-
νομιζεις οτι ειμαι σε θεση να παιρνω αυτοκινητα?
δε θα παρω τιποτα , μαλλον τα βουνα
και δεν ειμαι απο Θεσσαλονικη, Αθηναιος ειμαι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
νομιζεις οτι ειμαι σε θεση να παιρνω αυτοκινητα?δε θα παρω τιποτα , μαλλον τα βουνα
και δεν ειμαι απο Θεσσαλονικη, Αθηναιος ειμαι
Εννοειται οτι τα ανωθεν ισχυουν αν εχεις γερο πορτοφολι...Αθηνα; Φιλαρακι που σπουδαζει εκει δεν κατεβαζει το Ibiza που θα επαιρνε σαν φοιτητης γιατι λεει οτι πραγματικα δεν ειναι για αμαξι εκει...(στο κεντρο)
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το συγκεκριμενο c2 παιρνει αυτο που του αξιζει.. -
Εδω στη Πατρα με αμαξι 15 χρονων, και προσπαθω να διαλεγω που θα το παρκαρω και καθε πρωι που παω να το παρω κανω και μια γυρα γυρω γυρω να δω αν μαζεψε τιποτα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το συγκεκριμενο c2 παιρνει αυτο που του αξιζει..εμενα παντως μου ψιλοσπαραζει η καρδια που εχει καταντησει ετσι χρεπι να σου πω την αληθεια
ολα μου τα αυτοκινητα τα αγαπω και και ολα με εχει πιασει ενα συναισθηματικο δεσιμο..
αλλωστε οσο και να το υποτιμω ή ακομα και μερικοι ψιτροενακηδες να το υποτιματε , εγω το θεωρω παρα πολυ καλο αυτοκινητο στον οδηγικο τομεα
με κουραζει? ναι παρα πολυ..
ειναι ιδιοτροπο και εχει βγαλει ενα καρο προβληματα? σιγουρα..αλλα οταν το οδηγω μου ξυπναει μεσα μου μια καφριλα θελω να το τρεξω , να το στριψω, να του πιω το αιμα
μου αρεσει παρα πολυ οδηγικα και επειδη δε με νοιαζει τοσο πολυ να το προσεχω , μπορω να σου πω οτι το απολαμβανω περισσοτερο απο το s3..
ενταξει το αλλο ειναι οδοστρωτηρας σε αλλη κλαση απο ολες τι αποψεις..αλλα το c2 μου βγαζει μια αλητεια, μια καγκουρια ρε παιδι μου (με τη καλη παντα εννοια )
-
Εισαι ερωτευμενος μαζι του και ακομα να το καταλαβεις..
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Εννοειται οτι τα ανωθεν ισχυουν αν εχεις γερο πορτοφολι...Αθηνα; Φιλαρακι που σπουδαζει εκει δεν κατεβαζει το Ibiza που θα επαιρνε σαν φοιτητης γιατι λεει οτι πραγματικα δεν ειναι για αμαξι εκει...(στο κεντρο)
ενταξει παιρνω (πλεον) το μετρο για να παω κεντρο.. αλλα δεν εχει παντου τοσο βολικα μμμ , ουτε κεντρικο σημειο ειναι μονο το κεντρο..
και οχι δεν εχω γερο πορτοφολι... γερο πορτοφολι εχουν οι γονεις μου, εγω ειμαι λιγο αποτυχας προς το παρον..
Εισαι ερωτευμενος μαζι του και ακομα να το καταλαβεις..
παντα ερωτευομουν δυστροπα πλασματα
-
Εγώ πιστεύω ότι σημαντικό ρόλο παίζει ότι έχεις το 'μεγάλο', και χαίρεσαι το C2 αφού το βλέπεις πιο χαλαρά.
Αν είχες μόνο το C2, εικάζω ότι η γνώμη σου δε θα ήταν η ίδια. -
ενταξει παιρνω (πλεον) το μετρο για να παω κεντρο.. αλλα δεν εχει παντου τοσο βολικα μμμ , ουτε κεντρικο σημειο ειναι μονο το κεντρο..
και οχι δεν εχω γερο πορτοφολι... γερο πορτοφολι εχουν οι γονεις μου, εγω ειμαι λιγο αποτυχας προς το παρον..
Βασικα τωρα πια για ολους μας ειναι too much τα δυο αυτοκινητα ειδικα αν το ενα ειναι 1.6 και το αλλο 2.0...
-
καλα εχω γνωστους που ειχαν 4 και τωρα δε ξερουν τι να τα κανουν..
αλλα 2 αυτοκινητα καλως ή κακως χρειαζονται
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Εγώ πιστεύω ότι σημαντικό ρόλο παίζει ότι έχεις το 'μεγάλο', και χαίρεσαι το C2 αφού το βλέπεις πιο χαλαρά.
Αν είχες μόνο το C2, εικάζω ότι η γνώμη σου δε θα ήταν η ίδια.παντα μου αρεσε το c2 για αυτο που ηταν , μαλιστα σε μια κριση που με ειχε πιασει τοτε (και λογω του περιορισμου αλογων που ειχα) το προτιμησα απο γκολφω και φοκους γιατι αν ειναι να εχεις μονο 120 αλογα,καλυτερα να τα εχεις σε οσο πιο ελαφρια καροτσα μπορεις
σημερα δε θα κανα μια τετοια σκεψη ουτε για αστειοαλλα εννοειται οτι ηθελα κατι πραγματικα γρηγορο.. γιατι το αλλο οπως και να το κανουμε ειναι παιχνιδακι μπροστα του
ευτυχως ειχα τη τυχη να το οδηγησω πριν πεσουν τα μαλλια μου, καλα περασα μαζι του και πανω απο ολα μου φυγε νωρις ενα μεγαλο απωθημενο που ειχα
μπορω να πεθανω ησυχος πλεον
-
μπορω να πεθανω ησυχος πλεονΕλπίζω να μη μας ξεχάσεις όταν έρθει η στιγμή...
-
θα παρεις τον i5 μου και το καμμενο μου xbox σε περιπτωση που θες να επιχειρησεις να το επισκευασεις
(μαζι με πλουσια συλλογη σοφτγουερ )
-
Παλιότερα θα ήθελα το S3 αλλά έτσι όπως τα έχουν κάνει τώρα βολεύομαι και με αυτά που προσφέρεις.
Απλά βάλε και τη μητρική στο πακέτο.
-
-
Πφφφ εγώ σου έχω καλύτερη αγγελία.
-
Ερωτηση προς τους γνωστες του συγκεκριμενου thread:
Εκτος του Green bonus ανταλλαγης, ισχυει καποια περαιτερω εκπτωση, οπως πχ της Lion Hellas με προσθετη εκπτωση, ιση με το ποσο που αναλογει σε ενδεχομενη αποσυρση? -
Εχει το green bonus + την αποσυρση...οποτε μπορει να παρουν το αυτοκινητο σου να το αποσυρουν και να παρεις και το green bonus...Με παρομοια προσφορα το καλοκαιρι που ειχαμε ρωτησει για τη C5 εβγαινε μια προσφορα περι τα 7.000 βεβαια εδινες το παλιο σου ατυοκινητο...Οποτε αξιολογεις τι πιανει αυτο που εχεις τι σου δινουν (αν στο παρουν βεβαια) και πρατεις αναλογα
-
-
Ψιτ έχουμε και μια αγγελία ε;!
CITROËN FORUM