-
Στο συνεργειο μηπως;
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
Στο συνεργειο μηπως;Ναι απλά δεν είχα καταλάβει ότι περνάει από εκεί ..δεν το ήξερα
-
Περαστικά ΤρελλοΝικόλα
Για να μαζευτούμε οι Σιτροενάξηδες να τα πούμε από κοντά!
Πρόεδρε τελείωσες την εξεταστική δεν εχεις δικαιολογίες. -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Περαστικά ΤρελλοΝικόλαΓια να μαζευτούμε οι Σιτροενάξηδες να τα πούμε από κοντά!
Πρόεδρε τελείωσες την εξεταστική δεν εχεις δικαιολογίες.Τώρα που έκανα και την αρχή δεν γλυτώνω
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Στο συνεργειο μηπως;
Ναι απλά δεν είχα καταλάβει ότι περνάει από εκεί ..δεν το ήξερα
MA αυτό δεν έλεγα? ότι κάθε πρωϊ 7 χρόνια τώρα περνάω από μπροστα κ ότι μου είχε τρεβήξει το μάτι σαν συνεργείο κ κυρίως από τα εργαλεία που βλέπω 'απόξω'
Επίσης δεν θυμάσε ότι είχα δει πριν καιρό κ για 2 συνεχόμενες μέρες το δικό σου απέξω?Οπότε αν ξαναπάς.... U Know.... αν θες να σου 'δώκω' κ τον αριθμό του φορ(τ)ητού μου (λέγε με κινητό.....)
Τι λες?
Χρήστο σε ευχαριστώ για τα περαστικά σου
Το μόνο που δεν περνάει είναι η τρέλλα κ κυρίως με τα Γαλλικά ....Καλή μέρα σε όλους
Φιλικά
Νικόλας -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Στο συνεργειο μηπως;
Ναι απλά δεν είχα καταλάβει ότι περνάει από εκεί ..δεν το ήξερα
MA αυτό δεν έλεγα? ότι κάθε πρωϊ 7 χρόνια τώρα περνάω από μπροστα κ ότι μου είχε τρεβήξει το μάτι σαν συνεργείο κ κυρίως από τα εργαλεία που βλέπω 'απόξω'
Επίσης δεν θυμάσε ότι είχα δει πριν καιρό κ για 2 συνεχόμενες μέρες το δικό σου απέξω?Οπότε αν ξαναπάς.... U Know.... αν θες να σου 'δώκω' κ τον αριθμό του φορ(τ)ητού μου (λέγε με κινητό.....)
Τι λες?
Χρήστο σε ευχαριστώ για τα περαστικά σου
Το μόνο που δεν περνάει είναι η τρέλλα κ κυρίως με τα Γαλλικά ....Καλή μέρα σε όλους
Φιλικά
ΝικόλαςΑπό που περνάς??
Από το συνεργείο μήπως??
Εγώ θα περάσω σύντομα .... μπορείς να πεταχτείς ή πρέπει να πάω και εγώ στις 9 ??
-
δυστυχώς απλά περνάω από εκεί, μιας κ μένω πιο δυτικά κ τελικός προορισμός είναι το Μαρούσι.....
αν τύχει κ είσαι πρωϊ ή αλλιώς μετά τις 18:00 μίλα......
-
to citroen forum ήταν η αφορμή να ξεκινήσω να γράφω στο 4T forum κ τώρα???
2 μέρες κ νέκρα? συμβαίνει κάτι? εδώ λέγαμε να κανονίσουμε να βρεθούμε κ εξαφανιστήκαμε ακόμα κ από το forum ? χμμμμμμ γιατρέ μου το citroen forum είναι καλά???? -
Eλα να μαζευομαστε ν' ανεβουμε λιγο γιατι πολυ πεσαμε
-
Βρε Νικόλα, μην ανησυχείς... βλέπεις ο καιρός έχει ανοίξει κάπως και βγάζουμε το άχτι μας...
Εγώ την πάτησα και τώρα είμαι σχεδόν στο κρεβάτι από κρυολόγημα... που θα πάει θα μου περάσει και αυτό.
Πάντως εγώ είμαι ελεύθερος όποτε θέλετε να βρεθούμε...
-
...αύριο παραλαμβάνω την C4...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...αύριο παραλαμβάνω την C4...Με το καλο παρε μου και ενα καταλογο με τα αρωματα που εχουν θελω ποικιλια (δεν θα θες να ανοιγεις παραθυρο μυριζει υπεροχα)
-
Με το καλο και καλα χιλιομετρα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...αύριο παραλαμβάνω την C4...με το καλό Σάββα! Ζηλεύω ο μαύρος...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
με το καλό Σάββα! Ζηλεύω ο μαύρος...
Dont be...
Eυχαριστώ παίδες!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...αύριο παραλαμβάνω την C4...Αντε με το καλο!!!
Ποια εκδοση τη Full Extra;Καλα χιλιομετρα!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αντε με το καλο!!!
Μάνο ακόμα και η βασική έχει της παναγιάς τα μάτια από εξοπλισμό μέσα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αντε με το καλο!!!
Μάνο ακόμα και η βασική έχει της παναγιάς τα μάτια από εξοπλισμό μέσα
Εμ βεβαια ειναι δυνατον να διαβασεις το μυαλο μου;
Εγω σκεφτομουνα τη διαφημηση που στριβουν και τα φωτα.
Αληθεια το εχει αυτο; -
Μόλις την παρέλαβα...πριν καμιά ώρα δηλαδή!
Πρώτες εντυπώσεις: ΣΟΥΠΕΡ ΟΥΑΟΥ!
**Δεύτερες εντυπώσεις **:
Το αμάξι στις φωτό δείχνει πολύ πιο μικρό απ' ότι στην πραγματικότητα, μιλάμε για πολύ όγκο!
Το εσωτερικό του απόλυτα ψαρωτικό για τον «περιστασιακό επιβάτη».
Μπεζ χρώμα σαλόνι, μαλακά πλαστικά και ένα σωρό gadgets!
Η οθόνη στην μέση με τον χιλιομετρητή όλα τα λεφτά.
Η άνεση σε κορυφαία επίπεδα (εντάξει είχα και το VTS) αλλά είναι πολύ άνετο παρότι φορά 16άρες (δεν έβαλα 17άρες γιατί τις θεώρησα υπερβολικές) ενώ ο κινητήρας και οι λοιποί θόρυβοι της πόλης απλά ΔΕΝ ακούγονται.
Ο κινητήρας έχει καλό τράβηγμα αν και δεν τον πιέζω.
Η θέση οδήγησης και το τιμόνι ρυθμίζονται σε όλες τι κατευθύνσεις (α ρε Σάξο) ενώ η ποιότητα του εσωτερικού είναι πολύ καλή.
Ηθελα να ξερα σε περιοδικό του χώρου (όχι 4Τ) που διάβασα ότι έχει μέτρια πώς το έβγαλαν αυτό, υπάρχει μηχανάκι ογκομέτρησης ποιότητας;
Το παμπρίζ είναι τόσο κυρτό που νομίζεις ότι οδηγάς πολυμορφικό.Στον δρόμο:
Εχει πολύ καλό συμπλέκτη με μικρή διαδρομή, φρένα σε σχέση με το Yaris TS k το Saxo πολύ καλά ενώ η ποιότητα κύλισης είναι άψογη.
Τα βλέμματα στα φανάρια είναι το κάτι άλλο, όλοι το κοιτούν λες κ είναι UFO.
Στα φανάρια δε όλοι κοιτούν τις οθόνες μέσα και ιδίως τον χλμετρητή και με ρωτούν τι είν' τούτο...
Δεν μπορώ να συνηθίσω το στροφόμετρο και με το ζόρι κρατιέμαι μέχρι τις 3000 στροφές.
Περισσότερα όταν γράψω χλμΣυμπέρασμα:
Το περίμενα μικρότερο, χειρότερο σε ποιότητα υλικών.
ΑΠΛΑ καμία σχέση.Το αμάξι είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!Μειονέκτημα:
Θέλει πολύ διάβασμα το μάνουαλ και όχι απλή ανάγνωση για να μπορέσω να λειτουργήσω όλα αυτά τα τσιμπλίκια!Ηighlight:
1.Ο πωλητής μου έδειχνε το αυτοκίνητο για (1) ΜΙΑ ολόκληρη ώρα.Εχει και ο ίδιος ένα.
2.Είχε μέσα μισό ρεζερβουάρ βενζίνη
3.Ο χιλιομετρητής όταν το παρέλαβα έδειχνε 2 χλμ!
4.Μου έδωσαν δώρο 10 (!) αρωματικές αμπούλες για το ταμπλό.
ΥΓ Μου είπαν να πάω στα 1500 με 2000 χλμ για να μου κάνουν έλεγχο ο οποίος θα είναι δωρεάν και μετά ανα 10 χιλ χλμ σέρβις.
Στα 30 χιλ χλμ το 1ο μεγάλο σέρβις, έτσι λέει και η αντίστοιχη ένδειξη στην οθόνη.
Προφανώς δεν έχει λάδια ρονταρίσματος γιατί θα αλλαχθούν στις 10 χιλ χλμ.Ερώτηση:
->Μέχρι πόσα χλμ να το στρώσω;
->Το πάω μέχρι 3000 στροφές, κάνω καλά; -
Kαλημέρα σε όλη την παρέα!
Σάββα θα είμαι σύντομος (ανέκδοτο είναι αυτό.... )
Εύχομε καλορίζικο, χωρίς προβλήματα, με πολλές συγκινήσεις, και να κάνεις πολλά, γρήγορα ασφαλή κ απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!Κατά τα άλλα σου/του εύχομε ότι επιθυμείς εσύ
Φιλικά
Νικόλας
CITROËN FORUM