-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
...εάν συνοδεύεται από έναν οβελία και τα σχετικά κρασιά όλα γίνονται...
Τώρα μιλάμε την ίδια γλώσσα !!!
Ενω εμένα μου τα ζήτησαν όλα ΚΑΙ τα κρέατα ΚΑΙ τα παγωτά! .......
Αμα είναι να φέρει ο Γρανάζης παγωτό να έρθω κι εγω στην τελετή!!Ερώτηση:Μόλις σβήσεις το αυτοκίνητο ακούγεται ένας θόρυβος σαν να χάνεται σιγά σιγά η πίεση από πολλά συστήματα!Σαν αεροπλάνο!!!
Το C4 διαστημόπλοιο είναι?
Και ποιό safe mode λέει ο enginekiller?
-
Μιλάει για το economy mode το οποίο απενεργοποιεί όλα τα ηλεκτρονικά όταν ξεπεράσεις ένα χρονικό διάστημα με σβηστό τον κινητήρα και ανοικτά αυτά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μιλάει για το economy mode το οποίο απενεργοποιεί όλα τα ηλεκτρονικά όταν ξεπεράσεις ένα χρονικό διάστημα με σβηστό τον κινητήρα και ανοικτά αυτά.Α!Καλά!Το δικό μου δεν έχει ηλεκτρονικά!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μιλάει για το economy mode το οποίο απενεργοποιεί όλα τα ηλεκτρονικά όταν ξεπεράσεις ένα χρονικό διάστημα με σβηστό τον κινητήρα και ανοικτά αυτά.
Α!Καλά!Το δικό μου δεν έχει ηλεκτρονικά!
Χμμμμμ ...όταν λέω ηλεκτρονικά εννοώ το rcd και τις οθόνες...
-
βρε βρε....
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
βρε βρε.......και μετά σε πυροβόλησαν;
Γίνεσαι πιο σαφής πρόεδρε...; Welcome!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Α!Καλά!Το δικό μου δεν έχει ηλεκτρονικά!
Χμμμμμ ...όταν λέω ηλεκτρονικά εννοώ το rcd και τις οθόνες...
Αααα!!!...Τέτοια έχει!!!Μπόλικα!!!
-
Ναι αυτο ελεγα για τα ηλεκτρονικα. kouk αυτος ο ηχος που κανει οταν σβηνει ειναι οπως τον περιγραφεις και ειναι ολα τα λεφτα! Λες και σβηνεις το σουπερ ντουπερ πυραυλοκινητο τουρμπο τζετ σου! Το βεντιλατερ σχετικα αθορυβο ετσι; Δεν το επιασα αμεσως οταν αρχισε. Οταν βγαινω απο το αυτοκινητο τριζει το αυτοκινητο λες και ξεφορτωσα 500 κιλα. Το ιδιο και οταν μπαινω ενω στο δρομο ουτε κιχ. Και μαλιστα τριζει πολυ λες και ειναι 20ετιας. Το κανει και σε εσας;
-
Με το A/C όλα καλα μηχανοφονία? Μάλλον όλα καλά αφού άρχισαν καινούργιες απορίες
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 296#374296
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=374296#374296Βαριόμαστε να γράψουμε...;
-
@Βασίλη:
Κοίτα κανονικά έπρεπε να φας πρόστιμο που πήγες να με δωροδοκήσεις με λίγο παγωτό παραπάνω, αλλά λόγο που δεν βρίσκομαι σε ¨φάση¨ δίαιτας, θα δεχτό την προσφορά σου. Περιμένω ημερομηνία και ώρα παραλαβής του παγωτού...@Νίκο:
Νίκο μου... πότε θα δούμε και εμείς την κοπέλα από κοντά ; ε; πότε ; πότε;
Περιμένω ημερομηνία και ώρα για την ανάλογη φωτογράφηση της...@ Σάββα:
Εμ τώρα που παλιώσαμε κύριε Σάββα μας, βαριόμαστε να κάνουμε ένα copy paste και δίνουμε λινκάκια... (Μιλάω για τον Κώστα)...@ Κώστα:
Κώστα μας καλός σας βρήκαμε, τι μας κάνετε; όλα καλά; μπράβο μπράβο...
Περιμένω ημερομηνία και ώρα για καφέ όπου θα μας πείτε τις στρατιωτικές σας αναμνήσεις εκ του 25 ημέρου...Αυτά από εμένα.
-
Θανάση .. πιστεύω να μου τη χαρίσετε λόγω πρότιμου έντιμου βίου ( το 89-90 είχα ένα ΑΧ 1.0 )
Αν προκύψει ο γάμος ... θα μυρίσει κάρβουνο
-
Ωραίες κουβέντες!! Θα καούν τα κάρβουνα!!! Κεμπάπ ο Χρήστος!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωραίες κουβέντες!! Θα καούν τα κάρβουνα!!! Κεμπάπ ο Χρήστος!Δεχόμαστε παραγγελίες!
-
Ξέρει κανένας κάποιο καλό και οικονομικό service (μη εξουσιοδοτημένο) για να πάω το ZX μου; Πήγα σε επίσημο και μου πήραν αρκετά και ήθελαν και πολλά ακόμα για κάτι επισκευές. Αν γίνεται όσοι εμπιστεύονται κάποιο ας στείλουν ένα pm, οπουδήποτε στην Αθήνα-Αττική κι αν είναι.
-
mirage μαλλον ο λεκες τελικα ηταν απο το a/c αφου χτες που το εβησα αρκετα πριν παρκαρω δεν αφησε τιποτα. αυτο ο ηχος που ελεγα νομιζα στην αρχη οτι ισως ηταν η ντιζα του χειροφρενου αλλα μου ειπαν τελικα απο το myphone οτι ισως ειναι απο τα καπακια των πισω αμορτισερ και πως το εχουν κι αλλοι.
-
Μην ξεχνιόμαστε ε?
-
Χτες πηγα μια βολτα απο εθνικη Πατων-Κορινθου κανα 10λεπτο και μου αρεσε παρα πολυ η σταθεροτητα του αυτοκινητου σε καμπυλες, αναπηδησεις,στροφες με την εξοδο και μου αρεσε και η ανεση που προσεφερε! Εντυπωσιαστηκα χτες!
Ξεχασα να πω οτι δε μου αρεσε απο το αυτοκινητο το οτι η ταπα βανζινης ανοιγει με κλειδι. Σπασιμο! Τοσο δυσκολο ηταν ενας μοχλος μπροστα; -
@enginekiller: Καλορίζικο. Πολλά και απροβλημάτιστα κμ...!!
@sir-gus: Προεδρε καλώσήρθες!!! Επειδή δεν έκατσα να διαβάσω όλα τα πόστ του σ/κ , πόσο θα κάτσεις;;;; Τωρα που επιστρέψαμε όλοι με το καλό, πότε θα τον....πιούμε;;;;;;
Καλημέρα σε όλους
Ηλίας
CITROËN FORUM