-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Μια γρήγορη απάντηση please.
Θέλω συνεργείο citroen κοντά στα Βριλήσσια, για να πάω αυτοκίνητο για έλεγχο αγοράς. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο;
Ευχαριστώ!Αν ακομα δεν βρηκες κατι εχεις κι απο μενα π.μ.
τι παιρνεις ?
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Πάω για αυτό:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1653677/Το αυτοκίνητο στην επίμαχη αγγελία είναι η SX. Τα τάσια αυτά ήταν για 16αρες ζάντες και οι επενδύσες είναι οι απλές βελούδινες. Νομίζω ότι έβγαινε και σε 1600 κ.εκ. Ισχύς νομίζω στα 110ΗΡ
Με βάση αυτό
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.ph ... 0f4527f146
είναι η SX Packedit
Καταρχάς, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και για τις παρατηρήσεις, που είναι πολύ χρήσιμες. Αυτό που βασικά με ενδιαφέρει, είναι ο συνδυασμός km-κατάσταση-τιμή και όχι τόσο ο εξοπλισμός. Δηλαδή ,μεταξύ 2 αυτοκινήτων με την ίδια τιμή και διαφορετικό επίπεδο εξοπλισμού και αριθμό km, θα προτιμήσω αυτό με τα λιγότερα km. Τώρα,ήδη στο τηλ. μου είχε πει για 300 ευρώ λιγότερα. Με το δεδομένο για τον εξοπλισμό, πάμε ακόμα παρακάτω...
-
Άποψή μου, αν είναι τέλειο μηχανικά και μέσα έξω βαριά βαριά 6.000€ και πολλά λέω. Μιλάμε για την βασική έκδοση του μοντέλου και πλέον οι τιμές έχουν πέσει εντυπωσιακά. Για να καταλάβεις τον Μάιο αγοράστηκε από δικό μου άνθρωπο πινακιδάτη τέτοια Vtrs μοντέλο 10' με κορυφαίο εξοπλισμό και με το καινούργιο μοτέρ σε συνεργασία με την BMW με τα 120 άλογα και τον μεταβλητό με 0 χιλιόμετρα για 12.000€ με 2 χρόνια εγγύηση και 2 χρόνια δωρεάν σέρβις. Για συνεργείο έχω αν θες απολύτου εμπιστοσύνης που ότι σου πει είναι εγγύηση αλλά σου πέφτει μακριά, μιλάμε για Χαιδάρι.
send from a galaxy far far away
-
Αν κοιτάξεις στο internet(www.car.gr, www.xe.gr, www.mynextcar.gr), η τιμή του είναι μια χαρά. Το ότι ένα αυτοκίνητο του 2010 αγοράστηκε αναλογικά πιο φθηνα από ένα του 2007 είναι απόλυτα λογικό και συμβαίνει σε όλα τα μοντέλα. Γενικά, πάνω από τις 8000 ευρώ οι ευκαιρίες είναι τρελές, αλλά δεν έχω τόσα χρήματα... :
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Άποψή μου, αν είναι τέλειο μηχανικά και μέσα έξω βαριά βαριά 6.000€ και πολλά λέω. Μιλάμε για την βασική έκδοση του μοντέλου και πλέον οι τιμές έχουν πέσει εντυπωσιακά. Για να καταλάβεις τον Μάιο αγοράστηκε από δικό μου άνθρωπο πινακιδάτη τέτοια Vtrs μοντέλο 10' με κορυφαίο εξοπλισμό και με το καινούργιο μοτέρ σε συνεργασία με την BMW με τα 120 άλογα και τον μεταβλητό με 0 χιλιόμετρα για 12.000€ με 2 χρόνια εγγύηση και 2 χρόνια δωρεάν σέρβις. Για συνεργείο έχω αν θες απολύτου εμπιστοσύνης που ότι σου πει είναι εγγύηση αλλά σου πέφτει μακριά, μιλάμε για Χαιδάρι.send from a galaxy far far away
η SX Pack δεν είναι η βασική.
όταν είχα πάρει το 2005 την δικιά μου Exclusive ήταν ένα κλικ πιο κάτω σε εξοπλισμό.
είχε αρκετά πράγματα πάνω. -
Μιλάς για τα πολύ πρώτα.Το 07' κορυφαία ήταν η exclusive μετά η VTRS,VTR pack,VTR και μετά η SX pack. Όπως και να έχει πάντως μακάρι να είναι 'καθαρό' και στη συνέχεια καλοτάξιδο!
send from a galaxy far far away
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Καταρχάς, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και για τις παρατηρήσεις, που είναι πολύ χρήσιμες. Αυτό που βασικά με ενδιαφέρει, είναι ο συνδυασμός km-κατάσταση-τιμή και όχι τόσο ο εξοπλισμός. Δηλαδή ,μεταξύ 2 αυτοκινήτων με την ίδια τιμή και διαφορετικό επίπεδο εξοπλισμού και αριθμό km, θα προτιμήσω αυτό με τα λιγότερα km. Τώρα,ήδη στο τηλ. μου είχε πει για 300 ευρώ λιγότερα. Με το δεδομένο για τον εξοπλισμό, πάμε ακόμα παρακάτω...
θα πω κάτι και δώσε την ανάλογη προσοχή.
άσχετα με τον αριθμό χιλιομέτρων που έχει ένα αυτοκίνητο κανείς δεν είναι σε θέση να σου πει τι θα παρουσίαση μετά την αγορά του.
και αναφέρομαι κυρίως στα ηλεκτρονικά συστήματα,βάρδα μη σου κάτσει η στραβή.
(το ίδιο ισχύει και για τα καινούργια.) -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Ταυτίστηκες με το post μου;
-
απο λαθος πατησα υποβολη πρωτου γραψω.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
απο λαθος πατησα υποβολη πρωτου γραψω.Αλσχάιμερ το λένε αυτό στο χωρίο μου
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
απο λαθος πατησα υποβολη πρωτου γραψω.
Αλσχάιμερ το λένε αυτό στο χωρίο μου
το λενε στο δικο μου.
-
Μπα... στο δικο μου ετσι ονομαζουμε εμεις τα citroen.
χοχοχοχο
-
Χτες ανέβηκα Αθήνα για να δω το αυτοκίνητο. Το πήγα στην autovag, όπου με περίμενε ο φίλος Thάnos. Λοιπόν:
-το αυτοκίνητο είναι σε άριστη μηχανολογική κατάσταση.
-έχει πραγματικά χιλιόμετρα
-είναι άβαφτο, άρα και ατρακάριστο.Από εκεί και πέρα,
-δεν έχει περάσει ΚΤΕΟ, που σημαίνει ότι είναι εκπρόθεσμο κατά 5 μήνες περίπου που σημαίνει....
-έχει χτυπήματα και στα 2 πίσω φτερά και στην πίσω αριστερή πόρτα.
-Θέλει αλλαγή ελαστικών. Φοράει ακόμα τα πρώτης τοποθέτησης.
-Η κατάσταση του εσωτερικού είναι μέτρια. Υπάρχουν σημάδια φθοράς της επένδυσης στην πόρτα του οδηγού.Συμπέρασμα: αγοράζεται μόνο με γενναία έκπτωση, που ο ιδιοκτήτης δε δείχνει διατεθιμένος να αποδεχτεί....
ΥΓ: Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το φίλο Thάnos για τη βοήθειά του και τα παιδιά στο συνεργείο που, απο ό,τι φαίνεται, θα το ξαναχρειαστώ στο άμεσο μέλλον
-
Θα το βάλει στον πάτο του for sure.
-
Απο αυτα που γραφεις και σε συνδυασμο με το γεγονος οτι αλλιως το παρουσιαζει στην αγγελια απλα μη το παρεις το συγκεκριμενο αυτοκινητο.
Αυτα τα 2 5θυρα (απ οτι καταλαβα 5θυρο ψαχνεις) θα τα κοιταζα εγω.
Αρκει να μην εχει φαει καμια γερη..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1637235/Και αυτο μοιαζει αψογο και ειναι και απο την Πατρα οποτε δε θα τρεχεις, αν και δε μου αρεσει η περιγραφη της αγγελιας..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1632747/Να σε σκανδαλισω λιγο τωρα? Εκτος κι αν ειναι το αυτοκινητο του qsisvts γιατι και στη περιοχη μενει και τα χιλιομετρα ειναι παρομοια και το χρωμα νομιζω ιδιο..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1681365/ -
Χαίρομαι που βοήθησα
-
Η βασική έκδοση της C4 μκ1 ήταν η S και μετά η XT την οποία είχα αγοράσει το 2009-το κουπέ 1.4 στα 11900€. (Πρόσφατα του έβαλα 16 αλουμινίου εργοστασιακές, προβολείς ομίχλης και μου έκαναν δώρο το ράδιο-CD και τους αισθητήρες πάρκιγκ.)
Μετά αλλάζαν οι ονομασίες στο κουπέ. SX για το 5θυρο, VTR για το κουπέ, μόνο η VTRS ήταν κοινή και ως τόπ για το κουπέ η VTS για το 5θυρο η exclusive.
To παρακάτω σάιτ απο το Α.Τρίτη λέει πως ήταν το 2008/2009 τα επίπεδα εξοπλησμού της C4 μκ1.
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=72811
-
@ nonos
Ναι, δε σκοπεύω να το πάρω
Για τις αγγελίες που έβαλες, δε μου αρέσει ο συνδυασμός km-τιμής. Γενικά, επειδή η εποχή προσφέρεται για αγοραστές και όσο κρατάει το Megane μου σκοπεύω να αγοράσω μόνο όταν βρω κάτι πάρα πολύ καλό.edit: εγώ έχω βάλει στο μάτι αυτό
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1664329/
το οποίο πρέπει να ψιλοβιάζεται να ο πουλήσει, γιατί έχει ρίξει την τιμή κατά 200 ευρώ μέσα σε 20 μέρες περίπου. Περιμένω να την ρίξει λίγο ακόμα... -
Θες μονο 1.6 ή θα σκεφτοσουν και για 1.4;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Θες μονο 1.6 ή θα σκεφτοσουν και για 1.4;Δε θα σκεφτόμουν, ένας από τους βασικούς λόγους που αλλάζω το αυτοκίνητό μου είναι το ότι έχω βαρεθεί με με προσπερνάνε οι νταλίκες στην ανηφόρα... Βέβαια, δεν κοιτάω μόνο C4.
-
Αυτο που κοιτας εχει παρομοια χιλιομετρα με αυτα που εβαλα, αλλα ειναι απο μαντρα οποτε ποτε δε ξερεις αν ειναι τα αληθινα... Σου προτεινα 2 απο ιδιωτες ,καθοτι απο ιδιωτη και αυτο που ελεγξες στην Αθηνα οποτε συμπερανα οτι προς τα εκει κινησε. Φυσικα και να το κοιταξεις αυτο που εβαλες, καθοτι εχει και καλη τιμη.
Επισης κοιτα οπως λες για 1.6 μονο γιατι η διαφορα ειναι σημαντικη..
CITROËN FORUM