-
Και να σκευτεις Ζηση και τις καρμπυρατερατες 33 πρωτης γενιας, με τα 2 διπλα... Ειχε ξαδερφος μου τετοια... Κουτσουρο στοξν δρομο, αλλα ξεφτυλιζε μεγαλυτερα κυβικα...
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
**
Κατα τα αλλα δε το χω οδηγησει το αυτοκινητο, αλλα ουτε μου κανει και αισθηση να μπω μεσα σε αυτο το κοτετσι.**Κραταω μονο αυτο..Ως συμπερασμα οσων εγραψε..
Οι υπολοιποι μη δινεται σημασια..Ο ανθρωπος τρολλαρει καργα και εχει προβλημα με την alfa εξακριβωμενα..
-
Το προβλημα το χετε εσεις που πορωνεστε αγρια, μ'αρεσουν παρα πολλα αυτοκινητα, οχι το δικο μου και μερικες Αλφα!
Κατα τ'αλλα οπως λεει και ο Ντινος, ΞΙΔΑΚΙ! -
-
Επιτυχης η περιγραφη! Μεσα επεσα!
-
:ysterical: Επιτυχης η περιγραφη! Μεσα επεσα!Μονο με το να βλεπεις ενα αμαξι δεν σημαινει οτι το ξερεις κιολας.Εκτος αν εισαι τοσο καλος φυσιογνωμιστης .
Συγκρινουμε την ΖΧ με την 33 οταν η ΖΧ παρουσιάστηκε το 91 και η 33 ηταν στο τελευταιο της fl πριν σταματησει η παραγωγη το 94?
-
Γραφει ο Σαββας οτι γουσταρε το συγκεκριμενο αμαξι και μαζι και τη zx 2.0 και χωρις καμια αφορμη ,στο τοπικ της citroen, γραφεις ενα κατεβατο μαλακιες με διαφορους χαρακτηρισμους.
Κατα τα αλλα δε το χω οδηγησει το αυτοκινητο, αλλα ουτε μου κανει και αισθηση να μπω μεσα σε αυτο το κοτετσι.
Και στο καπακι αυτο..
Ε μετα απ ολες αυτες τις γραφικοτητες νυσταξα...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:ysterical: Επιτυχης η περιγραφη! Μεσα επεσα!
Μονο με το να βλεπεις ενα αμαξι δεν σημαινει οτι το ξερεις κιολας.Εκτος αν εισαι τοσο καλος φυσιογνωμιστης .
Συγκρινουμε την ΖΧ με την 33 οταν η ΖΧ παρουσιάστηκε το 91 και η 33 ηταν στο τελευταιο της fl πριν σταματησει η παραγωγη το 94?
Εεεεετσι ακριβως οπως τα λεει ο Βασιλης.
-
-
Η 33 μπροστα σε αυτο το λουλουδι δεν παταει πουθενα!
Πουθενα ομως!Μετά μιλάτε για φανατισμό
Πες μου ενα τομεα που ειναι μπροστα η 33 απο τη ΖΧ...
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Μέταλλο και τιμόνι/κράτημα/φρένα
-
Η 1,7 16v είναι παναλαφρη και έχει τρομερή οδηγηκη συμπεριφορά ...
Μην λέμε Ότι θελουμε...
Είχε λίγο περίεργη θέση οδήγησης (στάση του πιθηκα ) και ένα κακο κιβώτιο , αλλα κατα τα αλλα ... -
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Η 33 μπροστα σε αυτο το λουλουδι δεν παταει πουθενα!
Πουθενα ομως!Μετά μιλάτε για φανατισμό
Πες μου ενα τομεα που ειναι μπροστα η 33 απο τη ΖΧ...
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Μέταλλο και τιμόνι/κράτημα/φρένα
Ανεση;
-
Σου είπα που είναι καλύτερη η 33,όλα δεν είναι ίσωμα.
Θες να σου πω και που είναι χειρότερη? -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μην λέμε Ότι θελουμε...Πανεμορφη ειναι η MiTo, οχι η 33...ομορφη ειναι η 147, οχι η 146...
Anyway, γουστα εχουμε πει...εγω μιλησα καθαρα για εμφανιση και ειπα οτι δεν το χω οδηγησει. Συγκριτικα διαβασα και ειπα μια κουβεντα παραπανω, εμφανησιακα δε νομιζω οτι μου στερει κανεις το δικαιωμα να εκφερω αποψη. (δεν αναφερομαι στον red, αλλα σε ολους τους αλλους που αμεσως να πεταξουν την προκα τους)G60 η ΖΧουλα σου τι απεγινε? Κατι πηρε το ματι μου οτι την σουταρες...
ή αλανταλων θυμαμαι? -
Μην λέμε Ότι θελουμε...Πανεμορφη ειναι η MiTo, οχι η 33...ομορφη ειναι η 147, οχι η 146...
Anyway, γουστα εχουμε πει... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Anyway, γουστα εχουμε πει...που είναι το αστείο?
συνηθίζεται το γούστο να είναι καθαρά προσωπικό γνώρισμα... -
G60 η ΖΧουλα σου τι απεγινε? Κατι πηρε το ματι μου οτι την σουταρες...
ή αλανταλων θυμαμαι? -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Anyway, γουστα εχουμε πει...που είναι το αστείο?
συνηθίζεται το γούστο να είναι καθαρά προσωπικό γνώρισμα...Στο οτι οι 2 προτασεις του Βασιλη παραπανω ειναι λιγο αντιφατικες.. Δλδ απο τη μια μας λεει ποια ειναι τα ομορφα και ασχημα βαζωντας και ενα ' ' διπλα... και μετα 'anyway γουστα εχουμε πει'..
Προφανως και συμφωνω με αυτο που λες.Λαβε υποψιν σου οταν αναφερομαστε ο ενας στον αλλον με τον blanc οτι γνωριζομαστε.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
G60 η ΖΧουλα σου τι απεγινε? Κατι πηρε το ματι μου οτι την σουταρες...
ή αλανταλων θυμαμαι?Αχ οχι αλλες αγγελιες ZX please...θα γινω κολλητος με τον κυριο 'Για λογαριασμο σας'!
Καταρχας ειναι πενα...τη δινεις σε τιμια λεφτα, την εχεις καλοσυντηρημενη και μακαρι να πεσει στα χερια Citroenακια
Βλεπεις Μακη εχω ηδη μια 1.4 Avantage αρκετα καλοσυντηρημενη και με A/C , τι να την κανω καρντια μου αλλη μια ιδια?
Εδω ημουν ετοιμος για τη διλιτρη...αλλα προεκυψε θεμα
CITROËN FORUM