-
Να σκευτεις οτι εμενα στο Xantia, επειδη το πιεζω μερικες φορες αρκετα, οι βαλβολινες ακομα και οι μαμα Total γινονται νερο σε 10000 χιλιομετρα, ενω το εγχειριδιο αναφερει τις 40000 αν θυμαμαι καλα για αλλαγη. Βεβαια σε νορμαλ χρηση, κρατανε οι βαλβολινες, αλλα αν ζοριζεις το κιβωτιο σε αλλαγες πανω απο 4500-5000 τοτε η βαλβολινη τον τρωει για τα καλα. Εγω τουλαχιστον μολις δω λιγο περιεργο κουμπωμα τις αλλαζω, μιας που ειναι και παμφθηνες σχετικα, 8-9 ευρω το λιτρο....
-
Στην επόμενη αλλαγή δοκίμασε -αν δεν τις έχεις βάλει ήδη- τις NFP.
-
Ρε σεις, εβαλα πρωτη φορα πριν 5 μερες στο Xantia, τις Elf NFJ, αλλα δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα..... Ειναι ακριβως στην ιδια φαση το κιβωτιο, σαν να μην τις αλλαξα.... Και πριν ειχα Total BV 75W80. Τα pdf της Elf ουσιαστικα αναφερουν οτι οι NFP σε σχεση με τις NFJ ειναι πιο 'ισχυρες' σε ταλαιπορια. Αρα οι NFJ ανηκουν στην ιδια κατηγορια με τις BV, ετσι δεν ειναι; Εγω ομως δεν ειδα καμια διαφορα, καλυτερα πηγαινε το κιβωτιο οταν του εβαζα Total BV... Και φτιαχνοντια και στο ιδιο εργοστασιο (Total/Fina/Elf). Παντως σε ολο το φορουμ των Peugeot (οχι στους 4τ) οσοι εχουν βαλει NFP ειναι πολυ ευχαριστημενοι με την αποδοση τους. Τι γινεται ρε παιδια;
-
Το ΖΧ το δίνω,όποιος το θέλει εδώ είμαστε
-
Πως κι ετσι?
Καμια φωτο, χιλιομετρα, λεφτα και ισως σου βρηκα τον επομενο.. Λευτερη ακους? -
Την τυχη μου! Σημερα μου βρηκε ο Πανος αμαξι και Δευτερα θα εκανα συμβολαια, μην με βαζετε σε πειρασμο παλι!
Αληθεια τι ΖΧ ειναι γιατι ριμαι και λιγο κολλημενος τωρα και τσιμπησα!?
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Την τυχη μου! Σημερα μου βρηκε ο Πανος αμαξι και Δευτερα θα εκανα συμβολαια, μην με βαζετε σε πειρασμο παλι!Αληθεια τι ΖΧ ειναι γιατι ριμαι και λιγο κολλημενος τωρα και τσιμπησα!?
Ωπ..τι κλεισαμε?
Monte carlo πρασινουλα 5θ με aircon και αλουμινενιες απ οτι θυμαμαι.. -
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΨΑΧΝΩ! ΗΜΑΡΤΟΝ! ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΑΜΑΞΙ?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Την τυχη μου! Σημερα μου βρηκε ο Πανος αμαξι και Δευτερα θα εκανα συμβολαια, μην με βαζετε σε πειρασμο παλι!
Ωπ..τι κλεισαμε?
Monte carlo πρασινουλα 5θ με aircon και αλουμινενιες απ οτι θυμαμαι..Κουκλακι
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ωπ..τι κλεισαμε?
Η δικια μου ειναι πιο ωραια..
-
-
-
-
Εκλεισα ενα αμαξι που δεν πιστευα ποτε οτι θα εφτανε στα χερια μου, παντα το κοροιδευα...Αλλα ειναι μικρο φτηνο και οικονομικο σε χρηση οποτε με τραβηξε...Δεν λεω τιποτα ακομα...Απο Δευτερα...Ασε να δουμε και την ΖΧ του παιδιου εδω και θα το σκεφτω...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ωπ..τι κλεισαμε?
Η δικια μου ειναι πιο ωραια..
Εσύ έχεις πολύ σένιο ζαντικό
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πως κι ετσι?
Καμια φωτο, χιλιομετρα, λεφτα και ισως σου βρηκα τον επομενο.. Λευτερη ακους?Το αμάξι σήμερα πέρασε ΚΤΕΟ με μηδέν παρατηρήσεις στα σχόλια.
Λάστιχα michelin καινούρια,φρένα Οκ,ντίζες χειροφρένου μανίσιες bendix,μπαταρία καινούρια,ημιαξόνια καινούρια,αμορτισέρ,ακρόμπαρα,συνεμπλόκ,ρουλεμάν πίσω άξονα,ιμάνας χρονισμού και τα συναφή γενικά το αμάξι είναι ΑΡΙΣΤΟ κι όταν λέω άριστο το εννοώ,αυτός που θα το πάρει δε θα βάλει πάνω ούτε ένα σέντς,το σαλόνι του άψογο.
2000 ακατέβατα. -
Ελα μην με βασανιζεις...Βαλε καμια φωτοοοοο.....
-
Απ το μυαλό μου τι,αν το δίνω?
Ναι είπαμε,οι ζάντες είναι οι σιδερένιες πλέον οι εργοστασιακές και το αμάξι δεν έχει A/C,έχει υδραυλικό τιμόνι και είναι το MOnte Carlo μοντέλο `95.
Φωτό από δευτέρα γιατί είναι νύχτα και σβτκ θα λείπω -
Εκανα λαθος νομιζα οτι η δημοσιευση ηταν του Thαnos και εξου και το σχολιο-πειραγμα που νομιζα οτι πηγαινε στον Thαnos..
Συγγνωμη. Τη διεγραψα.. -
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Εκλεισα ενα αμαξι που δεν πιστευα ποτε οτι θα εφτανε στα χερια μου, παντα το κοροιδευα...Αλλα ειναι μικρο φτηνο και οικονομικο σε χρηση οποτε με τραβηξε...Δεν λεω τιποτα ακομα...Απο Δευτερα...Ασε να δουμε και την ΖΧ του παιδιου εδω και θα το σκεφτω...Πες μου οτι πηρες Matiz 3υλινδρο.
CITROËN FORUM