-
Σε χαλάνε;
-
Ειναι respect Ζηση σε ολες σχεδον τις διαστασεις τα continental αν οχι καλυτερα απο michelin..
Michelin energy saver σε 195-65-15 ηταν το κλαταρισμενο μιας που δε σου απαντησα πριν.
-
Όχι ρε παιδιά πλάκα έκανα μια χαρά λάστιχα είναι.Απλά εγώ θα έβαζα Michelin γιατί και πιο μαλακά είναι και στην φαμίλια τα χρησιμοποιούμε σε 3 Citroën και όλες οι παρτίδες απροβλημάτιστες...Νονός τι να πω...Ντροπή τους πραγματικά γιατί με τέτοια πράγματα δεν παίζουμε...(άρα και το αν θα βγουν καλά τα λάστιχα είναι κι αυτό θέμα τύχης δυστυχώς...)
-
Αν είχε να διαλέξει μεταξύ saver και premiumcontact2, θα ταν ηλίθιος αν έβαζε το πρώτο. Καλές οι στερεοτυπικές απόψεις, αλλά εγώ δεν τις ασπάζομαι.
Δεν κατάλαβα το σχόλιό σου πάντως. Σε τι φταίει το λάστιχο ακριβώς στην περίπτωση του νονού; Έχασε αέρα και έκανε χλμ με λάθος πίεση, τι περίμενες να κάνει; Να διατηρήσει την δομή του;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ειναι respect Ζηση σε ολες σχεδον τις διαστασεις τα continental αν οχι καλυτερα απο michelin..Michelin energy saver σε 195-65-15 ηταν το κλαταρισμενο μιας που δε σου απαντησα πριν.
τα απλα κοντινενταλ μας εχουν σκασει 3 φορες σε λακουβες και τα energy saver εχουν μηδενικο κρατημα σε σημειο επικινδυνοτητας
[ιστευω οτι ακομα και σε απλο αυτοκινητο πρεπει να εχεις τουλαχιστον exalto για να χεις το κεφαλι σου ησυχο
-
Ωχ τότε λάθος κατάλαβα για την περίπτωση του Νονού...άκυρο ότι έγραψα.Τα energy δεν είναι για σπορ οδήγηση αλλά πιο πολύ για άνεση και οικονομία.Οπότε είναι και το τι ζητάς...
-
Κι εγω Ζηση πιστεψα στην αρχη οτι ηταν ελλατωματικο, αλλα οπως ειπα εμαθα σημερα οτι το λαστιχο ειχε εμφανη τρυπα-σκισιμο απο κατι που πατηθηκε και δε το πηραν και χαμπαρι..
Δεν υπαρχει πια το exalto κιουση.. Επεμενα για contipremium για την xantia αλλα το αφεντικο επεμενεγια το κοστος και μαλιστα πηρε και 195-65 αντι 195-60 που ελεγα.. Για τα saver εχω μια χαρα εντυπωσεις.. Υπηρχε και μια ψιλοκοντρα στο παρων topic για τα saver.. Αλλη μια φορα μιας επιασε λαστιχο στο Ψυχικο καπου το 2001 με τη cx..bridgestone φοραγε τοτε..
-
Α!Προχθές που πηγαίναμε Σέρρες με φουλ αμάξι τα Energy έδωσαν ρέστα...Απότομο φρεναρίσμα και κλειστή στροφή με 120χλμ!(το αμάξι δεν έχει ABS άρα...)
-
Φυσικά μιλάω για φρεναρίσμα μ' αυτην την ταχύτητα και όχι ότι πήραμε με τόσα την στροφή...
-
και τι υπαρχει στη θεση των exalto?
απο κοντι οπως ειπα τα απλα εσκαγαν το ενα πισω απο το αλλο, εμεινα ομως παρα πολυ ευχαριστημενος απο sport contact2, πολυ καλο λαστιχο
τα energy (ουτε ενος ετους γιατι ειχα να οδηγησω energy απο το 2004) τα οδηγουσα για καμια βδομαδα το καλοκαιρι που ειχα ξεμεινει με το clio του πατερα και τα βρηκα απαραδεκτα
στη ζεστη ασφαλτο ειδικα εσκουζαν με το παραμικρο (χωρις πολλα χλμ) και ενιωθα λες και εχω λαστιχα που τα εχουν βουτηξει σε βουτηρο..
δε νομιζω οτι ειμαι υπερβολικος και καλομαθημενος στα πιο ζμπορ λαστιχα, τα energy ειναι γτπ
-
τα energy απο τα λαστιχα οικονομιας ειναι πολυ καλα ....τα βρηκα πολυ καλα σε ζεστη ασφαλτο με δανεικό μικρο γαλλικο... μίκραιναν τις τασεις υπερστροφης -''μαζευοντας απαλα το αυτοκινητο''.
Αλλα οταν ερχόταν η υπερστροφη μετα απο αποτομη και άγαρμπη κινηση λογω μαλακου μάγουλου ειχαν πιο δυσκολο ελεγχο
-
Kαι σε ζεστή άσφαλτο κιόλας... Μάλιστα.
Εμένα πάντως μου φαίνονται ελεεινά και τρισάθλια. Πιστεύω πως ντόνατ με γέμιση μαρμελάδας και σπρινκλ σοκολάτας θα είχαν καλύτερη πρόσφυση από αυτήν την γελοίο υποκατάστατο ελαστικού.
-
μαλιστα
''ζεστη ασφαλτο οχι καλοκαιριου αλλα καλης ηλιολουστης μερας''
σε λαστιχο οικονομιας εχουν καλυτερα αποτελεσματα απο τα περισσοτερα σε στεγνο.
απλα μαλλον αλλα περιμενεις απο **λαστιχα οικονομιας **,και καλα κανειςτο προβλημα που εντοπισα ειναι το μαγουλιασμα σε εντονη κατασταση αναγκης που κανει ελλειπή τον ελεγχο και την την αισθηση.
Απο γόμα σε στεγνο ειναι πολυ καλα για οικονομιας -
-
-
-
-
-
-
CITROËN FORUM