-
Ο χρήστης barout έγραψε:
Πω πωωω πολυ διαιτα πεφτει Προσοχη παιδια στο τελος θα ρεψετεΤωρα μολις καταλαβα οτι και αυτο το και το Citroen forum 'χαλασε' αφου το ριξαμε για αλλη μια φορα στο φαϊ
Τελικα εκτος απο τους αλβανους χακερς που αναφερονται σε αλλο θεμα υπαρχουν και οι χακερς της κατσαρολας, σουβλας κλπΧρήστο κάτι σου έχει διαφύγει.Όλα τα θέματα σε αυτό το forum κάποια στιγμή καταλήγουν να συζητούν το φαγητό.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πω πωωω πολυ διαιτα πεφτει Προσοχη παιδια στο τελος θα ρεψετε
Τωρα μολις καταλαβα οτι και αυτο το και το Citroen forum 'χαλασε' αφου το ριξαμε για αλλη μια φορα στο φαϊ
Τελικα εκτος απο τους αλβανους χακερς που αναφερονται σε αλλο θεμα υπαρχουν και οι χακερς της κατσαρολας, σουβλας κλπΧρήστο κάτι σου έχει διαφύγει.Όλα τα θέματα σε αυτό το forum κάποια στιγμή καταλήγουν να συζητούν το φαγητό.
Εκτός από αυτά στους Ελληνικούς Αγώνες!
Εκει τρώγονται μόνοι τους!!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εκει τρώγονται μόνοι τους!!!!fine young (και όχι μόνο) canibals!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Χρήστο κάτι σου έχει διαφύγει.Όλα τα θέματα σε αυτό το forum κάποια στιγμή καταλήγουν να συζητούν το φαγητό.Θαναση μην ανυσηχεις δεν μου διαφευγει τιποτα κι εγω της ιδιας κλικας ειμαι
-
Πάλι για το φαγητό μιλάτε...;
Φάτε γιατί από αύριο ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ! -
Οπως εγραψα και σε αλλο θεμα περι νηστισιμων
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... &start=405
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αφου είπαμε Θανάση!ΛΥΘΗΚΕ!!Οντως έτσι έγινε!
Τον είχαμε δει από την ΑΟ...καταλάβαμε ότι οι υπόλοιποι είχαν αμολυθεί για να προλάβουν τα παϊδάκια και ούτε σκεφτηκαν ότι δεν είχε ξαναπάει!!!... ...και κάτσαμε μπροστά του για να μην χαθεί!Στα φανάρια εκείνος ήθελε να ρωτήσει και εμείς να του πούμε ένα γειά!!
Τα μεγάλα πνεύματα συναντιώνται!!!
όχι μια χαρά οδηγίες είχα....
Άσε που θυμήθηκα ότι έχω ξαναπάει σε αυτές τις χημικές μπριζόλες...Anyway όντως ειμαι μια εξαίρεση στην παρέα αφού έφαγα λίγο.
Εντάξει τώρα τι να υπολογίζουμε τα γραμμάρια για να πληρώσω? Θα με περνάγατε και για γύφτο!!την άλλη φορά! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
....Σταματάω δίπλα από μια BMW και λέω για να ρωτήσω για καλύβια...
και τι να δω?? O captain!!!πως τον γνωρισες, απο το ασταθες ρελαντι???
Όχι...ούτε μπρος δεν είχε πάρει...πιο ρελαντί?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
....Σταματάω δίπλα από μια BMW και λέω για να ρωτήσω για καλύβια...
και τι να δω?? O captain!!!πως τον γνωρισες, απο το ασταθες ρελαντι???
Όχι...ούτε μπρος δεν είχε πάρει...πιο ρελαντί?
Καλάαααα!!!! Λυσσάξατε πάλι!!!
Ακόμα και παρακαρισμένο να το έχω,πρόβλημα βλέπετε ε?!!!Βρε, για να διευρύνουμε τις γνώσεις μας περί αυτοκινήτου και μηχανικής μας το έκανε το πρόβλημα η Μπεμπέ!!!
-
Η τιμή της DS που είχα δημοσιεύσει φώτο είναι 8000
-
Kαλημέρααα!
Χρήστο 8.000 ευρώ είναι αρκετούτσικα...
-
Αν δεν εχει μηχανικα προβληματα δεν ειναι χτυπημενη δεν εχει σκουριες και γενικα ειναι σε αριστη κατασταση κλπ νομιζω οτι ειναι σχετικα καλα
-
[quote='chrmes']Η τιμή της DS που είχα δημοσιεύσει φώτο είναι 8000
-
[quote='sirgus'][quote='chrmes']Η τιμή της DS που είχα δημοσιεύσει φώτο είναι 8000
-
[quote='elteo'][quote='sirgus'][quote='chrmes']Η τιμή της DS που είχα δημοσιεύσει φώτο είναι 8000
-
...ιδίως σε αυτά που έχουν υδροπνευματικές...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
είναι αυτή που έχει ένα μικρό χτύπημα στο πίσω φτερό ή έχει κ άλλη το ίδιο χρώμα???
Ναι νομίζω έχει κάποια σημάδια.Δικιά σου είναι ε?
Πολύ θα ήθελα Κώστα αλλά.....
Διάβασα ότι σκιστήκατε στη μάσα ε? όμορφα πράγματα, εν αντιθέση με εμένα που 5-6 μέρες τις πέρασα με πυρετό κ έτσι... χάλι μαύρο!
χώρια που 14 χρόνια τώρα η πρώτη φορά που δεν είμουν Πάτρα τέτοια εποχή.... κ άφησαν μόνους κ όσους είχαμε κανονίσει να πάμε παρέα... όχι ότι πέρασαν άσχημα αλλά......Να δω εσας πότε θα σας γνωρίσω από κοντά......
Καλή Σαρακοστή σε όλους
Φιλικά
Νικόλας -
Άντε περαστικά
-
Να είσαι καλά φίλε μου!
σε ευχαριστώ πολύ!
Αμήν κ πότε......Άσχετο: αν ξαναπάς συνεργείο πάντως μίλα μιας κ κάθε πρωϊ γύρω στις 9:00 περνάω από εκεί κ το βράδυ επίσης.... αφού δεν τα καφέρνουμε αλλιώς τουλάχιστον να βρεθούμε εκεί
Τι λες?
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Να είσαι καλά φίλε μου!
σε ευχαριστώ πολύ!
Αμήν κ πότε......Άσχετο: αν ξαναπάς συνεργείο πάντως μίλα μιας κ κάθε πρωϊ γύρω στις 9:00 περνάω από εκεί κ το βράδυ επίσης.... αφού δεν τα καφέρνουμε αλλιώς τουλάχιστον να βρεθούμε εκεί
Τι λες?
Που??
CITROËN FORUM