-
Με εβαλε παλι ο Λευτερης να ψαχνω..
Αυτη εδω με ενα παζαρακι για να κατεβει λιγο ακουγεται περιπτωση και εχει και aircon και ειναι και dakar s σε εκεινο το πολυ ομορφο μπορντω-μελιτζανι..
http://www.xe.gr/pages/Details.aspx?catId=172&SC_GUID=1ac3ff20-a893-4529-acfa-41d6286fa120&proId=8843485&cat=a&pageSize=10 -
Βρε αμα ειναι μονο προφυλακτηρας ζαμαν φου, μην ειναι τιποτα χειροτερο...
Εχω μαζεψει κατι φραγκα και λεω να βαλω εξατμισουλα για ηχο!
Για κοψτε κινηση:edit: Ρε Νονε ηθελα να ξερα αυτοι στο xe γιατι δε βαζουν μια εικονα τουλαχιστον? Εγω ειλικρινα αγγελιες χωρις εικονα, ουτε που τις κοιτω! Και μη μου πει κανεις, οτι ο εσωτερικος κοσμος μετραει και οχι η εξ.εμφανιση
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Βρε αμα ειναι μονο προφυλακτηρας ζαμαν φου, μην ειναι τιποτα χειροτερο...Εχω μαζεψει κατι φραγκα και λεω να βαλω εξατμισουλα για ηχο!
Για κοψτε κινηση:Για ήχο ας είναι.Για πολύ ήχο μην είναι.
-
Μη το κανεις θα σου παιρνει τα αυτια σε κανα ταξιδακι οσο ησυχο τελικο και να βρεις..
Ριξε τα φρενα πανω τωρα και ασε τα καγκουριλικια.. -
Ρίξε και δυο συρόμενες πόρτες και είσαι άρχοντας!
-
Δεν εχει καμια σχεση το αν εχει φωτο ή οχι η αγγελια.. Πολλες αλλωστε αγγελιες με φωτο δειχνουν ερειπια.. Απλα εχει να κανει με το αν βαριεται ή οχι ο διοκτητης, αν εχει φωτο, αν ξερει να ανεβαζει κτλπ..
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ρίξε και δυο συρόμενες πόρτες και είσαι άρχοντας!???
Παιδια ετσι κι αλλιως ταξιδια η ΖΧ δεν κανει, τον περισσοτερο καιρο μεσα στην πολη κυκλοφορει! Οποτε ας αναστατοσουμε διακριτικα την πολη, με κατι ποιοτικο και διακριτικο στην εμφανιση!
Προς OMP γερνω...τωρα το οικονομικο...Τα φρενα θα μπουν συντομα, ψαχνω κατι καλο σε τακακια και υγρα...λιγο πιο μετα ισως ψαξω να βρω και πισω αξονα δισκοφρενατο για να ειναι πιο ομοιογενες το φρεναρισμα!
-
Ρίξε και δυο συρόμενες πόρτες και είσαι άρχοντας!
???
Παιδια ετσι κι αλλιως ταξιδια η ΖΧ δεν κανει, τον περισσοτερο καιρο μεσα στην πολη κυκλοφορει! Οποτε ας αναστατοσουμε διακριτικα την πολη, με κατι ποιοτικο και διακριτικο στην εμφανιση!
Προς OMP γερνω...τωρα το οικονομικο...Τα φρενα θα μπουν συντομα, ψαχνω κατι καλο σε τακακια και υγρα...λιγο πιο μετα ισως ψαξω να βρω και πισω αξονα δισκοφρενατο για να ειναι πιο ομοιογενες το φρεναρισμα!
Ρε μην πετας τσαμπα λεφτα...βαλε τα πισω δισκοφρενα που λες,και με τα αλλα...δεν ξερω κανε οτι θες αλλα οχι αυτο!!!
-
Και συ βρουτε?
-
Και συ βρουτε?Αποψη μου ρε συ...τωρα το αμαξι δικο σου ειναι οπως θες το κανεις... Α με τους προφυλακτιρες που ελεγες τι εγινε?
-
Δε σε πιανω...
-
Δε σε πιανω...Ρε δεν μ ελεγες οτι θες να αλλαξεις τους προφυλακτηρες;;;
-
Οπως ειπα και μια σελιδα πιο πισω, τους εβαψα, τωρα αν βρω απο f/l οπως του Νονου ενα πραμα και εχω τα φραγκα, θα την κανω την αγορα!
Αλλωστε η εξατμιση θα τεριαζει καλυτερα στον αλλο προφυλακτυρα, παρα να κοψω τον δικο μου!Ε?
-
Οπως ειπα και μια σελιδα πιο πισω, τους εβαψα, τωρα αν βρω απο f/l οπως του Νονου ενα πραμα και εχω τα φραγκα, θα την κανω την αγορα!
Αλλωστε η εξατμιση θα τεριαζει καλυτερα στον αλλο προφυλακτυρα, παρα να κοψω τον δικο μου!Ε?
Κοιτα αν βαλεις απο το φεησλιφτ και εξατμιση οκ αλλα μην ειναι και κανενα μπουρι και σηκωνει τη γειτονια στο ποδι...
-
Λιγο θορυβο τον θελω, αλλωστε ποιο το νοημα της αλλαγης? Οι ιπποι?
75 αλογακια νομιζω οτι μπορουν να σφυριξουν καλα, αν τους βαλεις το καταλληλο οργανο...και αυτο μαλλον θα ναι μια OMP!
Θελω εμφανιση διακριτικη, ηχο ελαφρο-μπασο ( με λιγα πριμα και πολλα μεσαια ) και τους δυο προφυλακτηρες!Ξερω ξερω, θα πεις πολλα θελω, αλλα δεν εχω καρντια μου με τι αλλο να ασχοληθω,
βλεπεις τα λαδια και το μοτερ ειναι μια χαρα! γκουχου γκουχουΑς ασχολιθω με καλοπισμο!
-
Λιγο θορυβο τον θελω, αλλωστε ποιο το νοημα της αλλαγης? Οι ιπποι?
75 αλογακια νομιζω οτι μπορουν να σφυριξουν καλα, αν τους βαλεις το καταλληλο οργανο...και αυτο μαλλον θα ναι μια OMP!
Θελω εμφανιση διακριτικη, ηχο ελαφρο-μπασο ( με λιγα πριμα και πολλα μεσαια ) και τους δυο προφυλακτηρες!Ξερω ξερω, θα πεις πολλα θελω, αλλα δεν εχω καρντια μου με τι αλλο να ασχοληθω,
βλεπεις τα λαδια και το μοτερ ειναι μια χαρα! γκουχου γκουχουΑς ασχολιθω με καλοπισμο!
Εγω παλι λεω οτι ο TU3 ακουγεται γ@μ@τ@ και δεν χρειαζεται μοντιφες...
-
Ειδικα αν ειναι κρυος
-
Ειδικα αν ειναι κρυοςΤον εχεις ακουσει ποτε με -15 βαθμους και παγωμενα λαδια???Εγω ειχα την ατυχια... και το θεμα ειναι οτι ο παππους δεν περιμενε να ζεσταθει και τον ξεκινησε κατ' ευθειαν...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Ειδικα αν ειναι κρυος
Τον εχεις ακουσει ποτε με -15 βαθμους και παγωμενα λαδια???Εγω ειχα την ατυχια... και το θεμα ειναι οτι ο παππους δεν περιμενε να ζεσταθει και τον ξεκινησε κατ' ευθειαν...
Συγνώμη αλλά να τολμήσω να ρωτήσω τι ακολούθησε ή όχι?
-
Και καλα εκανε!
Το λεει και στο βιβλιαρακι η μαμα Citroen...ξεκινηστε πολυ ομαλα, οχι ρελαντι μεχρι να ζεσταθει, πορεια!
Βεβαια δεν θυμαμαι να αναφερει βαθμους κελσιου, αλλα και γω παντα αυτο κανω, αν και ποτε δεν εχει τυχει να οδηγησω με -15!
Οταν εννοω κρυο, εννοω εξ.θερμοκρασια 10-15 βαθμους! Κανει καλο θορυβι
CITROËN FORUM