-
Από την προηγούμενη εβδομάδα είμαι ο κάτοχος ενός τρίπορτου ΑΧ 1.1. Tώρα, σε τι θα μεταμορφωθεί, αυτό είναι μία άλλη ιστορία.
Sirgus, τα δέοντα με τις λίστες κλπ παρακαλώ!
-
Πέτρο καλώς ήρθες!!
-
...αυξάνεστε και πληθύνεστε...!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Πέτρο καλώς ήρθες!!Καλώς σας βρήκα, πάντα ήθελα να έρθω στην εκπομπή σας.
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Πέτρο καλώς ήρθες!!
Καλώς σας βρήκα, πάντα ήθελα να έρθω στην εκπομπή σας.
XAXAXA
-
Θανααααααση τι είπαμε θα πάρουμε για παλιό αυτοκίνητο????
-
-
Προεδρε θα λαβεις μερος
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
Προεδρε θα λαβεις μεροςΣτο regularite δεν με χαλάει καθόλου!!!
Ούτε εσένα!!!Από του χρόνου!
-
Δηλαδη του χρονου θα εχουν και μοντελα του '83 ;
-
ΑΧ βρε Κώστα τι μου θυμίζεις... ακόμα προσπαθώ να συνέλθω...
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
Δηλαδη του χρονου θα εχουν και μοντελα του '83 ;Δεν ξέρω ακριβώς για τις ημερομηνίες αλλά δεν νομίζω να επιτρέψουν σε 2cv του 75 και όχι του 83..
Θα το ψάξουμε γιατί αξίζει 100%
-
Αγαπητοί citroenόπληκτοι φίλοι,
χθές χάρηκα που σας είδα κ χάρηκα που 'έβαλα στο χέρι' για λίγο το C2 1.6 VTS όπου αν κ ο ο συνοδός φώναζε να μην υπερβαίνουμε τα 65χλμ/ώρα όλο κ του έπιανα την συζήτηση κ έριχνα κάτι παραπάνω!
Στο μόνο σημείο που κατάφερα να πάρω μία γεύση ήταν σε δύο κλειστές στροφές όπου μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ το στήσιμο του!Ειδικά τα καθίσματα ήταν κορυφαία, τόσο σε design, όσο κ σε αίσθηση αλλά από ότι φάνηκε κ σε κράτημα!
Οπότε μπορώ να πω μπράβο στην Citroen κ για το C2! κ μακάρι να είχαν κ το 1.1 για να έβλεπα πως είναι
Καλά ο τρόπος που έστριβαν την C4 χθές ήταν το κάτι άλλο! μαζί με το RS (Βαζάκας είναι αυτός!) έδειξαν τι πάει να πει Γάλλος ε? χεχε
-
Που έστριβαν τα C4???
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Που έστριβαν τα C4???όχι τα C4 αλλά το μαύρο C4 εντός της πίστας στα Μέγαρα!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Που έστριβαν τα C4???http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 702#290702
-
σωστόοοοοοοος
-
Οοοοpsss
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
ΑΧ βρε Κώστα τι μου θυμίζεις... ακόμα προσπαθώ να συνέλθω...Θα σου πάρω μια στα γενεθλια σου... Σε matchbox όμως....!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ΑΧ βρε Κώστα τι μου θυμίζεις... ακόμα προσπαθώ να συνέλθω...
Θα σου πάρω μια στα γενεθλια σου... Σε matchbox όμως....!
ΧΑΧΑΧΑ
Το έχεις υποσχεθεί! να το θυμάσαι!Τα γενέθλια μου είναι 18 Αυγούστου!!! Να το θυμάσαι!
Υ.Γ: την πάτησες φίλε γιατί η matchbox δεν βγάζει αυτό το μοντέλο, αλλά άλλες ακριβότερες...!
χιχιχι
CITROËN FORUM