-
ΣΒΙΙΙΙΙΙΝ
(Καλησπέρα αστραπή, VTS style)
-
Το πήρα με μέιλ αυτό το καμένο αυτοκίνητο. Ψιλοπαραμύθι μου μυρίζει. Αν νόμιζε ότι οδηγούσε αυτόματο, πώς διάλο έβαλε πρώτη, και πώς το ξεκίνησε με το συμπλέκτη?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το πήρα με μέιλ αυτό το καμένο αυτοκίνητο. Ψιλοπαραμύθι μου μυρίζει. Αν νόμιζε ότι οδηγούσε αυτόματο, πώς διάλο έβαλε πρώτη, και πώς το ξεκίνησε με το συμπλέκτη?Χμμμ σωστά...
-
Μα ρε παιδια αφου φαινεται οτι η φωτια αρχισε απο πανω προς τα κατω...
Απο εξωτερικο παραγοντα καηκε. Και 320 κμ να κανεις με 1η δε λειωνει το αλουμινενιο καπω! -
Καλά εσείς πιστεύεται ότι το αμάξι υπερθερμάνθηκε από την οδήγηση;
διότι αυτό είναι καμένο και σβησμένο με αφρό,τώρα εάν είναι γιά αστείο
έχω να σας πώ ένα άλλο με το Τοτό -
Τρύπα στο καπό??
άλλος μύθος πάλι...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τρύπα στο καπό??άλλος μύθος πάλι...
Τι σημαίνει δηλ η τρύπα στο καπό;
Και για τον αφρό που μιλάτε, τι σημαίνει δηλ ότι επειδή σβήστηκε με αφρό αποκλείεται να έπιασε φωτιά από υπερθέρμανση...;
Αλλος τρόπος κατάσβεσης χρησιμοποιήται για την υπερθέρμανση που οδηγεί λογικά σε φωτιά ;Δεν ξέρω, ΡΩΤΩ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τρύπα στο καπό??
άλλος μύθος πάλι...
Και για τον αφρό που μιλάτε, τι σημαίνει δηλ ότι επειδή σβήστηκε με αφρό αποκλείεται να έπιασε φωτιά από υπερθέρμανση...;
Αλλος τρόπος κατάσβεσης χρησιμοποιήται για την υπερθέρμανση που οδηγεί λογικά σε φωτιά ;Δεν ξέρω, ΡΩΤΩ!
Η τρυπα στο καπω εγινε απο την φωτια. Ελιωσε.
Τωρα τωρα μια φωτια σε αυτοκινητο συνηθως προκαλειται απο διαρροη καυσίμου ή λαδιου ή καποιο βραχυκύκλωμα.
Απο υπερθερμανση του κινητηρα δεν παιρνουν φωτια τα αυτοκινητα. -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Τρύπα στο καπό??
άλλος μύθος πάλι...
Τωρα τωρα μια φωτια σε αυτοκινητο συνηθως προκαλειται απο διαρροη καυσίμου ή λαδιου ή καποιο βραχυκύκλωμα.
Απο υπερθερμανση του κινητηρα δεν παιρνουν φωτια τα αυτοκινητα.Mπορεί μια διαρροή λαδιού ας πούμε να έχει ως αιτία την οδήγηση ενός αυτοκινήτου για 220χλμ με 1η...;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mπορεί μια διαρροή λαδιού ας πούμε να έχει ως αιτία την οδήγηση ενός αυτοκινήτου για 220χλμ με 1η...;
χμμμ θα μπορουσε να γινει αλλα δεν την πιστευω αυτην την ιστορια
-
Απο την στιγμη που υπαρχει ο παραγοντας 'γυναικα' και δη 'αμερικανιδα' ολα να τα περιμενετε
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Απο την στιγμη που υπαρχει ο παραγοντας 'γυναικα' και δη 'αμερικανιδα' ολα να τα περιμενετεΦωτιες που μας αναψες βασιλη, θα μας την πεσουν και οι γυναικες του φορουμ και οι αμερικανοι
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Απο την στιγμη που υπαρχει ο παραγοντας 'γυναικα' και δη 'αμερικανιδα' ολα να τα περιμενετε
Φωτιες που μας αναψες βασιλη, θα μας την πεσουν και οι γυναικες του φορουμ και οι αμερικανοι
...και θα φτάσουμε τις 500 σελίδες στο πι και φι...
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Φωτιες που μας αναψες βασιλη, θα μας την πεσουν και οι γυναικες του φορουμ και οι αμερικανοι
Μπαινουν και εδω;
ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ PC!!! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μπαινουν και εδω;
ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ PC!!!Φευγω παω να φτιαξω την ΒΧ
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Τρύπα στο καπό??
άλλος μύθος πάλι...
Απο υπερθερμανση του κινητηρα δεν παιρνουν φωτια τα αυτοκινητα.Εγώ απλά εννοώ ότι μου φαίνεται υπερβολικό να έγινε η τρύπα λόγω της φωτιάς....
-
Ένα ξέρω κύριοι!
Ότι μας πολεμάνε!!!!!
Ρε σεις....εκείνη με το C2 που πήγε από την παρέα μας?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ένα ξέρω κύριοι!Ότι μας πολεμάνε!!!!!
Να ήταν εμόνο αυτή...πολλοί είναι περαστικοί...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ένα ξέρω κύριοι!
Ότι μας πολεμάνε!!!!!
Να ήταν εμόνο αυτή...πολλοί είναι περαστικοί...
Το ξέρω....
Απλά είναι μια χρήση του forum λογική.
Έχω μια απορία, ρωτάω - μαθαίνω - γειά σας. -
Οι καλοί μένουν όμως!!!
CITROËN FORUM