-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ώστε γι'αυτό οι Κορεάτες ονόμασαν το μοντέλο του Accent μου LS Full. Άνεση και δυναμισμός στο φουλ!
....ή Banzai GLXi...
Καββαθάς Νο.2
-
Και που λέτε λοιπόν, η Xsara χρειάζεται 4 δίσκους παρακαλώ, των οποίων το κόστος μαζί με τα τακάκια και την τοποθέτηση κυμαίνεται από 425 έως 635 (όλα σε ευρώ, αντίθετα με τις διαφημίσεις), ανάλογα με το τι θα μπει.
Τα κάναμε τα λεφτά μας πάλι...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Και που λέτε λοιπόν, η Xsara χρειάζεται 4 δίσκους παρακαλώ, των οποίων το κόστος μαζί με τα τακάκια και την τοποθέτηση κυμαίνεται από 425 έως 635 (όλα σε ευρώ, αντίθετα με τις διαφημίσεις), ανάλογα με το τι θα μπει.Τα κάναμε τα λεφτά μας πάλι...
Αυτά είναι «παλούκια»...
Το site της citroen.gr δεν μου ανοίγει, γιατί?
Το μήνυμα που βγάζει (κάνει redirect στο http://www.autogroup.gr )
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.Please contact the server administrator, you@your.address and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
-
Σάββα, έχει πέσει ο server, και σε μένα τα ίδια έβγαλε πριν.
Η autogroup 'φιλοξενεί' όλες τις σελίδες της Citroen Hellas. Εχει επίσης αναλάβει και το σχεδιασμό του site.
Γνωρίζω γιατί χρειάζομαι αλλαγή σε όλους τους δίσκους, αλλά ας μην αρχίσω να βρίζω Κυριακάτικα...
-
Παιδάκια, χρειάζομαι τη βοήθειά σας...
Οσο γι'αυτό:
Εχει επίσης αναλάβει και το σχεδιασμό του site.
γράψτε λάθος. Πάντως κάτι τρέχει με τις σελίδες της Citroen Hellas, πρέπει να αναδιοργανώνουν το site και λείπουν κάποιοι σύνδεσμοι, ενώ και στη διαμόρφωση αυτοκινήτου δε λειτουργεί σωστά.
-
Ψάχνει κανείς για εξαρτήματα για BX GTi;
http://www.oldclassiccar.co.uk/freeads/ ... bx_gti.htm
http://www.247spares.co.uk/citroen-parts/
Τι, όλα εγώ θα σας τα βρίσκω;
Τώρα που πήρε το Getz τα λες? Επρεπε να του τα δείξεις πριν από ένα μήνα!
Δεν πειράζει! Να τιμωρηθεί! Να φτιάξει τη BX και μετά το Getz (που εγώ, λόγω συγκεκριμένης κατάστασης στις παρέες μου, το λέω gaymobile) να το βάψει μπλε και να το πετάξει στη θάλασσα.
-
Σιγά μη δεν ήξερα που να βρω ανταλλακτικά για το ΒΧ στο νετ
-
Χρήστο τι λέει το Getz?
Πώς το βλέπεις...?(Αύριο θα το παραγγείλει και μια ξαδέρφη μου!)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χρήστο τι λέει το Getz?Πώς το βλέπεις...?(Αύριο θα το παραγγείλει και μια ξαδέρφη μου!)
Σάββα Citroen forum είναι εδώ
Χάλια είναι το Getz το πουλάω και φτιάχνω την BX
Πλάκα πλάκα με τα λεφτά που θα γλυτώσω κυκλοφορώντας με το Getz μπορεί και να την φτιάξω. Αν έβρισκα και χώρο -
Χρήστο, φέρτη σπίτι μου. Ετσι κι αλλιώς μάλλον θα υπάρχει μια θέση κενή.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χρήστο τι λέει το Getz?Πώς το βλέπεις...?(Αύριο θα το παραγγείλει και μια ξαδέρφη μου!)
Ενώ η αδερφή σου είναι σε σωστό δρόμο η ξ-αδέρφη σου ξε-στράτησε
-
Χρήστο, φέρτη σπίτι μου. Ετσι κι αλλιώς μάλλον θα υπάρχει μια θέση κενή.Είσαι σίγουρος?
Λερώνει παντού -
Ε δε θα το βάλουμε και στο σαλόνι...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Χρήστο τι λέει το Getz?
Πώς το βλέπεις...?(Αύριο θα το παραγγείλει και μια ξαδέρφη μου!)
Ενώ η αδερφή σου είναι σε σωστό δρόμο η ξ-αδέρφη σου ξε-στράτησε
Βig Brother always watching you... καρα
-
Στην κοπή της πίτας ποιοι θα έρθουν? Μέχρι τώρα είμαστε 3, εκτός απροόπτου:
n_olympios
chrmes
htanso21Αντε ρε παιδιά, κουνηθείτε, μισή ωρίτσα δρόμος είναι!
Πρόεδρε τελικά τι θα κάνουμε?
-
6 ώρες είναι για μένα αλλά έρχεται η εξεταστική... Αλλιώς θα ερχόμουν και εγώ να σας γνωρίσω και απο κοντά
-
Στην κοπή της πίτας ποιοι θα έρθουν? Μέχρι τώρα είμαστε 3, εκτός απροόπτου:n_olympios
chrmes
htanso21Αντε ρε παιδιά, κουνηθείτε, μισή ωρίτσα δρόμος είναι!
Πρόεδρε τελικά τι θα κάνουμε?
Ποιος ποια πιτα;;; θελω και εγω...!! απλα εχω ρεπο μονο την κυριακη ελπιζω να ειναι τοτε η κοπη!!!
-
Τελικά, τι παίζει με την αντιπροσωπεία στα Χανιά; Όσες φορές πήγα ή τηλεφώνησα, δεν υπήρχε ψυχή εκεί. Σήμερα το μεσημέρι (13:20) ήταν κλειστή και είχε ένα σημείωμα με τηλέφωνο συνεργείου.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ποιος ποια πιτα;;; θελω και εγω...!! απλα εχω ρεπο μονο την κυριακη ελπιζω να ειναι τοτε η κοπη!!!
Δυστυχώς είναι το Σάββατο στις 15/01/05...
Δες ΕΔΩ.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Τελικά, τι παίζει με την αντιπροσωπεία στα Χανιά; Όσες φορές πήγα ή τηλεφώνησα, δεν υπήρχε ψυχή εκεί. Σήμερα το μεσημέρι (13:20) ήταν κλειστή και είχε ένα σημείωμα με τηλέφωνο συνεργείου.Άκουσα ότι υπάρχει χοντρό πρόβλημα με αυτόν που την έχει, δεν ξέρω τι ακριβώς όμως.
CITROËN FORUM