-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ο εγωισταρος!
Καθε ποτε αλλαζεις?
Αυτο που ειπα και στον Ντινο..Αναλογως..Τα προηγουμενα τα κρατησα 10000km αλλα ηταν full συνθετικα..
Αυτη τη φορα θα τα κρατησω 5000km-6000km..Ειμαι στα 4600km τωρα..Υπερβολη ειναι να κρατας τα συνθετικα μολις 5000km οχι να προσεχεις ενα μοτερ 15 χρονων..
το μοτέρ της μηχανής μου είναι 22 χρόνων...
και αλλάζω ημισυνθετικά κάθε 7500...
και στροφάρει και 11500rpm... -
Μη με μπλεκεις με 2τροχα.. Δε ξερω αν παιρνουν και αλλα λαδια ,εννοω μονο για moto κτλπ..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μη με μπλεκεις με 2τροχα.. Δε ξερω αν παιρνουν και αλλα λαδια ,εννοω μονο για moto κτλπ..τα ίδια λάδια πέρνουν οι μη σουπερσπορτ...
-
Καλα οι πρωτες bros ποτε βγηκαν και εχεις 22 χρονων μοτερ..? Νομιζα οτι το '92 πρωτοβγηκαν...
edit
γραψε ακυρο το εψαξα το '88 ειναι.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλα οι πρωτες bros ποτε βγηκαν και εχεις 22 χρονων μοτερ..? Νομιζα οτι το '92 πρωτοβγηκαν...edit
γραψε ακυρο το εψαξα το '88 ειναι..αυτές είναι οι πρώτες άδειες στην ελλάδα...
ποτέ δεν τις εισάγανε επίσημα... ότι μοντέλο βλέπεις είναι παραεισαγωγής...ο μόνος σίγουρος τρόπος για να μάθεις την ηλικία τους είναι με αριθμό πλαισίου...
και όταν την αγόρασα στην αγγελία ο μπιρικόγκος έλεγε μοντ97...αν ανοίξεις μοτέρ θα καταλάβεις πως φτιάχτηκε ο μύθος της ιαπωνικής αξιοπιστίας...
-
σόρρυ για το οφτόπικ αλλά για ποια μοτοσυκλέτα μιλάμε;
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
σόρρυ για το οφτόπικ αλλά για ποια μοτοσυκλέτα μιλάμε;Honda bros 400/650
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Honda bros 400/650Ολα ειχαν ακουστει εδω μεσα, ακουστηκε και η Χοοοοο νταααα!!!
Ρε ρεντ, βρε τρελε...παντα το χα απορεια! Με τη Citroen ειχες καμια σχεση ποτε? Δεν εχω μαθει, ειμαι νεος εδω περα
Εχεις καμια αναμνηση απο παλιο Citroen? Eλα κανε με να σε συμπαθησω κι αλλο (εκτος απο το εξεταστικη ) -
-
προσπερναω την γαλλικη καγκουρια
και Bros και 11500rpm δεν πανε μαζι στην ιδια προταση.... -
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
προσπερναω την γαλλικη καγκουρια -
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
προσπερναω την γαλλικη καγκουρια
και Bros και 11500rpm δεν πανε μαζι στην ιδια προταση....10500...τώρα το είδα που το ξαναδιαβαζα...
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Honda bros 400/650
Ολα ειχαν ακουστει εδω μεσα, ακουστηκε και η Χοοοοο νταααα!!!
Ρε ρεντ, βρε τρελε...παντα το χα απορεια! Με τη Citroen ειχες καμια σχεση ποτε? Δεν εχω μαθει, ειμαι νεος εδω περα
Εχεις καμια αναμνηση απο παλιο Citroen? Eλα κανε με να σε συμπαθησω κι αλλο (εκτος απο το εξεταστικη )με την σιτροέν όχι.. με το γκρούπ ναι...
είχα ένα 106 1.1 για πρώτο και ένα από τα ελάχιστα 100% εργοστασιακά 106 16V...
τώρα έχουμε ένα 207 1.4 αλλά δεν είναι δικό μου... είναι το παρτουζιάρικο της οικογένειας... -
Μια χαρα το ειπε ο jimhs.. ζαντες aftermarket και full bodykit σ ενα αμαξι σαν τη c5 που δε θελει να πειραξεις τιποτα απο το μαμα look..
Παιρνεις μια exclusive αφου θες να σπρωξεις λεφτα σε ζαντες.. -
Να δω ποιος μάγκας θα βρει να παρκάρει με αυτό το τέρας
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Να δω ποιος μάγκας θα βρει να παρκάρει με αυτό το τέραςΑυτες ειναι δουλειες για φορτηγατζηδες...
-
AXA!
Μην κοιτάς εμένα! -
Εγω δεν ειπα τιποτα..
-
Τελικά η Berli είναι 10.7 εκ πιο μακριά και 4 χιλ πιο φαρδια
Εντάξει οτι το ενα πσορτιφ και το αλλο ψυγειεφ δεν το κοιτάμε κάν
-
Α!
Οτι συμβαίνει σε Xsara mki με mkii που δηλαδή έχουν διαφορές πέρα απο τα φανάρια αλλα και στο αμάξωμα, πρέπει να συμβαίνει και στο Berlingo προ με μετά f/l και αυτό γιατί, το μοντέλο του 2001 είχε 3 αστέρια και αρκετά μεγάλη ζημιά ενώ αυτό του 2005 είχε 4 αστέρια και λιγότερη ζημιά...
CITROËN FORUM