-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ωχ, άμα έσπασε σε σημείο με ενώσεις είναι πραγματικά δύσκολο. Γενικά στους σωλήνες δεν υπάρχουν πολλές αντιστοιχίες μεταξύ μοντέλων, σε αντίθεση με άλλα ανταλλακτικά. Πάντως ακόμα σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να κάνει καμμιά πατέντα με χαρτοσωλήνα ή από αλουμίνιο;
Προσπάθησε,από ότι μού είπε,αλλά δέν τά κατάφερε.Τό σημείο αυτό μάλλον είναι 'μυγιάγκιχτο'.
Υ.Γ. Ωραία υπογραφή!!!
ΚΑΨΟΥΡΗΣ ΚΑΨΟΥΡΗΣ; -
Άντε πάλι νέα έξοδα...
Τρύπια η εσωτερική φούσκα ημιαξονίου (3 έχει) και φυσικά δεν μπορώ να το αφήσω έτσι…Τυχαία άνοιξα το καπό και βλέπω την μία μεριά γεμάτη γράσα και λάδια...κατάλαβα τι ήταν...
Το είχα δει πριν χρόνια ότι είχε ξεραθεί και φρόντιζα να μην είναι ξεραμένη αλλά τελικά δεν γλίτωσα...
Δεν είναι τρελά λεφτά… 19 ευρώ η φούσκα και 25 η εργασία… αλλά είναι το γαμώτο!!!!!
Τι να κάνεις αυτά έχει η ζωή!!!!
19 ευρώ έχει η φούσκα; Μήπως ξέρεις το γνήσιο της νούμερο γιατί αν είναι αυτή που υποψιάζομαι, πρέπει να κοστίζει κάτω από 4 ευρώ οπωσδήποτε!
Ακριβώς δεν ξέρω αλλά πρόκειται για την εσωτερική φούσκα (αυτή που είναι κοντά στο σασμάν) για 2cv,ami κλπ κλπ...
στο βιβλίο με τους κωδικούς του ami βλέπω : ΑΖ 373/88 Α αλλά μάλλον πρόκειται για αρχαίους κωδικούς...
Πάντως τώρα που το λες...για κοίτα http://www.ecas2cvparts.co.uk/product.a ... d=1&sku=76
Για να πάρω και αλλού τηλέφωνα...
-
Γκκρρρ..
134.0115 - dustcover (bellows) driveshaft gearboxside 2CV (95 532 947) - € 4,5Μάλλον δεν είναι για ανταλλακτικά ο Καρυάδης....
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Βρε Ανδρέα, μήπως ο μηχανικός σου είναι ο chrmes και μας κάνεις πλάκα?
Γιατί;Τό ίδιο ανταλλακτικό ψάχνει καί αυτός;
Ειμαι σιγουρος οτι ειναι ο σωληνας που συνδέει την πεταλούδα του γκαζιού με το μετρητή αέρα. Οπου ρωτησα δεν υπηρχε γι αυτο τον κόλλησα με μια κόλλα της sika και εχει κρατησει 2 μηνες. Καποια στιγμη ειδα μια αγγελια στο http://www.bx16v.com/forum/index.php που το πουλαγε καποιος μεταχειρισμενο μαζι με διαφορα αλλα και τον πηρα. Σημερα μαλιστα ηρθε ενα ειδοποιητηριο απο τα ελτα για ενα μικρο δεμα που μαλλον ειναι αυτο.
Αλλο ενα φορουμ που μπαινουν αγγελιες για ανταλλακτικα ειναι το http://citroenz.com/forum/index.php
Δεν εχεις να χασεις και τιποτα αν ρωτησεις εδω http://citroenz.com/forum/index.phpΚώστα πως γινεται να εχει μονο τρεις φουσκες ημιαξονίων το αμί??
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Κώστα πως γινεται να εχει μονο τρεις φουσκες ημιαξονίων το αμί??
??Δεν ξέρω..δεν είναι λογικό???
Πόσες έχουν τα άλλα σε κάθε ημιαξόνιο??
Αρχίζω και απορώ δηλαδή αν μου είπε 19 ή 9 ευρώ...
Ακούς εκεί!Για πείτε κανένα μαγαζί με ανταλλακτικά Citroen που ίσως έχει την φούσκα για 2cv.
Θα πάρω αύριο τον Πουλάκη ... (εκτός από αυτά που ξέρω και έχω αναφέρει πιο πάνω)….άλλη ιδέα?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Πόσες έχουν τα άλλα σε κάθε ημιαξόνιο???
Καθόλου 2 σε καθε ημιαξονιο μηπως εννοουσες 3 στο καθένα
Αν παντως δεν ειναι 2 στο καθενα στειλε καμια φωτο απ το haynes να το δωΑρχίζω και απορώ δηλαδή αν μου είπε 19 ή 9 ευρώ...
Ακούς εκεί!Χμ 5,5€ η εξωτερική της ΒΧ για την εσωτερικη περιμενω ακομη:roll:
Για πείτε κανένα μαγαζί με ανταλλακτικά Citroen που ίσως έχει την φούσκα για 2cv.
Θα πάρω αύριο τον Πουλάκη ... (εκτός από αυτά που ξέρω και έχω αναφέρει πιο πάνω)….άλλη ιδέα?
Γιαννης Δαραμούσκας στην Ιερά Οδό 164, 210 34 55 930.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Πόσες έχουν τα άλλα σε κάθε ημιαξόνιο???
Καθόλου 2 σε καθε ημιαξονιο μηπως εννοουσες 3 στο καθένα
Αν παντως δεν ειναι 2 στο καθενα στειλε καμια φωτο απ το haynes να το δωΑρχίζω και απορώ δηλαδή αν μου είπε 19 ή 9 ευρώ...
Ακούς εκεί!Χμ 5,5€ η εξωτερική της ΒΧ για την εσωτερικη περιμενω ακομη:roll:
Για πείτε κανένα μαγαζί με ανταλλακτικά Citroen που ίσως έχει την φούσκα για 2cv.
Γιαννης Δαραμούσκας στην Ιερά Οδό 164, 210 34 55 930.
σε κάθε ημιαξόνιο έχει 3 φούσκες...
μια κοντά στη ρόδα, μια κοντά στο σασμάν και μια στο κέντρο!!
Ακούγεται παράξενο?
Δεν το ήξερα!Γιάννης Δαραμούσκας λοιπόν?
Καλός τύπος με καλά ανταλλακτικά και καλές τιμές??
Το τηλέφωνο του Πουλάκη το έχει κανείς?
Άλλα μαγαζιά?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ακούγεται παράξενο?
Άλλα μαγαζιά?
ΠΟΥΛΑΚΗΣ
ΛΕΩΦ ΑΘΗΝΩΝ 243 ΧΑΪΔΑΡΙ 2105820821 2105322800 -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ακούγεται παράξενο?
Άλλα μαγαζιά?
ΠΟΥΛΑΚΗΣ
ΛΕΩΦ ΑΘΗΝΩΝ 243 ΧΑΪΔΑΡΙ 2105820821 2105322800Thanks!
Αν σκεφτείς και άλλον, πες μου
-
θελώ να μοιραστω μια ατυχη ημερα με το ξανθια μαζι σας...
ξεκιναω την ημερα μπαινοντας στο ξανθια... υστερα απο 20 λεπτά στην κίνηση, μια κυρία, ξεχναει να φρεναρει και ενω ειμαι σταματημενος σε φαναρι μου ριχνει ενα βρόντο...!!! αποτελεσμα, προφυλακτηρας πισω σπασμενος, βασεις προφυλακτηρα στραβες..... τελοσπαντων γινεται η φιλικη δηλωση και η μερα συνεχιζεται....
μεσημερακι και ενω κινουμαι στην αττικη οδο, ακοθω ενα κρατσ απο την πορτα του οδηγου και βλέπω το παραθυρο να εξαφανίζεται μεσα στην πορτα... συνεργειο και πάλι και με ενημερωνουν οτι εχει κοπει το συρματοσχοινο του παραθυρου και επειδη δεν εχουν ανταλλακτικο μου 'μπαταρουν' το παραθυρο με ταινια για να μενει κλειστο....
απογευματακι και ενω ξεκινω για το γυμναστηριο, βλέπω μια πρασινη λιμνουλα κάτω από το αυτοκίνητο (μπροστα).... σωληνάκι αποφάσισε να τρυπήσει και να αδειασει ολα τα LHM υγρα και ετσι δεν εχω ουτε αναρτηση ουτε φρενα.. αποφασισα να μην ξαναβγω απ το σπιτι μου σημερα καθως η μερα δεν ειναι καλη....
αυριο πρωι θα γεμισω το αυτοκινητο υγρα και βουρ για το συνεργειο...
(υπάρχει περιπτωση ολα τα παραπανω να οφείλονται στο τρακαρισμα;;;;; σημειωνω οτι με χτυπησε απο πισω και ο βροντος ηταν δυνατος αλλα να κοπει σωληνακι???? το παράθυρο????)
-
Sirgus, έχεις δίκιο τώρα που κοίταξα τόσο 2CV όσο και το Dyane έχουν όντως 3 σε κάθε ημιαξόνιο. Συνήθως κάθε αυτοκίνητο έχει 2 σε κάθε ημιαξόνιο, μια εσωτερική προς τη μεριά του διαφορικού και μια προς τον τροχό.
Τώρα, για το γνήσιο νούμερο με κωδικό AZ37388A ή 95532947 (που απ' όσο είδα είναι τα ίδια) τη φούσκα αυτή τη φέρνουμε κι εμείς, και δεν πρέπει να κοστίζει πάνω από 3-4 ευρώ και άλλο 1 με 1,5 το πακετάκι με το γρασσογραφίτη. Θέλετε να πω τηλέφωνα εδώ ή δεν κάνει;
-
Και έχεις όρεξη να γράφεις στο forum??
-
Sirgus, έχεις δίκιο τώρα που κοίταξα τόσο 2CV όσο και το Dyane έχουν όντως 3 σε κάθε ημιαξόνιο. Συνήθως κάθε αυτοκίνητο έχει 2 σε κάθε ημιαξόνιο, μια εσωτερική προς τη μεριά του διαφορικού και μια προς τον τροχό.Τώρα, για το γνήσιο νούμερο με κωδικό AZ37388A ή 95532947 (που απ' όσο είδα είναι τα ίδια) τη φούσκα αυτή τη φέρνουμε κι εμείς, και δεν πρέπει να κοστίζει πάνω από 3-4 ευρώ και άλλο 1 με 1,5 το πακετάκι με το γρασσογραφίτη. Θέλετε να πω τηλέφωνα εδώ ή δεν κάνει;
Σαφώς ότι γνωρίζουμε ακόμα και αν έχουμε δικό μας μαγαζί δεν βρίσκω λόγο να μην το αναφέρουμε στο forum!
έχεις και pm -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
θελώ να μοιραστω μια ατυχη ημερα με το ξανθια μαζι σας...ξεκιναω την ημερα μπαινοντας στο ξανθια... υστερα απο 20 λεπτά στην κίνηση, μια κυρία, ξεχναει να φρεναρει και ενω ειμαι σταματημενος σε φαναρι μου ριχνει ενα βρόντο...!!! αποτελεσμα, προφυλακτηρας πισω σπασμενος, βασεις προφυλακτηρα στραβες..... τελοσπαντων γινεται η φιλικη δηλωση και η μερα συνεχιζεται....
μεσημερακι και ενω κινουμαι στην αττικη οδο, ακοθω ενα κρατσ απο την πορτα του οδηγου και βλέπω το παραθυρο να εξαφανίζεται μεσα στην πορτα... συνεργειο και πάλι και με ενημερωνουν οτι εχει κοπει το συρματοσχοινο του παραθυρου και επειδη δεν εχουν ανταλλακτικο μου 'μπαταρουν' το παραθυρο με ταινια για να μενει κλειστο....
απογευματακι και ενω ξεκινω για το γυμναστηριο, βλέπω μια πρασινη λιμνουλα κάτω από το αυτοκίνητο (μπροστα).... σωληνάκι αποφάσισε να τρυπήσει και να αδειασει ολα τα LHM υγρα και ετσι δεν εχω ουτε αναρτηση ουτε φρενα.. αποφασισα να μην ξαναβγω απ το σπιτι μου σημερα καθως η μερα δεν ειναι καλη....
(υπάρχει περιπτωση ολα τα παραπανω να οφείλονται στο τρακαρισμα;;;;; σημειωνω οτι με χτυπησε απο πισω και ο βροντος ηταν δυνατος αλλα να κοπει σωληνακι???? το παράθυρο????)
Βλέπω να κολλάς και καμιά 10αριά ιούς τώρα που είσαι στο internet και να μπαίνουν και 2 hackers να σου σβήνουν τα αρχεία…
Δεν πας να κοιμηθείς καλύτερα όσο είναι νωρίς?
(πλάκα ε?)
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Sirgus, έχεις δίκιο τώρα που κοίταξα τόσο 2CV όσο και το Dyane έχουν όντως 3 σε κάθε ημιαξόνιο. Συνήθως κάθε αυτοκίνητο έχει 2 σε κάθε ημιαξόνιο, μια εσωτερική προς τη μεριά του διαφορικού και μια προς τον τροχό.
Τώρα, για το γνήσιο νούμερο με κωδικό AZ37388A ή 95532947 (που απ' όσο είδα είναι τα ίδια) τη φούσκα αυτή τη φέρνουμε κι εμείς, και δεν πρέπει να κοστίζει πάνω από 3-4 ευρώ και άλλο 1 με 1,5 το πακετάκι με το γρασσογραφίτη. Θέλετε να πω τηλέφωνα εδώ ή δεν κάνει;
Σαφώς ότι γνωρίζουμε ακόμα και αν έχουμε δικό μας μαγαζί δεν βρίσκω λόγο να μην το αναφέρουμε στο forum!
έχεις και pmHellenic tifosi Δεν νομιζω οτι ειναι κακο να μας δωσεις τα στοιχεια σου. Αν δεν θες ενα pm και σε μενα.
citastak δεν ειναι η μερα σου σημερα. Δεν νομιζω να φταιει το τρακαρισμα για την διαρροη εκτος αν περναει κανα σωληνακι πισω απ' τον προφυλακτηρα.
Προς του κατοχους Ξαντια. Οπως και στις ΒΧ ετσι και στις Ξαντια πρεπει στα 10 δεκα χρονια να αλλαζονται ολοι οι λαστιχενιοι σωληνες επιστροφης της αναρτησης.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
θελώ να μοιραστω μια ατυχη ημερα με το ξανθια μαζι σας...
ξεκιναω την ημερα μπαινοντας στο ξανθια... υστερα απο 20 λεπτά στην κίνηση, μια κυρία, ξεχναει να φρεναρει και ενω ειμαι σταματημενος σε φαναρι μου ριχνει ενα βρόντο...!!! αποτελεσμα, προφυλακτηρας πισω σπασμενος, βασεις προφυλακτηρα στραβες..... τελοσπαντων γινεται η φιλικη δηλωση και η μερα συνεχιζεται....
Βλέπω να κολλάς και καμιά 10αριά ιούς τώρα που είσαι στο internet και να μπαίνουν και 2 hackers να σου σβήνουν τα αρχεία…
Δεν πας να κοιμηθείς καλύτερα όσο είναι νωρίς?
(πλάκα ε?)
περιμενω να αλλαξει η μερα για να κοιμηθω ησυχος.... φαντασου να μου ερθει κανα ντουβαρι στο κεφαλι.........
-
Ηellenic tifosi και σε μενα pm παρακαλω
-
Βρε συνφορουμίτες ξερετε κανα φτηνο τροπο για να στειλω λεφτα στην Αγγλία(τον πιο φτηνό για την ακρίβεια) γιατί κατι πράγματα που πηρα μου κόστισαν τα τριπλά. Βέβαια πήρα τον σωλήνα που είπαμε πιο πάνω που δεν τον εβρισκα και υπόλοιπα ήταν τοσο φτηνα και σε αψογη κατασταση που παλι κερδισμενος ειμαι. Επίσης καμιά μεταφορική να κοστίζει λιγότερο από τα ελτά??
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Βρε συνφορουμίτες ξερετε κανα φτηνο τροπο για να στειλω λεφτα στην Αγγλία(τον πιο φτηνό για την ακρίβεια) γιατί κατι πράγματα που πηρα μου κόστισαν τα τριπλά. Βέβαια πήρα τον σωλήνα που είπαμε πιο πάνω που δεν τον εβρισκα και υπόλοιπα ήταν τοσο φτηνα και σε αψογη κατασταση που παλι κερδισμενος ειμαι. Επίσης καμιά μεταφορική να κοστίζει λιγότερο από τα ελτά??Οι τρόποι που μου έρχονται στο μυαλό είναι :
1)Paypal (αν πουλάει και στο ebay θα το ξέρει σίγουρα)
2)Συστημένο γράμμα (παράνομο βέβαια αλλά με 3 ευρώ είσαι οκ ....αν εμπιστεύεσαι τον άλλον)
3)Πληρωμή μέσω web-banking από ορισμένες τράπεζες έχει χαμηλό κόστος νομίζω
4)Western-union (Αν δεν κάνω λάθος 7 ευρώ προμήθεια)Δεν μου έρχεται κάτι άλλο...
για ρώτα και στο topic http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=5925
κάτι θα προτείνουν και αυτοί! -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Βρε συνφορουμίτες ξερετε κανα φτηνο τροπο για να στειλω λεφτα στην Αγγλία(τον πιο φτηνό για την ακρίβεια) γιατί κατι πράγματα που πηρα μου κόστισαν τα τριπλά. Βέβαια πήρα τον σωλήνα που είπαμε πιο πάνω που δεν τον εβρισκα και υπόλοιπα ήταν τοσο φτηνα και σε αψογη κατασταση που παλι κερδισμενος ειμαι. Επίσης καμιά μεταφορική να κοστίζει λιγότερο από τα ελτά??
Οι τρόποι που μου έρχονται στο μυαλό είναι :
1)Paypal (αν πουλάει και στο ebay θα το ξέρει σίγουρα)
2)Συστημένο γράμμα (παράνομο βέβαια αλλά με 3 ευρώ είσαι οκ ....αν εμπιστεύεσαι τον άλλον)
3)Πληρωμή μέσω web-banking από ορισμένες τράπεζες έχει χαμηλό κόστος νομίζω
4)Western-union (Αν δεν κάνω λάθος 7 ευρώ προμήθεια)Δεν μου έρχεται κάτι άλλο...
για ρώτα και στο topic http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=5925
κάτι θα προτείνουν και αυτοί!Μαλλον την western union θα προτιμήσω άλλη φορά η αν ειναι ο ιδιος που πηρα αυτη την φορα συστημένο
Ευχαριστώ Κώστα
CITROËN FORUM