-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
PS: κανά καφεδάκι πάλι πότε θα πιούμε???εχω την εντυπωση οτι με γεματο στομαχι ...σκεφτόμαστε καλύτερα!!! τι λέτε;;;
-
εγώ για καφέ μίλησα... δεν είπα ότι πρώτα δεν θα έχει προηγηθεί ..... κοψιδοmeeting! axaxaxa!
Μέσα σε όλα είμαι
Μόνο αν είναι να έρθω με το citroen για να μπορεί να σταθεί στο ύψος του (υδροπνευματική βλέπετε.... ) μετά από ότι θα καταναλώσω/ καταβροχθήσω χιχι!
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
εγώ για καφέ μίλησα... δεν είπα ότι πρώτα δεν θα έχει προηγηθεί ..... κοψιδοmeeting! axaxaxa!Μέσα σε όλα είμαι
Μόνο αν είναι να έρθω με το citroen για να μπορεί να σταθεί στο ύψος του (υδροπνευματική βλέπετε.... ) μετά από ότι θα καταναλώσω/ καταβροχθήσω χιχι!
Άσε γιατί σε φακέλωσα και σένα...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
εγώ για καφέ μίλησα... δεν είπα ότι πρώτα δεν θα έχει προηγηθεί ..... κοψιδοmeeting! axaxaxa!
Μέσα σε όλα είμαι
Άσε γιατί σε φακέλωσα και σένα...
ως προς τα κιλά ή ως προς τα... renault?
axaxaxa!!!!
-
Καλησπερα παληκαρια να 'μαι παλι εδω μετα απο κατι προβληματα που ειχα με το ιντερνετ και το δυκτιο
Καλως οριζω ολα τα καινουρια μελη του Citroen forum και χαιρετιζω τα παλια
Α μιας και το εφερε η κουβεντα το 2CV παει πολυ καλα με τα καινουρια αμορτισερ αλλα μου χαλασε το ενα ηχειο και το αλλο ισα που την παλευει Πηγα σ' αυτον που τα εγκατεστησε και μου ειπε οτι ειχαν απ' οτι φαινεται ηδη προβλημα και θα μου βαλει καινουρια
Η Xantia εκανε το τσεκαπ των 105.000χλμ ειναι μια χαρα και συνεχιζει
Αυτα τα ολιγα
-
welcome back Χρήστο συνονόματε!!
Αντε να μαζευόμαστε πάλι!!!
Σε λιγο θα ανεβάσω μερικε ς φωτο της Αμελί να δειτε πως την 'κατάντησα' στα γεράματα!!
-
Της εκανες και λιφτινγκ;
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
Της εκανες και λιφτινγκ;Δεν χρειαζεται ειναι κουκλα!!
-
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
http://christos3807.fotopic.net/c475323_1.htmlΡε συ!!!!!Πως θα μας πας βόλτα στην πίστα αφού μονο δεν έχει κάθισμα συνοδηγού (Μας δουλεύει τόσο καιρό παιδιά!!!!!!!!!!)
chrmes να φέρω το κάθισμα του συνοδηγού από το xantia???
-
Μάλλον δεν ειδες όλες ολες τις φωτογραφίες
-
Τα 2 bucket είναι όλα τα λεφτά
Από μηχανικές βελτιωσείς έχεις κάνει κάτι? -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Μάλλον δεν ειδες όλες ολες τις φωτογραφίεςAόόόόόόματοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςς
(ετσι τη γλυτώνει και το κάθισμα του xantia)
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τα 2 bucket είναι όλα τα λεφτά
Από μηχανικές βελτιωσείς έχεις κάνει κάτι?Ειναι 160 αλογακια Θαναση αρκουν για διασκέδαση.
Με το ελαφρωμα, λιγο που την οδηγησα σημερα, φαινεται ακομα ποιο γρηγορη και συμπεριφερεται καλυτερα!!Συμφωνα με τους υπολογισμους του Θαναση πρεπει να ειναι 100 κιλα ελαφροτερη
-
Δεν λέω οτι δεν αρκούν απλά είδα το σηματάκι της K&N και είπα να ρωτήσω.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν λέω οτι δεν αρκούν απλά είδα το σηματάκι της K&N και είπα να ρωτήσω.Οκ μονο φιλτρο ΚΝ εχει.
Α θα βαλω και μια εξατμιση να ταιριαζει ο ηχος με το υπολοιπο( να φυγουν και τα 2 θεοβαρα σιλανσιε που εχει )Διαφορα με το φιλτρο δεν ειδα παντως.
-
Βρε μην καταστρέφετε τα αυτοκίνητα!
-
Αν δε το κατέτστρεφα apav θα επεφτε στα χέρια κανα οικοδόμου να κουβαλάει μαδέρια και σκαλωσιές όπως τα περισσότερα ΒΧ που βλέπω στον δρόμο
-
ωραία πράματα
Μπράβο Χρήστο! άντε με το καλό κ χρόνους στην πίστα
Καλημέρα σε όλους κ BTW Χρήστο καλώς μας ήρθες πίσω
Φιλικά
Νικόλας -
Πρεπει να γινει meeting για να συζητηθουν οι μηχανικες μετατροπες που εχει κανει ο Χρηστος.
Επειδη αυτες περιοριζονται στην φραση 'ενα φιλτρο ΚΝ εχω βαλει' θα εχουμε περισσοτερο χρονο να ασχοληθουμε με τα πραγματικα μας προβληματα.
ΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑ!
Α μην το ξεχασω προεδρε citroen c4 coupe 1.6( θελω γκαζια) βαλε με στη λιστα.
CITROËN FORUM