-
Toυ έκαναν έκπτωση και του έκοψαν 30 άλογα; Γρήγορα αλλάξτε την παραγγελία, δεν αξίζει!!!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
4 αστερια εχει (αν και τα σχολια που λεει απο κατω ειναι γενικως πολυ καλα)
http://www.euroncap.com/results/citroen ... 9/364.aspx[Spoiler: Το C3 εχει 14.4 ποντους στο front impact και 14.5 στο side impact εναντι 13.9 και 15.7 αντιστοιχα στο Seat Ibiza το οποιο ειναι 5στερο, οποτε υποθετω οτι χανει ποντους και το 5ο αστερι λογω ελλειψης safety assist στην βασικη εκδοση]
Εχει παρουσιαστει/κυκλοφορησει το 2009, ισως αρχισε τις πωλησεις εδω το 2010, δεν θυμαμαι.
Προσωπικα μ'αρεσει (αν και το θεωρω λιγο γυναικειο σαν σχεδιο) και δειχνει σαφως καλυτερο απο το παλιο C3. Υποθετω εννοεις 70 αλογα (1.4 diesel) κι οχι 40. Δεν βγαζουν φωτια στην ασφαλτο αλλα αυτο που βοηθαει στα diesel ειναι η ροπη που ειναι σαφως μεγαλη.
Καπου διαβασα για καποιο μοτερ οτι ειναι αρκετα θορυβωδες, δεν ξερω αν ελεγαν γι αυτο ομως. Εχω τετοιο πονοκεφαλο τωρα που δεν μπορω να ψαξω. Γενικως θα κοιταζα αν με επαιρνε (οικονομικα) το 1.6 diesel σαν πιο καλη επιλογη.
Για αυτό έλεγα Γενικά η ροπή δεν είναι κάτι φοβερό αλλά ευτυχώς ο 70αρης δεν είναι εγκεφαλικά νεκρός κάτω απο τις 2000 στροφές. Για αστικές μετακινήσεις επαρκεί αλλά δεν είναι και τπτ φοβερό γενικότερα.
-
χαχχαχαχαχα!!!!ναι πανω στον πανικο μου εγραψα 40 αλογα ενω ηθελα να πω 70!!!!!
το ειδαμε σε μαυρο και μας φανηκε πολυ ομορφο αλλα ο φιλος μου εψαχνε για οικονομικο ντιζελ γιατι κανει πολλα χιλιομετρα οποτε γι αυτο κατεληξε εκει...εχει πολυ καλη εκπτωση ομολογουμενως...
εψαχνα για crash test 2011 η 2012 δεν ηξερα οτι κυκλοφορησε το 2009...μαλλον γι αυτο δε εβρισκα...[Spoiler: Το C3 εχει 14.4 ποντους στο front impact και 14.5 στο side impact εναντι 13.9 και 15.7 αντιστοιχα στο Seat Ibiza το οποιο ειναι 5στερο, οποτε υποθετω οτι χανει ποντους και το 5ο αστερι λογω ελλειψης safety assist στην βασικη εκδοση]
αυτο δεν καταλαβα τι ειναι....χανει δηλαδη το 5ο αστερι γιατι 'μπαινει' μεσα 1 ποντο παραπανω απ οτι θα επρεπε?
τωρα για το θεμα του θορυβου...ευτυχως δεν τον απασχολει καθολου...
οποτε λετε οτι εχει καλες κριτικες ε?ωραια...
-
Α και να μην το ξεχάσω, καίει και αρκετό πετρέλαιο
-
3,9 μικτη δινει....ποσο πιο τελειο?
-
Ο χρήστης lunadark έγραψε:
[Spoiler: Το C3 εχει 14.4 ποντους στο front impact και 14.5 στο side impact εναντι 13.9 και 15.7 αντιστοιχα στο Seat Ibiza το οποιο ειναι 5στερο, οποτε υποθετω οτι χανει ποντους και το 5ο αστερι λογω ελλειψης safety assist στην βασικη εκδοση]αυτο δεν καταλαβα τι ειναι....χανει δηλαδη το 5ο αστερι γιατι 'μπαινει' μεσα 1 ποντο παραπανω απ οτι θα επρεπε?
Οχι οχι, ειναι συστημα 'επιβραβευσης' φαντασου, οσο καλυτερα παει ενα αυτοκινητο στα διαφορα σημεια του τεστ τοσους ποντους παιρνει.
Προτεινε του να ριξει μια καλη ματια στην τσεπη του τωρα και στο πως βλεπει την τσεπη του σε λιγο καιρο κι αν τον αντεχει να κοιταξει και το 1.6 diesel παντως... ΜΟΝΟ σε περιπτωση που το αντεχει, το υπογραμμιζω...
-
μπαααα...οριακα τον παιρνει και για το 1400...δυσκολοι καιροι...
-
OK τοτε, ας προχωρησει σε αυτο χωρις φοβο. Λογικα ειναι ο,τι πιο φθηνο σε diesel στην κατηγορια του, οποτε καλη επιλογη.
-
τελεια!!!!προχωραμε δηλαδη!απλα ανησυχουσα μηπως βγαζει τπτ προβληματα κλπ γιατι καπου εδω μεσα διαβασα οτι οι ντιζελοκινητηρες αν βγαλουν ζημια θα ναι 2-3 χιλιαρικα...
αν υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να προσεξουμε γενικα για τα ντιζελ πειτε!
ευχαριστω παρα πολυ για τις αποψεις σας!!!! -
α τωρα το ειδα αυτο που εγραψες για τα αστερια...οποτε τα πηγε (ελαχιστα) καλυτερα απο το ibiza ε?
το safety assist ειναι κατι σημαντικο?δεν εχω ιδεα τι ειναι... -
Ερχονται αλλαγές το 2013
http://www.quattroruote.it/notizie/foto-spia/citroen-c3-restyling-nel-2013 -
-
Μπορεί κάποιο από τα εκλεκτά μέλη του τοπικού να μού προτείνει (μέσω pm) εξειδικευμένο (όχι εξουσιοδοτημένο) συνεργείο Citroen στην ευρύτερη περιοχή Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Νέας Ερυθραίας, κτλ.
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης lunadark έγραψε:
τελεια!!!!προχωραμε δηλαδη!απλα ανησυχουσα μηπως βγαζει τπτ προβληματα κλπ γιατι καπου εδω μεσα διαβασα οτι οι ντιζελοκινητηρες αν βγαλουν ζημια θα ναι 2-3 χιλιαρικα...
αν υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να προσεξουμε γενικα για τα ντιζελ πειτε!
ευχαριστω παρα πολυ για τις αποψεις σας!!!!Οι ντιζελοκινητηρες κυκλοφορουν ελευθερα στον λογικο κοσμο χρονια τωρα χωρις κανενα θεμα. Αρα μην ανησυχειτε. Περισσοτερο εχει σημασια να βρειτε πρατηριο με σωστο ντιζελ.
α τωρα το ειδα αυτο που εγραψες για τα αστερια...οποτε τα πηγε (ελαχιστα) καλυτερα απο το ibiza ε?
το safety assist ειναι κατι σημαντικο?δεν εχω ιδεα τι ειναι...Αν δεις το λινκ που σου παρεθεσα, εχει μια βαθμολογια (ενα ποσοστο) στο safety assist. Αυτο περιλαμβανει την υπαρξη ESP, speed limiter και ενδειξεων για τις ζωνες στην βασικη εκδοση. Επειδη οπως λεει το ESP δεν ηταν βασικο στην βασικη εκδοση, ριξαν 'ποινη' στο αμαξι. Υποθετω πιο πολυ απο εκει εχασε το συγκεκριμενο αυτοκινητο το 5ο αστερι, καθως στις δοκιμες προσκρουσης ηταν αντιστοιχο με το Ibiza (σαν βαθμολογια) και γι αυτο το παρεθεσα σαν παραδειγμα.
-
α τελεια!!!!!σ ευχαριστω πολυ για την...'επιμορφωση'!!!χαχα
παντως στο ντιζελ εχει esp στην απλη εκδοση οποτε μια χαρα!προχωραμε! -
Χωρις κανεναν ενδοιασμο!
-
Λοκατζη εχεις πμ.
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Ξέρει κανείς τιμές για C3 και DS3 1.6hdi 112ps exclusive με τις νέες εκπτώσεις που έχει η citroen?Το DS3 1.6 e-HDI 110 στην εκδοση SPORT CHIC βγαινει 19520 με Green Bonus + αποσυρση.
Το C3 1.6 e-HDI 90 στην εκδοση ECO CHIC βγαινει 13770 ομοιως.
Στον τιμοκαταλογο που βλεπω,αυτες αναφερει ως top εξοπλιστικα εκδοσεις αντιστοιχα,δεν εχω στοιχεια για την exclusive.Ελπιζω να βοηθησα καπως.. -
Ο χρήστης SigmaDelta έγραψε:
Ξέρει κανείς τιμές για C3 και DS3 1.6hdi 112ps exclusive με τις νέες εκπτώσεις που έχει η citroen?
Το DS3 1.6 e-HDI 110 στην εκδοση SPORT CHIC βγαινει 19520 με Green Bonus + αποσυρση.
Το C3 1.6 e-HDI 90 στην εκδοση ECO CHIC βγαινει 13770 ομοιως.
Στον τιμοκαταλογο που βλεπω,αυτες αναφερει ως top εξοπλιστικα εκδοσεις αντιστοιχα,δεν εχω στοιχεια για την exclusive.Ελπιζω να βοηθησα καπως..Εχω μπροστά μου προσφορά για HDi 90 Eco Chick.
19295€
**- 3930€ **GREEN BONUS15365€ ΤΕΛΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ
-
Ξέρετε αν βγαίνει το C3 HDi μαζί με αυτόματο κιβώτιο;
CITROËN FORUM