-
Απο αυτα που διαβαζουμε αλλα και με βαση τον τυπο και τη λειτουργια του ειναι λιγο αργο και ξεπερασμενο..ουτε εγω εχω εμπειρια απο αυτοματα.
Το αυτοκινητο το εχει αγορασει το μελος physikos13 και μαλιστα το exclusive.. Πιστευω να το δει και να σου δωσει μια εικονα..βαλε τη δημοσιευση σου αυτη και στο θεμα της c4 με τιτλο 'citroen c4' γιατι εκει γραφει συχνα. -
thanks
-
Πηγαίνοντας στην αντιπροσωπία για να παραγγείλουμε κλειδί για το xantia γιατί ο τηλεχειρισμός δε λειτουργεί, μπήκα σε C5, C4 5d και DS3. Καλά μιλάμε για δευτερόλεπτα.
Σε C5 και C4 δε χωράω πίσω ούτε για αστείο ( αρκετά χειρότερα από το xantia, το οποίο με τη σειρά του είναι αισθητά πιο στενάχωρο και κοντό από το R19).
Στο DS3 δεν μπήκα πίσω, έκατσα μόνο μπροστά και γούσταρα. Ήταν και στο αγαπημένο μου χρώμα για ds3, το βυσσινί
Πολύ χαζά τα χρωμιωμένα φιλέτα στις πόρτες που δεν αφαιρούνται πάντως
Και τα led στάνταρ είναι; -
Σήμερα είδα όλο τον πράσινο στόλο αραγμένο
Μπράβο ρε Χρήστο@Αρης Τα led νομίζω πρέπει να σβήνουν με ρύθμιση στον εγκέφαλο του αυτοκινητου
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Και τα led στάνταρ είναι;Νομίζω υπάρχουν αναλογα με την έκδοση. Στις φτηνότερες δεν τα έχουν! (Για τα led ημέρας αναφέρομαι).
Μάλιστα!
Όταν πάρω αυτό ... δεν θα σε πάω βόλτα! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μάλιστα!
Όταν πάρω αυτό ... δεν θα σε πάω βόλτα!Το ξερα ότι θα το βρισκες Κώστα
-
Τον κάτοχο αυτού πρέπει οπωσδήποτε να τον κάνω φίλο μου και αν έχει ελευθερη αδερφή ... κουνιάδο μου!!!
... όχι που δεν θα το βλεπα!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τον κάτοχο αυτού πρέπει οπωσδήποτε να τον κάνω φίλο μου και αν έχει ελευθερη αδερφή ... κουνιάδο μου!!!
... όχι που δεν θα το βλεπα!!! -
Αλλάχτηκε προ ολίγου φίλτρο καμπίνας+απολύμανση του κυλώματος. Σύνολο 30 ευρώ με φίλτρο ενεργού άνθρακα, αξία ανεκτίμητη λόγω προσωπικής ενασχόλησης
-
Η απολύμανση του κυκλώματος πως γίνεται;
Sent from my dying iPhone
-
Με αυτό
Το ψεκάζεις σύμφωνα με τις οδηγίες στην εισαγωγή αέρα του κυκλώματος. -
Εγώ την έκανα με ένα από αυτά τα σπρέι που πουλάνε στο εμπόριο.
Το βάζεις στο αμάξι, ανοίγεις το a/c στο φουλ και στην χαμηλότερη θερμοκρασία και πατάς την κάνουλα η οποία
σταματάει μόλις αδειάσει μόνη της. Το αφήνεις για κανα 5λεπτο να δουλέψει αφού αδειάσει η κάνουλα. Job done και μυρίζει και όμορφα! -
Υπάρχει και αυτός ο τρόπος αλλά προτίμησα τον ευθύ και λίγο φτηνότερο τρόπο. Δεν είναι και μεγάλη φασάρια. Ανάβεις τον ανεμιστήρα στο τέρμα, ψεκάζεις. Το αφήνεις ένα 10λεπτο και μετά άλλα 10 λεπτά με το μοτέρ σε λειτουργία. Job done και δεν μυρίζει τπτ πλέον.
-
Αυτή η εισαγωγή του συστήματος που βρίσκεται?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Αυτή η εισαγωγή του συστήματος που βρίσκεται?Εκει που ειναι το φιλτρο ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αυτή η εισαγωγή του συστήματος που βρίσκεται?
Εκει που ειναι το φιλτρο ;
Ευχαριστώ.
Πρέπει να το βρω αυτό βέβαια -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Πηγαίνοντας στην αντιπροσωπία για να παραγγείλουμε κλειδί για το xantia γιατί ο τηλεχειρισμός δε λειτουργεί, μπήκα σε C5, C4 5d και DS3. Καλά μιλάμε για δευτερόλεπτα.
Σε C5 και C4 δε χωράω πίσω ούτε για αστείο ( αρκετά χειρότερα από το xantia, το οποίο με τη σειρά του είναι αισθητά πιο στενάχωρο και κοντό από το R19).
Στο DS3 δεν μπήκα πίσω, έκατσα μόνο μπροστά και γούσταρα. Ήταν και στο αγαπημένο μου χρώμα για ds3, το βυσσινί
Και τα led στάνταρ είναι;Δεν υπαρχει συγκριση Αρη μεταξυ r19 και xantia..Απορω που το βρηκες αυτο που εγραψες καθως εχω κατσει πισω 2-3 φορες σε 19αρι συμφοιτητη..Το προβλημα στη νεα c5 ειναι ο αερας για το κεφαλι..
Πρεπει να ειμαι επισης ο μονος ανθρωπος στο forum που θεωρει τη ds3 πανεμορφη και δε με ενοχλει τιποτα πανω της..Σήμερα είδα όλο τον πράσινο στόλο αραγμένο
Μπράβο ρε ΧρήστοΠριν καμια βδομαδα επρεπε να περναγες που ηταν φρεσκοπλυμμενες και οι 2 τους.. Με τις βροχες γιναν χαλια..
-
Συνήθως το φίλτρο βρίσκεται κάτω απο την πλαστική λωρίδα με τους εξωτερικούς αεραγωγούς έξω από το παρμπριζ. (παραδίπλα από τους υαλοκαθαριστήρες, με πρόσβαση φυσικά μέσα από τον χώρο της μηχανής). Ή κάνω λάθος!
Ορέστη το μανουαλ σίγουρα θα το έχει. -
εμένα πχ το έχει το φίλτρο κάτω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού.
-
CITROËN FORUM