-
Η νέα C5:
Εσωτερικό (ευτυχώς, ΔΕΝ βάλανε την κοτσάνα που σκέφτονταν αρχικά):
Έκδοση berline, εξωτερικό:
-
Ειναι πραγματικα 'αστερια' για μεσα στην πολη.
ΑΛΛΑ , ετσι και τα φορτωσεις, ετσι και βγεις εξω απο τη πολη και θελησεις να οδηγησεις σχετικα γρηγορα... την εκανες!!! Δε τραβανε τα κακομοιρα, οσο και να πατας γκαζι, ειτε αδειο ειτε φορτωμενο ΔΕΝ ΠΑΝΕ!!!Με ενδιαφέρει για μόνο μέσα στην πόλη. Απο συντήρηση ξέρεις. Ενθαρυντικό σε αμάξια εταιρείας που όλοι τα σκίζουν να μην έχουν βγάλει προβλήματα. Κανεις άλλος με εμπειρίες.
-
Ο χρήστης BRAIN έγραψε:
Ειναι πραγματικα 'αστερια' για μεσα στην πολη.
ΑΛΛΑ , ετσι και τα φορτωσεις, ετσι και βγεις εξω απο τη πολη και θελησεις να οδηγησεις σχετικα γρηγορα... την εκανες!!! Δε τραβανε τα κακομοιρα, οσο και να πατας γκαζι, ειτε αδειο ειτε φορτωμενο ΔΕΝ ΠΑΝΕ!!!Με ενδιαφέρει για μόνο μέσα στην πόλη. Απο συντήρηση ξέρεις. Ενθαρυντικό σε αμάξια εταιρείας που όλοι τα σκίζουν να μην έχουν βγάλει προβλήματα. Κανεις άλλος με εμπειρίες.
Μονο λαδια τους εχουμε αλλαξει μεχρι τωρα.
Στην καταναλωση ειναι αρκετα τσιγκουνικα, και νομιζω ειναι πολυ καλη επιλογη αν το θες για μεσα στη πολη.
-
Αγαπητοί Σιτροενάκηδες,μόλις γύρισα από πενθήμερο ταξίδι στη Βαρκελώνη και θα ήθελα να απευθύνω ένα ρητορικό ερώτημα (θα πω και την απάντηση φυσικά!)
Τι μάρκα είναι τα περισσότερα αυτοκίνητα της πόλης?
ΣΙΤΡΟΕΝ,φυσικά!!!
Δεν υπάρχει περίπτωση να στρέψεις το βλέμμα σου κάπου και να μην δεις ένα Σιτροέν!
Αντίθετα,ελάχιστα είναι τα ιταλικά αυτοκίνητα που είδα αυτές τις ημέρεςΣυγνώμη για την κατάχρηση του χώρου σας,αλλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εντύπωσή μου αυτή...
-
Βαρκελώνη ε?
Τυχερέ Άντε να δούμε αν θα τα καταφέρω να πάω κατα Ισπανία μεριά φέτος...
Λοιπον είναι γνωστό οτι η Ισπανία είναι η μεγαλύτερη μετά την Γαλλία αγορά Γαλλικών αυτοκινήτων ( από άποψη ποσοστού ) στην Ευρώπη. Peugeot και Citroen είναι πάρα πολύ δημοφιλείς και ακολουθεί η Renault. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Βαρκελώνη ε?
Τυχερέ Άντε να δούμε αν θα τα καταφέρω να πάω κατα Ισπανία μεριά φέτος...
Λοιπον είναι γνωστό οτι η Ισπανία είναι η μεγαλύτερη μετά την Γαλλία αγορά Γαλλικών αυτοκινήτων ( από άποψη ποσοστού ) στην Ευρώπη. Peugeot και Citroen είναι πάρα πολύ δημοφιλείς και ακολουθεί η Renault.Πρέπει να υπάρχουν και εργοστάσια της psa εκεί,καθώς και στην πορτογαλία
-
Πωπω, δύο μέρες έλειψα και είχαμε εξελίξεις...
Φτάσαμε αισίως τις 140 σελίδες!
Κώστα, ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες (γρήγορα, σώστε τις πριν επιτεθούν οι moderators! )
Μάκη, ξέρω γιατί τα λες αυτά αλλά δε λέω τίποτα.
Tsilis, το forum μας είναι ανοιχτό προς όλους (ακόμη και σε κατόχους ιταλικών ).
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μάκη, ξέρω γιατί τα λες αυτά αλλά δε λέω τίποτα.
[list:3ke2zyxt]Ξερεις κατι που δεν ξερω?[/list:u:3ke2zyxt][list:3ke2zyxt]Ξερασε τα ολα [/list:u:3ke2zyxt]
-
Αυτο το Σαββατοκύριακο βρήκα να λειπω που ειχαμε επισκέπτες.
Χαλάλι όμως γιατι το αφιέρωσα στην ΒΧ. Καινούρια κρεμαγιέρα(μεταχειρισμένη την πήρα αλλα η διαφορα που ειδα ηταν σα να εβαλα καινουρια), τακακια στα φρενα μπροστά και τα τελευταία σωληνακια των επιστροφων της αναρτησης που δεν τα ειχα αλλάξει ποιο πριν γιατι κατι 'γατοι' πωλητες ανταλλακτικων δεν τα βρισκαν και δεν μπορούσαν κατα τα λεγόμενα τους να μου τα φερουν γιατι δεν βγαζει πια το εργοστάσιο Άλλαξα επίσης και ιμάντα της αντλιας υδραυλικων και βρήκα εναν εκνευριστικο θορυβο που εκανε
Τωρα ειναι πιο ανετη στο δρομο και δεν κοπαναει οπως πριν και δεν αφηνει αυτη την σπαστικη κηλιδα λαδιου απο την κρεμαγιαρα οπου την παρκάρω. Που θα μου παει σε 2-3 χρονια θα την κανω τελειαΠρος τον φιλο Μακη ναι μεν η πεζω βοηθησε την Σιτροεν στον τομεα της αξιοπιστιας αλλα ταυτοχρονα περιορισε τους μηχανικους της πχ το πισωγυρισμα στις συμβατικες αναρτησεις στην μικρομεσαια .Αλλα την να κανεουμε αν δεν ηταν η πεζω οπως εχω ξαναπει μαλλον ο Κωστας θα ηταν το μονο μελος αυτου του φορουμ
-
Άντε πάλι νέα έξοδα...
Τρύπια η εσωτερική φούσκα ημιαξονίου (3 έχει) και φυσικά δεν μπορώ να το αφήσω έτσι…Τυχαία άνοιξα το καπό και βλέπω την μία μεριά γεμάτη γράσα και λάδια...κατάλαβα τι ήταν...
Το είχα δει πριν χρόνια ότι είχε ξεραθεί και φρόντιζα να μην είναι ξεραμένη αλλά τελικά δεν γλίτωσα...
Δεν είναι τρελά λεφτά… 19 ευρώ η φούσκα και 25 η εργασία… αλλά είναι το γαμώτο!!!!!
Τι να κάνεις αυτά έχει η ζωή!!!!
-
Παίδες,μιά μικρή βοήθεια.
Ο μηχανικός μου,έχει μία BX 1.9 GTI,από τήν οποία χρειάζεται κάποιο ανταλακτικό,τό οποίο ΔΕΝ βρίσκει πουθενά στήν Ελλάδα.
Μπορείτε νά μού δώσετε κανένα λίνκ γιά νά ψάξουμε στό ίντερνετ; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ο μηχανικός μου,έχει μία BX 1.9 GTI,από τήν οποία χρειάζεται κάποιο ανταλακτικό,τό οποίο ΔΕΝ βρίσκει πουθενά στήν Ελλάδα.
Μπορείτε νά μού δώσετε κανένα λίνκ γιά νά ψάξουμε στό ίντερνετ;Αν και μηχανικός που θα ξέρει ΠΟΥ να ψάξει σίγουρα έχει ψάξει όπου πρέπει???
Να σου δώσω τηλέφωνα μήπως το βρει εκεί?Λίγο πιο παλιά (1,2 σελίδες πριν) είχα δώσει κάποια τηλέφωνα για ένα φίλο που ψάχνει φανάρι για Dyane.
Δεν δοκιμάζει εκεί???
-
ΘΕΕΕΕΝΚΣ!!!!
Θά τού τά δώσω,καί θά δούμε.
Γιά ίντερνετ τίποτις; -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Άντε πάλι νέα έξοδα...
Τρύπια η εσωτερική φούσκα ημιαξονίου (3 έχει) και φυσικά δεν μπορώ να το αφήσω έτσι…Τυχαία άνοιξα το καπό και βλέπω την μία μεριά γεμάτη γράσα και λάδια...κατάλαβα τι ήταν...
Το είχα δει πριν χρόνια ότι είχε ξεραθεί και φρόντιζα να μην είναι ξεραμένη αλλά τελικά δεν γλίτωσα...
Δεν είναι τρελά λεφτά… 19 ευρώ η φούσκα και 25 η εργασία… αλλά είναι το γαμώτο!!!!!
Τι να κάνεις αυτά έχει η ζωή!!!!
19 ευρώ έχει η φούσκα; Μήπως ξέρεις το γνήσιο της νούμερο γιατί αν είναι αυτή που υποψιάζομαι, πρέπει να κοστίζει κάτω από 4 ευρώ οπωσδήποτε!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μπορείτε νά μού δώσετε κανένα λίνκ γιά νά ψάξουμε στό ίντερνετ;Καλά, τι ψάχνει;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Εναν σωλήνα,τού φίλτρου αέρα,άν θυμάμαι καλά.Αυτός έσπασε σέ ένα σημείο,όπου καταλήγουν κάποια σωληνάκια.
Εχει ψάξει καί στά ανταλλακτικά τής Πεζώ,θεωρώντας ότι θά υπάρχουν ίδιοι σωλήνες,μιάς καί οι κινητήρες είναι οι ίδιοι.Αλλά τελικά τό ανταλλακτικό,ήταν διαφορετικό. -
Βρε Ανδρέα, μήπως ο μηχανικός σου είναι ο chrmes και μας κάνεις πλάκα?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Βρε Ανδρέα, μήπως ο μηχανικός σου είναι ο chrmes και μας κάνεις πλάκα?Γιατί;Τό ίδιο ανταλλακτικό ψάχνει καί αυτός;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Βρε Ανδρέα, μήπως ο μηχανικός σου είναι ο chrmes και μας κάνεις πλάκα?
Γιατί;Τό ίδιο ανταλλακτικό ψάχνει καί αυτός;
Μα έχει αφήσει και κανένα? Ολα τα ψάχνει, όλα τα αντικαθιστά!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εναν σωλήνα,τού φίλτρου αέρα,άν θυμάμαι καλά.Αυτός έσπασε σέ ένα σημείο,όπου καταλήγουν κάποια σωληνάκια.
Εχει ψάξει καί στά ανταλλακτικά τής Πεζώ,θεωρώντας ότι θά υπάρχουν ίδιοι σωλήνες,μιάς καί οι κινητήρες είναι οι ίδιοι.Αλλά τελικά τό ανταλλακτικό,ήταν διαφορετικό.Ωχ, άμα έσπασε σε σημείο με ενώσεις είναι πραγματικά δύσκολο. Γενικά στους σωλήνες δεν υπάρχουν πολλές αντιστοιχίες μεταξύ μοντέλων, σε αντίθεση με άλλα ανταλλακτικά. Πάντως ακόμα σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να κάνει καμμιά πατέντα με χαρτοσωλήνα ή από αλουμίνιο;
CITROËN FORUM