-
Φιλε yani,
συμφωνώ μαζί σου , η 5η δεν είναι για κόφτη ,αλλά εμένα δεν έχει περάσει τις 5200 σε ευθεία !!! Βέβαια ίσως το αδικό γιατί σπάνια τυχαίνει να είμαι εθνική μονός μου .... Άλλο 1600αρι δεν έχω οδηγήσει ... αλλά και το xsara mkII δεν έχει ηλεκτρικό γκάζι και αυτό ?
Δεν λέω ότι το moter δεν είναι μια χαρά αλλά τα 10 αλόγα σε σ΄χεση με το saxo και ακόμα τα 15 σε σχέση με c2 vts θα μπορούσαν να τα έχουν και εδώ !!!
Από αλλά forum έχω διαβάσει ότι είναι πνιγμένη η εισαγώγη !!
Αληθεία μπαίνει ο vtec σε xsara !!!!
-
Πιστεύω να κατάλαβές ότι θα ήθελα επιδόσεις vtec με πλαίσιο και κρατήματα xsara έτσι !!!
-
H ιποδύναμη είναι -10 σε σχέση με Saxo VTS - Rally, για αύξηση ροπής χαμηλά λόγω μεγαλύτερου βάρους / αμαξώματος / φιλοσοφίας.
Η εισαγωγή είναι πνιγμένη εν μέρει, και αν θέλεις με πιο ελεύθερη + εξάτμιση + πρόγραμμα φτάνεις κοντά στα 130hp ίσως και παραπάνω. Όσον αφορά την αξιοπιστία της μετατροπής, είναι δεδομένη (από τα τόσα φτιαγμένα saxo που έχω δει), αλλά εγώ δεν θα το πείραζα.
Μοτέρ VTEC απλά ξέχασέ το.
Πιστεύω να κατάλαβές ότι θα ήθελα επιδόσεις vtec με πλαίσιο και κρατήματα xsara έτσι !!!
Μήπως χρειάζεσαι την XSARA 2.0 VTS με 167hp για να καθαρίσεις???
-
-
Ο χρήστης MPOMPIO έγραψε:
xantia update...
Σήμερα πήγα στον Καρυάδη για service...
Λάδια 5 κιλά
Φίλτρο Λαδιού,βενζίνης, αέρος, καμπίνας
Φρέον για το air condition
Τακάκια εμπρός
Μπουζί
Αλλαγή τσιμούχας στην τρόμπα υψηλής πίεσης.Σύνολο 280 ευρώ...
Περιμένω απόψεις για τα χρήματα..Π'ως σας φαίνονται...???
Παρα πολλα. (Προσωπικη γνωμη-χωρις συγκριση)
Μην ξεχναμε οτι τα 280 ειναι 95410 δρχ. (μισος μισθος για καποιους)...Μόλις μου είπε ένας φίλος ότι το service στο Corsa του στοίχησε 270 euros + αλλαγή ρουλεμάν σε ένα τροχό.
Ακριβά ανταλλακτικά + Καρυάδης που δεν είναι φτηνός
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=18174&item=4561211438&rd=1Τιμή τζάμπα...
Citroen c2
Ωραίο αμαξάκι βρε Κώστα, αλλά με χαλά που είναι δεξιοτίμονο... κρίμα και ήταν ευκαιρία...
-
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=18174&item=4561211438&rd=1
Τιμή τζάμπα...
Citroen c2
Ωραίο αμαξάκι βρε Κώστα, αλλά με χαλά που είναι δεξιοτίμονο... κρίμα και ήταν ευκαιρία...
Ειναι τρακαρισμενο !!!Εχει τουμπαρει!
Εκτος και αν κανεις πλακα . -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=18174&item=4561211438&rd=1
Τιμή τζάμπα...
Citroen c2
Εκτος και αν κανεις πλακα . -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
xantia update...
Σήμερα πήγα στον Καρυάδη για service...
Λάδια 5 κιλά
Φίλτρο Λαδιού,βενζίνης, αέρος, καμπίνας
Φρέον για το air condition
Τακάκια εμπρός
Μπουζί
Αλλαγή τσιμούχας στην τρόμπα υψηλής πίεσης.Σύνολο 280 ευρώ...
Περιμένω απόψεις για τα χρήματα..Π'ως σας φαίνονται...???
Παρα πολλα. (Προσωπικη γνωμη-χωρις συγκριση)
Μην ξεχναμε οτι τα 280 ειναι 95410 δρχ. (μισος μισθος για καποιους)...Μόλις μου είπε ένας φίλος ότι το service στο Corsa του στοίχησε 270 euros + αλλαγή ρουλεμάν σε ένα τροχό.
κριβά ανταλλακτικά + Καρυάδης που δεν είναι φτηνός
ελπιζω το κορσακι μου να μην εχει τετοια προβληματα....
-
Nai mallon ayto itan kalitero , alla otan to pira ipirxe tekmirio gia ta 2000.
Tespa mallon tha pao gia filtro, eksatmisi ... gia ligo parapano neuro !!!
Allos apo to forum gia tiw empiries tou me xsara vts
-
To xsara 1.6 vts exei ilektoniko gazi ?
-
Ηλεκτρονικότατο..............δυστυχώς
-
Me ola ta 'kaloudia' meiomeni apokrisi kai tetoia !!!
E re glentia !!!
Paides eida to moter apo ena megane coupe 1.4v 98Hp (to proigoymeno ) kai exei skoupa mama !!!
Apisteytyo etsi !!! Kai ta dika mas einai pnigmena teleios !!!
Mporoun na aferethoyn oi pnixtes tis eisagvgis ?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τιμή τζάμπα...
Citroen c2
Εκτος και αν κανεις πλακα .Ναι βρε…εννοείται.
-
Για ανταλλακτικά.....μια χαρά είναι....
-
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!
καταρχήν να ζητήσω συγγνώμη που έχω χαθεί, αλλά η ραγδαία επιδείνωση της υγείας του Πατέρα της κοπέλας μου κ τελικά ο θάνατος του την Τρίτη εκτός από την βαθιά θλίψη κ οδύνη με κράτησε κ μακριά από την Αθήνα, οπότε κ χάθηκα!
Τώρα προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας κ να επανέλθουμε σιγά σιγά, οπότε κ πιστεύω ότι θα αρχίσω κ πάλι να δίνω το παρόν, αλλά να τα πούμε κ από κοντά
Χρήστο όπως κατάλαβες δεν αθέτησα τον λόγο μου, αλλά σήμερα το μεσημέρι επέστρεψα κ αύριο το απόγευμα ξαναφεύγω για να μην αφήνω την οικογένεια μόνη της τις δύσκολες αυτές στιγμές!
Κώστα είσουν το μεσημέρι στο συνεργείο ή υπάρχει κ άλλο αδελφάκι του δικού σου?
Επίσης το Σαββάτο (τις λίγες ώρες που είμουν Αθήνα) είδα στον Μαρινόπουλο δίπλα στο Factory Outlet να μπαίνει ένα Ami Super 8 ίδιο χρώμα με το δικό σου, δεξιοτίμονο, σε καλή κατάσταση (εκτός από ένα χτυπηματάκι στο δεξί εμπρός φτερό )να το οδηγεί νεαρός!
Η κατάσταση στην οποία βρισκόμουν δεν μου επέτρεψε να τον πλησιάσω κ να του μιλήσω, αλλά μπορεί να είναι τακτικός πελάτης του εν λόγο Super Market, οπότε να τον ξαναδούμεΚαλό βράδυ σε όλους κ να είστε όλοι κ πάντα καλά!
Φιλικά
Νικόλας -
Νικόλα, τα θερμά συλλυπητήρια μου για τον Πατέρα της Όλγας...
-
Νικόλα τα θερμά μου συλλυπητήρια
-
Τα συλλυπητήρια μου Νικόλα και από εμένα...
ένα μόνο να πω........
Καλή δύναμη.......Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Κώστα είσουν το μεσημέρι στο συνεργείο ή υπάρχει κ άλλο αδελφάκι του δικού σου?
Ναι εγώ ήμουνα!
Επίσης το Σαββάτο (τις λίγες ώρες που είμουν Αθήνα) είδα στον Μαρινόπουλο δίπλα στο Factory Outlet να μπαίνει ένα Ami Super 8 ίδιο χρώμα με το δικό σου, δεξιοτίμονο, σε καλή κατάσταση (εκτός από ένα χτυπηματάκι στο δεξί εμπρός φτερό )να το οδηγεί νεαρός!
Η κατάσταση στην οποία βρισκόμουν δεν μου επέτρεψε να τον πλησιάσω κ να του μιλήσω, αλλά μπορεί να είναι τακτικός πελάτης του εν λόγο Super Market, οπότε να τον ξαναδούμεΣτοιχεία κατόχου :
Όνομα : Κώστας
Περιοχή : Κοντά στο F.outlet.
αυτοκίνητο : Ami Super , Χρώμα Σκούρο μπεζ/χρυσό σκούρο (σαφέστατος...)
Κατάσταση : ΜέτριαΚαι φυσικά καλός **φίλος **ο Κώστας με το **Ami **
CITROËN FORUM