-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
http://www.ami8.com/nieuwesite/index.php?page=colorsΠρώτο-πρώτο το περίφημο 'Rouge massena'. Να ένα δείγμα:
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... %E1070.jpg
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πρώτο-πρώτο το περίφημο 'Rouge massena'. Να ένα δείγμα:
Τι είναι αυτό?
Αθήνα? -
όχι. Σαπάκι
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Πρώτο-πρώτο το περίφημο 'Rouge massena'. Να ένα δείγμα:
Τι είναι αυτό?
Αθήνα?Είναι από μήνυμα που μπήκε στα Απίθανα :
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... %E1#246896 -
Αααα καλά που δεν προλαβαίνω να το κοιτάω γιατί μας δουλεύετε συνέχεια.
Όντως είναι το γνωστό 'Scatoulie Metalique'.
-
Η κοπέλα μου παραλαμβάνει αυτές τις μέρες, ένα C3 1.6 Sensodrive μεταχειρισμένο με 18.000 χιλιόμετρα, το εν λόγω όχημα οδηγούνταν από την 70χρονη ( ) μητέρα του αντιπροσώπου, η οποία το άλλαξε για ένα C2 αντίστοιχου προφίλ ( ).
Εξοπλισμός:
- Δερμάτινα και Θερμαινόμενα Καθίσματα
- Cruise Control
- ESP
- Θερμαινόμενοι και ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες
- Αυτόματος κλιματισμός
και αισθητήρες παρκαρίσματος.
Το αυτοκίνητο πέρασε από έλεγχο μηχανικού και βγήκε ΟΚ. Εξωτερικά, ελάχιστες γρατζουνιές. Η αντιπροσωπεία κάνει δώρο το απλό λιπαντικό σέρβις των 20.000 και η τιμή του είναι 12.500€.
Για να διαβάσετε σωστά το ποστ:
Αλλάξτε το 'η κοπέλα μου' και βάλτε 'Εγώ'!!!Γίνομαι μέλος ή μου απαγορεύεται η είσοδος λόγω των Ρενώ και Σέατ της οικογένειας;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Να μαι πάλι
Κατ΄αρχήν εδώ χιονίζει πολύ και τώρα που το σκέφτομαι θέλω εκείνο το SUV με το λογχιόσημο και την τετρακίνηση Μίτσου ΤΩΡΑ
Ερώτηση 1η : Ο 2.0 της C5 είναι ο HPi ή ο παλιός καλός αλλά βελτιωμένος στα σημεία???
Ερώτηση 2η : Τι έξτρα θα βάλεις Σάββα????
Ερώτηση 3η : Γιατί δεν παίρνεις την wagon έκδοση? ( Αφού σε πείσαμε για το αμάξι μπας και σου αλλάξω και τα μυαλά για το wagon )
Και μια πρόταση δες και το Γκρι Iceland σαφώς καλύτερο από το ασημί πιστεύωΚαλησπέρα!
Ε όχι ρε Θανάση και Station Wagon, απλά αραβωνιασμένος είμαι όχι πολύτεκνος!Θα του βάλω :
-ηλεκτρική ηλιοροφή
-δερμάτινα καθίσματα
-AFIL (Προειδοποίηση παρέκκλισης από τις γραμμές πορείας)
-Παρμπρίζ και πλευρικά τζάμια ασφαλείας
-Ενεργά Φώτα Xenon με καθαρισμό προβολέων
-CD Changer (6 θήκες)Καλά δεν είναι; ....ή το παίρνουμε σωστά ή δεν το παίρνουμε!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Απ ότι έχω διαβάσει το συγκεκριμένο σύστημα δεν δουλεύει και τόσο καλά στους Ελληνικούς δρόμους που δεν φαίνονται ή δεν υπάρχουν οι λωρίδες.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...Καλησπέρα!
Ε όχι ρε Θανάση και Station Wagon, απλά αραβωνιασμένος είμαι όχι πολύτεκνος!
...Φίλε μου κ εγώ τα ίδια έλεγα παλαιότερα μέχρι (μην ρωτάτε πως μόνο...) άρχισα να χρησιμοποιώ ένα hyundai lantra station πολύ συχνά (ή καθημερινά όταν είμαι Πάτρα ) κ με έχει βολέψει αφάνταστα! κ δεν είμαι παντρεμένος... απλά έχουμε 2 σκυλιά, μπορούμε να μεταφέρουμε άνετα ότι θέλουμε και (ως κάφρος που είμαι ) είναι άλλη η αίσθηση να κάνεις ανάποδο με 'μισό χλμ αυτοκίνητο'.....
Φιλικά
Νικόλας -
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Απ ότι έχω διαβάσει το συγκεκριμένο σύστημα δεν δουλεύει και τόσο καλά στους Ελληνικούς δρόμους που δεν φαίνονται ή δεν υπάρχουν οι λωρίδες.
αυτή την απορία την έχω κ εγώ! άσε που καλά να λείπουν ή να μην φαίνονται καλά! με αυτές που διασταυρώνονται (παλιές νέες κλπ ) τι γίνεται? χρησιμοποιείς το κάθισμα για μασαζ???
-
Θα φοράει την 16' ζάντα αλουμινίου Hungaro.
Είναι αυτή; -
Περι station :
Δεν ειναι μονο θεμα χωρων, εγω τα βρισκω πιο εμφανισιμα απο τα sedan ή ημιsedan.Σάββα μην βάλεις εργοστασιακό ηχοσύστημα, δεν λέει. (Όχι συγκακριμένα στο C5, γενικά). Βάλε κατι μετά να εχει τον ηχο που τις αξίζει η κούκλα.
Σήμερα τελειωσα τον ήχο στο Getz και εχω επηρεαστεί
-
Δεν ξέρω
Καλά δεν τις έχει σε φωτογραφίες το προσπέκτους? Τέσπα δεν του βάζεις την 17αρα που φορά η C4 η 3πορτη αν ταιριάζει. Resolfen νομίζω λέγεται και είναι απλά κορυφαία σε σχεδιασμό http://www.citroen.com/CWW/fr-FR/RANGE/ ... p/default/Για το AFIL δεν ξέρω οι γαργαλιέρες στο κάθισμα είναι καλή ιδέα αλλά στην άθλια οριζόντια σήμανση των Ελληνικών 'δρομων' δεν ξέρω πώς ανταποκρίνονται αλλά από όσο έχω διαβάσει η εταιρία έχει λάβει τα μέτρα της.
Για τα δερμάτινα εγώ θα προτιμούσα το Αλκαντάρα αν είναι διαθέσιμο ακόμα αλλιώς το βελούδο μια χαρά μου κάνει. Αλλά αυτά είναι γούστα.
Τα ενεργά φώτα δεν είναι στανταρ?????
Για όλα τα άλλα καμια παρατήρηση
Υ.Γ. Εγώ φοιτητής ελεύθερος και ωραίος είμαι και φλερτάρω αποκλειστικά με το wagon γιατί απλά μου αρέσει πιο πολύ. Βασικά δεν πολυγουστάρω τα 'κουρσάκια' -
Επιτρέπεται να κάνω μία άσχετη ερώση? (ή μάλλον 2)
- εκτός από το παρόν φόρουμ (μέρος των 4Τ) 'έχουμε' κ κάποιο άλλο για citroen ώστε να αναλύουμε το κάθε θέμα σε διαφορετικό τοπικ?
2.Εκτός από συναντήσεις των 4Τ τα μέλη του Citroen Forum κανονίζουν ανεξάρτητες συναντήσεις???
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας
Φιλικά
Νικόλας -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Επιτρέπεται να κάνω μία άσχετη ερώση? (ή μάλλον 2)ΟΧΙ
- εκτός από το παρόν φόρουμ (μέρος των 4Τ) 'έχουμε' κ κάποιο άλλο για citroen ώστε να αναλύουμε το κάθε θέμα σε διαφορετικό τοπικ?
2.Εκτός από συναντήσεις των 4Τ τα μέλη του Citroen Forum κανονίζουν ανεξάρτητες συναντήσεις???
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας
Φιλικά
Νικόλας1.Ελληνικό άλλο δεν νομίζω..
Εννοείς πάλι μέσω του forum των 4Τ?2.Μέχρι τώρα δεν τα έχουμε καταφέρει
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Με λίγα λόγια μας βαρέθηκες...
οκ..... -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Με λίγα λόγια μας βαρέθηκες...
οκ.....Όχι προεδράρα μου με παρεξήγησες
Απλά θυμάμε κ το greek renault club (όπου είμαι σχεδόν ιδρυτικό μέλος κ moderator) ξεκινήσαμε ώς κομάτι του τότε dragster.gr κ στην συνέχεια πήραμε δικό μας χώρο κ πλέον μετράμε 1065 μέλη (εντάξυ τα ενεργά είναι λιγότερα... ) κ ένα ολοκληρομένο forum!
Με βάση αυτή την σκέψη ρώτησα αν έχετε/ έχουμε προχωρήσει σε κάτι ανάλογο! βλέπεις η αγάπη μου για τα citroen είναι μεγάλη κ έχω όλη την καλή διάθεση να ασχοληθώ ΚΑΙ με αυτό παράληλα με το GRC παρότι ο χρόνος μου είναι περισορισμένος , οπότε αν υπήρχε......
Όπως βλέπεις δεν σας βαρέθηκα, αλλά εσείς θα με βαρεθήτε χιχι
- γιατί δεν τα έχετε καταφέρει??? χμμμμ κάτι πρέπει να γίνει γιαυτό!
Εγώ είμαι μέγας παρακινητής κ κυρίως για tourings κλπ κλπ.
Κ μία προσωπική ερώτηση! το citroen σου έχει παρόμοιο χρώμα με αυτό του avatar σου? απλά ρωτάω μήπως ήταν αυτό που είχα δει πριν 2-3 μήνες στο εν λόγο συνεργείο 1 ή 2 πρωϊνά κ το θαύμαζα
-
Στο avatar μου υπάρχει ένα μπεζ Ami αλλά έχουν βγει διάφορα διαφορετικά μπεζ.
Στο http://www.ami8.com θα δεις κάποια μπεζ.Στο συνεργείο που λέμε, δεν υπάρχει άλλο μπεζ Ami (ένας πελάτης ακόμα έχει ένα τιρκουάζ!) οπότε ναι..το δικό μου θαύμαζες! Thanks!
Δεν είναι άσχημη ιδέα να κάνουμε μια σελίδα.
Με όλη την ιστορία της, μοντέλα, φωτογραφίες και ένα forum!Ή αν θέλει να μας φιλοξενήσει η citroen.gr
-
άρα ναι το δικό σου θα ήταν κ μάλιστα το είχα δει παρκαρισμένο απέξω, στο σημείο περίπου που υπάρχει η κατεστραμμένη SM ( λυπάμε που την βλέπω κάθε μέρα...) κ με κατεύθυνση προς τον κεντρικό δρόμο κ τον Σκλαβενίτη!
Το να είχαμε μία επαφή κάποια στιγμή με την Citroen θα ήταν ότι καλύτερο, αλλά στο παρελθόν με την renault ψιλοσπάσαμε τα μούτρα μας
Πάντως κάπου έχω στιβαγμένα (λόγο μετακόμησης) cd's με photos & videos από citroen (k renault βεβαίως βεβαίως) κ προτίθεμε να ψάξω κ άλλο αν το θελήσετε ώστε να συγκεντρώσουμε υλικό για μία σελίδα με την ιστορία της Citroen!
Αυτό που θα ήθελα πολύ αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω είναι τα διαφημιστικά trailer με την GSA και την SM.....
Αν κανείς έχει κάτι plsssssssss ας με σκεφτεί! θενξ!!!Το forum είναι το πιο απλό να στηθεί αφού οι βασικές γνώσεις υπάρχουν, αλλά κ φίλους που ασχολούνται έχω
Α! κ για να καταλάβεις την τρέλλα που κουβαλλάω εδώ κ καιρό ψήνω τα μέλη του GRC για μία ομαδική (έστω κ 3 ...) εκδρομή (λέγε με touring) σε κάποια Ευρωπαϊκή συνάντηση ή ακόμα καλύτερα στην Γαλλία!
Οπότε μέσσσσααααα στο να βρισκόμαστε......Φιλικά
Νικόλας -
Φίλτατε funkyreverend (τι nickname είναι και αυτό βρε αδερφέ, μισή ώρα έκανα να το γράψω), φυσικά μπορείς να γίνεις μέλος στην οικογένεια μας, ακόμα και να μην είχες Citroen.
Εμείς ήμαστε άτομα με ανοιχτό μυαλό (εγώ είμαι με πάρα πολύ ανοιχτό μυαλό, για αυτό είναι και άδειο... έχουν φύγει τα πάντα από εκεί μέσα) Δεν είναι ανάγκη κάποιος που είναι Citroen-άκιας, να έχει στην κατοχή του κάποιο Citroen, φυσικά αν έχει ακόμα καλύτερα. Μπορεί κάποιος να αγαπάει τα Citroen αλλά για τον Χ-Ψ λόγο να μην πήρε ή να μην μπορεί να πάρει ένα (βλέπε: χάλια οικονομικά).
Εσύ που πήρες κιόλας, ακόμα ένας λόγος να είσαι μέλος της οικογένειας μας.Επίσης θέλω να καλωσορίσω τον φίλο Νικόλα (mad_n ή όπως καταλαβαίνω από το nickname ΤρελοΝικόλας / φυσικά και αστειεύομαι).
Όπου κάτοχος Renault αλλά επίσης κάτοχος Citroen, βλέπει και μπορεί να συγκρίνει τις ¨αδερφές¨ εταιρίες.Φιλικά Θανάσης.
CITROËN FORUM