-
- κοιτα απο την κατω μερια της πορτας πρεπει να εχει κατι τρυπες.Θα εχουν βουλωσει και δεν φευγουν τα νερα αμεσως.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Στο κατω μερος της πορτας υπαρχουν τρυπουλες/εξοδοι;Ναι, γιατί από εκεί φεύγουν τα νερά. Δεν έχω ψάξει ποτέ να δω πόσες είναι και σε ποιά κατάσταση είναι.
-
Πιθανα εχει κατσει βρωμα σε αυτες. Παρε κατι οχι αιχμηρο και προσπαθησε να τις ανοιξεις απο την κατω πλευρα.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Πιθανα εχει κατσει βρωμα σε αυτες. Παρε κατι οχι αιχμηρο και προσπαθησε να τις ανοιξεις απο την κατω πλευρα.Το ξυλο απο το σουβλακι ή ακομα και ενα πλαστικο καλαμακι κανουν .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πιθανα εχει κατσει βρωμα σε αυτες. Παρε κατι οχι αιχμηρο και προσπαθησε να τις ανοιξεις απο την κατω πλευρα.
Το ξυλο απο το σουβλακι ή ακομα και ενα πλαστικο καλαμακι κανουν .
Επιτέλους ένας νότιος που ξέρει τι του γίνεται!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επιτέλους ένας νότιος που ξέρει τι του γίνεται!!!
Για να με καταλαβαινουν ολοι το εγραψα ετσι!
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τραβα ελαφρα το κατω λαστιχο προς το μερος σου. Θα αδειασει το νερο και θα καθαρισουν και οι υδροροες ειδικα αν οι πορτες εχουν πολυ νερο μεσα
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Γεια σας,
Τώρα που πήρα πίσω τις προκαταβολές, πήγα μία βόλτα την πιτσιρίκα στον μάστορα για να κλείσουμε το ΚΤΕΟ και να δει και 2-3 πραγματάκια ακόμη. Το αντιψυκτικό έχει μία λιπώδη υφή και έχει και διάφορα κομματάκια σκουριά. Ο μάστορας λέει ότι δεν είναι τόσο χάλια όσο το περιγράφω και δεν έχει κάψει φλάντζα. Το αυτοκίνητο δουλεύει σε θερμοκρασία λίγο πάνω από την μεσαία ένδειξη που έχει ανάμεσα στους 60 και 90 βαθμούς και το υπολογίζω να είναι σχεδόν 80βC. Το λάδι δεν έχει βγάλει σαπουνάδα και δουλεύει στην μέση του δείκτη, νόμιζω ότι αυτό είναι 100βC. Δεν έχω κατανάλωση λαδιού, ούτε αντιψυκτικού. Οπότε φαντάζομαι ότι το αντιψυκτικό έμεινε μέσα για 8.5 χρόνια και έχει αλλοιωθεί.
Το φιλτροκούτι που έχει μαζέψει χώμα και χαλίκια και φαίνεται να έχει βραχεί , μου είπε ότι έτσι μαζεύουν όλα. Μου είπε ότι δεν φαίνεται να είναι από την πρόχειρη επισκεύη της σκούπας που καταλήγει μπροστά χαμηλά στον προφυλακτήρα. Εμένα μου φαίνεται περίεργο η σκούπα αυτή να τραβάει τόσο χώμα, χαλίκια και νερό γιατί είναι εργοστασιακή κατασκεύη.
Τέλος το τρίξιμο του συμπλέκτη μου είπε ότι είναι το pivot. Αυτό δεν το άκουσα πολύ καλά, μπορεί να είπε και κάτι σαν pinion. Είναι στο δέσιμο της ντίζας πάνω στο κιβώτιο. Θα του ρίξει WD40 και εάν δεν περάσει μέσα για να στρώσει θέλει κατέβασμα το κιβώτιο. Εάν το αφήσω όπως είναι, θα σκληρήνει και άλλο και κάποια στιγμή κάτι θα σπάσει, είτε η ντίζα είτε κάτι άλλο. Μάλιστα.
Στην επιστροφή πέρασα από έναν τύπο που μόνο αγοράζει αυτοκίνητα και μου έδινε £400. Το πέρασε από έλεγχο στον υπολογιστή και μου πρόσφερε £105 για να το κλείσουμε. Εκεί με σκότωσε, μου είπε ότι του έχουν σβήσει τα χλμ και δεν μου δίνει παραπάνω. Έκανε τον ίδιο έλεγχο που έκανε η αντιπροσωπεία και η δημοπρασία και το βρήκαν καθαρό ενώ αυτός το βρήκε πειραγμένο. Στις 15/9/2008 το έχουν γράψει να έχει 53,000 miles ενώ σήμερα έχει 52,774 miles. Μου είπε ότι εάν το περάσω από ΚΤΕΟ να μην δώσω πάνω απο £105.
Τηλέφωνησα στην εταιρία που κάνει τους ελέγχους και μου είπαν ότι τα χλμ είναι δύσκολο να τα ελέγξουν γιατί υπάρχει ο ανθρώπινος παράγοντας του λάθους. Μόνο από τα service και τα ΚΤΕΟ θα τα βρω. Service δεν ξέρω εάν του έκαναν ποτέ και τα ΚΤΕΟ είναι μία χαρά.
16/10/2006: 19,196 mi
10/10/2007: 29,461 mi
5/5/2008: 32,977mi (κόπηκε αλλά το ξαναπέρασαν αμέσως)
5/5/2009: 36,153mi
27/4/2010: 40,852mi (κόπηκε)
29/4/2010: 40,878mi (το κυκλοφόρησαν χωρίς ΚΤΕΟ για 2 μέρες, έλεος δηλαδή)
26/4/2011: 44,409miΕγώ το πήρα στις 3/11/2011 με 46,234mi και ο αγοραστής το βρήκε στις 15/9/2008 να έχει 53,000mi και στις 1/11/2011 με 46,000mi.
Τηλέφωνησα στην δημοπρασία και παραξενεύτηκαν. Το ξαναέλεγξαν και ξαναβγήκε καθαρό. Μία φορά μας έχει σταματήσει η αστυνομία αλλά δεν βγήκαν τίποτα παράξενο, αν και νομίζω ότι μας σταμάτησαν λόγω του προχωρημένου της ώρας σε κακόφημη περιοχή με καγκουράμαξο και όχι για να ελέγξουν τα χαρτιά. Βέβαια η ξανθιά μπατσίνα διάβασε το ελληνικό δίπλωμα και το βρήκε μια χαρά. Ο τύπος από την δημοπρασία μου είπε το ίδιο, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το αυτοκίνητο. Του είπα για τα σπασμένα γυαλιά που έχω βρει μέσα και τον χτυπημένο προφυλακτήρα, αλλά μου είπε ότι ο έλεγχος βγάζει μόνο ότι περάσει στην ασφάλεια ή δηλωθεί στην αστυνομία. Τα υπόλοιπα που είναι μαύρα, είναι μαύρα, δεν φαίνονται πουθενά. Μου είπε ότι εάν το ξαναπάω πίσω, να μην περιμένω περισσότερα από £250-£300 μείον τα έξοδα £35+ΦΠΑ, συν όσες φορές χρειαστεί να το βγάλουμε στο πεζοδρόμιο. Μου είπε να το στείλω για ανακύκλωση, ή να το δώσω για £105. Μου είπε ότι το νόημα της δημοπρασίας είναι το κρατήσεις μέχρι το ΚΤΕΟ και μετά να το αλλάξεις. Εμένα αυτό μου ακούγεται πολύ παράξενο αλλά μπορεί να έχουν κάτι τα αυτιά μου. Για το ΚΤΕΟ μου είπε να μην δώσω παραπάνω από £200.
Καινούργια αυτοκίνητα σαν τα στοκαρισμένα παλιά Panda αρχίζουν από £6400. Δεν θέλω να δώσω τόσα χρήματα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο γιατί όσο περιμένω να τελειώσω το διδακτορικό, δεν έχω πλήρη απασχόληση. Συν μία προσφορά να πάω στην Νέα Υόρκη που δεν την έχω ξεγράψει ακόμη, συν η αγορά του σπιτιού, και στο τέλος δεν βγαίνουν όλα μαζί χωρίς να μπεις σε δάνεια. Σχεδόν καινούργιο ή καλομεταχειρισμένο αυτοκίνητο σημαίνει ότι την διαφορά από το καινούργιο θα την πληρώσεις σε συντήρηση.
Πώπω, γέρασα και τα βλέπω πλέον διαφορετικά τα σαπάκια. Εάν ένα παιδικό σαν το Panda βγάλει 300Κ-350Κ χλμ, που δεν θα τα βγάλει μες στο χιόνι αλλά λέμε τώρα, έχει χρόνο ζωής 10 χρόνια. Σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω εάν αυτά τα τουλάχιστον £650 τον χρόνο που είναι η απόσβεση του καινούργιου, είναι αρκετά για να τα δίνεις για συντήρηση και να μην περιμένεις να περάσουν 10 χρόνια για να κάνεις την απόσβεση. Εάν πάρω τις £105 που μου δίνουν τώρα, θα μου στοιχίσει £100 τον μήνα. Ενδεικτικά αναφέρω ότι τα Fiesta τα δίνουν με £59 τον μήνα και εκεί ξυπνάει εκείνο το διαβολάκι που λέει να εκμεταλευτείς το σύστημα και αντί να δίνεις £1000 τον χρόνο για να έχεις ένα παλιό αυτοκίνητο, να δίνεις τα ίδια για να έχεις ένα καινούργιο που θα το αλλάζεις κάθε 2-3 χρόνια.
Εγώ σκέφτομαι ότι αντί να τα βγάζει το κέρδος ο πωλητής και η τράπεζα, δεν είναι καλύτερα να ζήσει και ο μάστορας και να δεις και 2-3 αυτοκίνητα που με το δικό σου μυαλό ποτέ δεν θα δεις; Δεν θέλω να φτάσω στα άκρα που λέει ο τύπος από την δημοπρασία και να το αλλάζεις κάθε λίγους μήνες, αλλά όσο και να το κάνεις εάν αλλάξεις ψαλίδια, βάση μηχανής, δισκόφρενα και εξάτμιση, δεν μένουν και πολλά πράγματα να αλλάξεις στο επόμενο ΚΤΕΟ. Ποτέ μην λες ποτέ! Ειδικά με την δικιά μας που όλο και κάτι θα βγάλει, από συμπλέκτη μέχρι καμιά φλάντζα. Το ζήτημα είναι εάν πάω τώρα στην επιλογή των δόσεων, ποιο το νοήμα που περίμενα τόσα χρόνια να γεννήσει το γουρουνάκι;
Χωρίς να υπολογίσω την διαφορά να οδηγείς καινούργιο ή παλιό, είναι λογικό ένα ποσό της τάξεως των £2-£3 ημερησίως ως χασούρα για να έχεις το αυτοκίνητο στον δρόμο; Εάν είναι καινούργιο, τότε αυτά πάνε στην απόσβεση, εάν είναι παλιό, τότε αυτά πάνε στην συντήρηση. Το θέμα είναι ότι όλοι πάνε για το καινούργιο και έχω κολλήσει ότι δεν μπορεί να κάνουν λάθος 371 τρισεκκατομύρια μύγες που προτιμούν τις ακαθαρσίες, κάτι πρέπει να κάνω λάθος εγώ. Εάν το Xsara τρακάρει, είναι £450 excess fee και ουσιαστικά νομίζω ότι δεν θα μας δώσουν τίποτα. Εδώ τα δίλιτρα VTS τα πουλάνε σε αυτές τις τιμές. Ο προβληματισμός είναι κατά πόσο αξίζει να κυκλοφορείς με ένα σαπάκι το οποίο στοιχίζει λιγότερο από τις επισκεύες του. Και όλα αυτά, χωρίς καν να έχω τον λογαριασμό από το ΚΤΕΟ γιατί τότε θα είναι πολύ αργά για να το κυκλοφορείς.
Την Κυριακή μας έκλεισαν το DS5 5* experience με ένα 200άρι αυτόματο. Κάτι μου λέει ότι αυτό δεν είναι και τόση καλή ιδέα και ούτε θα βοηθήσει για να βγουν οι αποφάσεις που πρέπει. Είμαι πολύ περίεργος πόσο χαμηλά θα πέσουν για να πουλήσουν, όταν τα C4 ήδη έχουν πιάσει πάτο στις £11,000.
http://www.collierserdington.citroen.co ... elId=14205
-
Aνοικτό DS3 θα παρουσιάσει η Citroen.
http://www.quattroruote.it/notizie/concept/citroen-ds3-decouvrable-premiere-a-sorpresa-a-poissy-video -
Καλησπέρα σε όλους. Σε 25 εργάσιμες θα αποκτήσω για πρώτη μου φορά γαλλικό αυτοκίνητο. Μέχρι τώρα είχα ιταλικά (και έχω ένα PANDA 4X4), γερμανικά και ιαπωνέζικα. Ο λόγος γίνεται για ένα λευκό C4 1.6 e-HDi 110 MCP STT Attraction με PACK AERO. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και στην OCTAVIA 1.6 TDi. Ελπίζω να έκανα τη σωστή επιλογή!
-
Ο χρήστης kosnear έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Σε 25 εργάσιμες θα αποκτήσω για πρώτη μου φορά γαλλικό αυτοκίνητο. Μέχρι τώρα είχα ιταλικά (και έχω ένα PANDA 4X4), γερμανικά και ιαπωνέζικα. Ο λόγος γίνεται για ένα λευκό C4 1.6 e-HDi 110 MCP STT Attraction με PACK AERO. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και στην OCTAVIA 1.6 TDi. Ελπίζω να έκανα τη σωστή επιλογή!Πολλοι λενε πολλα καλα λογια για το συγκεκριμενο.
Λογικα θα το πηρες και σε πολυ καλη τιμη!Περιμενουμε τις πρωτες σου εντυπωσεις μολις το παραλαβεις!
-
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Μου στοίχισε 18.380€. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η επέκταση εγγύησης που είναι συνολικά 5 χρόνια ή 60.000χλμ
-
Attraction με Pack Aero εχει μπολικο εξοπλισμο ομως, οποτε θα ελεγα οντως οτι η τιμη ειναι πολυ καλη!
-
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Μου στοίχισε 18.380€. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η επέκταση εγγύησης που είναι συνολικά 5 χρόνια ή 60.000χλμΜε το καλό να το παραλάβεις και να το χαρείς kosnear!!!Πολύ καλή επιλογή!
Αυτό το pack aero τι περιλαμβάνει;
-
Ο χρήστης DIO3008 έγραψε:
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Μου στοίχισε 18.380€. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η επέκταση εγγύησης που είναι συνολικά 5 χρόνια ή 60.000χλμ
Καλορίζικο kosnear!!!
Αυτό το pack aero τι περιλαμβάνει;
Το pack aero κοστίζει 200€ και απ΄οτι μου εξήγησαν είναι κάποιο σύστημα που τοποθετείται στο κινητήρα που ρίχνει τις εκπομπές ρύπων κάτω από τα 100g/km με αποτέλεσμα να μην πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και την μέση κατανάλωση την πηγαίνει από 4,2 σε 3,8.
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Γεια σας,......................
Να πας στην Αμερικη μπας κ βρεις κανενα αυτοκινητο της προκοπης!! Απο κει κ περα τα ξαναπαμε, με ενα χιλιαρικο δεν το κανεις 'καινουριο'? Ε, φτιαξτο και ξενοιαζεις, οσο χαλια κ να ναι αφου το κυκλοφορεις οπως ειναι τωρα, καλυτερα θα εισαι. Τουλαχιστον θα εχεις ιδια λαστιχα σε ολους τους τροχους!
-
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Μου στοίχισε 18.380€. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η επέκταση εγγύησης που είναι συνολικά 5 χρόνια ή 60.000χλμΜε το καλο να παραλαβεις.
Πολυ λιγα τα χλμ για την εγγυηση,παλια εδιναν 100000.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Με το καλο να παραλαβεις.
Πολυ λιγα τα χλμ για την εγγυηση,παλια εδιναν 100000.
Έχεις δίκιο. Για DIESEL αυτοκίνητο που υποτείθεται το παίρνεις γιατί κάνεις χιλιόμετρα είναι λίγα 60.000χλμ για 5 χρόνια (12.000 τον χρόνο) Θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 100.000 όπως παλιά. Απλά το έκανα γιατί μπορεί και να μην τα περάσω τα 60.000 οπότε για 160€ θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο για 5 χρόνια
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Aνοικτό DS3 θα παρουσιάσει η Citroen.
http://www.quattroruote.it/notizie/concept/citroen-ds3-decouvrable-premiere-a-sorpresa-a-poissy-videoΕλεος... Τρατζικ...
CITROËN FORUM