-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Σου διαφευγει μια μικρη λεπτομερια. Εγω μενω στη Κρητη.
Μακαρι ομως να εμενα καπου στο λεκανοπεδιο να μπορω να βγαζψ τα αποθημενα μου. -
Eγώ πάλι ψιλοέπαιζα παλιά, αλλά πλέον με ένα πρόβλημα μέσης που με ταλαιπωρεί (αχ αυτές οι καταχρήσεις...) δεν τα καταφέρνω
Το ότι ενώ απαγορεύεται μπαίνω κ κάνω καρτ κ πολύ είναι.....
-
To tennis είναι το πιο παρεξηγημένο άθλημα στην Ελλάδα μάλλον.
Δεν περιγράφεται τι έχω ακούσει τόσα χρόνια...
1)Καταρχήν είναι το άθλημα των πλουσίων (θεωρητικά βέβαια)
Αν και όλοι όσοι μιλάνε αγνοούν ότι και στην πιο φτωχή γειτονιά της Γερμανίας ή της Αγγλίας υπάρχει ένα γήπεδο τέννις
2)Επίσης αν παίζεις τέννις αυτομάτως συνεπάγεται ότι δεν είσαι και ο πιο άντρακλας .... Δηλαδή πας να παίξεις ποδόσφαιρο και αρχίζουν τα 'Έλα θα παίξει και ο τεννίστας ποδόσφαιρο?? αχαχουχα!'Δυστυχώς τέτοια κολλήματα στην Ελλάδα υπάρχουν άαααφθονα....
Παίζεις από τα 5 σου μέχρι τα 105 .... με μοναδικό εμπόδιο την βροχή ενώ απλά αρκεί να βρεις ένα άτομο ακόμα!
Μαθαίνεις να σκέφτεσαι...να βάζεις ένα πρόγραμμα μια τακτική...κλπ κλπ...
Έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ατομικού σπορ.Μια χαρά λοιπόν!
Μα δεν έχει ένα γήπεδο normal η Κρήτη??
-
Μακριά από τέτοιους χώρους (γενικά τα κυριλέ club να μην λέμε ονόματα)!!
Το καλύτερο τένις το μαθαίνεις στο πιο άγνωστο γήπεδο με τον πιο άγνωστο (μη διάσημο εννοώ…όχι κακό) καθηγητή που απλά γουστάρει να παίζει τέννις και να σε μάθει μόνο το τένις και όχι να @$)(*!@) τις 45άρες που πάνε για δίαιτα και μόνο….Άσε σου μιλάω για πολύ βρώμα στο χώρο...
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Τέλος επειδή το C8 δεν μου πολυαρέσει, προσπαθώ να φανταστώ πως θα ήταν ένα Citroen με την μορφή του Grand Scenic με υδροενεργητική ανάρτηση κ φυσικά τετρακούνητο!!!Πωπωωωω κάτι τέτοιο θα το ήθελα ΤΩΡΑ!!!
Ερχεται ερχεται λιγη υπομονη ακομαααα
http://www.citroen.com/CWW/en-US/CONCEP ... lounge.htm
http://www.citroen.com/CWW/en-US/CONCEP ... rosser.htm
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
To tennis είναι το πιο παρεξηγημένο άθλημα στην Ελλάδα μάλλον.έτσι είναι , εγώ είχα μάθει τέννις τα καλοκαίρια όταν πήγαινα διακοπές στη Χαλκίδα, όπου κάνανε μαθήματα με ελάχιστα χρήματα μόνο για την εγγραφή. Όταν το χειμώνα γύριζα Αθήνα το κοντινότερο γήπεδο του τένις ήταν στο Ψυχικό και στη Φιλοθέη που ήταν πανάκριβα και πήγαινα στο Χαλάνδρι για να παίξω. Είναι ένα σπορ όπως τα άλλα και κακώς είναι υπερεκτιμημένο ή παρεξηγημένο
-
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?p=266399#266399
Σιτροενάκηδες για δείτε τα ξαδέρφια...
-
Χρήστο έτοιμη /στημένη την είχες την απάντηση ε? χεχε!
Αμήν κ πότεΕγώ τένις δοκίμασα να μάθω στην Κρήτη σε διακοπές (ακόμα κ έξω από την Ιεράπετρα έχει γήπεδα....) κ μετά συνέχισα κ στην Αθήνα αλλά στα Δ.Π. όπως ακούστηκε ήταν Β' κατηγορίας κ έτσι δεν έβρισκα παρέα με αποτέλεσμα να παίζω μόνο όταν έμενα ΒΠ στα ξαδέρφια......
Τώρα πια είναι ανάμνηση παλιά όπως είπα....... κ γενικώτερα τα sport αφού αν μπλέξεις με δουλεια, καθιστική ζωή κ τον χρόνο που σου μένει κάνεις το Αθήνα Πάτρα )κ όχι μόνο) αλά Κολιάτσου Ομόνοια..... τι να πεις?
-
Νικόλα...
By the way (που λένε και στο χωρίο μου), τι δουλειά κάνεις; -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Χρήστο έτοιμη /στημένη την είχες την απάντηση ε? χεχε!
Αμήν κ πότεMα η ετοιμοτητα ειναι κατι που με διακρινει
-
Γεια σας Σιτροενόπουλα!!!
Ολη την εβδομάδα δεν ειχα υπολογιστή αλλά σας ψιλοπαρακολουθούσα.Μόλις γύρισα από τον Ιατρίδη(αν/κα Σιτροέν στν Ν Φιλαδέλφεια) από όπου πήρα ενα αμορτισέρ για να αλλάξω στην ΒΧ μέσα στην εβδομάδα. Ελπίζω να λειτουργησουν όλαμιας και αναγκαστικα να την βάλω κανα δυο φορες μπροστα γιατι καναν κατι εργα στον δρομο και ενω της έλειπε αρκετό LHM. Αλλιως παω και και για αντλία.
Εκει στον Ιατρίδη είχε και ένα σαλόνι GTI για ΒΧ σε τέλεια κατάσταση.... ευτυχως που δεν κραταγα λεφτα για τι θα την εκανα την λαμακία
Την προηγούμενη Κυριακή είδα μια μπεζ DS να πωλείται στην Καποδιστρίου λιγο πριν την γέφυρα της Βεΐκου. Συντομα θα σας έχω φώτο.
Μέσα στην εβγδομάδα θα σας γράψω και λίγα πραματάκια για τις υδροπνευματικές -
Tα περιμένουμε Χρήστο...
-
Αγαπητοι μου φορουμιτες επανερχομαι στο θεμα τις ιστιοσελιδας με χαρακτηριστικα του κινητηρα της C4 1.6 καθως και τις σχεσεις του κιβωτιου της.Αν βεβαια καποιος τα γνωριζει μπορει απλως να τα γραψει.
Με φιλικους χαιρετισμους(δεν μπορω να περιμενω αλλο καιγομαι } -
apollo
0-60....4.9
0-100..11.1
0-160..34.4400μ απο σταση
δλ/χλμ........17.8/1271000μ απο σταση
δλ/χλμ........32.8/158επυταχυνση με 3η
30-50......4.0
50-80......5.8
80-110....6.0..................4η
40-60.....5.4
80-110...8.3
120-140..6.4..................5η
50-70......7.8
80-110.....12.6
120-140....10.7Φρεναρισμα 120-0......58.5μ
καταναλωση 7.1/100
επισης δες και στο: http://www.citroen.com/CWW/en-US/RANGE/ ... Engine.htm
Ελπιζω να βοηθησα
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
C4 specs....χμμμμ....
-
Aγαπητοι Σιτροενακηδες και μη!
Για ριξτε και μια ματια στην σελιδα με την παρουσιαση του C1 εχει και φωτογραφιες μεσα εξω, πισω μπρως κλπ
Ομορφουλι ειναι
http://www.citroen.com/CWW/en-US/RANGE/ ... 1/default/
-
Μήπως ενδιαφέρεται κανείς???
-
εσύ τι λες???
και άσπρη κιόλας?
Μμμανούλα!ΠΟΣΑ???
-
Ωωωωωχχχχχ τι μας εκανες τωρα
Αν δεν ειχα παρει το 2CV, πολυ ευχαριστως
Μηπως ξερουμε και ποσο παει; ετσι πληροφοριακα
-
Θα προσπαθησω να περασω αυριο να πάρω το τηλεφωνο που είχε στο πωλητήριο.
CITROËN FORUM