-
Ενα άλλο που μου αρέσει η Citroen είναι ότι κτ' εμέ βγάζει τα ομορφότερα σχέδια ζαντών αλουμινίου...και της C4 σκίζουν!
-
δίκιο έχεις. Το χρώμα λέγεται 'blanc banquise'. Ωραίο! Ιδού:
Σπύρος
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Ναι ακριβώς!
Μπεζ ανοιχτό.Ωραίο χρώμα ...
Επιτέλους τέρμα στα ασημί και μάυρα...
Επιστροφή και στα πολλά χρώματα η Citroen!!
Πόσο δίκιο έχεις!!
Αυτή η δικτατορία του ασημί θα μας πνίξει στο τέλος!
Και να σκεφθείς ότι και τα δύο αυτοκίνητα που οδηγώ έχουν αυτό ακριβώς το χρώμα !Ας όψονται οι συνθήκες...
Υποσχέθηκα στον εαυτό μου το επόμενο καινούργιο αυτοκίνητο,οπωσδήποτε,δεν θα είναι ασημί!
Χρειαζόμαστε λίγο χρώμα στη ζωή μαςΔεν λέω…και εγώ σε κλασικό χρώμα ίσως έπαιρνα ένα νέο αυτοκίνητο...
Αλλά πιο πολύ για κόλλημα πρόκειται παρά για γούστο. -
Κατεβάστε το http://homepages.pathfinder.gr/sirgus/4 ... rt2002.pdf για να δείτε την τότε ποικιλία...
Πάντα μπροστά ρε παιδί μου...
-
Sirgus,πραγματικά απίστευτο!
-
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δε μου λετε ρε σεις παλικαρια μου, μιας και ειστε ειδικοι εδω μεσα στο αντικειμενο, ειδα ενα ΖΧ οπου στο πλαι αναγραφοταν οτι ηταν 1.900 κυβικα.
Τι συμβαινει θα τρελαθουμε τελειως; Βγηκε ποτε το συγκεκριμενο μοντελο με τετοιο μοτερ ή ηταν κανενα 1600αρι και ειχε βαλει ο τυπος (ενας πιτσιρικας το οδηγουσε) αναποδα το '6';Aπ' όσο ξέρω το ΖΧ 1.9 έβγαινε σε αυτά τα κυβικά σε diesel...
Ναι αλλα το αμαξι αυτο ειχε Ελληνικοτατες πινακηδες. Πως ειναι δυνατον να ειχαν πουληθει τετοια αμαξια σε ιδιωτες;
Μιλάμε για τον 1.9 τον 8v τoυ group με τα 122 άλογα (αυτό το μοντέλο βλέπεις συνήθως)
-
Ναι...ψάχνω να δω ποιο χρώμα ΔΕΝ υπάρχει!!
Είδα και άλλο C4 σήμερα 4πορτο πάλι από test drive!!!
-
Aαααχ, το volcane... Τι αυτοκίνητο ήταν αυτό... Τρομερό! Και έβγαινε μόνο 5πορτο (ήταν και ελαφρύτερο από το 3πορτο).
Μεταξύ αυτού και του 16v δεν ξέρω ποιο θα διάλεγα ceteris paribus...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Aαααχ, το volcane... Τι αυτοκίνητο ήταν αυτό... Τρομερό! Και έβγαινε μόνο 5πορτο (ήταν και ελαφρύτερο από το 3πορτο).Μεταξύ αυτού και του 16v δεν ξέρω ποιο θα διάλεγα ceteris paribus...
Χαμηλές και μεσαίες στροφές, φίλε olympie πήγαινε καλά το 8v μιας και το ΖΧ δεν ήταν και ιδιαιτέρως βαρύ και ο κινητήρας απέδιδε καλά στο φάσμα που ανέφερα (όπως όλα τα 8v μοτέρ της citroen), το άλλο απέδιδε αρκετά ψηλά και θα έπρεπε να πιεστεί πολύ...
-
Επιτέλους σημερα εκανα test drive την C4 5d 1.4, Δυστιχώς αυτην ειχε η αντιπροσωπία που πηγα (ελευσίνα) αν και ευχόμουν να ειχε την 1.6 coupe (για την 2.0 ψηνομαι) ειμουν περιεργος για την οδική συμπεριφορά και το γενικο στησιμο του οχηματος, η πρωτη επαφη ηταν μάλλον αμήχανη ενοω οτι μου εκανε εντυπωση η πληθωρα πληροφοριών που λαμβάνει ο οδηγος απο το αυτοκίνητο σχετικα με την λειτουργια του, το στροφομετρο και η θεση του ειναι στο σωστο σημειο, δεν θα μπορουσα να σκεφτω καλυτερο, το ταχυμετρο στην μεση, ο υπολογιστης στην μεση χαμηλα, σε μια στιγμη μπερδευτηκα και νομιζα οτι ημουν σε μαχητικό, ευτυχος συνηθηζεις γρηγορα και τα βαζεις σε μια ταξη στο κεφαλι σου...
στον δρόμο με εντυπωσίασε η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ποιοτητα κυλισης, την εχω συναντίσει μονο σε μεγαλυτερα αμαξόματα και ποτε σε αυτοκίνητο αυτης της κατηγορίας... με προβλημάτισε λιγο η αλαγη ταζυτητας απο 4η σε 5η, με την τρίτη φορα εκανα σωστη αλαγη, οταν βρηκα το 'κολπο'. πολυ σταθερο και στοιβαρο σου δινει την αισθηση σιγουριας και ασφάλειας απλα εντυποσιακό, απλα... citroen! οντως εχει μια μοναδικότιτα αυτο το αυτοκίνητο, οταν με το καλό γινει η αγορά της 2λιτρης σε κανενα 6μηνο(ελπίζω) θα σας πω περισοτερα! γραφτε και αλλες εντυπωσεις οσοι εχετε κανει test drive!
Α ενα μαλλον ασημαντο αλλα μαλλον συμπαθητικό σημειο που μου αρεσε, ηταν ο ηχος που κανουν τα φλας, ξεχωριστος! οσοι τον εχουν ακουσει θα με καταλαβουν!
-
Καλημέρα.
Τέτοια να μας λες jim...κι εγώ για την 2λιτρη ψήνομαι..
Ενα περίεργο πράγμα από τις φωτό την 3θυρη την θεωρούσα άσχημη.
Μόλις την είδα live την 2λιτρη με τις πανέμορφες ζάντες της και τις όμορφες γραμμές της i fell in love! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλημέρα.Τέτοια να μας λες jim...κι εγώ για την 2λιτρη ψήνομαι..
Ενα περίεργο πράγμα από τις φωτό την 3θυρη την θεωρούσα άσχημη.
Μόλις την είδα live την 2λιτρη με τις πανέμορφες ζάντες της και τις όμορφες γραμμές της i fell in love!Εμένα γιατι μ' αρέσε από την πρώτη στιγμή η τρίθυρη???
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Εμένα γιατι μ' αρέσε από την πρώτη στιγμή η τρίθυρη???μαζί σου
Σπύρος
-
Μαζί σου και εγώ !!
-
E εσείς είστε της πρώτης ματιάς! (love at first sight)...εγώ είμαι της δεύτερης
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
E εσείς είστε της πρώτης ματιάς! (love at first sight)...εγώ είμαι της δεύτερηςΤελικά Σάββα θα το πάρεις το κορίτσι??
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
E εσείς είστε της πρώτης ματιάς! (love at first sight)...εγώ είμαι της δεύτερης
Τελικά Σάββα θα το πάρεις το κορίτσι??
Μάλλον Χρήστο, με μάγεψαν τα κάλη της και η πληρότητα σε εξοπλισμό!
Το δικό σου πότε το παραλαμβάνεις?
-
Μου εχουν πει δεκα εργάσιμες από την ημέρα της παραγγελίας, την άλλη τετάρτη δηλαδη το αργότερο.
-
Χρώμα?
CITROËN FORUM