-
Ει ψητ!Ειναι Monte Carlo!Μακραν η πιο ομορφη εκδοση της ΖΧ στα 1.4 και 1.6 (εννοω σε συγκριση και με 1.6 οχι οτι εβγαινε σε 1.6)...
-
Ναι ρε μαναρακι, κουκλαρα ειναι, αλλα ειναι ιδιο αμαξι λεμε...τι δεν καταλαβαινεις?
Ειναι σα να ειχα την C4 1.6 VTRS και να την πουλουσα για τη C4 1.6 VTS...ποιος μ@λ@κ@ς θα το κανε αυτο? Σιγα τις διαφορες περα των δυο προφηλακτηρων και των φωτων ομιχλης.
Ολα τα υπολοιπα ειναι ιδια...ακομα και τα km, εχει 150Κ και εχω 170Κ -
Θα 'ορκιζομουν' οτι ειναι η δικια μου και καποιος της κοτσαρε αλλες 2 πορτες..
Χρωμα,ταπετσαριες ,ετος και μηνας κυκλοφοριας , μολις 9000km διαφορα στο οδομετρο..ακομα και λακουβιτσα στο καπω εχω πιο πανω.. -
Ρε απο πότε λέτε ο ένας τον άλλον εδω μέσα... Μαναρακι και δεν με φωνάξατε και εμένα στο παιχνίδι ε; ε; ε;
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Ναι ρε μαναρακι, κουκλαρα ειναι, αλλα ειναι ιδιο αμαξι λεμε...τι δεν καταλαβαινεις?
Ειναι σα να ειχα την C4 1.6 VTRS και να την πουλουσα για τη C4 1.6 VTS...ποιος μ@λ@κ@ς θα το κανε αυτο? Σιγα τις διαφορες περα των δυο προφηλακτηρων και των φωτων ομιχλης.
Ολα τα υπολοιπα ειναι ιδια...ακομα και τα km, εχει 150Κ και εχω 170ΚΒρε το ιδιο ειναι, αλλα αλλο ο μαυρος προφυλακτηρας και αλλο αστο ιδιο χρωμα και προβολεις κτλ...
-
Ζηση εξακολουθεις να επιμενεις...θα αλλαξω ολοκληρο αυτοκινητο σου ξαναλεω για δυο προφυλακτηρες και δυο φαναρια?
Τι νομιζεις οτι ειναι τα αυτοκινητα ρε, εσωρουχα?Τωρα το προσεξα...δεν εχει ρυθμιση για τα φωτα η Μοντε?
-
Ρε απλα ειπα οτι ειναι πιο ομορφο δεν σε ειπα να αλλαξεις αμαξι
-
Καλα, ξαναδιαβασε το διαλογο που ειχα με τον G60 και τι πεταξες μετα...τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβα.
Αν δεν ισχυει, συγνωμη τοτε. -
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Ρε απλα ειπα οτι ειναι πιο ομορφο δεν σε ειπα να αλλαξεις αμαξιΌχι Οχι μην αλλαζεις τα λόγια σου!
Να το αλλάξεις του είπες! ΝΑ το αλλάξει... και μάλιστα με το berlingo (αντε να φύγει!) -
Εσυ κανονισε μην χαθεις τωρα με την μπεμπα...
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Καλα, ξαναδιαβασε το διαλογο που ειχα με τον G60 και τι πεταξες μετα...τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβα.
Αν δεν ισχυει, συγνωμη τοτε.Προφανως δεν ισχυει...
-
Δεν παίζει να χαθώ...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Δεν παίζει να χαθώ...Βασικα αυτο το ακουω απο πολλα ατομα, δεν καταλαβαινω το λογο να 'χαθει' καποιος απο ενα φορουμ, απο μια λεσχη ή οτιδηποτε αλλο κοινου ενδιαφεροντος, απο τη στιγμη που αλλαζει αυτοκινητο πχ.
Αν αγαπαει κατι, αν τον τραβαει το παρεϊστικο κλιμα κτλ δεν βλεπω το λογο να μη συνεχισει να γραφει.ΟΚ δεν ειναι ολα ροδινα, ισως τυχει σε καποιον μια σουπερ ευκαιριαρα για νεο αυτοκινητο αλλης μαρκας, αυτο δε σημαινει οτι του αλλαξαν και τα μυαλα για το τι πιστευε μεχρι πριν.
Ετσι δεν ειναι?
-
Ε ναι βρε συ... απο το GCC εφυγα για άλλους λόγους, οχι γιατί πήρα Peugeot
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ε ναι βρε συ... απο το GCC εφυγα για άλλους λόγους, οχι γιατί πήρα PeugeotΒασικα για να μη γινω αδιακριτος, δεν εννοω εσενα ή τους λογους σου που αποχωρησες απο καπου, μιλω πολυ γενικα.
Δε νομιζω να αλλαξεις γνωμη για τα PSA επειδη πηρες/θα παρεις αλλη μαρκα πχ.
Αλοιμονο στα club/φορουμ/λεσχες που υποστιριζουν κατι τετοιο...το να 'διωχνουν' με τον τροπο τους δηλαδη καποιο μελος που δεν εχει κατι αλλο κοινο με αλλα μελη εκτος απο τις ιδεες.
Βεβαια οκ, ειναι υπερβολικα γενικο αυτο, αλλιως θα ειχε καταντησει πχ ενα club X με το 80% των μελων του να εχουν αλλη μαρκα!...και νομιζω οτι ειμαι και αρκετα
-
Κοίτα, οταν είσαι νορμάλ στα μυαλά σου, δεν αλλάζεις γνώμη. Εκτός και αν την πάθεις με κάποιο group (PSA, VAG κτλ) και δεν θες να το δεις πάλι στα μάτια σου.
Αλλά τώρα να αλλάξεις μάρκα και να φτύνεις ή να λες χαζομάρες για αυτά που έκανες θεούς πριν ένα μήνα πχ ... ε ένας μπορεί να το κάνει αυτό σε όοοολο αυτό το φόρουμ αλλά όνομα δεν λέω -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Κοίτα, οταν είσαι νορμάλ στα μυαλά σου, δεν αλλάζεις γνώμη. Εκτός και αν την πάθεις με κάποιο group (PSA, VAG κτλ) και δεν θες να το δεις πάλι στα μάτια σου.
Αλλά τώρα να αλλάξεις μάρκα και να φτύνεις ή να λες χαζομάρες για αυτά που έκανες θεούς πριν ένα μήνα πχ ... ε ένας μπορεί να το κάνει αυτό σε όοοολο αυτό το φόρουμ αλλά όνομα δεν λέωΜην το λες.Υπαρχουν αρκετοι στα φορουμ που εχουν σαν ειδωλο τον
και τις ικανοτητες του στις κολοτουμπες -
αχα!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
ε ένας μπορεί να το κάνει αυτό σε όοοολο αυτό το φόρουμ αλλά όνομα δεν λέωΤο μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είμαι εγώ αυτός
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
ε ένας μπορεί να το κάνει αυτό σε όοοολο αυτό το φόρουμ αλλά όνομα δεν λέω
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είμαι εγώ αυτός
Καλά εσυ είσαι το εντελός ανάποδο!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
ε ένας μπορεί να το κάνει αυτό σε όοοολο αυτό το φόρουμ αλλά όνομα δεν λέω
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είμαι εγώ αυτός
Καλά εσυ είσαι το εντελός ανάποδο!
Αλήθεια?
CITROËN FORUM