-
ΕΠισης κοιταω εδω το prospect και βλεπω στην κεντρικη πανω οθονη τρεις ενδειξεις χλμ. Μια κατω αριστερα, μια πανω αριστερα και μια πανω δεξια. Τι ειναι η καθε μια; Επισης δεξια εχει ενα μικρο θερμομετρακι με τρεις γραμμουλες διπλα και πιο δεξια ενα μεγαλο με 6 κουτακια. Τι ειναι το καθενα και ποια ειναι η φυσιολογικη ενδειξη;
-
ουφ, παει και αυτο.
το εφτιαξα με το χαμηλοτερο δυνατο κοστος.
Επειτα απο βολτα σε 3 ηλεκτρολογους, ο 4ος ηταν τελικα Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ....
φιλε citastak τελικα την ολη δουλεια μου την εκανε μια επαφη, μεσα στο ρελε της αντλιας που πηγαινει στην μηχανη....μια λεπτομερια...
και οταν ρωτησα τον ηλεκτρολογο μου ειπε το εξης: ΠΗΡΕΣ ΓΑΛΛΙΚΟ.....
ε ενταξει τι να κανω, ας ειναι το τελευταιο προβλημα που θα μου παρουσιασει, για να χαρω παλι την ομορφη Γαλλιδα μου....
Χαιρετισματα.
-
Επιτελους το παρηγγειλα! C4 1600 SX Pack+ αισθητηρες παρκαρισματος πισω σε μπλε oriental. Επλιζω μονο να μου ερθει πριν τις 29 Αυγουστου που θα φυγω(χλωμο το κοβω) και επλιζω και το χρωμα να ειναι ωραιο γιατι το εχω δει μονο σε χαρτι. Ελπιζω να μη βγει κανα φλωρικο γαλαζιο! Δυστυχως τα μονα διαθεσιμα ηταν μαυρο, ασημι και αυτο. Οσο για τους αισθητηρες μπροστα ο πωλητης φαγωθηκε οτι δεν μπαινουν στο c4 αλλα στο c5.
-
Καλησπέρα!
μετά από 2 εβδομάδες αποφάσισα να επιστρέψω στο γραφείο κ να μπω κ νετ...
Καλώς σας βρήκα ξανά κ θα προσπαθήσω να διαβάσω όλα όσα γράψατεΑπό αύριο θα τα λέμε πιο συστηματικά κ πάλι κ ευελπιστώ κ από κοντά
Φιλικά
Νικόλας -
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Επιτελους το παρηγγειλα! C4 1600 SX Pack+ αισθητηρες παρκαρισματος πισω σε μπλε oriental. Επλιζω μονο να μου ερθει πριν τις 29 Αυγουστου που θα φυγω(χλωμο το κοβω) και επλιζω και το χρωμα να ειναι ωραιο γιατι το εχω δει μονο σε χαρτι. Ελπιζω να μη βγει κανα φλωρικο γαλαζιο! Δυστυχως τα μονα διαθεσιμα ηταν μαυρο, ασημι και αυτο. Οσο για τους αισθητηρες μπροστα ο πωλητης φαγωθηκε οτι δεν μπαινουν στο c4 αλλα στο c5.Kαλοριζικο! 5πορτο ή 4 πορτο1;;
-
Επιτελους το παρηγγειλα! C4 1600 SX Pack+ αισθητηρες παρκαρισματος πισω σε μπλε oriental. Επλιζω μονο να μου ερθει πριν τις 29 Αυγουστου που θα φυγω(χλωμο το κοβω) και επλιζω και το χρωμα να ειναι ωραιο γιατι το εχω δει μονο σε χαρτι. Ελπιζω να μη βγει κανα φλωρικο γαλαζιο! Δυστυχως τα μονα διαθεσιμα ηταν μαυρο, ασημι και αυτο. Οσο για τους αισθητηρες μπροστα ο πωλητης φαγωθηκε οτι δεν μπαινουν στο c4 αλλα στο c5.Στα είπα στο άλλο φόρουμ...
Ενα ακόμα μέλος στο κλαμπ, welcome!
-
Thanks ολους για τα καλοριζικα και για τη βοηθεια τους να επιλεξω αυτοκινητο! 5θυρο ειναι. Πρεπει να κανω αιτηση στον προεδρο του citroen forum για να εγγραφω;
-
Καλορίζικο και από μένα και καλοτάξιδο.
Και καλώς σας βρήκα μετά από την καλοκαιρινή ανάπαυλα.
PS Αίτηση μπορείς να κάνεις και σε μένα δλδ στον αντιπρόσωπο Β. Ελλάδος. Μπορεί να μην έχω το πιο παλιό Citroen αλλά σίγουρα έχω εμπεδώσει την έννοια του Nothing moves you like a Citroen. Οι παλιότεροι θυμούνται το καψώνι του κυρίου με την 16σούπαπη BX επειδή τόλμησα να εκφράσω αισθήματα θαυμασμού για την δεσποινίδα Honda Civic. Αλλά έτσι είναι άμα η κοπέλα έχει αδέρφια και έχεις δώσει τον λόγο σου την πέφτουν μετά και ζητάνε τα ρέστα -
με γεια!
-
Χαιρομαι που λυθηκε το προβλημα σου ευκολα.. καλες βολτες...
εγω τωρα πρεπει να τρεξω για το κορσακι μου και το σαζμαν... αλλα χρόνος μηδεν και μάλλον θα στειλω τον πατερα μου να το παει..... -
Τώρα που διάβασα κάποια από τα ποστς (είναι κ πολλά... ) να ευχηθώ κ εγώ καλορίζικο, καλοτάξιδο κ χωρίς προβλήματα
Θανάσηηηηηηη Χρόνια Πολλά με Υγεία, Ευτυχία κ ότι άλλο επιθυμείς φίλε μου! Γεννέθλια σήμερα, σωστά? σήκωσε όμως κ το κινητό σου να σου τα πω....
Καλή μέρα σε όλους
Φιλικά
Νικόλας -
Ξερει κανενας αν η εκδοσεις εξοπλισμου που εχουν ιδιες διαστασεις στο C4 δηλαδη 205/55/16 εχουν ακριβως τα ιδια λαστιχα. Γιατι πριν λιγες μερες ειχα δει ενα αλλο και νομιζα οτι ειχε διαφορετικα σε σχεση με αυτα που ειδα σημερα. Ο πωλητης δεν ηξερε.
-
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ C-4:
Αν βαλω εξτρα τους μπροστα αισθητηρες παρκαρισματος, θα βλεπω και το εικονειδιο στην κεντρικη οθονη, ή μονο μπιπ μπιπ θα ακουω παλι ??? (εχω τους πισω αισθητηρες στο exclusive) -
Ξερει κανενας αν η εκδοσεις εξοπλισμου που εχουν ιδιες διαστασεις στο C4 δηλαδη 205/55/16 εχουν ακριβως τα ιδια λαστιχα. Γιατι πριν λιγες μερες ειχα δει ενα αλλο και νομιζα οτι ειχε διαφορετικα σε σχεση με αυτα που ειδα σημερα. Ο πωλητης δεν ηξερε.Από όσο ξέρω είναι ακριβώς τα ίδια Energy. Άλλωστε όλα τα Citroen έρχονται αποκλειστικά με Michelin και μόνο. Έχει να κάνει με το οτι η Miochelin ήταν ( είναι ??? ) μέτοχος στην Citroen. Αυτό βέβαια είναι καλό γιατί με εξαίρεση τα τραγικά ( αλλά πολύ αθόρυβα ) Primacy τα Michelin είναι πολύ καλά λάστιχα.
-
Μια χαρά είναι τα Μισλέν...μακάρι να έβαζαν και οι άλλοι τέτοια λάστιχα πρωτης τοποθέτησης!
Μpompio δεν αξίζει ρε φίλε να πετάς λεφτά για μπροστά αισθητήρες για να έχεις (αν το έχεις) το γράφημα στην οθόνη.
-
Κάποτε και τα ξαδέλφια μας είχαν αποκλειστικά Michelin ως λάστιχα πρώτης τοποθέτησης μέχρι που μια μέρα η Peugeot αποφάσισε οτι δεν την συνέφερε πλέον και τότε ήρθαν τα Goodyear GT2 ( πολλά LOL εδώ ) και τα τα 307 που φορούσαν Kleber στα 1.4 και Dunlop ή Continental στα 1.6. Εννοείται οτι το 307 με τα Dunlop χρέπια δεν πουλιόταν πιο φτηνά σε σχέση με το 307 με τα εξαιρετικά Premium Contact.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μpompio δεν αξίζει ρε φίλε να πετάς λεφτά για μπροστά αισθητήρες για να έχεις (αν το έχεις) το γράφημα στην οθόνη.
Δεν εχεις αδικο. Ειναι και 200 ευρω νομιζω. Ας το σκεφτω λιγο καλυτερα...
-
Αστο ρε φιλε δεν αξιζει να δωσεις 200 ευρω. Μεχρι να σου ερθει θα το συνηθισεις μπροστα και χωρις αυτο και τσαμπα θα το βαλεις. Εξαλλου δεν ξερω αν κανει απλως 200 επειδη τοση ειναι η διαφορα. Ισως κανει παραπανω μονο του και με εργασια.
-
Παντως μαλλον θα αφησω την αλλαγη ζαντολαστιχων που ελεγα να παρω, προς το παρον, γιατι του χρονου παω φανταρος και τα καινουργια θα ξεραινονται τσαμπα. Οποτε θα γινει η αλλαγη ολων μετα. Μου τι σπαει λιγο χωρις ζαντες βεβαια αλλα δεν θα βαλω λαστιχα για ενα χρονο και μετα να τα αφησω να ξεραθουν τσαμπα και αντε μετα παλι αλλαγη χωρις να τα εχω πολυχρησιμοποιησει.
-
Σε απαντηση του Mirage παραπανω πιστευω οτι τα primacy που ανεφερες ειναι καλυτερα απο τα energy.
Ερωτηση: Το διλιτρο C4 τι διαφορες εχει εκτος του κινητηρα; Φρενα και αναρτηση; Κανα λογοτυπο;
CITROËN FORUM