-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ενίσταμαι! Σε μένα δεν ήρθε πμ!Μου ζητησες και δεν σου εστειλα?? Ασε που παω εγω για σενα στις μαντρες
Ούτε εγώ πήρα pm
Θες κι εσυ?
-
Ναι αλλά όχι για μένα για ένα φίλο που έχει xanthia και θέλει να συγκρίνει τιμές για πίσω προφυλακτήρα με αυτές που του δίνουν εδώ. Αν δεν σου κάνει βέβαια κόπο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Επιτέλους ένα Citroen που φωνάζει για την καταγωγή του
Γιατί το C4 δεν την φωνάζει...?
Mαζί με το c4
-
Ετσι μπράβο, μην ξεχνιόμαστε!:P
Πότε θα ξεκινήσει τις πωλήσεις η C4 στην Ελλάδα.....?
-
Τέλος 2004
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Mαζί με το c4
Ενταξει ρε παιδια μην βαρατε απλως επειδη εχω κολλησει λιγουλακι με τις υδροπνευματικες και δεν τολμά η Σιτροέν να τις επαναφέρει στα μεσαία της 'κολλαω' με τα μεγάλα.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Μου ζητησες και δεν σου εστειλα?? Ασε που παω εγω για σενα στις μαντρες
Μια κουβέντα είπαμε και την πήρες τοις μετρητοίς κι εσύ!
-
Το Αχακι αφησε την γραμμή παραγωγής στις 4 Μαρτίου του 1992
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Πότε γεννήθηκε η Σιτροέν σας?Το Αχακι αφησε την γραμμή παραγωγής στις 4 Μαρτίου του 1992
Είναι ο κωδικός που υπάρχει στο θόλο??
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Mαζί με το c4
Ενταξει ρε παιδια μην βαρατε απλως επειδη εχω κολλησει λιγουλακι με τις υδροπνευματικες και δεν τολμά η Σιτροέν να τις επαναφέρει στα μεσαία της 'κολλαω' με τα μεγάλα.
Να τους στείλουμε κανένα γραμματάκι ομαδικό ότι πρέπει να κυκλοφορήσουν μοντέλο ανάλογο του C4 (εννοώ απο άποψη κατηγορίας) το οποίο οχι μονο να φέρει υδροπνευματικές αλλά να είναι και Hydractive 3 έτσι για να μην ξαναμιλήσει ΚΑΝΕΙΣ για οδίκή συμπεριφορά και το ποιος είναι κορυφαίος στα μικρομεσαία.
Άλλωστε με Hydractive 3 και τα χαρακτηριστίκα της θα παραμίλαγε έκτός απο τον απλό οικογενειάρχη και ο φίλος μας 'γκαζάκιας' αφού θα μπαίνει με τα μπούνια στα στροφιλίκια πιάνοντας πολλά g επιτάχυνσης.Τώρα ειδικά που τα μικρομεσαία κοστίζουν 1000 ευρώ κάτω απο τα μεσαία πλέον δεν τίθεται θέμα κόστους.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Πότε γεννήθηκε η Σιτροέν σας?Το Αχακι αφησε την γραμμή παραγωγής στις 4 Μαρτίου του 1992
Και τι βάζουμε στο πλαίσιο...?
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Το Αχακι αφησε την γραμμή παραγωγής στις 4 Μαρτίου του 1992
Είναι ο κωδικός που υπάρχει στο θόλο??
Ναιπ...
Σάββα ειναι ενας τετραψηφιος αριθμος στον δεξί θόλο του αμορτισέρ
-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Να τους στείλουμε κανένα γραμματάκι ομαδικό ότι πρέπει να κυκλοφορήσουν μοντέλο ανάλογο του C4 (εννοώ απο άποψη κατηγορίας) το οποίο οχι μονο να φέρει υδροπνευματικές αλλά να είναι και Hydractive 3 έτσι για να μην ξαναμιλήσει ΚΑΝΕΙΣ για οδίκή συμπεριφορά και το ποιος είναι κορυφαίος στα μικρομεσαία.
Άλλωστε με Hydractive 3 και τα χαρακτηριστίκα της θα παραμίλαγε έκτός απο τον απλό οικογενειάρχη και ο φίλος μας 'γκαζάκιας' αφού θα μπαίνει με τα μπούνια στα στροφιλίκια πιάνοντας πολλά g επιτάχυνσης.Τώρα ειδικά που τα μικρομεσαία κοστίζουν 1000 ευρώ κάτω απο τα μεσαία πλέον δεν τίθεται θέμα κόστους.
Τωρα μιλας για το απολυτο αυτοκίνητο αλλά μάλλον τα αστέρια του μάρκετινγκ σκέφτονται αλλιως.
-
καλησπέρα
εχω ενα saxo 1.4 του 99 και τον τελευταίο καιρό έχω το εξής πρόβλημα :
μου ανεβάζει τις στροφές στις 3000 με 4000 χωρίς εγω να πατάω καν γκάζι
είτε σταματημένο είτε εν κινήσει. αν έχω και ταχήτητα τότε επιταγχύνει κανονικά. πριν 2 χρόνια άλλαξα και αισθητήρα L , πριν λίγες μέρες το πηγα και βάλανε τον εγκέφαλο στο computer αλλά δεν βρήκανε τίποτα ύποπτο.
ακόμα και όλες τις επαφές καθαρίσαμε. το αποτέλεσμα το ίδιο , ή θα σβήνει όταν δεν πατάω γκάζι ή θα ανεβαζει στροφές. Μήπως έχει συμβεί κάτι αντ/χο σε κάποιον η ξέρει να μου πει κάτι για να μην κάνω καμια ενέργεια χωρίς αποτέλεσμα. tnx -
Ο χρήστης auber002b έγραψε:
καλησπέρα
εχω ενα saxo 1.4 του 99 και τον τελευταίο καιρό έχω το εξής πρόβλημα :
μου ανεβάζει τις στροφές στις 3000 με 4000 χωρίς εγω να πατάω καν γκάζι
είτε σταματημένο είτε εν κινήσει. αν έχω και ταχήτητα τότε επιταγχύνει κανονικά. πριν 2 χρόνια άλλαξα και αισθητήρα L , πριν λίγες μέρες το πηγα και βάλανε τον εγκέφαλο στο computer αλλά δεν βρήκανε τίποτα ύποπτο.
ακόμα και όλες τις επαφές καθαρίσαμε. το αποτέλεσμα το ίδιο , ή θα σβήνει όταν δεν πατάω γκάζι ή θα ανεβαζει στροφές. Μήπως έχει συμβεί κάτι αντ/χο σε κάποιον η ξέρει να μου πει κάτι για να μην κάνω καμια ενέργεια χωρίς αποτέλεσμα. tnxΚαλησπέρα auber002b
το πιο ύποπτο εξάρτημα είναι το βηματικό μοτέρ του ρελαντί αλλά εχω δει σε ενα ραλλύ παρόμοιο συμπτώματα από χαλασμένη φλάντζα της πολλαπλής εισαγωγής (τράβαγε αέρα). Δεν πιστεύω να έχει ηλεκτρονικό γκάζι??? -
Eμένα κατασκευάστηκε 5 ιουνίου 1997
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Eμένα κατασκευάστηκε 5 ιουνίου 1997Ο Sirgus θα απαντήσει?? Δεν ξέρω από ποτε αρχισε να χρησιμοποιήτε αυτος ο αριθμός.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ο Sirgus θα απαντήσει?? Δεν ξέρω από ποτε αρχισε να χρησιμοποιήτε αυτος ο αριθμός.
Mάλλον ισχύει για τα μετα-peugeot citroen
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ο Sirgus θα απαντήσει?? Δεν ξέρω από ποτε αρχισε να χρησιμοποιήτε αυτος ο αριθμός.
ORGA / RP number
ORGA is short for organisation. The ORGA (or RP) number is the code from which the day of production can be decoded. The ORGA code started with number 0001 on November 9th 1976. From that day on, the orga number was increased with 1 every day. From 1980 onwards, all Citroëns have a painted 4 digit ORGA code on the right hand side of the firewall.Quick Reference on modern A-types.
On modern 2cvs you'll find a whole bunch of numbers and letters on the firewall. Among these is the paintcode as well as a round stamp AM??. This indicates the Annee Modele (model year) of your car (body) and the ?? is the last 2 digits of the year in which the car was built. Should tie up with the orga number which will give the built date to the day exact.ORGA number for old 2cv vans?
Even earlier then 1976 Citroën had similar systems of being able to retrace the production date. On older (pre 1973 at least) 2cv vans there is painted code on the right hand side of the fire wall. Before 1959 the year is 1 digit, 195? with ? being the digit. From 1959 onwards the year is 2 digit, so 59-6? but i'm not sure where it ends. Examples:
8 B 5 is February 8th 1955
22 F 61 is June 22nd 1961 -
Θα το κοιτάξω και θα σας πω κι εγώ αύριο...απόψε για την βόλτα μου θα πάρω το νεοφερθέν Υaris TSport της αδερφής μου... ...θέλει 'στρώσιμο' τι να κάνω..?
CITROËN FORUM