-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Ποιο ειναι το συναχωμενο?
Εμενα παντως αυτος ο 1600 αρης BMW PSA μου εχει αναψει φωτιες.Renault Megane RS
Για το συγκεκριμενο, αντε σε αφηνω
-
Ο χρήστης apollo έγραψε:
Ποιο ειναι το συναχωμενο?
Εμενα παντως αυτος ο 1600 αρης BMW PSA μου εχει αναψει φωτιες.Renault Megane RS
Για το συγκεκριμενο, αντε σε αφηνω
Πως με καταλαβαίνεις!!! χεχε!
-
Κώστα κάνε ένα edit στο 1ο ποστ του φόρουμ, δεν έχω πλέον Saxo VTS 1600 '99...
Tα σέβη μου κύριε πρόεδρε
-
Σάββα, πώς είναι τελικά η C4;
-
Mέχρι στιγμής όλα καλά!
Ανετη, όμορφη, σβέλτη.
3πτυχο επιτυχίας
-
Να βγει απροβλημάτιστη!
-
Σε ευχαριστώ πολύ!
-
Ειχαμε καμμια οργανωτικη εξελιξη?
Νικολα εμαθες τιποτα? -
τστστς μόνο ο Νικόλας είναι εδώ;
Όπου να είναι θα έχουμε νέα, από μία προσφορά για τιμή από αυτόν που θα μας σχεδιάσει και στήσει την σελίδα.
Φυσικά θα σας ενημερώνω σε απευθείας σύνδεση για όλες τις εξελίξεις.
Θα τα συζητάμε τηλεφωνικός / ιντερνετικός / από κοντά, όπου και θα βγάλουμε μια άκρη. -
Απλά άργησε το θέμα, λόγο ότι το άτομο που είχα υπόψη να το κάνει, δεν τα καταφέρνει και πολύ καλά με τον προγραμματισμό.
Έτσι θα μιλήσω με ένα άλλο άτομο, όπου θα δούμε τι θα κάνουμε.
Πρώτο μέλημα είναι να του πούμε τι θέλουμε. Εγώ πιστεύω ότι μια σοβαρή σελίδα αλλά που να φωνάζει ότι είναι Citroen είναι ότι πρέπει.
Φυσικά να μην είναι κακγούρικη ούτε στο ελάχιστο, μοντέρνα με πολλές φωτογραφίες / σχέδια και τα λοιπά.
Όλα αυτά πρέπει να τα βρούμε εμείς και να τα δώσουμε στο άτομο που θα ασχοληθεί να το στήσει.
Δεύτερο μέλημα είναι να δούμε τι προσφορές θα έχουμε από θέμα στησίματος και server, σε πια χώρα και τα λοιπά.
Να πάρουμε αυτές τις προσφορές να τις ανακοινώσουμε σε όλους τους άμεσα ενδιαφερόμενους / διαπλεκόμενους και, να δούμε τι μας συμφέρει πιο πολύ.Φιλικά Θανάσης Γεωργίου.
-
Φυσικά να μην είναι κακγούρικη ούτε στο ελάχιστο, μοντέρνα με πολλές φωτογραφίες / σχέδια και τα λοιπά.
Όλα αυτά πρέπει να τα βρούμε εμείς και να τα δώσουμε στο άτομο που θα ασχοληθεί να το στήσει.
Οκ Θαναση θα σου στειλω μια φωτογραφια μου -
XAXAXAXΑ γιατί όχι;
-
Να μαι και εγώ τον τελευταίο καιρό ψιλοαπέχω από το forum λόγω διαφόρων υποχρεώσεων που μου τρώνε χρόνο και -κυρίως- ενέργεια. Να ρίξω μια ιδέα στο τραπέζι - αν και νομίζω οτι το έχετε ήδη συζητήσει - προτείνω λοιπόν να επικοινωνήσουμε με την Citroen Hellas και την μητρική στην Γαλλία και να θέσουμε υπόψιν τους την όλη ιδέα μας ώστε το site-forum να γίνει και επίσημο με την βούλα της μαμάς εταιρείας. Ίσως να έχουμε και free hosting. Για να δούμε τι θα πείτε και εσείς...
-
Εγώ... το είπα, αλλα μόνο με τις πέτρες δεν με πήρε καποιος... xixixi
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Εγώ... το είπα, αλλα μόνο με τις πέτρες δεν με πήρε καποιος... xixixi -
Γιατί τέτοια αρνητική διάθεση ρε παιδιά που είναι το πρόβλημα?
-
Έλα μου ντε;
-
Ο χρήστης apollo έγραψε:
Ειχαμε καμμια οργανωτικη εξελιξη?
Νικολα εμαθες τιποτα?Λοιπόν το μόνο που έχω μάθει μέχρι στιγμής είναι ότι η καταχώρηση ενός domain name (κάτι xxxxxxx.gr) κοστίζει 25Ε + ΦΠΑ για 2 χρόνια!
Τώρα για server λόγο έλλειψης badget θα πρότεινα κάτι σε Αγγλία (έχω υπόψιν μου 2-3) με κόστος περί τα 150Ε ανά έτος.
Τώρα για την κατασκευή του site κ του forum έχω ήδη μιλήσει με δύο άτομα κ μάλιστα ο ένας φίλος που συντηρεί ουσιαστικά κ το GRC μου είπε ότι θα μας βοηθήσει όσο θέλουμε κ το κυριότερο μπορεί να μου δείξει αρκετά πράγματα ώστε να τα κάνω εγώ χωρίς κόστος!
Πάντως για να φτιάξει κάποιος μία σωστή σελίδα ζητάει αρκετά, οπότε ας μην ξεκινήσουμε έτσι!
Τώρα για την Citroen Hellas δεν νομίζω ότι έτσι απλά θα γίνει δουλειά!
Γιατί το λέω αυτό? έχουμε σπάσει τα μούτρα μας τόσο με την renault, όσο κ αρκετοί φίλοι με άλλες αντιπροσωπείες!
Ο μόνος τρόπος πιστεύω, είναι να ξεκινήσουμε μόνοι μας κ με προσοχή στο όνομα ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα, να τονίσουμε ότι είναι ανεπίσημο club (η επισημοποίηση θέλει πολύ τρέξιμο, έξοδα κ πολλά άλλα που θα σας τα αναλύσω από κοντά μιας κ εμπειρία σχετική υπάρχει....) κ όταν τα μέλη αυξηθούν κ υπάρχει προοπτική από μέλη να βοηθήσουν, τότε κάνουμε επαφή με την επίσημη αντιπροσωπία κ με τα μέλη (αριθμό κ ακόμα καλύτερα ονόματα) ανα χείρας κ τότε σίγουρα δίνουν κάποια πειρισσότερη σημασία!Όποτε θέλετε κ αφού συλλέξουμε κάποια πληροφορία μπορούμε να μαζευτούμε κ να τα συζητήσουμε εκ νέου
Βρίσκομε πάντοτε στην διάθεση σας
Φιλικά
Νικόλας -
θα ήθελα την γνώμη σας κ τις γνώσεις σας, ειδικά όσοι είναι μηχανικοί ή τα έχουν δοκιμάσει!
Αναφέρομε σε τακάκια που φόραγε κάποιο Citroen ZX κ τα οποία κάποιοι δοκίμασαν σε Renault Clio, 19 1.8 16v καθώς κ σε κάποιο 21 με ίδια φρένα (αν δεν κάνω λάθος 259mm όπως και τα νέα clio II) κ έμειναν καταευχαριστημένοι με την αποτελεσματικότητα, την διάρκειά (τόσο σε βάθος χρόνου κ χλμ όσο κ σε σκληρή χρήση) κ κυρίως με την τιμή τους (30Ε !!!)Τα τακάκια είναι : Bendix metal 40 με κωδικό 571405ΒΜ.
Tα έχει δοκιμάσει κανείς?
Ξέρει σε ποιό ΖΧ έμπαιναν?
Γνωρίζει τι δισκόπλακες φόραγε αυτό το ΖΧ?Με τόσα καλά που άκουσα ψήνομε άγρια να τα βρω (είναι λίγο δυσσεύρετα μου είπαν πλέον) κ να τα δοκιμάσω τόσο στο Ι (φοράει τα φρένα του 1.8 16v μπρος πίσω) όσο κ στο ΙΙ 1.6 που έχει ακριβώς τα ίδια φρένα!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φιλικά
ΝικόλαςPS: Καλό μήνα εύχομε σε όλους α! κ το παραπάνω post είναι πέρα για πέρα αληθινό, παρότι γράφτηκε πρωταπριλιά!
-
Αν ρωτούσα για το PICASSO.....τι προβλήματα έχει παρουσιάσει και τι έχει αποδειχθεί παθητικό στο αυτοκίνητο θα μου λέγατε
Ενω ακούω πολύ καλά λόγια,βρέθηκε γνωστός τελευταία που μου είπε μακρυά............ γιατί έχει φάει πολύ χρόνο στα συνεργεία με διάφορα που παθαίνει.......
CITROËN FORUM