-
Ο χρήστης koloko έγραψε:
τελικα εβαλα το c4 σε λεχια για το προβλημα που μου ελεγε το gear box faulty και εγραψε φευγαλαιο σφαλμα εγγεφαλου αυτοματου κιβωτιου και υδραυλικου τιμονιου και μου ειπε αυτος εκει οτι δεν ειναι απολυτως τιποτα και τα διεγραψε.εφυγα απο την αντιπροσωπια και ξανααναψε το λαμπακι...δεν ξερω τι να πω να πω οτι δεν ειναι τιποτα???εσεισ τι λετε?Τωρα να πας να δεις τι γραφει, γιατι μπορει το ενα σφαλμα να βγαζει και αλλο.
Επισης θελει reset το διακενο του συμπεκτη σου καθε καποιον καιρο, αλλιως θα χαλασει το βηματικο του συμπλεκτη. Πηγαινε πες τους να σου κανουν reset το διακενο. Και μην σου πουν μλκιες οτι δεν χρειαζεται. Ειναι εσωτερικη οδηγια της Citroen. -
Ό άνθρωπος δεν έχει Sensodrive για να χρειάζεται ρύθμιση ο συμπλεκτής. Κλασσικό αυτόματο έχει.
-
A, σορρυ μπερδευτηκα. Παντως ας δει τωρα τι του εβγαλε, ισως ειναι κατι που δεν το εχουν καταλαβει στην αντιπροσωπεια. Ακομα και υγρασια στην φυσα του εγκεφαλου.
Ευχαριστω που με διορθωσες. -
θα το παω την δευτερα τωρα ουτος η αλλως θα ειναι στην μνημη του για να δουμε...παντως αυτος ητανε σιγουρος οτι αυτο το σφαλμα δεν ειανι τιποτα....
-
Καλα, για να σου βγαζει σφαλμα κατι ειναι. Ακομα και σκονη, υγρασια ή οτιδηποτε που να προκαλει σφαλμα καπου γι' αυτο και στο βγαζει.
-
μου φενετε οταν το παω στην αθηνα τα χριστουγγενα θα κανω δουλεια...
-
Γιατι δεν παιρνεις στα κεντρικα τηλεφωνο να τους πεις το προβλημα σου, γιατι λογικα για να ειναι τοσο κουλοι για θεματα δικα σου, λογικα τα ιδια εχουν κανει και ταλαιπορουν και αλλον κοσμο οπως εσενα ή χειροτερα απο την αδιαφορια τους ή την αγνωσια τους. ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
-
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Γιατι δεν παιρνεις στα κεντρικα τηλεφωνο να τους πεις το προβλημα σου, γιατι λογικα για να ειναι τοσο κουλοι για θεματα δικα σου, λογικα τα ιδια εχουν κανει και ταλαιπορουν και αλλον κοσμο οπως εσενα ή χειροτερα απο την αδιαφορια τους ή την αγνωσια τους. ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.Ρε μαμώτο όμως κάτι τέτοια γίνονται και τα διαβάζει ο κόσμος με τις γαλλικές αντιπροσωπίες αυτοκινήτων και μετά αναροτιώμαστε γιατί δεν παίρνει ο κόσμος γαλλικά αυτοκίνητα
-
Μα γι' αυτο το λεω. Τουλαχιστον να ξεσκαρταριστει η συγκεκριμμενη αντιπροσωπεια ή τουλαχιστον να αλλαξει συμπεριφορα απο την αδιαφορη που εχει... Καλο ειναι να κανουμε κριτικη για αυτα που ειναι υποχρεωμενοι να μας προσφερουν και σκαμε ενα καρο λεφτα.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Γιατι δεν παιρνεις στα κεντρικα τηλεφωνο να τους πεις το προβλημα σου, γιατι λογικα για να ειναι τοσο κουλοι για θεματα δικα σου, λογικα τα ιδια εχουν κανει και ταλαιπορουν και αλλον κοσμο οπως εσενα ή χειροτερα απο την αδιαφορια τους ή την αγνωσια τους. ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
Ρε μαμώτο όμως κάτι τέτοια γίνονται και τα διαβάζει ο κόσμος με τις γαλλικές αντιπροσωπίες αυτοκινήτων και μετά αναροτιώμαστε γιατί δεν παίρνει ο κόσμος γαλλικά αυτοκίνητα
Πάντως τόσα χρόνια που είμαστε στην 'Ωμέγα' στα Σεπόλια, ως οικογένεια παράπονο δεν έχουμε. Οι άνθρωποι μας έχουν βοηθήσει αρκετά και σε όσα μικροπροβλήματα είχαμε στα C4, C5, C3. Τουλάχιστον απο την δικιά μας πλευρά για Σιτροέν την θεωρούμε πολύ καλή αντιπροσωπεία και στον τομέα του Σέρβις υπάρχουν ως υπεύθυνοι 2 συγκεκριμένοι ανθρώποι οι οποίοι προσπαθούν για το καλύτερο.
-
Μα η Ωμεγα θεωρειται μια απο τις πολυ καλες αντιπροσωπειες. Τωρα για αυτην που λεει το παιδι..... δεν ξερω.....
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ρε μαμώτο όμως κάτι τέτοια γίνονται και τα διαβάζει ο κόσμος με τις γαλλικές αντιπροσωπίες αυτοκινήτων και μετά αναροτιώμαστε γιατί δεν παίρνει ο κόσμος γαλλικά αυτοκίνητα
Tα ίδια συμβαίνουν σε πάρα πολλές αντιπροσωπείες. Ειδικά όταν μιλάμε για αυτοκίνητα σχετικά σπάνια όπως αυτό του φίλου. Το οτι έχουν διαγνωστικό δεν σημαίνει πως ξέρουν και να το χρησιμοποιούν.
-
Ναι, αυτο δυστυχως ισχυει.... Αλλα απο την στιγμη που υποτιθεται περνανε επιτυχως σεμηναρια ανα τακτα διαστηματα, επρεπε να εχουν λαβει την γνωση ολοι, και οχι...οι μισοι....
-
και εγω οταν ζουσα στην αθηνα λογο περιοχης πηγαινα στην ωμεγα και ημουν υπερευχαριστημενος ειδικα ο σοφοκλης ο υπευθυνος εκει τι να πω ο λογος που πηγαινα το παλιο το σαχο στην αντιπροσωπεια.παντως ευτυχως που υπαρχουν και αυτοι και εξυπηρετουν.εν κατακλειδι αυτο μου ειπε και αυτος να παρω στα κεντρικα για τους λογους που αναφερατε παραπανω
-
Πηγαινε το τοτε εκει αφου ηδη τους ξερεις, αλλα κανε παραπονα στα κεντρικα. Ισως βαλουν μυαλο οι αλλοι.
-
ναι φιλε μου το ξερω αλλα ειμαι σε νησι και για να παω αθηνα με το αμαξι θελω 220€...αυτο με κολαει.μαλλον θα το παω για το μεγαλο service γιατι εδω μου ειπανε 600€ και μου φανηκε εξοφρενικα μεγαλη τιμη τοσο παει περιπου?και κατι ακομα το αμαξι εχει 43000 χλμ το μεγαλο απο οτι ξερω ειανι στα 60000 γιατι ομως στο αμαξι μου γραφει το σιματακι του service και διπλα 27000?
-
Νομιζω οτι εαν φταει 1 χρονος και δεν εχεις κανει σερβις, τοτε ξαναναβει στα χιλιομετρα που εισαι ανεξαρτητα ποσα δειχνει οτι εμειναν.
-
Ο χρήστης koloko έγραψε:
ναι φιλε μου το ξερω αλλα ειμαι σε νησι και για να παω αθηνα με το αμαξι θελω 220€...αυτο με κολαει.μαλλον θα το παω για το μεγαλο service γιατι εδω μου ειπανε 600€ και μου φανηκε εξοφρενικα μεγαλη τιμη τοσο παει περιπου?και κατι ακομα το αμαξι εχει 43000 χλμ το μεγαλο απο οτι ξερω ειανι στα 60000 γιατι ομως στο αμαξι μου γραφει το σιματακι του service και διπλα 27000?Απο αντιπροσωπείες πέρα απο την Ωμέγα, είναι φυσικά ο Χανιαδάκης( και απο τον οποίο μαζί με άλλους 2-3, ξεκίνησε η Ωμέγα σαν εγκατάσταση στον τομέα του σέρβις πρίν γίνει ανεξάρτητη αντιπροσωπεία) που είναι στην Ιερά οδό, ένας Μερκουράκης στο Αιγάλεω στην Θηβών δίπλα στα ΤΕΙ Πειραιά, δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα κάποιος Ρουσάκης που είχε και αυτός την Σιτροέν, παλιότερα στην Αχαρνών επειδή μένω στα Κ.Πατήσια υπήρχε κάποιος Μεντής ο οποίος έχει φύγει απο εκεί εδώ κι χρόνια όπως και άλλοι. Αν κατεβείς Αθήνα κάποια στιγμή και θέλεις, κάνε μια γύρα σε αυτές τις αντιπροσωπείες. Φυσικά πάντα υπάρχουν και τα κεντρικά αλλά πάνω στην Κηφησιά δεν ξέρω αν συμφέρει.
Πάντως εμπειρικά το ζήτημα της αξιοπστίας πέρα απο το πως θα χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο, πόσα χιλιόμετρα θα κάνεις στο χρόνο κλπ είναι και σε μεγάλο βαθμό του να βρείς μια αντιπροσωπεία που να βοηθάει την όλη κατάσταση, γιατί όπως παρατηρώ αρκετές φορές 'χτίζεται μια σχέση μεταξύ του οδηγού, και μέσω της σωστής αντιπροσωπείας, της ίδιας της εταιρίας'. Στην Ωμέγα έχω ακούσει κάποιος άλλους κατόχους Σιτροέν να λένε ότι επιμένουν στην Σιτροέν όχι μονο εξαιτίας των αυτοκινήτων αλλά και λόγω αντιπροσώπου.
-
Ο χρήστης koloko έγραψε:
και εγω οταν ζουσα στην αθηνα λογο περιοχης πηγαινα στην ωμεγα και ημουν υπερευχαριστημενος ειδικα ο σοφοκλης ο υπευθυνος εκει τι να πω ο λογος που πηγαινα το παλιο το σαχο στην αντιπροσωπεια.Kαι ο Σοφοκλης αλλα και ο αδερφος του ο Θοδωρης που ειναι στην εκθεση ειναι οι ανθρωποι που με τραβηξαν ξανα σε αντιπροσωπεια απο τα απλα εξειδικευμενα συνεργεια...Και τπριν 2 βδομαδες που χρειαστηκα κατι για το Xsara τους εμπιστευτηκα με κλειστα ματια και δεν το μετανιωσα. Πραγματικα αψογοι, και μετα απο συνεχομενες ευχαριστες εντυπωσεις τους καναμε και συνεργατες στο GCC και απολαμβανουμε και εκπτωση!
Στην Ωμέγα έχω ακούσει κάποιος άλλους κατόχους Σιτροέν να λένε ότι επιμένουν στην Σιτροέν όχι μονο εξαιτίας των αυτοκινήτων αλλά και λόγω αντιπροσώπου.
Ισχυει...Ο θειος μου και ο κολλητος μου χαρακτηριστικες περιπτωσεις που εμειναν ευχαριστημενοι απο τον αντιπροσωπο και ξαναψωνισαν την μαρκα με Picasso και C4 turbo αντιστοιχα...
-
Στο τελευταίο shoot-out του Tiff στο Fifth Gear το Citroen DS3 HDi επικράτησε του Honda CRZ.
Τα συνέκρινε ως οικονομικά μοντέλα (κατανάλωση) αλλά στην πίστα.DS3 HDi 110 hp
laptime 1' 33' 6CRZ 1.5 122 hp
laptime 1' 34' 6
CITROËN FORUM