-
Με ή χωρίς βάψιμο;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Με ή χωρίς βάψιμο;4900 κανουν μονο τα ανταλλακτικα. Ολα τα αλλα εξτρα...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Με ή χωρίς βάψιμο;
4900 κανουν μονο τα ανταλλακτικα. Ολα τα αλλα εξτρα...
Καινουργιο ποσο εχει;
-
Ο χρήστης aekara21 έγραψε:
Αν κάποιος ξέρει ποιο είναι το μοντέλο ενισχυτή , subwoofer και ηχείων που δίνει η citroen με το c4 θα ήμουν πολύ ευγνώμων.....Φίλε μου, δεν ξέρω να σου πω συγκεκριμένα ποια ηχεία και ενισχυτή έχει, αλλά αν βοηθάει μπορώ να σου πω ότι τουλάχιστον τα ηχεία είναι JBL.
-
Κύριοι στα δικά μου.
Τελικά κατάφερα και το έφτιαξα μόνος μου!
Πάω σήμερα το πρωί να δω τι παίζει με τα νερά, βάζω βάζω βάζωωω νερό τίποτα όλα άδεια μέσα... εκεί κάπου ακούω και τον χαρακτηριστικό ήχο του νερού που στάζει.
Όπα λέω σε έπιασα, κοιτάω και βλέπω ότι χάνει νερά από το κολάρο επιστροφής του καλοριφέρ... χμ.. λέω εύκολο.
Βγάζω παπάδες και τα λοιπά για να δω καλύτερα.
Απλά το κολάρο είχε φύγει από την θέση του με αποτέλεσμα να έχει αδειάσει όλο το νερό από το κύκλωμα. Για αυτό δεν άνοιγε το βεντιλατέρ, διότι δεν έπαιρνε σήμα από την θερμοκρασία του νερού.
Το βγάζω τελείως και το ξαναβάζω καλύτερα όπου και το έσφιξα.
Βάζω κανονικά νεράκι κάνω και την απαραίτητη εξαέρωση, βάζω εμπρός το αμάξι και περιμένω περιμένοντας... τελικά όλα δούλεψαν ρολόι... Δούλεψε κανονικότατα το βεντιλατέρ και κανένα λαμπάκι δεν άναψε, ούτε της θερμοκρασίας, ούτε όμως και το δικό μου!Και επίσης βρήκα και την αιτία που τα είχε παίξει ο συναγερμός.
Το σημείο όπου έσταζε το νερό, ήταν ακριβώς επάνω από τον συναγερμό, με αποτέλεσμα τα νερά να πέφτουν επάνω του, έτσι αυτός βραχυκύκλωσε και άρχισε τα δικά του. Τώρα θα το αφήσω έτσι για δύο τρεις μέρες να στεγνώσει καλά από την θερμοκρασία του κινητήρα και θα το βάλω πάλι σε λειτουργία να δω αν όντως είναι οκ. Αν είναι όλα καλά, αν δεν είναι πάω για άλλο καλύτερο.Αυτά από εμένα.
Φιλικά Θανάσης.
-
Ετσι μπραβο!!!!!Ειδες που ηταν κατι τοσο απλο;
Για να στεγνωσει το κουτι του συναγερμου φυσηξετο με αερα.Αν εχεις και contact spray ριξτου μπολικο,και το WD40 νομιζω κανει.
Μηπως να εκανες ενα ελενχο και στα αλλα κολλαρα ;Εβαλες καινουργιο κολιε ; -
Βασίλη τελικά ήταν εύκολο, απλά με είχε πιάσει αυτό που λένε: Θέλω_να_το_σπάσω_το_μπουρδέλο, ένα πράμα! λολ
Θα κοιτάξω και τα άλλα κολάρα, απλά κοίτα μάλλον τι πρέπει να έγινε.
Όταν προ τετραμήνου το είχα πάει για την επισκευή στον κινητήρα, ο μάστορας τα είχε βγάλει όλα για να τα καθαρίσει, τότε μάλλον δεν τα έβαλε σωστά. το πιθανότερο είναι να έβαλε λίγο πιο έξω από το κανονικό το κολάρο. Έτσι με την πίεση λίγο λίγο το πέταγε έξω και στο τέλος το έβγαλε τελείως.
Έβαλα πάλι το δικό του κολιέ, δεν είχε φύγει, ήταν πάνω στο κολάρο. Βλέπεις είναι από τα παλιά που σφήγκει με το κατσαβίδι, δεν είναι σαν τα άλλα που τα σφήγκεις με την πένσα.Τώρα όσο για τον συναγερμό, όπως λες, αύριο θα τον παστώσω με WD40 !
-
Πω ρε φιλε τι επαθες με το c3!!!! Τοσο ακριβα γαμωτο ειναι τα ανταλακτικα της citroen;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Πω ρε φιλε τι επαθες με το c3!!!! Τοσο ακριβα γαμωτο ειναι τα ανταλακτικα της citroen;- Δεν είναι δικό του αλλά μιας εταιρείας ενοικιάσεως στην οποία δουλεύει.
- Συνηθισμένα πράγματα και τιμές που τις συναντάς στο 80% των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν, δεν μου κάνει εντύπωση!
-
-
Ποσα λιτρα ειναι το ντεποζιτο του C4; Θυμαται κανεις τι πιεσεις προτεινει ο κατασκευαστης για τα ελαστικα; Εχει κανενας δυναμομετρησεις/καμπυλες ροπων κτλ του 1.6;
-
Ποσα λιτρα ειναι το ντεποζιτο του C4; Θυμαται κανεις τι πιεσεις προτεινει ο κατασκευαστης για τα ελαστικα; Εχει κανενας δυναμομετρησεις/καμπυλες ροπων κτλ του 1.6;enginekiller, ηρεμησε!!!! Ολα αυτα -πλεον των δυναμομετρησεων) θα τα βρεις τόσο στο manual όσο και στην πλαινη κασα της πορτας του οδηγου (πιεσεις ελαστικών)...
Τι τα χρειάζεσαι όλα αυτά τώρα;; Κάτσε με το καλο να την πάρεις!!
-
Βιαζομαι, βιαζομαι!!!
Ρε παιδια μολις μου ειπαν οτι τα φτερα και οι προφυλακτηρες του c4 ειναι πλαστικοι. Ισχυει αυτο; Εινα καλο; Τα υπολοιπα (πορτες,ουρανος,...) απο τι ειναι;;;;
-
Βιαζομαι, βιαζομαι!!!Ρε παιδια μολις μου ειπαν οτι τα φτερα και οι προφυλακτηρες του c4 ειναι πλαστικοι. Ισχυει αυτο; Εινα καλο; Τα υπολοιπα (πορτες,ουρανος,...) απο τι ειναι;;;;
χαχαχαχαχα, δεν έχεις το Θεό σου
Φιλικά
Ηλίας -
Αγχωμενος οπως παντα ο enginekiller
-
Απλως με προβληματισε. Ξερω οτι το καπο στο c4 ειναι αλουμινενιο αλλα τα υπολοιπα απο τι ειναι;
-
Μια ερώτηση για την C4!
Μπορείς να κλειδώσεις τις πόρτες εν κινήσει?
Αν όχι, πως μπορείς να κλειδώσεις το πορτ μπαγκάζ,όσο κινείσαι, ώστε να μην στο ανοίξουν σε κάποιο φανάρι?Κατά τα άλλα, οι εντυπώσεις μου, άριστες!
Φοβερή θέση οδήγησης!!
-
Αν θυμαμαι εχει ενα κουμπι αριστερα στην κεντρικη κονσολα στο υψος των αλαρμ για ολικο κλειδωμα.
-
Αν θυμαμαι εχει ενα κουμπι αριστερα στην κεντρικη κονσολα στο υψος των αλαρμ για ολικο κλειδωμα.Θα το δώ, αλλά δεν νομίζω να εχει τέτοιο κουμπί η 1.4 (απλή) που εχω!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν θυμαμαι εχει ενα κουμπι αριστερα στην κεντρικη κονσολα στο υψος των αλαρμ για ολικο κλειδωμα.
Θα το δώ, αλλά δεν νομίζω να εχει τέτοιο κουμπί η 1.4 (απλή) που εχω!!!
Φιλε μου καλοριζικη....για πες η 1.4 πως παει στο δρομο ? ειναι ικανοποιητικη στα 1.4 σαν τραβηγμα ? (αντε να δουμε μεχρι το τελος του χρονου, μηπως την παρω και γω και δωσω το saxaki)
CITROËN FORUM