-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Οι αναπαντητες ερωτησεις μου μαζεμενες:
1)Απο πλευρικη στηριξη τα καθισματα confort πως πανε;
2)16αρες ζαντες αλουμινιου δεν εχει αυτο το αυτοκινητο σαν επιλογη;
3)Ξερετε αν μπορω να βαλω τις ζαντες απο το exclusive και τους αισθητηρες παρκαρισματος στο pack σαν εξτρα;
4)Σε ποια χωρα κατασκευαζονται τα c4 που ερχονται εδω;
5)Υπαρχει κανενα forum για citroen;
6)Μηπως οι 17αρες ειναι too much για τετοιο αυτοκινητο; Τι διαστασεις ελαστικων εχει με 16αρες και με 17αρες;
7)Τι παιζει με τον κεντρικο καθρεπτη;
Ο κλιματισμος εχει πισω αεραγωγους για τους πισω επιβατες;
9)Τα παραθυρα μονο κλεινουν η ανοιγουν κιολας απο το κουμπι;
10)Απο αξιοπιστια, κοστος συντηρησης και σερβις πως παμε; Μολις ειδα το παραπανω post για το picasso και επαθα!
11)Το site λεει τιμη 18.290 ειναι ενημερωμενη; Πολυ χαμηλη μου φαινεται!To ενδεχόμενο να περάσεις από μια έκθεση Citroen το έχεις σκεφτεί?
-
Θα γινει κι αυτο το Σαββατο αλλα να μην ξερω μερικα πραγματα απο πριν; Τι να πρωτορωτησω; Να πω σαν τον ασχετο; Ασε που πραγματα οπως αξιοπιστια κτλ θα μου τα πει ο πωλητης;
-
Θα γινει κι αυτο το Σαββατο αλλα να μην ξερω μερικα πραγματα απο πριν; Τι να πρωτορωτησω; Να πω σαν τον ασχετο; Ασε που πραγματα οπως αξιοπιστια κτλ θα μου τα πει ο πωλητης;Λειπου κι ολοι οι C4αδες ρε γμτ!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Λειπου κι ολοι οι C4αδες ρε γμτ!
Ελα ρε γαμωτο που πηγαν ολοι;;;;; Ειπα κι εγω θα ξυπνησω και θα δω σωρο απαντησεις!!
-
Οι αναπαντητες ερωτησεις μου μαζεμενες:
1)Απο πλευρικη στηριξη τα καθισματα confort πως πανε;
2)16αρες ζαντες αλουμινιου δεν εχει αυτο το αυτοκινητο σαν επιλογη;
3)Ξερετε αν μπορω να βαλω τις ζαντες απο το exclusive και τους αισθητηρες παρκαρισματος στο pack σαν εξτρα;
4)Σε ποια χωρα κατασκευαζονται τα c4 που ερχονται εδω;
5)Υπαρχει κανενα forum για citroen;
6)Μηπως οι 17αρες ειναι too much για τετοιο αυτοκινητο; Τι διαστασεις ελαστικων εχει με 16αρες και με 17αρες;
7)Τι παιζει με τον κεντρικο καθρεπτη;
Ο κλιματισμος εχει πισω αεραγωγους για τους πισω επιβατες;
9)Τα παραθυρα μονο κλεινουν η ανοιγουν κιολας απο το κουμπι;
10)Απο αξιοπιστια, κοστος συντηρησης και σερβις πως παμε; Μολις ειδα το παραπανω post για το picasso και επαθα!
11)Το site λεει τιμη 18.290 ειναι ενημερωμενη; Πολυ χαμηλη μου φαινεται!EDIT:12)Απο ζημιες και προβληματα πως παμε;
13)Τι ειναι το Black Panel;- Τα καθισματα ειναι μια χαρα. Δεν ειναι ΡΕΚΑΡΟ, αλλα δεν πας και για αγωνα.
2)16αρες αλουμινιου παιρνεις με το sx rack ή σαν εξτρα.
3)Μαλλον οχι. - Στη Γαλλια, δε θυμαμαι τωρα σε ποια πολη.
5)myphone.gr στο cars and bikes υπαρχει forum για c-4. Θα με βρεις εκει.
6)Δε νομιζω να ειναι υπερβολικες. Ειναι παντως κουκλες.
7)Αν εννοεις για βλαβες σε καποιους γερνει οταν βρισκεται σε μεγαλη ζεστη. Σε μενα τιποτα. Αν εννοεις κατι αλλο ρωτα.
Οχι
9)Αν εννοεις του τηλεχειριστηριου, οχι - Για κοστος θα δειξει. Εξι μηνες το εχω, 3500 χλμ. Ουτε λαδια δεν εχω αλλαξει...
- Για τιμες θα σου πω οταν με προσλαβουν στη CITROEN για πωλητη.
12)Προσωπικα δεν εχω παθει τιποτα.
13)Πατας ενα κουμπι και σβηνουν οι 3 απο τις 4 οθονες για πιο ξεκουραστο ταξειδι
Ο,τι αλλο θες ρωτα.
- Τα καθισματα ειναι μια χαρα. Δεν ειναι ΡΕΚΑΡΟ, αλλα δεν πας και για αγωνα.
-
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Για τις ζαντες απότι ειδα το 5D SX PACK δεν εχει αλουμινιου, εσενα ειναι SX PACK και εχει; Μηπως εχεις 3θυρο γιατι εκει εχει. Για τους πισω αεραγωγους το εχεις δει σιγουρα(η παλι μηπως εχεις 3θυρο και δεν εχει) γιατι εδω εχει το focus πχ απο το προηγουμενο μοντελο και το golf... και δεν εχει το c4 με τοσο πλουσιο εξοπλισμο;;; Περιμενω να ακουσω απο αλλους ιδιοκτητες για κοστος συντηρησης, ανταλακτικα και τυχον προβληματα-ζημιες που ειχατε. Τα πλαστικα και οι χιλιαδες διακοπτες ειναι σταθεροι γιατι με τοσους που εχει φοβαμαι!
-
Εχω το 5πορτο Exclusive.
Φοραει 205-50-17 Αλλομινιου
Πισω αεραγωγους δεν εχει. Θα τους ειχα δει.
Για τους διακοπτες μη μασας. Αν ειναι να σου τυχει θα σου τυχει. Και εναν να εχεις μπορει να σου χαλασει... -
Ναι στην exclusive εχει αλουμινιου στην SX Pack δεν εχει. Οσο για τους αεραγωγους μερικες φορες τους εχει κατω απο τα καθισματα και δεν τους βλεπεις αμεσως(την ειχα πατησει σε αλλο αυτοκινητο) γιάυτο το ειπα. Παιδες αξιοπιστια,κοστος συνητηρησης και σερβις περιμενω. Εσενα στα ποσα χλμ σου ειπαν για αλλαγη λαδιων και στα ποσα για σερβις;
-
Επισης οτι δοκιμη και να διαβασα ειπαν αρνητικα για τον επιλογεα ταχυτητων. Τοσο χαλια ειναι; Το γκαζι ειναι ηλεκτρονικο; MPOMPIO πηγα στο myphone.gr αλλα δεν βρισκω τη θεματικη ενοτητα που μου ειπες . Αν μπορεις δωσε μου ενα Link. Thanks
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλημέρα σας.Άν και δέν είμαι κάτοχος Citroen, γράφω αυτό το post εκ μέρους ενός φίλου μου, κατόχου Citroen Picasso 1.6 αγορασμένο περί τα τέλη του 2003.
Λοιπόν, αυτή τη στιγμή ψάχνει να το πουλήσει όσο όσο κυριολεκτικά, το αμάξι από τον 1ο μήνα έχει βγάλει ΑΠΕΙΡΑ προβλήματα!!
-
Χαλασμένο καντράν πολλαπλών ενδείξεων: Πήγε στο συνεργείο **7 ** φορές και ακόμα είναι χαλασμένο!!
-
Επισκευή σασμάν (13.000χλμ)
-
Αλλαγή εμπρός δίσκους & τακάκια (10.000χλμ) γιατί στράβωσαν!
-
Αλλαγή αμορτισέρ (12.000 χλμ) γιατί 'ξέρασαν λάδι!
-
Αλλαγή τροχαλίας ρύθμισης ιμάντα χρονισμού!
-
Λανθασμένες ενδείξεις δείκτη βενζίνης. Επίσκεψη στο επίσημο συνεργείο Citroen 10 φορές και ακόμα δείχνει λάθος!!
Το αμάξι έχει και πάρα πολλά άλλα προβλήματα που μου τα είπε αλλα δεν τα θυμάμαι. Ετοιμάζει επιστολή διαμαρτυρίας πρός την Citroen Ελλάς, και Citroen Γαλλίας.
Είναι πρώην κάτοχος Fiat 128 και Seat Ibiza ('87) και πραγματικά βρε παιδιά δεν είχαν παρουσιάσει καί τα 2 προαναφερόμενα αυτοκίνητα ούτε το 1/5 των προβλημάτων που του έβγαλε το Picasso!! Έχει βλαστημήσει την ώρα και τη στιγμή που αγόρασε Citroen, είναι έτοιμος να βάλει φωτιά και να το κάψει!!!
Αλήθεια βρε παιδιά, έχει κανένας άλλος Picasso που να του έχει βγάλει τόσα προβλήματα?? Το αμάξι είναι πραγματικά ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ!!
ΥΓ: Εκ μέρους του Δημήτρη....
Κατι για το θέμα μας ??????????
-
-
Το ειχα διαβασει αυτο αλλα λεω μηπως με το c4 ειναι διαφορετικα
-
Επισης οτι δοκιμη και να διαβασα ειπαν αρνητικα για τον επιλογεα ταχυτητων. Τοσο χαλια ειναι; Το γκαζι ειναι ηλεκτρονικο; MPOMPIO πηγα στο myphone.gr αλλα δεν βρισκω τη θεματικη ενοτητα που μου ειπες . Αν μπορεις δωσε μου ενα Link. ThanksΠραγματι ο επιλογεας ειναι περιεργος. Ειδικα στην αρχη θελει να τον συνηθησεις. Δεν ειναι οπως αλλα αυτοκινητα που οι ταχυτητες κουμπωνουν.
Το γκαζι ειναι ηλεκτρονικο.
Link δεν ξερω να σου δωσω. Αλλα απο την κεντρικη του myphone, επιλεγεις το my cars and bikes κατω χαμηλα. Εκει υπαρχει υποενοτητα citroen c-4. -
Αυτο το συστημα που καταλαβαινει ποτε φευγεις απο τη λωριδα μηπως σας εχει ενοχλησει ποτε; Εννοω δηλαδη να χρειαστηκε να κανετε καποιον αποτομο ελιγμο και αυτο να αρχισει να δοναει το καθισμα και να σας αποπροσανατολισει/μπερδεψει.
-
Αυτο το συστημα που καταλαβαινει ποτε φευγεις απο τη λωριδα μηπως σας εχει ενοχλησει ποτε; Εννοω δηλαδη να χρειαστηκε να κανετε καποιον αποτομο ελιγμο και αυτο να αρχισει να δοναει το καθισμα και να σας αποπροσανατολισει/μπερδεψει.Αυτο το συστημα ειναι εξτρα, στοιχιζει 700 ευρω αν θυμαμαι καλα, και δε νομιζω να το εχει βαλει καποιος. Ειδικα στις πρωτες παραγγελιες υπηρχαν μεγαλες καθυστερισεις αν εβαζες εξτρα.
Το αν σε μπερδεψει νομιζω ειναι θεμα συνηθειας οπως ολα.
Εγω πιστευω οτι ειναι λιγο υπερβολικο (σε σχεση μαλιστα και με τα λεφτα του)
Παντως μια φορα πριν 12-13 χρονια εφυγα απ΄το δρομο στην εθνικη στα καλα καθουμενα. Ο καιρος τελειος, εγω ξεκουραστος, στις 11 το πρωι. Αν υπηρχε το συστημα... -
Καλημέρα.
Αναρωτιέμαι εάν μια επιστολή διαμαρτυρίας ή ακόμα και απαιτήσεων προς την Citroen Hellas (με κοινοποίηση στη Citroen Γαλλίας) θα καταφέρει τίποτα.....
ΥΓ: Τα τιμολόγια των επισκευών θα είναι αδιάσειστος μάρτυρας...
-
Α αμα ειναι εξτρα αστο τοτε! Περιμενω αξιοπιστια,κοστος συνητηρησης και σερβις. Στα ποσα χλμ σου ειπαν για αλλαγη λαδιων και στα ποσα για σερβις; Ευχαριστω για τις απαντησεις
-
Ο χρήστης MPOMPIO έγραψε:
Link δεν ξερω να σου δωσω. Αλλα απο την κεντρικη του myphone, επιλεγεις το my cars and bikes κατω χαμηλα. Εκει υπαρχει υποενοτητα citroen c-4.Μπαινω στην κεντρικη σελιδα και δεν εχει τεοιο. Μπαινω στο forum και εχει ενα σωρο ενοτητες αλλα οχι my cars and bikes. Δεν το βρισκω! Για να βαλεις link μολις μπεις εκει κανε copy τη διευθυνση που εχει στον explorer σου και paste εδω.
-
Link δεν ξερω να σου δωσω. Αλλα απο την κεντρικη του myphone, επιλεγεις το my cars and bikes κατω χαμηλα. Εκει υπαρχει υποενοτητα citroen c-4.
Μπαινω στην κεντρικη σελιδα και δεν εχει τεοιο. Μπαινω στο forum και εχει ενα σωρο ενοτητες αλλα οχι my cars and bikes. Δεν το βρισκω! Για να βαλεις link μολις μπεις εκει κανε copy τη διευθυνση που εχει στον explorer σου και paste εδω.
-
Α ηταν μεσα στο chat & fun γι'αυτο δεν το εβρισκα. Ευχαριστω!
-
Σας μεταφερω τους χαιρετισμους του προεδρου που βρισκεται σε μυστικη αποστολη .
Ο χρήστης sir-gus έγραψε:
NA ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟ CITROEN-FORUM
CITROËN FORUM