλα να οργιαζουν στην περιοχη και χτυπουν πρωτα στα συνεργεια. Ειναι κριμα ενα τετοιο ιστορικο αυτοκινητο να γινει κονσερβα κυκνος .... αντε μακαρι να σωθει...
Ami8 estate χρωμα μπλε πρωην αυτοκινητο ηλεκτρολογικης μαλλον εταιρειας εγκαταλελειμενο σε συνεργειο Rover διπλα απο την μαντρα αυτοκινητων ΚΟΤΕΟΓΛΟΥ
3ο Χλμ Σερρων-Δραμας -
-
Bella macchina...
-
Thanks thanks
EDIT:Οποιος μπορει να μου βρει το θεμα με τις φωτο των αυτοκινητων μας να βαλω μερικες.... Η αναζητηση δε με βοηθησε...
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Thanks thanksEDIT:Οποιος μπορει να μου βρει το θεμα με τις φωτο των αυτοκινητων μας να βαλω μερικες.... Η αναζητηση δε με βοηθησε...
λογικά φίλε enginekiller ψάχνεις γιαυτό το τοπικ
ή πιο καλά την τελευταία σελίδα
-
Ευχαριστω!!!
-
Ανακλησεις σε 12.000 C4 και 160.000 307 επειδη η επανειλημμένη είσοδος βρόχινου νερού στο σύστημα του ABS μπορεί να προκαλέσει βραχυκύκλωμα, το οποίο με τη σειρά του μπορεί να οδηγήσει στην εκδήλωση φωτιάς στον κινητήρα. Το ακους panc4; Το λεω επειδη τελευταιως κολυμπας... Και το δικο μου vin ειναι μεσα αν προλαβω θα περασω απο τα κεντρικα...
http://automoto.flash.gr/news/loans/2005/12/7/4716id/
Επισης το site με τις ανακλησεις http://www.vosa.gov.uk/vosa/apps/recalls/default.asp ειναι κατι παραπανω απο ενημερωμενο...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
.Μεχρι να φτασω σπιτι(Αγ.Παρασευη) από Κηφισο στη διαδρομη ακουγα ένα θορυβο στο πεταλ συμπλεκτη στο τερμα πανω και τερμα κατω!!!
Αν έμοιαζε με τρίξιμο λύνεται με ένα απλό γρασάρισμα της ντίζας του συμπλέκτη.
Δεν εχει ντιζα,ειναι υδραυλικος ο μηχανισμος.
-
Οταν πάρω τα χρήματα της αποζημίωσης και από το 2ο τρακάρισμα θα σας ενημερώσω σχετικά με μερικούς κυρίους στο τμήμα ζημιών της Interamerican.
Προς το παρών σας ενημερώνω για την άψογη συνεργασία με την ασφαλιστική του 1ου τρακαρισματος (Αγροτική Ασφαλιστική).
Σημερα παρελαβα επιταγη 1200 ευρώ από την ασφάλεια. Τα τιμολόγια για τα γνήσια καινούργια ανταλλακτικά ήταν 1350. Μου έκοψαν περίπου 12% λόγω παλαιότητας και όχι 20% που μου είχαν πει αρχικά. Αυτό λόγω της υπόλοιπης κατάστασης του αυτοκινήτου.
CITROËN FORUM