-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Το τι κανει το καταλαβα. Λεω αν υπαρχει αυτο το συστημα και διατιθεται απο την citroen στο c3 σαν εξτρα ή απλα ειναι ενα project που 'καποτε' θα μπει στα αυτοκινητα μας;
Eσύ τι λες...;
Ε φανταζομαι οτι ειναι project αλλα με τη citroen ποτε δεν ξερεις γι'αυτο ρωταω! Εδω στην αρχη που ειδα τη διαφημιση για τους αισθητηρες που διαβαζουν τις λωριδες στο δρομο νομιζα οτι διαφημιζουν το ποσο προσωρημενοι ειναι στις μελετες και μετα ειδα οτι οχι απλως το εχουν μελετησει αλλα το βαζουν και στο c4. Για να μη σου πω πριν πολλα χρονια που διαβαζα για τα κατευθυντικα φωτα και νομιζα οτι μας κοροιδευουν!
Aυτό εφαρμόστηκε δεκαετίες πριν ...
Πάντα η Citroen είναι μπροστά από την εποχή της. -
Καλα και εγω μικρος σου λεω οτι το διαβαζα. Εχω τις εξης αποριες:
1)Τελικα ρυθμισα και τη διαρκεια των φωτων follow me home αλλα:Νομιζα οτι φωτα follow me home λέγονται αυτά που μένουν αναμενα μολις σβησεις για οση ωρα το ρυθμισεις(15-30-60 δευτερα) αλλα και αυτα που τα αναβεις απο το κουμπι του τηλεχειριστηριου αφου και στα δυο αναβουν τα μεσαια! Απ'οτι φαινεται ομως δεν ειναι τα ιδια γιατι ενω τα πρωτα τα εχω ρυθμισει και μενουν για 15' ανοιχτα τα αλλα απο το τηλεχειριστηριο συνεχιζουν να αναβουν για 60' και δεν βλεπω να αλλαζει αυτο απο καπου. Ξερει κανεις αν μπορω να το ρυθμίσω αυτο;
2)Για το να λειτουργει ο πισω υαλοκαθαριστηρας οταν ειναι οι μπροστα στο auto και βαζω οπισθεν εχω γυρισει αναποδα ολο το μενου και δεν εχω βρει τιποτα. Μηπως δεν υπαρχει η ρυθμιση αυτη απο το μενου και απλως ειναι ετσι προγραμματισμενο; -
Εχω το εξης προβλημα με το C4:τριζει το χειροφρενο! Το ξερω οτι σε πολλα αυτοκινητα τριζει οταν το δενουν αλλα ακουγεται πολυ ρε γαμωτο λες και ειναι κανα παλιαμαξο! Τι μπορω να κανω για να μην τριζει; Και τι ακριβως τριζει:η ντιζα, το ταμπουροχειροφρενο(αν εχει), παιρνει τιποτα λαδωμα;;;
-
ένα γρήγορο γκάλοπ....
θα ήταν άσχημη ιδέα μια πολύ μικρή διακριτική γαλλική σημαία στο εμπρός αριστερά φτερό στο Ami?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
ένα γρήγορο γκάλοπ....θα ήταν άσχημη ιδέα μια πολύ μικρή διακριτική γαλλική σημαία στο εμπρός αριστερά φτερό στο Ami?
edit: δεν βάζεις καλύτερα λάστιχα...;
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
ένα γρήγορο γκάλοπ....θα ήταν άσχημη ιδέα μια πολύ μικρή διακριτική γαλλική σημαία στο εμπρός αριστερά φτερό στο Ami?
Ναι Για ελληνικη ουτε λογος ε; Βαλε τοτε την καρω σημαια τερματισμου!
-
Ωχ τι εχω να παθω οταν παρουσιαστώ.... Λετε να αρχισω να σας ρωταω για να βαλω μπλε πιτσιλιστηρια;;
-
Μια απορία για την C4, το cruize control. πχ εχουμε ταχυτητα 80 χλμ/ωρα και ενεργοποιούμε το cruize control, το αυτοκίνητο οπως ειναι λογικό πηγαινει κολλημενο στα 80, μετα ερχεται μια ανηφόρα (παντα ειμαστε σε Ε.Ο) στην ανηφόρα όπως ειναι λογικο, το μοτερ θελει περισσοτερες στροφές (γκάζι) το cruize control δίνει περισσοτερο γκάζι αυτόματα; κατι σαν autothrottle;
ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
Μια απορία για την C4, το cruize control. πχ εχουμε ταχυτητα 80 χλμ/ωρα και ενεργοποιούμε το cruize control, το αυτοκίνητο οπως ειναι λογικό πηγαινει κολλημενο στα 80, μετα ερχεται μια ανηφόρα (παντα ειμαστε σε Ε.Ο) στην ανηφόρα όπως ειναι λογικο, το μοτερ θελει περισσοτερες στροφές (γκάζι) το cruize control δίνει περισσοτερο γκάζι αυτόματα; κατι σαν autothrottle;ευχαριστώ.
Εννοειται! Αλλωστε μπορεις να του βαλεις μεγαλυτερη ταχυτητα απο τα 80 που εισαι(100πχ) και να την 'πιασει' μονο του και γρηγορα μαλιστα! Αντιστοιχα στην κατηφορα κοβει το γκαζι αλλα αν ειναι μεγαλη κατηφορα που παρασερνει το αυτοκινητο και τελειως να το κοψει το γκαζι ισως δεν ¨πεσει¨εκει που το εχεις και εκει θα πρεπει να φρεναρεις λιγο αλλλιως θα αναβοσβηνει και αργοτερα θα απενεργοποιηθει.
-
Για αυτοκόλλητο λέω ρεεεεε.
όταν το βλέπετε σε Alpine ή Gordini καλό είναι....σαφώς και δεν έχω κάτι από αυτά...αλλά δεν είναι και ΤΟΣΟ τραγικό ένα μικρό αυτοκόλλητο
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Για αυτοκόλλητο λέω ρεεεεε.Το καταλαβα αλλα και παλι καπως μου παει
-
Αδελφέ πρόεδρε βάλτο... μια χαρά θα είναι, φτάνει να μην είναι μεγαλύτερο από 3χ4 εκατοστά.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Αδελφέ πρόεδρε βάλτο... μια χαρά θα είναι, φτάνει να μην είναι μεγαλύτερο από 3χ4 εκατοστά.Να και κάποιος με γούστο
Τόσο έλεγα! -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Αδελφέ πρόεδρε βάλτο... μια χαρά θα είναι, φτάνει να μην είναι μεγαλύτερο από 3χ4 εκατοστά.Φαντάσου να μην είχαμε δει ποτέ cooper με οροφή με αγγλική σημαία και να ερχόταν ο 1ος που θα είχε την ιδεά να το πρότεινε ε?
Τι κάγκουρα θα τον λέγαμε, τι πιτσιλιστίρια μπλε θα ακούγαμε..τώρα το βλέπουμε και λέμε ότι είναι και ωραίο!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αδελφέ πρόεδρε βάλτο... μια χαρά θα είναι, φτάνει να μην είναι μεγαλύτερο από 3χ4 εκατοστά.
Να και κάποιος με γούστο
Τόσο έλεγα!Aφού θέλεις να το βάλεις...τι μας ρωτάς...;; ....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Να και κάποιος με γούστο
Λάθος...
πάντως μου έκανε εντύπωση το πως φαίνεται ένα αυτοκόλλητο με γαλλική σημαία σε ένα Ami!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Να και κάποιος με γούστο
Λάθος...
δεν νομίζω...άλλα δείχνουν τα γραπτά σου...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Να και κάποιος με γούστο
Λάθος...
τι δείχνουν?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Να και κάποιος με γούστο
Λάθος...
τι δείχνουν?
οτι ψάχνεις κάποιον να σε στηρίξει στην απόφασή σου!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να και κάποιος με γούστο
Λάθος...
τι δείχνουν?
οτι ψάχνεις κάποιον να σε στηρίξει στην απόφασή σου!!!
Εγω στηρίζω τον πρόεδρο
Βρες και για μενα 2 πρόεδρε
CITROËN FORUM