-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...όταν λέω εγώ ότι ο κυρ Τάκης είναι κρυφό-Σιτροενάκιας...Διαφωνώ στα κυρ και κρυφό- !
Αν δεν είχε βγεί το 307, θα ήμουν ανάμεσα σε Xsara και 306. (Καλά... εντάξει... 306... έψαχνα και μεταχειρισμένο 306 race...
και όσο πήρα το 307 καινούργιο, έδινε ο Γκάλλο μεταχειρισμένο το 406 coupe του...)Ρώτα το Χρήστο πως ζαχάρωνα την δίλιτρη C4 στα Μέγαρα...
-
Aaa! Δεν το είχα δει το ΗΥ!!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Aaa! Δεν το είχα δει το ΗΥ!!!το παρκαρουν έξω από σουπερμάρκετ σαν διαφημιστκη πινακίδα.
Πριν λίγο καιρο ήταν στο Πράκτικερ της Μεταμόρφωσης. -
Ξεφύγαμε λίγο από το Citroen forum
Να ρωτήσω όσους έχουν δοκιμάσει το C2 αν βολεύονται από την θέση οδήγησης?
Εγώ πάντως όχι !!! -
Ο χρήστης machine22 έγραψε:
Ξεφύγαμε λίγο από το Citroen forumΝα ρωτήσω όσους έχουν δοκιμάσει το C2 αν βολεύονται από την θέση οδήγησης?
Εγώ πάντως όχι !!!Δεν βολεύεσαι;;;;
Τι ύψος έχεις; -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
το παρκαρουν έξω από σουπερμάρκετ σαν διαφημιστκη πινακίδα.
Πριν λίγο καιρο ήταν στο Πράκτικερ της Μεταμόρφωσης.Σε τι κατάσταση είναι?
-
Καλημέρα!
Κώστα το δικός σου ήταν σήμερα το πρωϊ έξω από το 'γνωστό' μέρος???
Νικόλας
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Δίνει την εντύπωση ότι με φρέσκια μπαταρία και 5-6 'μιζιές' θα πάρει μπρός.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Δίνει την εντύπωση ότι με φρέσκια μπαταρία και 5-6 'μιζιές' θα πάρει μπρός.
Καλά, ΟΛΑ τα Citroen με μια φρέσκια μπαταρία δουλεύουν
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Καλημέρα!Κώστα το δικός σου ήταν σήμερα το πρωϊ έξω από το 'γνωστό' μέρος???
Νικόλας
Είπαμε δεν είμαι ψώνιο αλλά δεν υπάρχουν πολλά μπεζ Ami σε καλή κατάσταση.
-
μάλιστα!
κ σκέφτηκα να σε πάρω τηλ, αλλά έχω τους μισούς τεχνικούς με άδεια κ τους άλλους μισούς έξω κ είχα αργήσει χαρακτηριστηκά! οπότε με την απεργία των ΜΜΜ όλοι έβγαλαν αυτοκίνητο, το ποτάμι ακίνητο κ έτσι βιαζόμουΕρώτηση: πριν φύγει κ ο τελευταίος διακοπές κ ο Κώστας στρατό θα βρεθούμε κανά απογευματάκι???
Νικόλας
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
...όταν λέω εγώ ότι ο κυρ Τάκης είναι κρυφό-Σιτροενάκιας...
Διαφωνώ στα κυρ και κρυφό- !
Αν δεν είχε βγεί το 307, θα ήμουν ανάμεσα σε Xsara και 306. (Καλά... εντάξει... 306... έψαχνα και μεταχειρισμένο 306 race...
και όσο πήρα το 307 καινούργιο, έδινε ο Γκάλλο μεταχειρισμένο το 406 coupe του...)Ρώτα το Χρήστο πως ζαχάρωνα την δίλιτρη C4 στα Μέγαρα...
Σεβασμός στους μεγαλυτέρους ....ΠΑΝΤΑ!
-
Κύριοι το ΑΧάκι είναι έτοιμο!
Περισσότερες λεπτομέρειες στο: Ντουπ Ντουπ Γιοκ στα τεχνικά...
Φιλικά Θανάσης.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Δεν βολεύεσαι;;;;
Τι ύψος έχεις;1.80 είμαι.
Βασικά δεν με βολεύει καθόλου η διάταξη γκάζι- φρένο-συμπλέκτης. Αν δεν προσέξω όταν πατάω φρένο πατάω το σίδερο που είναι πάνω από το φρένο. Έλυσα το πρόβλημα αυτό βάζοντας 3 πεταλιέρες, την μία πάνω στην άλλη στο γκάζι ώστε να έρθει πιο έξω το δεξί πόδι στο γκάζι και έτσι πάει «αυτόματα» στην σωστή θέση στο πεντάλ του φρένου αν χρειαστεί. Τώρα όμως επειδή άλλαξε η διάταση είναι αρκετά κουραστικό «ειδικά στην πόλη» -
ΑΙΤΗΣΙΣ!
Σαν κάτοχος μιας C4 1.4 4πορτης, blanc banquise (λυσσάξανε ορισμένοι! ), αιτούμαι την εγγραφή μου στο CITROEN Forum κύριε Πρόεδρε!!!
Την παρέλαβα πριν μισή ώρα!!
Μιλάμε....το ταμπλώ είναι όλα τα λεφτά!Αλλά....που βλέπουμε πόση βενζίνη έχουμε?Πως ανοίγουμε την τάπα της βενζίνης?Από που ανοίγει το καπώ?Το μεσαίο κουμπί στο κλειδί τι κάνει?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΑΙΤΗΣΙΣ!Σαν κάτοχος μιας C4 1.4 4πορτης, blanc banquise (λυσσάξανε ορισμένοι! ), αιτούμαι την εγγραφή μου στο CITROEN Forum κύριε Πρόεδρε!!!
Μιλάμε....το ταμπλώ είναι όλα τα λεφτά!Καλορίζικο!
Σε αντικατάσταση του 206;
...Το μεσαίο κουμπί στο κλειδί τι κάνει?
Eject!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΑΙΤΗΣΙΣ!Σαν κάτοχος μιας C4 1.4 4πορτης, blanc banquise (λυσσάξανε ορισμένοι! ), αιτούμαι την εγγραφή μου στο CITROEN Forum κύριε Πρόεδρε!!!
Μιλάμε....το ταμπλώ είναι όλα τα λεφτά!Αλλά....που βλέπουμε πόση βενζίνη έχουμε?Πως ανοίγουμε την τάπα της βενζίνης?Από που ανοίγει το καπώ?Το μεσαίο κουμπί στο κλειδί τι κάνει?
ΚΑλοταξιδη και απροβληματιστη η C4 (βαλε και μια cb κεραια ).
Ετσι εξηγηται γιατι την δινουν φουλαρισμενη απο βενζινη ,μεχρι να βρουν οι ιδιοκτητες τον δεικτη θα εχουν μεινει
-
Να ευχηθώ κ εγώ με την σειρά μου καλορίζικο το C4, καλοτάξιδο και με πολλά γρήγορα, απολαυστικά κ απροβλημάτιστα χιλιόμετρα
Θανάση κ στο δικό μας citroenοforum καλορίζικο κ απροβλημάτιστο πλέον το ΑΧάκι σου
Νικόλας
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
ΑΙΤΗΣΙΣ!
Σαν κάτοχος μιας C4 1.4 4πορτης, blanc banquise (λυσσάξανε ορισμένοι! ), αιτούμαι την εγγραφή μου στο CITROEN Forum κύριε Πρόεδρε!!!
Μιλάμε....το ταμπλώ είναι όλα τα λεφτά!Καλορίζικο!
Σε αντικατάσταση του 206;
...Το μεσαίο κουμπί στο κλειδί τι κάνει?
Eject!
Εταιρικό!
Σιγα μην είναι για eject....τι νόμιζες?...307 είναι?
-
Κάπτεν καλορίζικη η C4!!! και γαμώ τα χρώματα μιλάμε!
Νικόλα σε ευχαριστώ βρε συ!
CITROËN FORUM