-
Να ρωτήσω!
Αυτά τα ωραία κοκκινα ... γοβάκια που βλέπω μπαινουν στην ξανθιά μου ????
-
Η προσθηκη φωτογραφιας με εστειλε νομιζω οτι εχει βγαλει και τετοια η H&R . Μηπως ξερεις για τι ευρω μιλαμε χονδρικα?
-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Να ρωτήσω!Αυτά τα ωραία κοκκινα ... γοβάκια που βλέπω μπαινουν στην ξανθιά μου ????
Όχι αυτά τα ωραία γοβάκια που βλέπεις δεν μπαίνουν στην ξανθιά σου γιατί φοράει μεγαλύτερο νούμερο... ή απλά δεν έχει ελατήρια.
-
Ο χρήστης apollo έγραψε:
Η προσθηκη φωτογραφιας με εστειλε νομιζω οτι εχει βγαλει και τετοια η H&R . Μηπως ξερεις για τι ευρω μιλαμε χονδρικα?200-250... Καπου εκει αν δεν κανω λάθος.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Να ρωτήσω!
Όχι αυτά τα ωραία γοβάκια που βλέπεις δεν μπαίνουν στην ξανθιά σου γιατί φοράει μεγαλύτερο νούμερο... ή απλά δεν έχει ελατήρια.
Λογικο!
Ως κλασσικη γαλλιδα με περιεργα ... κουνήματα δεν φοράει ότι και ότι μόνο ότι δίνει η μαμά της. -
Στο ΑΧ τα ειχα φτιαξει στον τορνο (μονο μπροστα, πισω ειχε ραβδους)
Τα πιατελα κοστισαν 100 -
Αμορτισερ κραταω τα μαμα?
-
Να ρωτήσω!
Λογικο!
Ως κλασσικη γαλλιδα με περιεργα ... κουνήματα δεν φοράει ότι και ότι μόνο ότι δίνει η μαμά της.Εχω κατι και για τις υδροπνευματικες
-
Να ρωτήσω!
Λογικο!
Ως κλασσικη γαλλιδα με περιεργα ... κουνήματα δεν φοράει ότι και ότι μόνο ότι δίνει η μαμά της.Ετσι!!!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Να ρωτήσω!
Λογικο!
Ως κλασσικη γαλλιδα με περιεργα ... κουνήματα δεν φοράει ότι και ότι μόνο ότι δίνει η μαμά της.Εχω κατι και για τις υδροπνευματικες
Για πες για πες....
-
Τα σκετα ελατηρια γιατι να τα αποφυγω?
-
Ο χρήστης apollo έγραψε:
Αμορτισερ κραταω τα μαμα?Ναι αλλά δεν είναι και το καλύτερο...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Να ρωτήσω!
Λογικο!
Για πες για πες....
Ναι ναι, για πες
-
Ξανθακηδες τσιμπήσατε ε?
Ενα σετακι γνησιες σφαιρες απο ΒΧ 16V θα σκληρηνουν αρκετα τις ξανθουλες!!
Αν μπουν οι σφαιρες της ΧΜ V6 θα γινουν ακομη ποιο σκληρες! -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ξανθακηδες τσιμπήσατε ε?Ενα σετακι γνησιες σφαιρες απο ΒΧ 16V θα σκληρηνουν αρκετα τις ξανθουλες!!
Αν μπουν οι σφαιρες της ΧΜ V6 θα γινουν ακομη ποιο σκληρες!Xρηστο οι σφαιρες απο την activa δεν μπαινουν στις απλες τις δικες μας;;;
(μαλλον ρωταω μαλακια) -
Η λαλακια ειναι τελικα οτι δεν πηραμε την Activa για ν' αλαζουμε απο σπορ σε ανεση οποτε θελουμε
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ξανθακηδες τσιμπήσατε ε?
Ενα σετακι γνησιες σφαιρες απο ΒΧ 16V θα σκληρηνουν αρκετα τις ξανθουλες!!
Αν μπουν οι σφαιρες της ΧΜ V6 θα γινουν ακομη ποιο σκληρες!Xρηστο οι σφαιρες απο την activa δεν μπαινουν στις απλες τις δικες μας;;;
(μαλλον ρωταω μαλακια)Ναι οι διαφορες ειναι στην σκληροτητα!
Αυτο με τις XM το εχουν κανει πολλοι σε ΒΧ εξω και λενε καλα λογια!
Οι σφαιρες της ΒΧ 16V εχουν σπορ σεταπ, αυτες απο V6 σκληραινουν το αυτοκινητο λογω διαφορας βαρους!
Ολες οι σφαιρες απο GS μεχρι Xantia και ΧΜ ταιριαζουν μεταξυ τους, διαφερουν μονο στην σκληροτητα τους. -
Οπα!!!!
Να και κάτι ΑΚΡΩΣ ενδιαφέρον
Δηλαδή στο δικό μου ταπεινό Xantia 1600 μπορώ να βάλω σφαίρες απο BX 16V ή απο XM V6 και να σκληρήνει ;
Τόσο απλό είναι ;Αν ναι σταματάω να λέω ότι θέλω ακτίβα ή C5 με Hydractive 3. Βασικά λίγο πιο σκληρό το Xantia πάντα ήθελα
-
Οπα!!!!Να και κάτι ΑΚΡΩΣ ενδιαφέρον
Δηλαδή στο δικό μου ταπεινό Xantia 1600 μπορώ να βάλω σφαίρες απο BX 16V ή απο XM V6 και να σκληρήνει ;
Τόσο απλό είναι ;Αν ναι σταματάω να λέω ότι θέλω ακτίβα ή C5 με Hydractive 3. Βασικά λίγο πιο σκληρό το Xantia πάντα ήθελα
Ετσι ακριβως!!
Οι σφαιρες χαρακτηριζονται απο 2 χαρακτηριστικα την πιαση του αζωτου και την διατομη της διοδου που την γεμιζει με λαδι.
Οσο ποιο μικρη η πιαση και η διατομη της τρυπας τοσο ποιο σκληρα χαρακτηριστικα εχει η αναρτηση! -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Αμορτισερ κραταω τα μαμα?
Ναι αλλά δεν είναι και το καλύτερο...
200-250... Καπου εκει αν δεν κανω λάθος.
Με εχεις κανει κουρελι παω μια βολτα απο το ψυγειο και μετα για υπνο καληνυχτα παιδες να μου φιλησετε τις γαλιδουλες σας
CITROËN FORUM