-
Οι φωτογραφίες που σας χρωστούσα... Μη σοκαριστείτε...
http://img169.imageshack.us/img169/3717 ... ize2xz.jpg
http://img169.imageshack.us/img169/3007 ... ize4gz.jpg
http://img169.imageshack.us/img169/8749 ... ize9il.jpg
http://img169.imageshack.us/img169/8589 ... ize5go.jpg
Και να και η Xsara του φίλου μας...
-
Αουτς!!
Αυτο το οπελ τι ειναι;Γυφτοαγροτικο;Και καμπριο; -
Το οδηγούσε ένας έφηβος γύφτος ο οποίος εξαφανίστηκε τρέχοντας (όσο μπορούσε μετά το χτύπημα) μέσα στα χωράφια. Η πλήρης ιστορία είναι λίγες σελίδες πίσω...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Το οδηγούσε ένας έφηβος γύφτος ο οποίος εξαφανίστηκε τρέχοντας (όσο μπορούσε μετά το χτύπημα) μέσα στα χωράφια. Η πλήρης ιστορία είναι λίγες σελίδες πίσω...Το θυμαμαι που το ειχες γραψει.Απλα η μοντιφα στο οπελ μου εκανε εντυπωση.
-
Γράψτε γιατί δεν γίνεται να είμαστε στις **307 **σελίδες...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Γράψτε γιατί δεν γίνεται να είμαστε στις **307 **σελίδες...Χεχε, ξεκίνησα να γράφω απάντηση πάνω σε αυτό πριν δω το μήνυμά σου...
Χαιρετίσματα, ξαδερφάκια!
-
Αμάν πώς έγινε η Xsara...
Nίκο η C5 δεν φαίνεται και τόσο τραγικά χτυπημένη...πόσο θα πάει η επισκευή της...;
Το Opelοειδές απλά άθλιο, ήθελα να ξερα δεν το είδε κανένας αστυνομικός να κυκλοφορεί...
-
Για να ανέβουμε λίγο από τα δυσάρεστα που μας έδειξε ο Νικόλας:
-
Ποιός θα είναι ο πρόεδρος τώρα που σε 20 μέρες σας αφήνω????
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ποιός θα είναι ο πρόεδρος τώρα που σε 20 μέρες σας αφήνω????Κάτσε βρε να έρθει πρώτα το χαρτί!
-
Κωστα στείλε μήνυμα που θα είσαι... από ιανουάριο να έρθω να σε βρώ, γιατί το μεταπτυχιακό δε βλέπω να κάθεται.....
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ποιός θα είναι ο πρόεδρος τώρα που σε 20 μέρες σας αφήνω????
Κάτσε βρε να έρθει πρώτα το χαρτί!
αφού ήρθε!!!
Αααα δεν διαβάζεις το forum νομίζω....
ΝΟΜΙΖΩ??? -
Το διάβασα, μετά από το ποστ μου.
Άντε καλός πολίτης!
Και πρόσεχε εκεί στην αεροπορία μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα! -
xantia update...
Σήμερα πήγα στον Καρυάδη για service...
Λάδια 5 κιλά
Φίλτρο Λαδιού,βενζίνης, αέρος, καμπίνας
Φρέον για το air condition
Τακάκια εμπρός
Μπουζί
Αλλαγή τσιμούχας στην τρόμπα υψηλής πίεσης.Σύνολο 280 ευρώ...
Περιμένω απόψεις για τα χρήματα..Π'ως σας φαίνονται...???
-
Παιδιά χαιρετώ και γω το citroen forum!! Πήρα πρόσφατα ένα ΖΧ μεταχειρισμένο και έβγαλε ένα πρόβλημα στον ανεφοδιασμό καυσίμου, βγάζει ένα σήμα και δε παίρνει καύσιμα εκείνη τη στιγμή με αποτέλεσμα οι στροφές να μηδενίζονται, με τα χίλια ζόρια το έφερα σπίτι αλλά πρέπει να επισκεφτώ ένα σερβις για γενικότερο έλεγχο και διόρθωση του προβλήματος. Ξέρετε κάτι καλό και οικονομικό στους Αμπελοκήπους, ψυχικό ή γενικότερα κάπου κοντά;; Εξουσιοδοτημένα ξέρω παίρνουν πολλά οπότε θα προτιμουσα ένα καλό συνεργείο που απλά να αναλαμβάνει και citroen
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
xantia update...Σήμερα πήγα στον Καρυάδη για service...
Λάδια 5 κιλά
Τακάκια εμπρός
Μπουζί
Παρα πολλα. (Προσωπικη γνωμη-χωρις συγκριση)
Μην ξεχναμε οτι τα 280 ειναι 95410 δρχ. (μισος μισθος για καποιους)... -
Ο χρήστης MPOMPIO έγραψε:
xantia update...
Σήμερα πήγα στον Καρυάδη για service...
Λάδια 5 κιλά
Τακάκια εμπρός
Μπουζί
Παρα πολλα. (Προσωπικη γνωμη-χωρις συγκριση)
Μην ξεχναμε οτι τα 280 ειναι 95410 δρχ. (μισος μισθος για καποιους)...Ξεχασα να αναφερω οτι η εργασια ηταν 50 ευρω περιπου, δηλαδή 230 για ανταλλακτικά.
-
Για σας σιτροεναδες
Εχω και γω citroen xsara 1.6 vts MKII (9/2003) και θα ήθελα να γράψω για την εμπριά μοθ με το αυτοκίνητο αυτό καθώς τον Οκτ συμπληρωνω 2 χρόνια.
Έχει πολύ καλα κρατήματα αν και διώχνει πιστεύω εύκολα τον κολο του και γενικά η οδική του συμπεριφορά είναι άψογη (Πάιρνω το punto του αδερφού μου και λέω πως οδηγάει ο ανθρωπός !!!).
Από κινητήρα μπορώ να πώ ότι δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ελαστικός , γενικά γρήγορο αλλά πιστεύω ότι παιθαίνει ψηλά. Τώρα θα μου πείτε τι να περιμενώ από 110 hp , απλά πιστευώ ότι θα μπορούσε να έιναι πιο δυνατό και σκέφτομαι μερικές βελτιώσεις.
Παρατηρήσεις :
Όταν οι αλλαγές γίνονται σχεδόν στις 6000 έχει παρατηρήσει κανείς ότι πατώντας συμπλέκτη και αφήνοντας το γκαζ ανεβάζει στροφες !!! Όχι οτι με χαλαέι !!!
Αλλός με τον ίδιο κινητήρα μέχρι πόσες στροφές έχει φτάσει με την πέμπτη ?
Ενδυκτικά αναφέρω ότι
2η κοφτη 98-100 κοντέρ
3η κόφτη 140 κοντερ
4η κόφτη 180+ κοντερ
5η πότε κοφτη !!! 5200 περιπου 200+Πιστεύω ότι ψοφάει λίγο με την 5η.
σορρυ αν κουρασά , περιμένω εμπιρίες
-
Φίλε agstamy.
Ο χρήστης agstamy έγραψε:
Από κινητήρα μπορώ να πώ ότι δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ελαστικός , γενικά γρήγορο αλλά πιστεύω ότι παιθαίνει ψηλά. Τώρα θα μου πείτε τι να περιμενώ από 110 hp , απλά πιστευώ ότι θα μπορούσε να έιναι πιο δυνατό και σκέφτομαι μερικές βελτιώσεις.Εμένα προσωπικά ο κινητήρας είναι εκείνος που με ενθουσιάζει στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο (πέρα από τα άψογα κρατήματα). Νευρικός και σκυλί...
Το 'ψοφάει' είναι σχετικό.
Έχεις οδηγήσει κάποιο άλλο 1600άρι? (π.χ. Golf, Astra???) Εκείνοι (ίσως και λόγω του ηλεκτρικού γκαζιού) είναι δράμα.
Νομίζεις ότι η 5η υφίσταται για να μπάινει στον κόφτη??? Τότε θα κλαίγαμε από την κατανάλωση. Σ'εμένα φτάνει εως 5500-5600rpm η 5η σε ευθεία, και βλέπω 210Km/h στο κοντέρ.
5η σε κόφτη έχω βάλει μόνο τη μηχανή μου με κοντό γρανάζωμα...Το μοτεράκι είναι μια χαρα. Αν δεν σου φτάνει, ίσως απλά ήρθε η ώρα να ανέβεις σε κυβικά, ή να χτυπήσεις ένα Civic VTec με 160hp αν θες να παραμείνεις στα 1600cc.
Χωρίς παρεξήγηση...
-
Φτοοοουυυ.....
Λάθος quote....
Ελεος......
CITROËN FORUM