-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
o citrovag είναι ο κάγκουρας της γειτονιάς μας!άκου νίτρα στα σαξά ... που να δείτε πως είχε κάνει την ξαρά...
Ζήση είσαι μικρός ακόμα θα μάθεις για αυτό τον αλήτη κοντράκια Σιτροενιστί
Μπιλ, ψαρεύει στην πλάτσα Λούτσα ...
Γείτονάς μου είναι δηλαδή?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Την καλυτερη δουλεια κανει!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Την καλυτερη δουλεια κανει!!
Και εγω αν ημουν στην θεση του το ιδιο θα εκανα.
-
Μη τον πειραζετε ρε τον Βαγγελη.. κανει φθινοπωρινες διακοπες ο ανθρωπος.. Η xsara ειναι demo car του μαγαζιου Σαββα οποτε δικαιολογειται..
Καγκουριες εκανε με τη μπλε activa....ειχε σκαστρα πανω.... -
Το ξέρω, έτσι μου λεγε κ μένα για να δικαιολογηθεί.
Η σκάστρα δεν είναι καγκουριά, σε γλυτώνει από 'surge loading' (η ανοικτού τύπου) , έχει κάποιο λόγο ύπαρξης. Εκτός αυτού είναι και απολαυστική να την ακούς. Τα λέω αυτά γιατί έχω κ εγώ.
edit: την τουρμπάτη ξαντια λες έτσι; γιατί με τόσες που έχει...
-
Α δε τη ξερεις την ιστορια με την μπλε activa και τη σκαστρα??
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=5348&p=1873353&hilit=cyclon#p1873353
-
Ειναι αυτο που λεμε, δεν ... που δεν ... δεν παμε για ψαρεμα???
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Ειναι αυτο που λεμε, δεν ... που δεν ... δεν παμε για ψαρεμα??? -
Μια ερώτηση, προβληματισμός.
Βλέπω την θερμοκρασία του Berlingo και μου κάνει κάτι που δεν μου κολλάει στο μάτι...
Η μέση τιμή της είναι στους 90 βαθμούς, όσο πηγαίνω στον δρόμο, βλέπω οτι αυτή ανεβαίνει κάπου κοντά στους 100 και με το που σταματήσω κάπου ξαναπέφτει στους 90...
Είναι λογικό;Οκ να ανεβαίνει δεν λέω... αλλά τόσο εύκολα;
-
Αμα μας ελεγες και τις συνθηκες οδηγησης στις οποιες παρατηρεις αυτο το φαινομενο, κυβικα αυτοκινητου 1.4? και ποσο συχνα το παρατηρεις αυτο...?
-
Κλασικές... ελαφρια κίνηση.. ναι το 1.4 με τα 74 μουλάρια...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μια ερώτηση, προβληματισμός.Βλέπω την θερμοκρασία του Berlingo και μου κάνει κάτι που δεν μου κολλάει στο μάτι...
Η μέση τιμή της είναι στους 90 βαθμούς, όσο πηγαίνω στον δρόμο, βλέπω οτι αυτή ανεβαίνει κάπου κοντά στους 100 και με το που σταματήσω κάπου ξαναπέφτει στους 90...
Είναι λογικό;Οκ να ανεβαίνει δεν λέω... αλλά τόσο εύκολα;
Αν δεν κανω λαθος το μοτερ σου ειναι το 1.4 8v...Οκ η μεση θερμοκρασια ειναι λιγο παραπανω απο τους 90 για αυτα τα μοτερ αλλα οι 100 βαθμοι ειναι ΠΟΛΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ... Τσεκαρες φλατζα?
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Κλασικές... ελαφρια κίνηση.. ναι το 1.4 με τα 75 μουλάρια...Edit...
-
-
Σε συνθηκες κινησης κτλ οχι φτανει και 100, να ναι καλα τα βεντιλατερ μετα!
Μεταχειρισμενο δεν το πηρες? Χλμ?
Αν εχει αλλαχτει η φλατζα και το ψυγειο σου ειναι λιγο βουλομενο, τοτε καλα παει εκει που παει! -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Σε συνθηκες κινησης κτλ οχι φτανει και 100, να ναι καλα τα βεντιλατερ μετα!
Μεταχειρισμενο δεν το πηρες? Χλμ?
Αν εχει αλλαχτει η φλατζα και το ψυγειο σου ειναι λιγο βουλομενο, τοτε καλα παει εκει που παει!Ας τα πάρουμε ένα ένα.
τα 100 δεν τα φτάνει (γενικά ναι, η περίπτωση μου λεω) αλλά πλησιάζει την γραμμούλα.
ναι μεταχειρισμένο με 41.000 χλμ.
όσο το έχω κοιτάξει δεν εχει αλλαχτεί κάτι.Ακόμα λάδι ούτε καίει, ούτε το περνάει στα νερά...
-
Τοτε φυσιολογικος εισαι!
Θα συνηθισεις....
Η βελονα αυτη στους TU (οχι σε ολους) ειναι πιο ενεργη απ οτι σε αλλα αυτοκινητα! -
-
Βεβαια δεν υπαρχει πιο σπαστικο 'θεμα' με τις θερμοκρασιες των TU! Ελεος!!!
Μια βολτα κανεις το καλοκαιρι...και λιιιγο να το πατησεις το αμαξι, μπαμ ανεβαινει...λιγο κινηση να βρεις, παλι τα ιδια!
Α ρε Auris καρφωμενο στους 90 οτι και να γινει! -
Αληθευει οτι τα σιτροεν δουλευουν σε θερμοκρασια νερου 100 βαθμους;
CITROËN FORUM