-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Κάποιος σε ένα άλλο θρεντ έψαχνε για pick up.
Το συγκεκριμένο απευθύνεται μόνο σε Σιτροενάκηδεςhttp://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=18174&item=2490253673&rd=1&ssPageName=WDVW
Ποιό διεστραμμένο μυαλό έφτιαξε αυτό το πράγμα??
Δες το αλλιώς να αγκάζεσαι να δουλεύεις με 'τουότα' ενω και άνεση λόγω υδροπνευματικών και ασφάλεια μιας και ρυθμίζει αυτόματα το ύψος ανεξάρτητα φορτίου προσφέρει το όχημα
Σωστός, περνάς και ότι κατσικόδρομο γουστάρεις αφού το αμάξι σηκώνεται.....
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Το συγκεκριμένο απευθύνεται μόνο σε Σιτροενάκηδεςhttp://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=18174&item=2490253673&rd=1&ssPageName=WDVW
Δες το αλλιώς να αγκάζεσαι να δουλεύεις με 'τουότα' ενω και άνεση λόγω υδροπνευματικών και ασφάλεια μιας και ρυθμίζει αυτόματα το ύψος ανεξάρτητα φορτίου προσφέρει το όχημα
Nαί αλλά η ΒΧ δεν έχει σχεδιαστεί ωστε να μεταφέρει τα φορτία των τουότα.Κάθε μήνα θα χρειάζεσαι φούσκες,ψαλίδια και δεν ξέρω και εγώ τι.
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Nαί αλλά η ΒΧ δεν έχει σχεδιαστεί ωστε να μεταφέρει τα φορτία των τουότα.Κάθε μήνα θα χρειάζεσαι φούσκες,ψαλίδια και δεν ξέρω και εγώ τι.
Ισως αλλά απ' την άλλη έχουν αφαιρεθεί πολλά κιλάκια απ' το πίσω μέρος
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Χθές που πήγα στο σπίτι του φίλου που ήταν μαζί μου συνοδηγός οταν κόπηκε μου λέει : 'πάλι με την σκοτώστρα ήρθες?'
Για πλάκα στο είπε ή όχι?
οχι δεν το ειπε για πλάκα.Γιατι ξέρει τα εεεενα σωρο προβλήματα μικρά και μεγάλα που έχω με την xantia τα τελευταία 3 χρόνια. όπως πχ
-καμμένο μοτέρ στα 190.000 χλμ(!!!!) εβαλα καινούριο.
-χαλασμένος συναγερμός
-χαλασμένες κλειδαριές ΚΑΙ ασύρματο κλείδωμα
-2 φορες χαλασμένος αισθητήρας 'λ'
-2 φορες χαλασμένος ρυθμιστής ρελαντύ
-τρομπα υδραυλικού (πανάκριβη!!!!)
-κομμένος σωληνας υγρών ψυγείου (πανάκριβος)
-ρουλεμαν ψαλιδιών
-διάφορα δοκάρια στο σύστημα διευθυνσης
-ελλατωματικό εδω και καιρό ρελαντύ που δεν βρίσκουν τι φταίεικαι αρκετα άλλα που δεν θυμάμαι.
αυτο που θυμάμαι ειναι οτι τα τελευταία 3 χρόνια έχω δώσει 3.500.000 δραχμές για τις ζημιές και τα νορμαλ αναλώσιμα. Ενα καινούριο αυτοκινητο δηλαδή.
Αλλα σε 2 περίπου μήνες που έρχεται η Alfa GT μου την ξεφορτώνομαι επιτέλους την xantia η οποία μου φαίνεται έχει στοιχιώσει!!!
Χθές την πήρε η μάνα μου και την τράκαρε.άλλα 600 ευρώ
Θα μου λείψει η άνεση και η ποιότητα κύλησης της αλλα την βαρέθηκα πια με ολα αυτά.
κι άλλη ζημιά σήμερα η xantia
Χθές μου ανέβασε θερμοκρασία τερμα και άναψε το στοπ.Η οδική βοήθεια που ήρθε πέρα απο το συμπλήρωμα νερού στο ψυγείο και μια αποσυμπίεση που έκανε δεν βρήκε κάτι άλλο.
Σήμερα όμως το μεσημέρι μόλις μπήκα βλέπω το πατάκι στα πόδια του συνοδηγού πλημυρισμένο με παραφλού και άδειο το ψυγείο!!!! Υπήρχε διαρροή μέσα στο αυτοκίνητο.
Αποτέλεσμα: χαλασμένο ψυγείο καλοριφέρ, 360 ευρώ κόστος (φιλική τιμή) και 4 μέρες χωρις αυτοκίνητο γιατι πρέπει να μείνει 3 εργάσιμες μέσα. Θα βγεί όλο το ταμπλω για να γίνει η αντικατάσταση του ψυγείου.
-
Χθές που πήγα στο σπίτι του φίλου που ήταν μαζί μου συνοδηγός οταν κόπηκε μου λέει : 'πάλι με την σκοτώστρα ήρθες?'
οχι δεν το ειπε για πλάκα.Γιατι ξέρει τα εεεενα σωρο προβλήματα μικρά και μεγάλα που έχω με την xantia τα τελευταία 3 χρόνια. όπως πχ
-χαλασμένος συναγερμός
-ρουλεμαν ψαλιδιών
-ελλατωματικό εδω και καιρό ρελαντύ που δεν βρίσκουν τι φταίεικαι αρκετα άλλα που δεν θυμάμαι.
αυτο που θυμάμαι ειναι οτι τα τελευταία 3 χρόνια έχω δώσει 3.500.000 δραχμές για τις ζημιές και τα νορμαλ αναλώσιμα. Ενα καινούριο αυτοκινητο δηλαδή.
Αλλα σε 2 περίπου μήνες που έρχεται η Alfa GT μου την ξεφορτώνομαι επιτέλους την xantia η οποία μου φαίνεται έχει στοιχιώσει!!!
Θα μου λείψει η άνεση και η ποιότητα κύλησης της αλλα την βαρέθηκα πια με ολα αυτά.
Χθές μου ανέβασε θερμοκρασία τερμα και άναψε το στοπ.Η οδική βοήθεια που ήρθε πέρα απο το συμπλήρωμα νερού στο ψυγείο και μια αποσυμπίεση που έκανε δεν βρήκε κάτι άλλο.
Σήμερα όμως το μεσημέρι μόλις μπήκα βλέπω το πατάκι στα πόδια του συνοδηγού πλημυρισμένο με παραφλού και άδειο το ψυγείο!!!! Υπήρχε διαρροή μέσα στο αυτοκίνητο.
Αποτέλεσμα: χαλασμένο ψυγείο καλοριφέρ, 360 ευρώ κόστος (φιλική τιμή) και 4 μέρες χωρις αυτοκίνητο γιατι πρέπει να μείνει 3 εργάσιμες μέσα. Θα βγεί όλο το ταμπλω για να γίνει η αντικατάσταση του ψυγείου.
Κάνε υπομονή μια και περιμένεις καινούργιο αυτοκίνητο.....
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
-χαλασμένος συναγερμός
-ρουλεμαν ψαλιδιών
Κάνε υπομονή μια και περιμένεις καινούργιο αυτοκίνητο.....
αυτο κάνω!!! αλλα σε 1 μήνα 3 ζημιές 2000 ευρώ!!!!! και μένουν 3 μήνες αkόμα για την alfa
-
αυτο κάνω!!! αλλα σε 1 μήνα 3 ζημιές 2000 ευρώ!!!!! και μένουν 3 μήνες αkόμα για την alfaΚοιτα οι Γαλλίδες είναι δύσκολες. Μάλλον σου κάνει την ζωή πατίνι γιατί την πρόδωσες για μια Ιταλίδα.
Την έκανες ανταλλαγή ή θα την πουλήσεις όταν έρθει η Άλφα? -
ακαδημαικά εντελώς, αραγε μπορει να μπει το καινουριο μοτερ 1.4 16v της citroen σε saxo?
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
αυτο κάνω!!! αλλα σε 1 μήνα 3 ζημιές 2000 ευρώ!!!!! και μένουν 3 μήνες αkόμα για την alfa
Κοιτα οι Γαλλίδες είναι δύσκολες. Μάλλον σου κάνει την ζωή πατίνι γιατί την πρόδωσες για μια Ιταλίδα.
Την έκανες ανταλλαγή ή θα την πουλήσεις όταν έρθει η Άλφα?λέω να κρατήσω την Xantia για χαμαλοδουλειές.μεταφορές σακιών κτλ
-
Κοιτα οι Γαλλίδες είναι δύσκολες. Μάλλον σου κάνει την ζωή πατίνι γιατί την πρόδωσες για μια Ιταλίδα.
Την έκανες ανταλλαγή ή θα την πουλήσεις όταν έρθει η Άλφα?λέω να κρατήσω την Xantia για χαμαλοδουλειές.μεταφορές σακιών κτλ
Χμ μήπως να την έκανες φορτηγάκι σαν την ΒΧ πιο πάνω???
-
Το ΒΧ pick up σίγουρα είναι το BX station wagon... ...και έχει και 9 bids!!
-
Τι λες βρε φίλε!
Αν είναι έτσι δώσε την σε μένα!
Άκου εκεί η Xantia για χαμαλοδουλειές και σακιά….!
Απαπα! -
Ε, κι εγώ το ίδιο θα κάνω με τη C5 σε κάνα τριάρι χρόνια...
ΦΥΣΙΚΑ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ!!!
-
Εγώ σε citroen van θα έπαιρνα αυτό
-
Βρισκόμουν στο parking ενός supermarket και όταν έβαλα μπρος άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός του αυτοκινήτου δίπλα...
Να το πάρω προσωπικά το θέμα?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Βρισκόμουν στο parking ενός supermarket και όταν έβαλα μπρος άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός του αυτοκινήτου δίπλα...Να το πάρω προσωπικά το θέμα?
Στην κέρκυρα που είχα πάει,έβγαλα φωτο ένα mitsubishi 3000gt με το κινητό,και αμέσως άρχισε να μιλάει ο συναγερμός στα αγγλικά και να λέει thief,thief!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Βρισκόμουν στο parking ενός supermarket και όταν έβαλα μπρος άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός του αυτοκινήτου δίπλα...Να το πάρω προσωπικά το θέμα?
Οχι εκτος αν εχεις ελευθερη εξατμιση και δεν μας το εχεις πει
-
Κώστα 'ευαισθησίες' συναγερμών...τι να πεις
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Τι λες βρε φίλε!
Αν είναι έτσι δώσε την σε μένα!
Άκου εκεί η Xantia για χαμαλοδουλειές και σακιά….!
Απαπα!γιατι τώρα τι νομίζεις οτι κάνει??? αμα ρίξω τα καθίσματα χωράει 8 50ακιλα σακιά με τροφές για κότες για το κοτέτσι της μάνας μου!!!!
Στην alfa GT που θα πάρω εννοείται οτι δεν θα μπει ούτε σπόρος
Αρα μάλλον εκει θα καταλήξει η xantia -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Βρισκόμουν στο parking ενός supermarket και όταν έβαλα μπρος άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός του αυτοκινήτου δίπλα...
Να το πάρω προσωπικά το θέμα?
Οχι εκτος αν εχεις ελευθερη εξατμιση και δεν μας το εχεις πει
Όχι δεν έχω!
Αλλά μάλλον στο θόρυβο είναι το ίδιο!!!
CITROËN FORUM